Пропоную до продажу 3к. в центрі Вишеньки. Гарний стан, 3 окремих кімнати, велика мебльована кухня, лічильники на все, засклені балкон і лоджія. Вислухаємо усі цінові пропозиції. Телефонуйте.

Келецька вул., 81
rieltor.ua

Квартира знаходиться в цегляному будинку від консерна Поділля. Це якісний новобуд в якому дуже рідко продаються квартири! Чому? Бо локація в якій хотів би жити кожен - біля Вишенського озера. В цій локації майже немає новобудов, а ціни на хрущі не сильно відстають від цін на деякі новобудови. Ця квартира осередок позитивної енергії та затишку! Вона простора і має гарний ремонт. З квартири відкривається гарний краєвид на дві сторони, а зверху не топають сусіди! В квартирі три окремі кімнати, велика кухня, кладова, роздільний санвузол та дві комори. Запрошую на перегляд!

Стахурського вул., 4а
rieltor.ua

НОВИНКА НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ! Продам 1к. квартиру в новому будинку з новим сучасним, молодіжним ремонтом. Дорогі меблі та техніка все нове ніхто не жив. Будинок не над дорогою, від якісного забудовника, зданий та заселений, чудовий район, зручний поверх. Квартира на дві сторони, не кутова, світла, тепла. В квартирі ніхто не жив. Оздоблений двір, квітниками, молодими деревами, дитячий майданчик, парковка. Школа, садочок, ринок, магазини все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира по вулиці Нєкрасова , 4/5ц, 100м2, всі меблі техніка , кімнати окремі та кухня - студія , тепла підлога , опалення газове індивідуальне , є посудомийна машина , холодильник , пральна машина , ціна 80000+ ліч

Продається 2х кімнатна квартира по вулиці Нєкрасова 26
olx.ua

Ця двокімнатна квартира розташована на вулиці Миколаївка, 16, на другому поверсі пятиповерхової новобудови. У квартирі автономне опалення, що дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні. В квартирі зроблений якісний ремонт в світлих тонах. Детальніше по телефону. 108942

Продається 2 кімнатна квартира район Академічний 1348
olx.ua

Продам 2-х кімн квартиру в ЖК Prestige Hall на Вишенці, вул. Юності 16. Можна під єОселю! Вже замовили всі вбудовані меблі (входять в ціну!) Вдале планування: простора кухня, дві роздільні кімнати правильної форми, роздільний санвузол, гардеробна кімната, світлий квадратної форми коридор. Новий ремонт, автономне оновлення, тепла підлога в санвузлі. Гарний краєвид з кожного віконечка! Вся інфраструктура до 5 хв! Класна квартира по гарній ціні, телефонуйте!

Продам 2-х кімн квартиру на Юності можна під єОселю
olx.ua

Продається квартира в новобудові по вулиці Острозького. Будинок з закритою територією, з відеонаглядом, парковкою. Квартира з дизайнерським ремонтом, чудове планування, залишаються всі меблі та техніка, автономне газове опалення. Перегляди в зручний для Вас час, всі фото і інформація відповідають дійсності

ул. Острожского, 2, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Central Park Квартира в кращому жк Вінниці з шикарним виглядом на місто. Квартира на 2 сторони. Це сучасний, продуманий до дрібниць, технологічний житловий комплекс, де є все, щоб щасливо жити, ефективно працювати та яскраво відпочивати. Для вашої зручності передбачені 5 зручних заїздів/виїздів з території комплексу. Ніякого скупчення машин та стояння в пробці. А багаторівневий підземний та спеціальний наземний паркінг подарують мешканцям двір без машин. Безпека мешканців забезпечується службою охорони та цілодобовим відеоспостереженням території.

Кирпичный переулок, 12, Центр, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Євроремонт, ( теплі підлоги), автономне газове опалення, квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Охорона.затишний двір.

Антонова Олега улица, 13В, Военный городок, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2к в ЖК Сімейний (Шимка) Новий ремонт, площа 65 кв м, всі меблі та техніка залишається, кондиціонер, посудомийка, нова кухня та спальня під замовлення від якісь виробника .

Шимка Максима улица, 38Б, Дальнее замостье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Винница

Квартира знаходиться на 9 поверху з 10. Продається двокімнатна квартира загальна площа 72 м² (житлова 30 м², кухня 12 м²), цегляні стіни, гарний краєвид, спокійний район. Висота стелі 2.7 м, стан хороший, шпалери, котел, суміжний санвузол. Обладнання та зручності: телевізор, кухонний куток, пральна машина, ванна, газова плита, шафа-гардероб, диван, холодильник, лічильники на електрику, газ і воду, інтернет, домофон, балкон/лоджія, пасажирський ліфт, внутрішній двір.

Ляли Ратушной улица, 18, Славянка, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 307392. АН "Атланта".Пропоную Вашій увазі простору 3-кімнатну квартиру з чудовим якісним ремонтом у цегляному будинку.Ця квартира ідеально підходить для сім`ї або для тих, хто цінує комфорт та високий рівень життя.У квартирі зроблено якісний ремонт із використанням сучасних матеріалів, що створює стильну та затишну атмосферу для проживання.Простора кухня та світлі кімнати надають відчуття простору та свободи.Санвузол суміжний та просторий, обладнаний сучасною сантехнікою, що забезпечить ваш комфорт та зручність.Квартира також має лоджію та балкон, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та чудовими краєвидами, а також створити додаткову зону для відпочинку чи роботи.Цегляний будинок гарантує вам надійність та довговічність, а також покращує звукоізоляцію та теплоізоляцію приміщення.Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації!

40-летия Победы улица, 1, Урожай, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Новий обєкт! Продам шикарну , велику 2 кімнатну квартиру в серці Словянки. Л.Ратушної 72/30/12 9/10/ц Квартира не кутова, окремі кімнати, автономне опалення, дуже гарний житловий стан. Продаж з меблями і технікою. За додаткову плату є кладовка на поверсі та балкон для сушіння білизни.

Ляли Ратушной улица, 18, Славянка, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в ЖК Сімейний Ексклюзив компанії " Брокер-А" Залишаються всі меблі, частково техніка. Є кондиціонер. Газове індивідуальне опалення, тепла підлога. Панорамні вікна. Біля будинку є: 2 школи, аптеки, супермаркети АТБ та Грош, дитячий майданчик та місцева зупинка. Можливий продаж під програму "Єоселя" Запрошую на ПЕРЕГЛЯД

Шимка Максима улица, 38Б, Военный городок, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАМ 1- кімнатну квартиру на ПОДІЛЛІ Автономне газове опалення, Новий якісний сучасний Євроремонт, декоративна штукатурка , вбудовані меблі, техніка, Bosch, 2-кондиціонери Gree, гардероб, Італійська та Німецька сантехніка. Квартира вільна та готова до продажу..

Академика Ющенка улица, 5, Подолье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

пер. Кирпичный, 12, Ленинский, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАЮ хорошу ДВОХ кімнатну квартиру розташовану в одному з найкомфортніших мікрорайонів міста Вінниці- ПОДІЛЛЯ. Квартира знаходиться в зручному місці, поруч з дитячими садочками, школою, супермаркетами, ресторанами, кавʼярнями, новою поштою, що забезпечує комфортне життя для всієї родини. ідеально підходить для сімей з дітьми та тих, хто цінує тишу і комфорт. Ця квартира відмінний вибір для тих, хто шукає зручне та сучасне житло у Вінниці. Для отримання детальнішої інформації та організації перегляду, будь ласка, Телефонуйте мені. Працюємо для Вас!

Зодчих улица, 13, Подолье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в елітному районі м.Вінниця -мікрорайоні Поділля.Хороший будинок, комфортний поверх, хороший двір.Район з мега розвинутою інфраструктурою.Школа , 2 дитячі садочки, торгові центри і затишні кафе .Квартира оздоблена якісними меблями і технікою, яка залишається в квартирі.Ідеальний варіант, як під здачу в оренду так і для проживання.Перегляд по домовленості.

Зодчих улица, 14, Подолье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з дизайнерським ремонтом ! Якість ремонту бездоганна !Все робилось для себе з дорогих і якісних матеріалів . Кухня з блюмовскою фурнітурою , техніка gorenje , сантехніка grohe ! Санвузол та коридор ( тепла підлога ).Всі меблі і техніка залишаються . Квартира достойна Вашої уваги !

600-летия улица, 3Б, Вишенка, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Супер місцерозташування, в районі торгового центру Квартал, продам 1к квартиру цегляного будинку, забудовник ВІнницяБуд , в квартирі 2 балкона, один з кухні, а другий з кімнати, євроремонт, АОГВ, двоконтурний газовий котел, залишається все в квартирі, всі нові меблі та техніка, заходь і живи. В квартирі ніхто не проживав. Свій закритий двір. Створений ОСББ. Оперативний показ.

Острожского улица, 2, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

Світла та позитивна простора квартира у найкращому районі! У квартирі індивідуальне газове опалення. Ремонт. Кондиціонер. Санвузол окремий. Гардеробна кімната. Всі меблі та техніка залишаються. Ідеально під здачу в оренду - не потребує жодних вкладень! Ідеально під власне житло - найкраще розвинута інфраструктура! Додатково на поверсі є кладовка. Квартира утеплена зовні. Запрошую подивитись!

3к квартира по вул. Пікуса з АОГВ,ремонтом,меблями,технікою!
olx.ua

Велика квартира з двома балконами з панорамними вікнами Розвинута інфраструктура житлового комплексу Є все необхідне для комфортного продивання Величезна кухня-студія, простора спальня та санвузол Меблі та техніка залишаються Сонячна, взимку тепла сторона Гарний вигляд з вікна Показ в будь-який час Запрошую на перегляд

Простора квартира Набережний квартал
olx.ua

Найкращий забудовник м.Вінниці, компанія Вінницябуд. Знаходиться на вул. А. Янгеля 6п., перший поверх. Виходить на дві сторони. Всі роботи від забудовника повністю завершені. Стан внутрішнього оздоблення - чистовий (Розведена електрика, всі лічильники, встановлено АГВ, радіатори, тепла підлога, стіни - гіпсова штукатурка, залита самовирівнююча підлога). Дві просторі окремі спальні(одна з окремою гардеробною), великий коридор, простора ванна кімната, лоджия і перлина квартири - кухня-студія на 33 м. кв. До комплектації забудовника добавлено багато електрики, додатково розведено ТВ та інтернет кабелі, розеток та освітлення Вам точно вистачить. Виведено електрику на підключення камери відеонагляду у підїзд. Тепла підлога також добавлена на всі приміщення крім спалень, з можливістю регулювати кожен контур окремо (5 контурів). Автономне опалення - двохконтурний котел. Всі комунікації заведені в квартиру, встановлені лічильники на газ, воду та освітлення. На вікнах встановлено грати. Запрошую на перегляд

Продається 2 кімнатна квартира на вул. А. Янгеля
olx.ua

До вашої уваги квартира з АГВ, 2 роздільними кімнатами в самому центрі міста . В квартирі зроблений ремонт, всі меблі залишаються. І головне є діючий камін,для відпочинку та релаксу! Затишний та тихий двір, вікна з квартири виходять на центральний парк. Також біля будинку є гараж! Поруч вся інфраструктура, транспорт, розваги та центральний парк! Квартира вільна та чекає на перегляд! Код обєкта: k112 318097 10. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/vinnitsa/object/2komnatnye/318097

Продаж 2к квартири з каміном в центрі
olx.ua
1 - 24 из 877 результатов