Продається квартира з косметичним ремонтом. Окремі кімнати, санвузол окремий. Хороша локація, поруч школа, дитячий садочок, магазини, зупинка.

ексклюзив
Москаленка вул., 67
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на Юності. Вікна виходять на задній двір. Скрізь зроблено теплу підлогу. Показ в будь який час

Юності просп., 16б
rieltor.ua

Квартира в гарному житловому стані, меблі та техніка, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір, не кутова, тепла, світла, поруч школа та дитячий садочок.є підвальне приміщення та комора.

Литвиненка вул., 27
rieltor.ua

40-річчя Перемоги вул., 16
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру з чудовим ремонтом. Район Київська (Провулок Станіславського. 9поврхівка середній підїзд 4 поверх. Тихий район, гарне місце. Житловий фонж 2000 років. Без посередників , від власника., можливий продаж, Через програму є оселя, торг присутній

власник
Продам чудову двокімнатну квартиру
olx.ua

Продаж від власника

власник
Ляли Ратушной улица, 23, Славянка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

власник
Николая Оводова улица, 27, Центр, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру від власника. Квартира з новим євроремонтом, вікна пластикові, центральне опалення, є велика кладова на тех поверсі і підвал. Квартира продається з усією обстановкою, що на фото, заходь і живи! Хороша транспортна розвязка, поряд зупинка громадського транспорту, ринок "Урожай" в пішій доступності, поряд ЖК "Пироговський". З рієлторами не співпрацюю!!!

власник
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам власну квартиру без додаткових платежів. Секція здана, можна робити ремонт. Квартира не кутова.

власник
Немировское шоссе, 94Є/3, Замостянский, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Квартира 3 кім , 60 кв м , 3 з 5 , автономне опалення вул якова гальчевського 62, цегляний 105240

Продається квартира район Старе Місто 1348
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Вінниця

Продам 1 к квартиру в новому ЖК Р-н Словянка вул Трамвайна З6 В квартирі зроблено євроремонт Встановлено натяжну стелю та міжкімнатні двері Також по усій квартирі зроблено підігрів підлоги та наразі завершується облаштування деталей освітлення Квартира повністю готова до заселення та облаштування для комфортного життя і втілення Ваших ідей і укомплектування технікою та меблями Запрошую до перегляду в зручний для Вас час Ключі на руках

Терміновий продаж квартири в новобудові  р-н Словянка
olx.ua

Чудова двокімнатна квартира з чистовим ремонтом. Дві окремі кімнати, роздільний санвузол, засклений балкон. Скрізь пластикові вікна, ламінат. На все лічильники. Чудовий краєвид. Є високий тех.поверх. Поряд вся необхідна інфраструктура, школа, садочок, ринок. 107902

Павла Тычины улица, 13, Замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Чорнова класна квартира з зручним плануванням. Хороший район. Котел встановлений.

Полевая улица, 8/2, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Супер вигідна пропозиція! Квартира знаїходиться в чудовому районі, поблизу транспортні зупинки, школи, парк. Зручно швидко дістатись у будь-який район міста. Зверніть увагу на ціну за м2! Перевагою є 4 окремі кімнати оптимальних розмірів. роздільний санвузол, простора кухня. Чудовим доповненням є 2 балкони, які виходять на різні сторони будинку. Попри те, що будинок знаходиться в центрі міста, двір тихий та спокійний, є місце для відпочинку та для паркування автомобіля.

Ивана Николайчука улица, 39, Славянка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Марии Литвиненко-Вольгемут улица, 30, Урожай, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається двухкімнатна квартира , з хорошим ремонтом , в цегляному будиноку. Дуже зручне розташування , все поруч: базар, гіпермаркети, громадський транспорт у всіх напрямках, тихий двір. В квартирі залишаються всі меблі, техніка, все, як на фото. Квартира затишна, тепла, комфортна. Телефонуйте!

Варшавская (Ширшова) улица, 48, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

продам 3 кім на Вишинці по Проспекту Юності. середній поверх, не кутова. Всі кімнати та санвузол окремі. Великий квадратний коридор. Вікна виходять у двори. Поряд вся інфраструктура. Ремонт не свіжий але гарний і капітальний. Все з достойної якісної деревини.

Юности проспект, 81, Вишенка, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу відмінна 3-кімнатна квартира у місті Вінниця. Нерухомість знаходиться на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири складає 63 кв.м. Стан приміщення хороший, є все необхідне для комфортного проживання. Власником від недавнього часу.Ідеальний варіант для сімї з дітьми або як інвестиція для подальшої здачі в оренду. Затишна квартира зручно розташована у затишному районі міста. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися додаткову інформацію!

Павла Корнелюка (Станиславского) улица, 23, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Ленинский, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається кондиціонер від будь-якої жари. А квартира в подарунок. Без послуг агентству. Можна під всі види оформлення. Документи підготовлені.  Сучасна квартира від провідного забудовника ВінницяБуд. Закритий двір із майданчиком та стоянкою. Один із найкращих ОСББ. По всій території відеонагляд. Безпека та комфорт - це думка про даний будинок.  Гарне місце розташування. Залишаються всі вбудовані меблі та техніка, в тому числі кондиціонер від жари.  Гарний вид з вікна, гарне освітлення. В бонус до квартири відмінна шумоізоляція.  За окрему вартість можлива покупка комори у підвальному приміщенні.  Зацікавило? 35344

Академика Янгеля улица, 6А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Квартира варта Вашої уваги!! Продаж просторої квартири в клубному домі з власною зоною відпочинку та парковкою! До центру замостя 7 хв. на авто Квартира має просторі кімнати, великий коридор, який можна перепланувати у окрему зону відпочинку + великий гардероб!! Запрошую на перегляд!

Пластовой переулок, 27, Старогородский, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається чудова 1-кімнатна квартира в ЖК «Династія» по вулиці Янгеля, 6К. Квартира розташована на 11-му поверсі 12-поверхового цегляного будинку, має автономне опалення, що гарантує комфорт у будь-який сезон. Квартира продається повністю з усіма меблями, технікою та посудом тут є все необхідне для життя! Простора та світла, з гарним плануванням і якісним ремонтом, вона готова до негайного заселення. Житловий комплекс знаходиться в одному з найкращих мікрорайонів міста з розвиненою інфраструктурою. Поруч є все необхідне для комфортного життя: школи, дитячі садки, аптека, магазини, речовий базар. Вартість цієї прекрасної квартири $. Не зволікайте, телефонуйте для перегляду та придбання цієї ідеальної оселі!

Академика Янгеля улица, 6К корпус 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається чудова 2-кімнатна квартира. В квартирі зроблений якісний ремонт. Є кладова. У вартість входить гараж, сарай та підвал. Зручний перший поверх.Індивідуальне газове опалення . Запрошуємо на перегляд

Сенатора Маккейна (Понеделина) улица, 8, Свердловский массив, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається двостороння двокімнатна квартира в ЖК Волошковий. Чудове планування. До будинку проведені всі комунікації. В квартиру заведена електрика, встановлені лічильники на світло, воду і газ, встановлений якісний двоконтурний газовий котел. Окремий двір. Поруч розвинута вся інфраструктура. Надійний забудовник. Оформлення- переуступка.

Васильковая улица, 4В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 60000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 1 319 результатів