Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру у новому мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою ( магазини, аптеки, кафе, пошти, дитячий садочок, бібліотека та стоматологія). Квартира перепланована для максимальної зручності та комфортного проживання, дві спальні та кухня-вітальня. Запрошую на перегляд.

возможна продажа по єОселя
Тимофіївська, 4
rieltor.ua

Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

владелец
Пирогова вул., 103Б
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Терміново!!! Без комісії для покупця!!! Дешевше, ніж у забудовника !!! Продам двокімнатну квартиру ЖК Барський «Нова Хвиля». Квартира з гарним плануванням, зручний другий поверх, вікна в двір, некутова! Вікна у двір. 8 секція, здача 3 квартал 2024 року Квартира продається по переуступці. Запрошую на перегляд! Телефонуйте !

Одеська, 3
rieltor.ua

ТЕРМІНОВО 2-х кімнатна квартира від Власника ! 
 Вишенька, вул.Стельмаха 1 
 Гарна світла квартира, з свіжим ремонтом який робився для себе. Загальна площа 52 кв.м. 
- Нова сантехніка 
- Нова електрика 
- Нові пластикові вікна з двокамерними склопакетами (енергозберігаючі) 
- Нові батареї (з можливістю перекриття опалення в квартирі і при цьому не перекриється потік по будинку) 
- Натяжні стелі та всюди енергозберігаюче освітлення - завдяки чому комунальні платежі не високі. 
 - опалення будинку централізоване (взимку регулюється, для зберігання коштів мешканців будинку) 
- Сучасна зроблена душова кабіна ( не пластикова) плитка вложена «конвертом» щоб був ухил та перекрита каленим склом 
- Ламінат вистелений гарної якості (водостійкий) 
- Балкон засклений та утеплений із середини 
- Вхідні двері відкриваються з : відбитку пальця, паролю або ключа (налаштовується на вибір власника) 
- Додатково до квартири є власне паркомісце перед підʼїздом та кладовище в підвалі 
- Квартира не вуглова в середині будинку 
- Сусіди чудові (за будинком доглядають) 
Поряд школа, садочки, торгові центри, лікарня, магазини, аптеки та гарна транспортна розвʼязка
Що також важливо в цьому районі ніколи немає заторів.

владелец
Стельмаха вул., 1
rieltor.ua

Зулинского, 39
rieltor.ua

Сделанный капитальный ремонт ( для себя). Окна не на дорогу. Не угловая

Юності просп., 14
rieltor.ua

Квартира некутова, чудовий район , все поруч

Хмельницьке шосе вул., 71
rieltor.ua

Квартира знаходиться в сучасному комфортному житловому районі. Гарна інфраструктура, поруч садочок і школа. Через дорогу є парк з озером , дитячі майданчики та вольєр для вигулу домашніх улюбленців. Біля будинку супермаркети, нова пошта, ресторан. Також поруч місце для відпочинку Садиба ім. Пирогова. Двір облаштований, новий асфальт та газоном . Поруч стоянка та гаражний кооператив. Чистий підʼїзд Транспортне сполучення в будь яку точку міста . 2 підвали Труби замінені Середина будинку , тепла квартира , не сира Є лоджія Частково залишимо меблі.

Юності просп., 40
rieltor.ua

Кімнати окремі. Стяжка, радіатори. Можливий продаж під Є-оселю. Поряд громадський транспорт, супермаркети та все що потрібно для комфортного проживання

возможна продажа по єОселя
Василенка, 14
rieltor.ua

Квартира, яка однозначно ВАРТА ВАШОЇ УВАГИ! Якщо коротко: якісно оздоблена, максимально стильна, продумане планування до дрібниць, простора та світла, з неймовірним краєвидом з вікон. 63, 4 кв.м надзвичайно естетичного простору. Окремо спальня, суміщений санвузол, пральна кімната+гардеробна, окремо місце для зберігання технічних речей, відкритий балкон з неймовірним краєвидом та величезна кухня-студія з грамотним плануванням. Всюди підігрів підлоги, окремо 2 бойлери, вся необхідна якісна вбудована техніка, продумана електрика по всій квартирі та надзвичайно вдало обладнане освітлення. Простір, який надихає, а краєвид з вікон доповнює цю квартиру та робить її ще більш привабливою. Телефонуйте - перспективна квартира на купівлю в сучасному ЖК нашого міста. Оздоблення зроблено не під продаж, тож Вас неодмінно вразить якість виконання та стан ремонту в живу! Запрошую на перегляд в зручний час, ключики на руках!

600-річчя вул., 3В
rieltor.ua

Прекрасна можливість придбати затишну 2-кімнатну квартиру на 11-му поверсі в житловому комплексі Prestige Hall на Вишенці! Автономне електричне опалення та новий сучасний ремонт.Розташоване поруч з Макдональдсом та центром мікрорайону, де є школи, садочки, лікарня, торговий центр та спортивний зал. Це ідеальне місце для комфортного життя! Не пропустіть свій шанс на неймовірне житло в серці Вінниці.

Юності просп., 16б
rieltor.ua

Знаходиться в престижному районі м.Вінниця поруч з районом « Академічний». Загальна площа 64м 2, великі просторі кімнати 17 м2 та 13 м2, кухня площею 20 м2-мрія для господині! Побудований будинок з червоної цегли, утеплення зовнішнє 10 см, автономне газове опалення, електропостачання, водопостачання та каналізація міські підключені. По квартирі розведена електрика, виконана штукатурка по маячкам. Право власності оформлено, продаж через нотаріуса. З кухні є вихід на особисту прибудинкову ділянку, де може розміститися зона відпочинку, тераса. Двір закритого типу, своє паркомісце. До зупинки тролейбуса та муніципального транспорту 100 м, поруч ботанічний сад, вишенське озеро, магазини, дитячі майданчики. Залишилася в продажу тільки одна двокімнатна квартира. Запрошуємо на перегляд та до купівлі гарного варіанту для вашої родини.

Гніванське шосе, 5
rieltor.ua

Без комісії для покупців! Продам нову 2-кімнатну квартиру з виглядом на Буг. В квартирі зроблений хороший, якісний ремонт згідно дизайн-проекту., який робився для себе. Але в квартирі так ніхто і не проживав з моменту здачі будинку. Всі меблі та техніка залишається та входить у вартість квартири. Двір закритий, доглянутий, має вихід до річки. Запрошую на перегляд цієї класної квартири! Дзвоніть!

Богуна Івана вул., 88б
rieltor.ua

Кімната поєднана із кухнею (велика кухня-студія 24м2) - мрія хазяйки та простір для зустрічі гостей. Та спальна кімната 23м2 із ВЕЛИКИМ ПАНОРАМНИМ вікном. 2 кімнатна квартира на дві сторони будинку. ЖК «Західний» - якісне будівництво, малоповерхова забудова. Цегляні стіни з керамічної цегли М125 товщиною 510 мм. + енергоефективне зовнішнє утеплення товщиною 12 см. Якісні ліфти HAS, Туреччина. Цегляні міжквартирні перегородки. Чорнова. АГВ - індивідуальний газовий котел PROTHERM, на гарантії. Притік повітря для спалювання в газовому котлі відбувається по спеціально облаштованим вентиляційним каналам тому повітря в квартирі завжди чисте та свіже, не спалюється. Встановлено якісні ефективні радіатори опалення. Вікна - з енергозберігаючими технологіями - 5-камерний профіль Veka, 2-камерний енергозберігаючий склопакет. В квартирі проведена якісна мідна електропроводка. Поштукатурені всі цегляні стіни. Вхідні двері - металеві протиударні вогнестійкі. Всі лічильники. Будинок зданий навесні 2024 року. До ЖК Західний регулярно курсує новий тролейбусний маршрут 18. 18217

Барське шосе, 20
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги продаж чудової 2кімнатної квартири в одному з найкращих районів нашого міста ,а саме в мікрорайоні Поділля. Квартира з чудовим ремонтом, після власників, кімнати окремі, санвузол суміжний, велика світла кухня, є гардеробна та кладовка,індивідуальне газове опалення, комфортний 4 поверх, двір з дитячим майданчиком.Квартира продається з усією наявною мебелью. Мікрорайон з чудовою інфраструктурою, все є для комфортного проживання, нова школа ,дитячі садочки, магазини, торгові центри, поряд парк, банки все в пішій доступності. Телефонуйте і ми залюбки покажемо вам цей обєкт.

Зодчих, 18
rieltor.ua

Вигідна ціна за квартиру в найкращому районі міста! Продаж просторої квартири в будинку 2011року побудови! Вул. Келецька, 51а. Найвигідніше розташування: в будинку нова пошта, ресторан, салон краси.. поруч безліч магазинів, супермаркетів, шкіл та дитячих садочків. Квартира з якісним ремонтом, індивідуальним опаленням, облаштована меблями та технікою (за домовленістю залишаються). Вигідна ціна!

Келецька вул., 51А
rieltor.ua

Хочу запропонувати вам квартиру мрії в новому котеджному будинку, двір закритого типу з парковкою. В екологічному районі поряд з мальовничим лісопарком місцем відпочинку та усамітнення. І водночас неподалік від жвавого центру міста. Будинок побудований з цегли, зовні утеплений, квартира з індивідуальним опаленням, двоконтурний газовий котел, тепла підлога в коридорі санвузлі та кухні. Дуже цікаве планування, холл зєднаний з кімнатою. Ця квартира з лаунжзоною по всьому периметру двору. Ремонт та інтерєр заслуговує на окрему увагу. Все виконано в стильних тонах, ексклюзивні меблі не залишать байдужими навіть найвитонченіших покупців. Від цієї квартири віє розкішшю, сімейним затишком, домашнім теплом дружної родини. Можна ще багато писати про цю квартиру, але слова не передадуть всієї атмосфери та шарму, тож краще дивитися.

Арабея Генерала вул., 20
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. МОЖЛИВА РОЗСТРОЧКА ПЛАТЕЖУ, Супер квартира продається в ЖК Dream Lake. Ціна під ключ. Вдале планування, вікна розташовані в двір. 2 секція, здача 2 квартал 2025 року. Це комплекс з восьми 9-поверхових будинків бізнес-класу поблизу ділового кластера Вінниці. Родзинкою комплексу є власне озеро ідеальне місце для вечірніх прогулянок з друзями і близькими. Тут тихо і зелено, проте 5 хвилин і в пішому доступі всі переваги Вишеньки. В комплексі буде сучасна інфраструктура: магазини, кафе, сервіси побутових послуг щоб купити продукти, досить просто спуститися на ліфті. Житлові корпуси формують закритий від машин внутрішній простір. Інфраструктура Житловий комплекс Dream Lake будується по вулиці Келецька. До зупинки громадського транспорту кілька хвилин . Трамваї 2, 3, 6 ( в різні напрямки міста), автобус 16 і маршрутні таксі 29А, 29Б. Також в 10 хв. Пішої ходи розташовані парк Дружби народів, Подільський парк, ботанічний сад «Поділля», Вишенське озеро з пляжами і місцями для риболовлі, супермаркет «Сільпо», ринок Вишня, розважальний центр «Дитяча Планета» і фудкорт. Поруч з ТРЦ на вулиці знаходиться картинг-клуб GT для любителів екстриму. Найближча до комплексу школа «Гарант» в 700 м. Це місце, де дотримуються сучасних та унікальних методик для розвитку інтелектуальних здібностей дітей у віці від 4, 5 до 14 років. Трохи далі відкриті муніципальні школи 35 і 34, та дитячі садки 67, 4, 72, 59 та 74. Телефогуйте, допоможемо з вибором квартири.

Келецька вул., 125
rieltor.ua

Литвиненка вул., 42
rieltor.ua

Квартира в новобудові, не кутова, на дві сторони. Є комора (гардеробна), або можна облаштувати третю кімнату (з вікном). Якість забудови гарантовано. Ключі на руках, покази в любий зручний час.

Миколаївська, 33
rieltor.ua

Продається чистова квартира в зданому котеджному будинку на 9 власників. Комфортний 2 поверх з сусідами, які майже всі проживають. Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, теплою підлогою та зашліфованою стяжкою. Встановлені якісні, сучасні вхідні двері, зроблена розводка всіх комунікацій по квартирі. У дворі є паркомісця для авто, а з спальні відкривається чудовий вид на Вишенське озеро. Поруч розташовані парк, магазини, ресторани, школи та інша інфраструктура. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником такої чудової квартири!

Юності 2-й пров., 18
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в ЖК «Резиденція»-можливо під Е-Оселю, податків не має. 76/43/12м2, 9/12 цегла. Сучасний ремонт.Автономне опалення з теплими підлогами. Двір закритого типу з власним дитячим майданчиком-заїзд з центру(вул. Л.Толстого). Панорамний вигляд на р.Південий Буг. Власний гардероб і лоджія. Техніка і меблі залишаються по домовленості. Дизайнерський ремонт, висота стелі 2.8 метри. Квартира з меблями, з утепленням та натяжною стелею. Покриття підлоги - керамічна плитка та ламінат. Є газ, Wi-Fi, вентиляція. Металеві подвійні вхідні двері та металопластикові вікна. Усі необхідні меблі та побутова техніка: пральна машина, газова плита, духовка, мебльована кухня, диван, холодильник, кондиціонер. Внутрішній двір.

Толстого Льва пров., 114
rieltor.ua

На вас чекає прекрасна можливість придбати квартиру на третьому поверсі з індивідуальним газовим опаленням, просторою кухнею-студією та якісним ремонтом! Стриманий якісний ремонт з дорогих матеріалів. Чого тільки вартує масивний вільховий паркет! Для комфорту та зручності вашої родини, в квартирі два санвузла та два балкона з панорамними вікнами та теплими підлогами. А зручна кладова на одному з балконів додасть вашому життю затишку та організованості. Поруч з будинком розташований садочок, а у дворі - дитячий майданчик, що забезпечить вашим дітям безпечне та веселе проведення часу на вулиці. Вам залишилося лише меблювати квартиру під ваші власні уподобання! Не пропустіть цю унікальну можливість! Телефонуйте та дізнайтеся більше про цю пропозицію!

Миколаївська, 25
rieltor.ua
1 - 24 из 670 результатов

География, Винница