Квартира від власника, без комісії рієлтора. Новий дизанерський ремонт, багато сучасних рішень: - автономне опалення енергозберігаючою інфрачервоною плівкою - керамогранітний інфрачервоний обігрівач - багато сценаріїв освітлення - прохідні перемикачі освітлення - спроектовані розетки під усе необхідне (кондиціонер, посудомийка і т.д.) - тропічний душ з прихованим зливом та підсвіткою - прихована технічна зона бойлеру - квартира-студія з відокремленою спальною зоною - двері прихованого монтажу - антиплінтус - зона для прихованого зберігання взуття - електрощитова та ніша під роутер прихованого монтажу у шафі ЖК сімейний комфорт З вікон відкривається краєвид на неймовірні заходи сонця та нічну Вінницю. Охороняємий двір з шлагбаумом, тому завжди є парко-місця біля підїзду. Є невеликий торг.

власник
Немирівське шосе, 94Є
rieltor.ua

Знаходиться в престижному районі м.Вінниця поруч з районом « Академічний». Загальна площа 64м 2, великі просторі кімнати 17 м2 та 13 м2, кухня площею 20 м2-мрія для господині! Побудований будинок з червоної цегли, утеплення зовнішнє 10 см, автономне газове опалення, електропостачання, водопостачання та каналізація міські підключені. По квартирі розведена електрика, виконана штукатурка по маячкам. Право власності оформлено, продаж через нотаріуса. З кухні є вихід на особисту прибудинкову ділянку, де може розміститися зона відпочинку, тераса. Двір закритого типу, своє паркомісце. До зупинки тролейбуса та муніципального транспорту 100 м, поруч ботанічний сад, вишенське озеро, магазини, дитячі майданчики. Залишилася в продажу тільки одна двокімнатна квартира. Запрошуємо на перегляд та до купівлі гарного варіанту для вашої родини.

Гніванське шосе, 5
rieltor.ua

Продається затишна, не кутова 1-кімнатна квартира з індивідуальним опаленням на 6 поверсі 9-поверхового будинку. Зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів. Квартира дуже тепла. Площа квартири - 40 квадратних метрів. Це ідеальний варіант для сімї або одного мешканця. Є тамбур та комора в тамбурі. Квартира знаходиться в зручному місці з розвиненою інфраструктурою. У дворі є дитячий майданчик. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового житла! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд.

Зодчих вул., 5
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі чудову квартиру в новобудові. Власники розглядають під державне кредитування -Є-Оселю - 3 та 7%. Її з поміж інших вирізняє все - якість буд.матеріалів, стиль та дизайн, чудове планування з великою гардеробною, те що у вартість включені все меблі та техніка - і вбудований холодильник, і пралка, і посудомийка і кондиціонер. Впевнена Вам сподобається все! Розглядаємо кредитування! Запрошуємо на зустріч з Вашою мрією.

можливий продаж по єОселя
Немирівське шосе, 94
rieltor.ua

Квартира в розвиненому районі міста. Поряд 3 дитячих садочках.2 школи. Великий міський базар.Нова пошта.Багато магазинів і супермаркет. Квартира простора, на дві сторони.4 окремі кімнати, роздільний санвузол. Квартира має два балкони.В коридорі є ніша для зберігання, яку можна використати для збільшення коридору.Додатково є ще підвал.

Павла Тичини, 6
rieltor.ua

Чистовий ремонт,тепла підлога,плитка.Стіни під шпалери або фарбування.Автономне опалення.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6г
rieltor.ua

Трьохкімнатна, 62, 2 кв.м, 1 поверх, вихід на два боки у двір та на центральну вулицю Військовий санаторій, може бути під комерцію, автономне опалення, утеплення зовні, тепла підлога, великий балкон лоджія застекльоний, три окремі кімнати, є великий підвал, погреб, ремонт наявний як на фото, можна заселятися і жити.

власник
Князей Кориатовичей улица, 184, Урожай, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира зі всіма зручностями у районі Старе місто ,жк Європейський квартал > Загальна площа квартири 52 м.кв .В квартирі індивідуальне опалення (імпортний котел ),в коридорі ,ванній та на кухні тепла підлога .У квартирі зроблений якісний ремонт в 2021 році ,підлога -ламінат та кахель ,квартира знаходиться на 1-му поверсі ,внизу під квартирою знаходиться сімейна лікарня (взимку с підлоги не холодно )Меблі по необхідності зможемо залишити.Кухня вмонтована .Поруч знаходиться озеро для прогулянок ,в кварталі є продуктові магазини ,салони краси ,розвиваючі школи для діток ,стоматологічні клініки та лікарня сімейного типу .По всім питанням дзвоніть ,або пишіть на вайбер та телеграм 09******00

власник
Продається квартира ! Під є Оселю
olx.ua

Продам квартиру, 52 м2. Власник. Центр Вінниці, вул. Магістратська, рн Сніжинки. 2 кімнати, не кутова з усіма меблями та технікою. Дуже тепла та затишна, планування ідеальне: 1 кімната на схід, 1 на захід. Індивідуальне опалення. Ремонт готовий, одразу можна заїжджати і жити. З техніки є: нова пральна машина, нова посудомийна машина. Холодильник, газова плита та духовка, 2контурний котел. Економна по комунальних. Взимку дуже тепло, літом комфортно, не жарко. 1 поверх від вулиці, з двору -2 гий. Є засклений балкон із стелажем. Є комора в квартирі, містка з стелажем. Є справжня гардеробна кімната для зручного розташування речей. Сухий підвал в чудовому стані, в ньому теж комора зі стелажем. Поміняні труби в стояку і на злив. Квартира ідеально розташована відносно вулиць і логістики, зручно їхати в будь-яку точку міста. Поруч все необхідне для комфортного життя: транспорт, магазини, лікарні, школи, банки, садочки ,аптеки, парки. Близько вихід до річки. Двір дуже тихий і спокійний, облаштований для дітей. Завжди достатньо місця для паркування. Спокійні сусіди, ОСББ. Більше фото надішлю в вайбері 09******13

власник
Продам квартиру центр Вінниці
olx.ua

Продаємо власну квартиру! З рієлтором не плануємо співпрацю! Ціна за квартиру і все , без додаткових +5 000$ дяді Рієлтор у ! Додаткові плати робити не потрібно! Квартира в гарному та новому ЖК «Сімейний комфорт»! Квартира зроблена під дизайнерський ремонт. Площа 45 кв! Є гардероб! Залишається все : пральна машинка, телевізор, холодильник, 2 дивана, 4 стільців, 2 стола , меблі на замовлення в гардероб та кімнаті ! На кухні все готово для приготування ваших найсмачніших страв. Є торг. Можна під Є оселя!

власник
Продам квартиру !
olx.ua

Житлові комплекси у Вінниця

Продаж однокімнатної чорнової квартири в ЖК Turkish City! Хороше розташування житлового комплексу - все в пішій доступності, до центру міста 15 хв. пішки; Зручне планування, велика гардеробна, квартира не кутова та не ліфтова. Поверх 7/11, площа 57 м2

Продаж квартири в Туркіш Сіті
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в ЖК Туркіш Сіті, щикарний обжитий комплекс, комфортний 7 поверх, площа 57м, чорнова, індивідуальне газове опалення, не кутова, балкон з кухні, вікна на садочок. Можна перепланувати в двокімнатну. Може бути під Є оселю 3% або під 7% для військових Також є до квартири кладовка між поверхами 6м з вікном з документами, чорнова ціна 6500 дол.

Продам велику 1 кімнатну в Туркіш Сіті
olx.ua

Продаємо 1 кімнатну квартиру по вул . Замостянська 18ж, будинок Віницябуд , агв, євроремонт , тепла підлога , 12/12ц, 43/19/14, залишаються всі меблі та техніка, ціна 65000$

Продається  1 кімнатна квартира на Замостянській 18Ж
olx.ua

Продам простору двокімнатну квартиру з кухнею-студією, кімнати обєднані з лоджією, квартира в чорновому варіанті, підходить для тих, хто хоче проявити свою фантазію в дизайні. Район спокійний, в дворі є магазин, стоматологія, дитячий майданчик, місце для паркування автомобілю.

Князей Кориатовичей улица, 118, Свердловский массив, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Нова пропозиція квартира в хорошому житловому стані ... У кімнатах по два вікна, дуже світла ... Високі стелі 3, 20 .. санвузол роздільний ванна з вікном. Перекриття залізо-бетонні. Стіни стелі вирівняні. Два засклені балкони. Квартира на дві сторони ... Показ у зручний для Вас час!

Ширшова улица, 48, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться в самому центрі Словянки, поруч школи, садочки, ринок Урожай. Квартира з косметичним ремонтом, автономне опалення, три кімнати окремі, сан. вузол роздільний в кахлях, лічильники на все, балкон засклений. (106629)

Ивана Николайчука улица, 58, Словянка, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Унікальна пропозиція для тих хто шукає квартиру, під власний бізнес!!! 1 поверховий будинок, з капітальним якісни ремонтом, окремий вхід та тераса, індивідуальне опалення. Запрошую на перегляд!!!

Краснокрестовская улица, 8, Центр, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира в новобудові. Пластикові вікна, якісні вхідні двері. Котел, батареї, розводка електроенергії, лічильники. .Запрошую на перегляд.

Юности проспект, 16А, р-н Вишенка, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Двох кімнатка квартира на вулиці Польовій 8. Новобудова. Хороше місце розташування. Гарне планування квартири. Автономне газове опалення. Поряд громадський транспорт, магазини, аптеки, та все необхідне для комфортного проживання. Запрошую на перегляд. Більше інформації по телефону та на перегляді.

Пирогова улица, 112/1, Славянка, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається квартира із сучасним ремонтом. Квартира світла затишна та з сучасним і якісним ремонтом.У квартирі залишається вся техніка та меблі.Проведена сигналізація.Закрита територія, парковка лише для власників квартир. Зручне місце розташування, хороша транспортна розвʼязка. Все поруч садочок, школа, магазини.

Академика Заболотного улица, 20, Ленинский, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Продам 1-кімнатну квартиру в найкращому районі нашого міста. Квартира розташована на зручному, середньому поверсі в новому будинку від надійного забудовника. Квартира в хорошому житловому стані, є АГВ, продається з меблями та технікою. Чудовий варіант як під оренду так і для власного проживання. Закритий та доглянутий двір. Запрошую на перегляд. Торг можливий.

Келецкая улица, 142, Вишенка, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Продаємо 1 кімнатну квартиру на ЖК Туркіш Сіті 7/10ц, площа 57м, чорнова, АГВ, не кутова, балкон з кухні, вікна на садочок 65000 доларів США ️ XXXXXXXXXX Світлана

Коцюбинского проспект, 43Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кім квартира з сучасним ремонтом та технікою. Тепла підлога по всій квартирі . Місце розташування Київська 47. 106325 Детальніше по телефону

Киевская улица, 47, Замостянський, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com

Кирпичный переулок, 14Б, Ленинский, Винница, Винницкая 65000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 166 результатів