Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9
rieltor.ua

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39
rieltor.ua

Продам 2 кім. квартиру на ближнему замості. Гарний якісний ремонт. Поряд зупинка міського транспорта. Вся інфраструктура базари лікарня супермаркети аптеки школи дитячі садки та ін.

Лебединского, 24
rieltor.ua

Автономне опалення.Деревяні перекриття .В наявності великий підвал , можна використовувати під майстерню.Вікна металопластик, Не кутова.Хороший торг.

Першотравнева вул., 20
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру.Вулиця Київська, будинок 156. Загальна площа 30,5 м2, кімната -15,5м2, кухня -6,2 м2. Підігрів води -газова колонка. Лічильники на газ,воду,світло. 1 поверх 3-ох поверхового будинку. Ціна 29 000 $,можливий розумний торг.

Київська вул., 156
rieltor.ua

Продам трех комнатную квартиру в тихом спокойном районе. Сделан капитальный качественный ремонт. Санузел совмещен. Остается мебель и техника за дополнительную цену. Документы готовы к продаже.

Складська вул.
rieltor.ua

джерельна, 2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири на першому поверсі з великою кімнатою в районі залізничного вокзалу. Має індивідуальне газове опалення. Можливість добудови. Є місце для автомобіля. Чудовий варіант для творчої реалізації власних ідей.

Станція Вінниця, 3
rieltor.ua

Квартира, район пивзаводу, стрілецька 1, підлога утеплена з ізоляцією, двері якісні, є дизайнерський план. 4 секція, електрика на площадці, вода введена у квартиру. Ліфт вже є! Можливий обмін на будинок, земельну ділянку у місті, двокімнатну кв.з моєю доплатою. Я власниця. Не переуступка. Вікна на набережний квартал. Можна робити ремонт і проживати. Поверхом вище та на нижніх вже проживають сусіди.

власник
Квартира 38 м.кв
olx.ua

Потрібна квартира? й не за всі кошти світу?! Тераса в подарунок! Містка однокімнатна квартира з великою красивою терасою. Розумне планування та повністю залита рівна стяжка. Площа дозволяє фантазувати по проєкту ремонту, наприклад, кухня студія й окрема кімната. Вітражне вікно із мальовничим видом на місто. Квартира без недоліків - не перший та не останній поверх, в середині будинку, не високо й не низько, не ліфтова. Вдале місце розташування! Все поруч. 10 хвилин до самого центру. Ціна виставлена менша від ціни забудовників по місту. Телефонуйте й поїхали дивитися.

Стрелецкая улица, 1 корпус 5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 26000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Князей Кориатовичей улица, 42А, Центр, Винница, Винницкая 1000.0 USD
dom.ria.com

Найголовніше - ціна! Найнижча у Вінниці, щоб кожен міг знайти свій дім мрії. Шукаєте ідеальне житло для себе чи як інвестицію? Продаються чудова квартира в будинку, що вже частково заселений! Квартира, вже оформлена! Планування відкрите та просторе, а великі вікна заповнюють приміщення світлом та повітрям. Чудове розташування недалеко від центру міста дозволить вам насолоджуватися всіма перевагами міського життя.

Стрелецкая улица, 1 корпус 5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 25000.0 USD
dom.ria.com

Найменша ціна по місту.  Запрошуємо вас взяти участь у неймовірному просторі, який продається - ваша нова квартира, яка вражає світлом та функціональністю! Квартира освітлена, а вікна виходять у затишний двір. І, що ще важливіше, вона вільна від вентиляційних каналів та непотрібних комунікацій, які не стосуються її функціональності. Якісні будівельні вхідні двері та розведені каналізаційні комунікації вже готові. Все залежить від Ваших бажань та фантазій. В цьому допоможе найкраще планування, де є можливість великої кухні-студії та окремої кімнати, а також місце під гардеробну. Навіть санвузол отримав своє віконце, що забезпечить додаткове природне освітлення та свіжість у приміщенні. Виконуються оздоблювальні роботи у підїзді. Є сусіди по секції, які вже проживають. Будинок підготовлюється до здачі. Відмінне місце розташування. Найкращий спосіб оцінити цю чудову квартиру - це побачити її особисто. Телефонуйте вже зараз!

Стрелецкая улица, 1 корпус 5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 27500.0 USD
dom.ria.com

Продається 1 кімнатна квартира в новобудові Комфорт.

Стрелецкая улица, 1, Замостянский, Винница, Винницкая 27999.0 USD
dom.ria.com

До вашох уваги продається чудова чорнова 1-но кімнатна квартира в новобуді. Це чудова можливість створити житло своєї мрії та спробувати себе в ролі інвестора та дизайнера. Розташування в чудовому тихому та гармонійному місті. Є довільна парковка, в 5ти хвилинах пішки Ліс та Озеро. За всіма питаннями по телефону! Запрошую на перегляд!

Строителей улица, 9, Старогородский, Винница, Винницкая 24000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири 40.56 кв. м вулиця Покришкіна 8б, Продаємо квартиру в ЖК Європейський Квартал. 1-комн.кв. перепланована в двох кімнатну.Всі додаткові пайові внески по ініціативні групі внесено. Вся детальна інформація по телефону.Район Старе місто.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Старый город, Винница, Винницкая 29000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в ЖК Європейський Квартал. Квартира однокімнатна перепланована в двох кімнатну.Всі додаткові пайові внески по ініціативні групі внесено. Вся детальна інформація по телефону.

Покрышкина улица, 8В, Старогородский, Винница, Винницкая 26600.0 USD
dom.ria.com

Однокімнатна квартира з максимально оптимальним плануванням! Будинок зданий, квартира повністю готова до продажу. Зроблена штукатурка стін та чорнова стяжка під теплу підлогу. Встановлено двоконтурний газовий котел, лічильник, був пуск газу. Розведена мідна проводка по квартирі, встановлена електро щитова. Централізовані комунікації, автономне водопостачання. Ліфт у будинку. Сучасна інфраструктура: супермаркет OSNOVA, Нова Пошта, аптека Конекс, кавярня, АТБ, кафе, автомийка, СТО, садочок, школа, паркова зона, автобусна зупинка.

Киевская улица, 124, Стрижавка (Винница), Винницкая 27500.0 USD
dom.ria.com

Чудова пропозиція!!!! Продається 2кімнатна квартира в Десні. Вулиця Гагаріна 4. Є 2входи. Індивідуальне опалення. Є прибудова ( узаконена).

Каличанская (Гагарина) площадь, 4, Замостье, Винница, Винницкая 26500.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру з окремими входом , без ремонту, пластикові вікна, ванна в плитці, електро опалення, під квартирою є підвал!!!

Гонты улица, 90, Тяжилов, Винница, Винницкая 18000.0 USD
dom.ria.com

Доброго дня! Продаж простора, світла 2-х Кімнатна Квартира, з окремим входом. 1-й поверх 5 поверхівки. Будинок цегляний, поряд зупинка, магазин. Досить близько дитячий садок та початкова школа. Трансорт курсує кожні 10 хв.-маршрутка 2б та 30 автобус. В дворі є місце під авто, також є місця під гараж. Квартира чиста охайна з меблями та технікою, автономне опалення, Кімнати окремі, санвузол роздільний. Є також вхід з підїзду, інтернет підведений. Вікна в двір, двір закритий не проїзний. ! ЧУДОВИЙ і ВИГІДНИЙ ВАРІАНТ ЯК ДЛЯ ВЛАСНОГО ПРОЖИВАННЯ ТАК І ДЛЯ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ ! Вартість 23 999 доларів ! Все готово для швидкого продажу, документи в порядку ! Запрошуємо до перегляду. По всіх деталях телефонуйте по номеру телефона в оголошенні або пишіть на Вайбер по тому ж номеру телефона. Завжди раді допомогти вирішити Ваші житлові питання! Мирного Неба і будьте Здорові!

Сергея Зулинского улица, 55, Подшипниковый завод, Винница, Винницкая 23999.0 USD
dom.ria.com

Пропонується Вашій увазі двокімнатна квартира в сучасному житловому комплексі. Новий житловий комплекс бізнес- класу з власним бомбосховищем, інфраструктурою та трирівневою парковкою. Вдале планування квартири - роздільні кімнати, два санвузли, кухня-студія, велика простора тераса, на яку можна вийти як з кухні, так і зі спальні. Чудово підійде, як для проживання , так і для інвестиції. Запрошуємо на перегляд!

Барское шоссе, 1А, Винница, Винницкая 950.0 USD
dom.ria.com

Стрелецкая улица, 1, Киевская, Винница, Винницкая 850.0 USD
dom.ria.com

Затишна квартира для маленької сімї. Є лічильники на гарячу і холодну воду, світло. Стоїть захист від перепадів напруги на всю квартиру. Є бойлер 50 л + централізована гаряча вода. Район Водоканалу. Невисока оплата комунальних. Пропозиція від власника Реальному покупцеві торг

власник
Сергея Зулинского улица, 10, Замостянский, Винница, Винницкая 26000.0 USD
dom.ria.com
123...5
1 - 24 з 112 результатів