Продається 1-но кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку по вул. Янгеля (на перехресті з Замостянською). Квартира не кутова. Лічильники на світло, воду та газ наявні. Вільна. Запрошуємо на перегляд.

Академіка Янгеля пров. (Фрунзе), 30
rieltor.ua

💥Продам 1 кім квартиру💥 📍Жк Сімейний комфорт 📍5/10 цегла 📍49м2/20/18 АГВ,меблі,техніка,новий сучасний і якісний ремонт. 📍Тепла підлога(кухня,ванна,коридор) 📍Холодильник,витяжка,мікрохвильовка,духовка ,варочна поверхня та кондиціонер. 💥ЦІНА 66000$💥 🗝️Ключі на руках

Немирівське шосе, 94Л
rieltor.ua

Продам квартиру в житловому стані.

Київська вул., 164
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж нової однокімнатної квартири, загальною площею 37, 39 м², розміщеної на 10 поверсі 11-поверхової новобудови у ЖК Волошковий, що на Замості. Квартира з індивідуальним опаленням, виконані чорнові роботи, не кутове розташування. Хороше місцезнаходження житлового комплексу, красивий двір.

Волошкова, 4в
rieltor.ua

Продається дуже гарна однокімнатна квартира в новому ЖК "Андорра" з хорошим та якісним ремонтом, де кожен м2 використано для комфортного проживання. Квартира укомплектована технікою та меблями. В квартирі є все, що потрібно сучасній людині: індивідуальне опалення із теплою підлогою у всіх зонах із плиткою на підлозі, вбудовані меблі та техніка. В квартирі залишається все, окрім дивану, телевізора та пральної машини. Квартира дуже затишна, охайна, все робилося з душею. Обираючи ЖК "Андорра" ви отримуєте: - Територію з красивим благоустроєм та диячими майданчиками; - Сучасний підїзд; - Дитячий садочок прямо на території ЖК; - Комфортний простір для повноцінного життя: кавярні, спортивний зал, аптеки, магазини, супермаркети, школа, місця для відпочинку, зупинка громадського транспорту. Це чудовий варіант під інвестицію та для себе. Не зволікайте. Запрошую на перегляд.

Олега Антонова, 13б
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в новобудові на зручному середньому поверсі з автономним газовим опаленням! Сучасний ремонт. Закрита територія, ведеться відеоспостереження, наявність паркувальних місць. На території є супермаркети, магазини, кавярні, дитячий садочок та майданчик. Дзвоніть, пишіть із задоволенням відповім на Ваші запитання та домовимося про перегляд у зручний час.

можливий продаж по єОселя
Немирівське шосе,
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру на Ближньому Замості від забудовника ВінницяБуд. Квартира не кутова, середній поверх. Здача в експлуатацію в кінці 2024 року зі стяжкою, розводкою опалення та електрики. Поряд гарно розвинута інфраструктура. Школа, садочки, ринок, вокзал, супермаркети, ТЦ. Переуступку оплачує продавець.

Вулиця Євгенія Пікуса, 14
rieltor.ua

Підходить під програму Є-Оселя. Продам однокімнатну квартиру в ЖК Сімейний комфорт. Надійний забудовник. Двір закритого типу, поряд магазини, кафе, сімейна амбулаторія, почтове відділення, дитячий садочок. Квартира знаходиться на третьому поверсі 46, 8 м2 АГВ, теплий електричний пол в ванній кімнаті. Стіни- декоративна штукатурка, вінілове покриття- кухня, коридор. Кухня мебльована . Ванна - душова кабіна, інсталяція. Запрошую на перегляд !!!

можливий продаж по єОселя
Немирівське шосе, 94 И
rieltor.ua

Будинку 13 років, забудовник Вінницябуд, євроремонт, подається з меблями. АГВ.

Героїв крут, 4а
rieltor.ua

Продам квартиру на вул. Привокзальна. Будинок будується. Хороше місце розташування. Поруч технікум, базар, зал вокзал. Школа, аптека, магазин. Переуступку сплачує покупець.

Привокзальна, 30
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру з євроремонтом та АГВ. Новобудова, ЖК "Затишне", повністю заселений будинок. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, залишається за домовленістю. Автономне газове опалення, встановлено теплу підлогу на кухні, балконі, коридорі та у ванній. Будинок утеплено, балкон утеплено окремо, гарний двір, хороші сусіди. Шлагбуми на вїзд. Поруч вся необхідна інфраструктура. Дитячий майданчик, магазини, аптеки, транспорт та інше. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Степана Тимошенка, 7
rieltor.ua

Сучасний житловий комплекс Сімейний комфорт

Немирівське шосе, 94
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК "Волошковий" (район Замостя). Красивий двір, чудове місце. Квартира не кутова, з індивідуальним опаленням: поверховість: 6 з 11, площа: 37,73 м² стан оздоблення: чорновий варіант.

Волошкова, 4в
rieltor.ua

Продаж хорошої однокімнатної квартири від надійного забудовника. Розташована у районі Ближнього замостя, вул. Євгенія Пікуса. Квартира не кутова, з виглядом у двір. Чудовий поверх (4/10), цегляний будинок. АГВ. Чистові роботи. Стяжка. Розводка опалення, світла , води.

Євгенія Пікуса, 14
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в новобудові. Здача будинку в експлуатацію кінець 2024р. Поки є кілька квартир на вибір. Ціна: 33000грн за квадратний метр. Будинок буде мати свій внутрішній двір з закритою територією. Велика парковка в цокольному поверсі. Подробиці за телефоном. Будинок має власне бомбосховище.

Привокзальна, 40
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на Замості, в районі Тяжилів, біля "Мрії"! Житловий стан, не кутова, тепла суха, великий заселений балкон, поруч школа, садочок, магазини, аптеки, зупинка громадського транспорту. Вартість: 29800 $

Ватутіна вул., 65
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі затишну 1-кімнатну квартиру на продаж по вулиці Київська. В квартирі зроблений косметичний ремонт, а за домовленістю можуть залишитися меблі, що додасть затишку вашому новому житлу. Це ідеальний варіант для молодої сімї або для здачі в оренду. Поруч абсолютно все! Зручна транспортна розвязка, магазини, школи та зони відпочинку. Район також багатий на розвиваючі заклади, що зробить проживання тут комфортним та цікавим. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, запрошуємо на перегляд цієї чудової квартири. Не втрачайте можливості стати власником такого затишного житла!

Київська вул., 56
rieltor.ua

НОВИНКА! ТЕРМІНОВО! Продам 1к. квартиру на ближньому замості. Квартира в житловому стані, засклений балкон, металопластикові вікна, не кутова, дуже тепла та сонячна. Будинок цегляний не над дорогою. В квартирі залишаються всі меблі та техніка, є подвал.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 95
rieltor.ua

Супер пропозиція! Пропоную 1к. квартиру з АГВ (автономне отоплення) ремонт, частково меблі залишаються. Зручне місце розташування, як для постійного проживання так і оренда. Садочок, школа, лікарня, АТБ, все поруч. За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефона.

Замостянська, 34
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в Тяжилові по вул. Москаленко 67. Квартира в хорошому стані. Замінені стояки. Балкон засклений пластиковий. Запрошую на перегляд.

Москаленка вул., 67
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири, розташованої на вулиці А. Янгеля, 8ж. Квартира оздоблена у світлих тонах, облаштована меблями й технікою. У наявності все необхідне для заселення і комфортного проживання (меблі та техніка залишаються). Кухня облаштована на балконі, що сприяло збільшенню простору (перепланування у 2-кімнатну). 10 поверх з 11, не кутова, 45/19/14, індивідуальне опалення. Будинок від забудовника Вінницябуд. Затишна прибудинкова територія, встановлено дитячий майданчик.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 8 ж
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в ЖК «Волошковий» Вікна виходять у двір. Надійний забудовник. Здача в кінці літа 2024 року Пропозиція від АН «Альма» Олександр 0964204988

Немирівське шосе, 26а
rieltor.ua

До вашої уваги дійсно унікальна пропозиція! Чорнова 1-но кімнатна квартира в ЖК Династія. Унвкальність данної пропозиції полягає в тому, що чорнових квартир в данному комплексі немає! В квартирі вже зроблена тепла підлога та чистова стяжка, що заощадить ващі грощі та час! Встановлений якісний газовий котел Proterm та радіатори, встановлена інсталяція в санвузлі! Будинок заселений, двір з відеонаглядом, дитячий майданчик, багато паркомісць, а також є можливість придбати гараж в будинку! В ЖК є кілька магазинів та маркетів, салон краси, поштове відділення та кілька кавярень! Поруч ТЦ Віват в якому є все необхідне включаючи великий супермаркет АТБ. Зручна транспортна розвзка, поруч трамвайна та тролейбусна зупинки! Будинок в якому класно жити! Запрошую на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6-к
rieltor.ua

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39
rieltor.ua
1 - 24 з 404 результатів