Секція здана ! продам однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі Forest Home . вікна квартири виходить в двір. Квартира велика, простора, можна переплановувати за своїм баченням.

возможна продажа по єОселя
Максимовича вул., 21
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65, 5 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові В самому центрі Словянки поруч з ЖК Авалон Закритий паркінг та вільна парковка Характеристика квартири: В квартирі зроблено чистові роботи Зстановлено керамічну плитку на підлогу та в санвузол Встановленно душову( інсталяція) Стіни оздоблені венеціанською штукатуркою! Зроблено нішу для встановлення бойлера для додаткового нагріву води В квартирі квартирі функціонує тепла підлога та було здійснено перепланування для розширення ніші гардеробної Також на даному єтапі здійснюється завершення ремонту та встановлення міжкімнатних дверей та усіх необхідних деталей для комфортного втілення інтерєру та ідей майбутніх Власників Найвигідніша ціна в даному ЖК комплексі та взагалом в даному районі з таким ремонтом та умовами продажу !!! Ідеальна пропозиція для купівлі квартири як для власного проживання такі здачу в оренду! !

Трамвайна, 36
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК Цетрал Парк Зроблено електро- розводку та підігрів підлоги. Вигляд з вікон в двір та частково в місто. Будинок вже збудовано та ведуться загальнобудинкові ремонтні роботи Запрошую до перегляду та співпраці.

Цегельний пров., 4
rieltor.ua

Вражаюча оглядова квартира в центрі Вінниці. Вул. Монастирська, 41. ЖК "Правильний вибір" З усіх сторін вид на Південний Буг. Дуже вдале розташування, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Все в пішій доступності, до McDonalds 2-3 хвилини, до Sky Park 4-5 хвилин пішки... Має 2 спальні, велику кухню-вітальню, затишну терасу. В квартирі всюди панорамні вікна, тому вона дуже світла і простора. Прокладено всі комунікації: електрика, водопровід, каналізація, газ. Встановлено радіатори, а в кухні, санвузлах та передпокої - тепла підлога. Всі стіни оштукатурені та прошпакльовані, також змонтовано натяжні стелі. Ви маєте можливість зробити чистове оздоблення на свій смак і першими жити в цій квартирі. Додатково до квартири можна придбати: - 2 комори (одна на поверсі, інша в паркінгу) - 2 паркомісця Документи в повному порядку. Запрошую на перегляд.

Монастирська, 41
rieltor.ua

Дуже терміновий продаж !!!! Продаю велику 1- кімнатну квартиру в одному з престижних районів міста, р-н Слов`янка!!! Житловий комплекс зданий у вересні 2023! Простора, світла квартира з панорамними вікнами, з яких відкривається гарний краєвид на місто. В будівництві використані якісні будівельні матеріали та застосовані передові технології. Заведені водопровідні та каналізаційні труби в санвузол. Квартира продається в чорновому варіанті, що дає можливість Вам зробити ремонт саме по Вашим вподобанням. Якщо Вас зацікавила наша квартира, не відкладайте на потім. Ласкаво просимо на перегляд!

К.  Василенка, 14-Б
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 85 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Ця чудова 1-кімнатна квартира знаходиться на другому поверсі і має площу 49, 5 квадратних метрів. Вона пропонує вам затишне та функціональне житло з усіма необхідними зручностями. У цій квартирі розміщена простора спальня, що створює приватний та затишний простір для відпочинку та релаксу. Тут ви зможете насолоджуватись спокоєм та комфортом після напруженого дня. Кухня, обєднана з вітальнею, створює відкритий та просторий приміщення, де ви можете готувати, спілкуватись з родиною та друзями, а також насолоджуватись прийомом їжі. Це ідеальне місце для зустрічей та створення згуртованої атмосфери. Ця квартира має чорнове виконання, що дозволяє вам самостійно втілити свої дизайнерські задуми та створити інтерєр, який відповідає вашому стилю та смаку. Ви можете вибрати матеріали, колірну гаму та декор, що створять унікальну атмосферу вашого простору. Розташування на другому поверсі надає вам зручний доступ до квартири, при цьому забезпечуючи віддаленість від шуму та суматохи міста. Ви зможете насолоджуватись спокоєм і тихістю, одночасно маючи зручний доступ до необхідних зручностей. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником цієї чорнової квартири та перетворити її на вашу власну комфортну оселю. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

пров. Наскрізний, 31
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в
rieltor.ua

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7
rieltor.ua

ЖК в городе Винница

Терміновий продаж! Ціна двокімнатної квартири за ціною однокімнатної! Будинок побудований одним з кращих забудовників нашого міста. Унікальні особливості житлового комплексу: зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура автономне газове опалення (двухконтурний котел) Поряд школа, дитячий садочок, магазини та супермаркети. Телефонуйте будемо домовлятися про перегляд.

Стрілецька, 23
rieltor.ua

Продаж квартири по гарній ціні . Електроопалення (вхід в квартиру). Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса. Оформлення - ПЕРЕУСТУПКА.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру із автономним опаленням у хорошому міці, поруч зупика транспорту та сепермаркети. Будинок 2001 року побудови, ззовні утеплений. Квартира знаходиться на середньому поверсі, всі кімнати роздільні, санвузол теж роздільний. Запрошую на перегляд. Більш детальна інформація за телефоном.

Учителька, 10
rieltor.ua

Відмінний забудовник, Вінницябуд. Будинок будується Можлива розстрочка платежу. Квартира продається в чистому стані, шпаклівка, стяжка, АГВ, всі комунікації

Пікуса, 14
rieltor.ua

двокімнатна квартира ЖК Сімейний комфорт гарна видова квартира район з розвиненою інфраструктурою чудова ціна за більш детальною інформацією телефонуйте

немирівське шосе, 94
rieltor.ua

Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9
rieltor.ua

Терміновий продаж 1 кімнатної квартири, в чудовому спокійному районі міста, від надійного забудовника. Прекрасне місцерозташування, дуже близенько до центру, поруч усі зручності для комфортного життя. Здається в 3му кварталі, 2024 року, гарна ціна, можливо по переуступці. Телефонуйте, відповім на усі запитання, та оперативний показ.

Костя Широцького,  5 А
rieltor.ua

Продаж відмінної квартири від перевіреного забудовника "Вінницябуд". Буд-к зданий. Електроопалення ( вхід) Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п
rieltor.ua

Продаж квартири від відмінного забудовника Вінбуд. Будинок зданий , є можливість робити ремонт. В квартирі зроблене опалення, тепла підлога в коридорі санвузлі та кухні. Зроблена електропроводка, чистова шпаклівка, суха ідеальна стяжка. В кімнаті є гардеробна. Ключі , показ в любий зручний час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6П
rieltor.ua

Хочете змінити своє життя і знаходити комфорт кожен день? У нас є пропозиція, яка зробить ваш вибір очевидним-це квартира віж ЖК,, Вінниця буд""! Основні переваги квартири: Простора планування: 2 кімнати, простора кухня, ідеально для створення вашого улюбленого куточку. Стяжка, та чистові роботи вже виконані: Забудьте про непорозуміння та ремонтні турботи - все готово !. Підігрів підлоги: комфорт у ванній кімнаті, навіть у найхолодніші дні. Індивідуальне газове опалення: Ваш затишок та економія на опаленні в одному пакеті. Розташування: Зручне місце розташування на вулиці А. Янгеля 6п, в ЖК ВІнницябуд, забезпечить вам швидкий доступ до всієї інфраструктури міста.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П
rieltor.ua

Кімната поєднана із кухнею (велика кухня-студія 24м2) - мрія хазяйки та простір для зустрічі гостей. Та спальна кімната 23м2 із ВЕЛИКИМ ПАНОРАМНИМ вікном. 2 кімнатна квартира на дві сторони будинку. ЖК «Західний» - якісне будівництво, малоповерхова забудова. Цегляні стіни з керамічної цегли М125 товщиною 510 мм. + енергоефективне зовнішнє утеплення товщиною 12 см. Якісні ліфти HAS, Туреччина. Цегляні міжквартирні перегородки. Чорнова. АГВ - індивідуальний газовий котел PROTHERM, на гарантії. Притік повітря для спалювання в газовому котлі відбувається по спеціально облаштованим вентиляційним каналам тому повітря в квартирі завжди чисте та свіже, не спалюється. Встановлено якісні ефективні радіатори опалення. Вікна - з енергозберігаючими технологіями - 5-камерний профіль Veka, 2-камерний енергозберігаючий склопакет. В квартирі проведена якісна мідна електропроводка. Поштукатурені всі цегляні стіни. Вхідні двері - металеві протиударні вогнестійкі. Всі лічильники. Будинок зданий навесні 2024 року. До ЖК Західний регулярно курсує новий тролейбусний маршрут 18. 18217

Барське шосе, 20
rieltor.ua

Будинок зданий в 2021 році. Нотаріальне оформлення. ЖК «Західний» - якісне будівництво, малоповерхова забудова. Цегляні стіни з керамічної цегли М125 товщиною 510 мм. + енергоефективне зовнішнє утеплення товщиною 12 см. Якісні ліфти HAS, Туреччина. Сусіди вже роблять ремонти. Цегляні міжквартирні перегородки. Чорнова. АГВ - індивідуальний газовий котел PROTHERM, на гарантії. Притік повітря для спалювання в газовому котлі відбувається по спеціально облаштованим вентиляційним каналам тому повітря в квартирі завжди чисте та свіже, не спалюється. Встановлено якісний радіатор опалення. Вікна - з енергозберігаючими технологіями - 5-камерний профіль Veka, 2-камерний енергозберігаючий склопакет. Панорамні вікна на кухні. До квартири проведена якісна мідна електропроводка. Поштукатурені всі цегляні стіни. Вхідні двері - металеві протиударні вогнестійкі. Всі лічильники. Створене та діюче ОСББ. Регулярно курсує новий тролейбусний маршрут 18.

возможна продажа по єОселя
Барське шосе, 20
rieltor.ua

Продається 4 кімнатна квартира в Вінниці, на Вишенці. Квартира з своїм АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ (АГВ). Квартира підготовлена під ремонт. Встановлені пластикові вікна. Замінені всі труби та радіатори опалення. 62/45/6 Квартира знаходиться на 1 поверсі 5 поверхового панельного будинку, з високим цоколем та 2 підвалами. Гарне місце, тому що все близько. 3-5 хвилин пішки до шкіл, дитячих садочків, магазинів, дитячих та спортивних майданчиків, зупинок громадського транспорту. Це гарний варіант, як для проживання родиною, так і з можливістю виводу з житлового фонду, під комерційне використання. Квартира чекає на свого покупця, Запрошуємо на перегляд! Ціна: 53000 доларів США.Торг. Продається через АН. (067) 930-75-40 Олексій

Стахурського вул., 60
rieltor.ua

Квартира в котеджному будинку із закритим двором та парковкою. Будинок цегляний утеплений пінопластом, індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел, радіатори по всій квартирі, пластикові вікна, лічильники на світло газ воду, всі міські комунікації, броньовані вхідні двері, стяжка підлоги штукатурка, вся проводка по квартирі, тв.інтернет. Вся інфраструктура, поруч мальовниче озеро, магазини, школи, садки, все, що потрібно для комфорту. Закритий двір безпека для вас і ваших дітей, та паркувальні місця для вашого автомобіля.

Юності 2-й пров., 20
rieltor.ua
1 - 24 из 1210 результатов