Продається світла простора квартира на Ближньому Замості. Квартира в гарному стані з косметичним ремонтом, гарне роздільне планування кімнат, великий квадратний коридор, балкон заселений. Утеплена зсередини, вікна металопластикові, взимку у квартирі тепло, у минулому році був ремонт тепломережі. Сантехніка та проводка у порядку, стоїть захисне реле від перепаду напруги. На всі комунікації стоять лічильники. Частково залишаються меблі та техніка. Чистий охайний підїзд, вікна у підїзді металопластикові, двері з кодовим замком. Поряд вся інфраструктура: транспорт, школи, дитячі садочки, магазини, лікарня, аптеки, салони краси. Гарна пропозиція для великої родини!

Янгеля, 38
rieltor.ua

Продаж квартири з якісним ремонтом на дві сторони з чудовим плануванням. В квартирі зроблено ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення. Велика вітальня, два балкони. Хороша локація поряд усе необхідне: транспорт, магазини, школа, дитячий садочок, кафе, ресторани. Великий двір, багато паркомісць. Цікава пропозиція на ринку нерухомості, деталі за телефоном. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 58
rieltor.ua

Продам нову, з сучасним ремонтом 3-кімнатну квартиру по вул. Стрілецькій. Якісний та дизайнерський ремонт виконано в приємних світлих тонах. Оселя буде до вподоби тим, хто цінує та вибирає комфорт і красу. У квартирі є простора вітальня (з кондиціонером), спальня та дитяча кімната. Всі вони умебльовані стильно та зі смаком. У великому коридорі вбудована шафа-купе. Санвузол тут суміжний. Окрім меблів, у квартирі також залишається техніка. Зокрема, три телевізори, посудомийка, духовка, холодильник, пральна машина. Оселя розташована на 9-му поверсі. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Багатоповерхівка ж розташована у мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. Поруч магазини, ТЦ, аптеки, медичні та освітні заклади, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Квартира чекає на нових власників. Телефонуйте!

Стрілецька, 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Я Власник. Ріелторам - Прохання не турбувати! Продам простору квартиру в новобудові, заг. площею 90 кв.м. Найкращий забудовник м.Вінниці, компанія "Вінницябуд". Знаходиться на вул. А.Янгеля 6г., 4та секція, перший поверх. Виходить на дві сторони. Всі роботи від забудовника повністю завершені. Стан внутрішнього оздоблення - чистовий (Розведена електрика, всі лічильники, встановлено АГВ, радіатори, тепла підлога, стіни - гіпсова штукатурка, залита самовирівнююча підлога). Дві просторі окремі спальні(одна з окремою гардеробною), великий коридор, простора ванна кімната, лоджия і перлина квартири - кухня-студія на 33м.кв. До комплектації забудовника добавлено багато електрики, додатково розведено ТВ та інтернет кабелі, розеток та освітлення Вам точно вистачить. Виведено електрику на підключення камери відеонагляду у підїзд. Тепла підлога також добавлена на всі приміщення крім спалень, з можливістю регулювати кожен контур окремо (5 контурів). Автоновне опланення - двохконтурний котел. Всі комінукації заведені в квартиру, встановлені лічильники на газ, воду та освітлення. На вікнах встановлено грати. В телефонному режимі не торгуюсь. Продаж по договору переуступки. По документам Ви будете перший власник квартири, процес продажу в офісі забудовника займає 20хв.

власник
Квартира в новобуді 90м.кв. Чистовий ремонт.
olx.ua

Автономне опалення, не кутова. Дуже зручне місце розташування. Гарний ремонт, гардероб. Санвузол роздільний. Два кондиціонера. Балкон та лоджія

Стрелецкая улица, 14, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 72000.0 USD
dom.ria.com

Квартира "не за всі кошти світу" вже із РЕМОНТОМ! ️ Простора квартира із двома окремими кімнатами та з великою вітальнею в першій обжитій секції, певна кількість сусідів вже проживають більше пів року. ЖК Комфорт з документами на правовласності та технічним паспортом. Використана максимально площа, продуманий до дрібниць. Ремонт новий, завершений весь, крім санвузла (чистова обробка стін, електрика проведена. Його можна зробити зразу по Вашим побажанням в короткі терміни). Вікна на дві сторони. ️ Відмінне транспортне сполучення. Знаходиться в зручному і комфортному районі міста, поруч розвинена інфраструктура. Щоб прогулятися по парку або набережній нашої мальовничої річки вам досить 3 хв ходьби. ️ Вже можна домовлятися за покази! ️ Телефонуйте - нехай здіснюються Ваші мрії! Відповімо на всі запитання! ️ Лише реальні обєкти! Разом до перемоги!

Стрелецкая улица, 1А, Киевская, Винница, Винницкая 80000.0 USD
dom.ria.com

До вашої уваги квартира з дорогим дизайнерським ремонтом.На фото все видно.Особливість цієї квартири в тому, що всі стіни обезшумлені, що додає тиші і комфорту.Кожна деталь цієї квартири підкреслена і не випадає із загального малюнку.Сам дім сучасний , вся ініраструктура поруч.Знаходиться недалеко від Бугу.

Стрелецкая улица, 1, Киевская, Винница, Винницкая 118000.0 USD
dom.ria.com

Продам трикімнатну квартиру Лічильники, газ, вода, елкетрика. Газова колонка нова, встановлювалась в жовтні 2023 стіралка, холодильник, газова плита, мікрохвильовка та кондиціонер, працюють і ідуть з квартирою. Всі меблі також.

Стрелецкая улица, 4, Замостянський, Винница, Винницкая 43000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную Вашій увазі затишну квартиру з великою кухнею. Три окремі кімнати, гарний стан, два заселених балкони. Тихий двір, поруч зупинки громадського транспорту, магазини, ресторани, лікарня, школа #6. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

Стрелецкая улица, 3, Київська, Винница, Винницкая 57000.0 USD
dom.ria.com

Тестове оголошення нє звані сюда больше

Академика Янгеля улица, 49, Винница, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Вінниця

Продам 3к квартиру. Квартира під ремонт, замінені труби, проводка, індивідуальне опалення. 98430

Продам 3к квартиру по Янгеля (8289)
olx.ua

Продам гарну трикімнатну квартиру на Ближньому Замості , вул. Академіка Янгеля , поруч вся інфраструктура та зупинки транспорту . Вдалий варіант для власного проживання або здачі в оренду . Швидкий показ . Чудова ціна . Телефонуйте .

Продам 3 кімнатну квартиру
olx.ua

3 кімнатна квартира по вулиці Янгеля, 1 поверх цегляного будинку, покращеного планування, з великою кухнею, 2 балкони засклені, кутова, дуже гарне місцерозташування, вся інфраструктура в кроковій доступності, 1 хвилина до зупинки, терміново.Пропозиція від ріелтора.

3 кімнатна Янгеля, 67 метрів, можливо під житло і комерцію
olx.ua

Продаж 3х.ком.Стрілецька 1/5ц.60кв.м. Кухня студія дві кімнати окремі З хорошим ремонтом,на гарячу воду колонка, квартира не углова, залишається вся необхідна мебель та техніка. Ціна 65000₴ торг 09******12 Віра рієлтор

Продаж 3х.ком.Стрілецька
olx.ua