Продам вишукану 2к квартиру в новобудові сучасного типу. Квартира з меблями , технікою та якісним ремонтом.Детальніше за телефоном.

Продам 2х кімнатну квартиру на Київській (2709)
olx.ua

Продам 2к квартиру по Київській. Квартира не кутова, житловий стан. Район з розвинутою інфраструктурою, гарний краєвид, поряд річка. Без АН.

Продам 2к квартиру (8289)
olx.ua

Продам три двокімнатні квартири на 8, 9 , 10 поверхах з можливістю обєднання їх та створення двох та трьох ярусної квартири! Квартири знаходяться в 4 секції будинку, орієнтований термін введення в експлуатацію кінець 2021 року. При купівлі трьох квартир гарний торг. Вигідна ціна, престижний район, розвинена інфраструктура, гарна транспортна розвязка! Поспішайте здійснити свою мрію про житло! Запрошуємо вас на перегляд у будь який зручний для вас час!

Продаю 2к квартиру на Київській
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двокімнатна квартира в житловому стані. Середня поверховість. З вікон відривається панорама на річку Південний Буг та місто. Поруч школа, дитячий садочок, лікарня, мережі магазинів тощо. Зручне місце розташування. Відмінна транспортна розвязка в будь-який напрямок міста. Детальніша інформація за телефоном. Запрошую до перегляду! 104612

Продам 2к квартиру на Київській 6470
olx.ua