Пропонуємо до вашої уваги 3 кімнатну квартиру покращенного планування в гарному стані . Залишаються меблі та техніка . В поруч дитячі садки , школи , медичний університет, ринок Урожай , зупинки транспорту . Телефонуйте та записуйтесь на перегляд

Миколайчука, 11
rieltor.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира в прекрасному районі. Роздільний санвузол забезпечує комфорт і приватність. Квартира в хорошому стані, готова для проживання. З вікон відкривається захоплююча панорама, що додає особливого шарму. Залишаються частково основні меблі, включаючи кухонний гарнітур та бойлер. Затишний балкон ідеальне місце для відпочинку на свіжому повітрі. У коридорі розташована велика шафа-купе для зберігання речей. Поруч з будинком знаходиться спортивна база, що дозволяє активно проводити дозвілля. Супермаркет у кроковій доступності забезпечує зручність у повсякденних справах. Розвинена інфраструктура району забезпечує все необхідне для комфортного життя. Не втрачайте шанс придбати цю чудову квартиру в одному з найкращих районів міста!

Литвиненка вул., 31
rieltor.ua

Пропонуємо вам чудову 3-кімнатну квартиру в елітному районі міста Вінниця! Ця квартира має загальну площу 100м² і виконана з якісних матеріалів, зокрема стіни з червоної цегли та зовнішнє утеплення товщиною 10см, що забезпечує комфортний мікроклімат протягом всього року. - 3 житлові кімнати - Велика сучасна кухня площею 17м² - 2 санвузли (ванна + душ) - Інстальовано кондиціонери для забезпечення комфорту в будь-яку пору року - Централізоване водопостачання та канвлізація - Автономне газове опалення та теплі підлоги забезпечать вашої родині зручність під час холодів Додаткові переваги: - Закритий двір: Можливість паркування автомобіля - Інфраструктура: Зупинка муніципального транспорту (включаючи тролейбус) неподалік, магазини, дитячі садочки та школа в пішій доступності - Природа: Ботанічний сад у районі, а також озеро, до якого всього 10хвилин пішки Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання, пропонуючи комфорт, зручність та чудове розташування. Не втратьте можливість придбати своє нове житло в такому привабливому районі!

провулок Інтелігентний, 2
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміновий продаж!!! Затишна 3-кімнатна квартира в цегляному будинку на Вишеньці. Квартира не кутова, з ремонтом та повністю вмебльована. Три окремих кімнати. В будинку створено ОСББ. Розташування дуже вдале, поруч усі необхідні господарчі та продуктові магазини, ринок, школи і садочки. Реальному покупцю торг! Запрошую до перегляду! Пишіть, дзвоніть за детальною інформацією.

Політехнічна, 14
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру під ремонт, можливо під комерцію

Пирогова вул., 77
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру на Вишеньці, вул Келецька 136 Хороший стан,все поряд і садочки і школи і магазини

ексклюзив
Келецька вул., 136
rieltor.ua

Продам квартиру в центрі. Висока стеля, 3.50м висота. Два входи в квартиру.. Закрита територія. Пластикові вікна. Можливо під офіс. Запрошуємо на перегляд

Архітектора Артинова вул. (9-го Січня), 44
rieltor.ua

Продаж комфортної квартири в престижному районі міста Вінниці - Словʼянка. Перший поверх , високий цоколь . Не кутова . Квартира після ремонту . Можна відразу зайти жити. Лічильники. Балкон з підвалом . Тамбур на дві квартири. Порядні сусіди . Торг з реальним покупцем . Документи права власності перевірені нотаріусом та готові до продажу . Квартира без боргів та прописаних людей .

Заболотного, 31
rieltor.ua

Квартира в гарному житловому стані, меблі та техніка, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір, не кутова, тепла, світла, поруч школа та дитячий садочок.є підвальне приміщення та комора.

Литвиненка вул., 27
rieltor.ua

Терміново !!! Продам трьохкімнатну квартиру в Вінниці! Супер локація, поруч озеро, ботанічний сад. Квартира знаходиться у цегляному будинку. Виконано косметичний ремонт, три окремі кімнати. Комора у квартирі, балкон засклений. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!!!

Пирогова вул., 161
rieltor.ua

Затишна трикімнатна квартира повністю мебльована і з побутовою технікою. Вільна до заселення. Документи готові до продажу. Запрошуємо на перегляд, встигніть бути першими!

Константиновича вул., 46
rieltor.ua

Продам 3 комнатную квартиру с евро ремонтом.

Рыбное хозяйство
rieltor.ua

Пропоную на продаж чудову квартиру у районі Поділля. Комфортний 4 поверх,нестандартне планування,всі окремі кімнати,велика кухня вітальня,просторий сан.вузол. Автономне газове опалення,євроремонт у класичному стилі ,в якому використані дорогі матеріали,меблі залишаються по домовленості.

Пирогова вулиця, 115 а
rieltor.ua

Отличный район Вишенка Порика/600летия, состояние скромное жилое. Супер вариант для жизни.

600-річчя вул., 28
rieltor.ua

Ексклюзивний варіант! Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Хмельницьке шосе 4 ( р-н Книжки ) .Планування відмінне , не кутова, середина будинку, загальна площа 63 кв.м, кухня 6 кв.м. Квадратний хол, металопластикові вікна, балкон , просторі кімнати . Квартира чиста, тепла та охайна. З реальним покупцем можливий розумний торг при перегляді. Зручна інфраструктура та місцерозташування, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні.

Хмельницьке шосе вул., 4
rieltor.ua

Тільки для поціновувачів центра міста! Квартира розташована в цегляному будинку на 8-му поверсі з 9; Площа 68 м² + велика лоджія на дві кімнати та балкон; Три окремі кімнати - ідеально для сімї або тих, хто цінує особистий простір; Вид з вікон на місто; Квартира під ремонт - дайте волю своїй фантазії та втіліть мрії про ідеальне житло в життя; Вже замінені стояки - економте час та кошти на ремонтних роботах. Відчуйте себе в епіцентрі життя!

Пирогова вул., 3-А
rieltor.ua

Продам комфортну квартиру в новобудові, в класній локації р-н Словʼянка! Закрита двір, є паркомісце, зарядка під авто, кладовка. Вдале планування квартири: простора вітальня, кухня з виходом на терасу, де можна випити чашечку ароматної кави, спальня, просторий санвузол з ванною та душовою, і ще одна кімната яку можна використовувати як дитячу, кабінет або ж простору гардеробну. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів! Є вбудовані меблями та техніка, інше по домовленості, все продумано до дрібниць! Як тільки Ви попадете в цю квартиру Вас окутає затишок і комфорт, телефонуйте!

Заболотного вул., 22
rieltor.ua

Продаж трикімнатної квартири з індивідуальним газовим опаленням в районі Електромережі, біля Ботанічного саду. Спокійний район, поруч хороша транспортна розвязка в усі напрямки міста. Квартира в хорошому стані, утеплена по периметру. Простора лоджія. До квартири ще є великий підвал. Реальним клієнтам, можливий торг.

провулок Енергетичний, 5
rieltor.ua

Продам шикарну 3-кімнатну квартиру в одному з найбажаніших ЖК Вінниці. Дуже терміновий продаж! Тому у Вас є чудова можливість придбати ексклюзивну квартиру по нижчій ціні. Район та будинок не потребують додаткової реклами, Ви і самі все знаєте. А от квартира наша має індивідуальне планування, всього декілька таких квартир в цьому будинку! Еркерна кімната з панорамними вікнами на проспект Космонавтів та вулицю Келецьку, простір, світло, розкіш, пафос, це все про цей об`єкт. Запрошую на перегляд, в будь-який зручний час для Вас. Дзвоніть!

можливий продаж по єОселя
Космонавтів просп., 49
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира на Поділлі, по вул. Зодчих. В одному з найкращих та престижних районів Вінниці. Всі хочуть тут жити! 88,8/46,9/14,4 Цегляний будинок. Комфортний 3 поверх. 2 балкона Автономне опалення (двоконтурний газовий котел). Квартира укомплектована всім необхідним. Ремонт. Меблі. Техніка. В ванній кімнаті встановлені джакузі та душова кабіна. Перед квартирою свій тамбур. У кроковій доступності є все, що необхідно для комфортного проживання: фонтанна плоша,2 дитячих садочка, школа №24, магазини та супермаркети, медичні центри та салони краси, кафе та ресторани, зупинки громадського транспорту та т.п. Продається через АН. Ціна: 119000 доларів. Торг. Всі питання обговорюються. Більш детальніша інформація за телефоном. Запрошуємо на перегляд!

Зодчих вул., 18
rieltor.ua

Продам велику 3 кім. квартиру на Поділлі, вул. Пирогова, 115А - залишається все, ціна 1000$ за м2! Квартира має індивідуальне газове опалення, окремі кімнати, три балкони (в тому числі з кухні), роздільний санвузол; Хороше розташування будинку, поряд школа, дитячий садочок, магазини, транспорт; Двір не проїзний. Окремо до квартири можна придбати гараж, поряд з будинком.

вулиця Пирогова, 115А
rieltor.ua

Продам велику 3-х кімнатну квартиру у престижному районе Вишенька. Середній поверх, гарний житловий стан, не кутова, будинок цегляний. Квартира з капітальним ремонтом, поміняни труби, електропроводка , підлога ламінат та плитка, пластикові вікна, бойлер, два балкона. При продажу у квартирі залишаються всі меблі та техника. Розвернута інфраструктура- поруч школи, дитсадочки , магазини АТБ, Магигранд, Сельпо, нова пошта, зупинки міського транспорту. Запрошую на перегляд

Юності просп., 75
rieltor.ua

40-річчя Перемоги вул., 16
rieltor.ua

Продається 3- х кімнатна квартира в центрі міста. Добротна сталінка с бетоними перекриттями і сходами. Закритиц двір, є місце для паркування. Зручне місце розташуванн, поряд зупинки, магазини.аптеки,лікарні.

Гоголя вул., 1
rieltor.ua
1 - 24 з 430 результатів