Простора двокімнатна квартира покращеного планування. Якісний цегляний будинок. В 2021 році замінено всі комунікації у будинку і квартирі. Квартира утеплена ззовні. Економне індивідуальне газове опалення (АГВ), малі комунальні платежі. Тепла підлога (кухня, ванна, коридор). Зручне місцерозташування, поруч уся інфраструктура для комфортного життя. Дзвоніть, пишіть - із задоволенням надам додаткову інформацію.

Талаліхіна вул.,
rieltor.ua

Продається 1-но кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку по вул. Янгеля (на перехресті з Замостянською). Квартира не кутова. Лічильники на світло, воду та газ наявні. Вільна. Запрошуємо на перегляд.

Академіка Янгеля пров. (Фрунзе), 30
rieltor.ua

️ продаж , 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку , 9 поверх, загальна площа 47, 5 м, житлова 26, 8 , кухня 7, 6 м . ️Квартира сонячна , тепла з гарним краєвидом з вікна , вікна в двір . Чистий підїзд , локація топова вулиця КЕЛЕЦЬКА біля ТРЦ " МАГІГРАНД" поряд школа 18, 25 . Квартира в житловому стані . ️На поверсі є велика кладова , є технічний поверх . Звертайтеся показ в любий зручний для вас час!

Келецька вул., 81
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна квартира "чешка" з автономним опаленням. Всі кімнати та санвузол роздільні. Чудовий жилий стан, помірні витрати за комунальними платежами. Квартира з балконом та лоджією, в підвалі є невелике тех.приміщення (кладовка). Будинок теплий, охайний під"їзд з домофоном, тихий двір внутрішнього типу, привітні сусіди. При продажу в квартирі залишається все (меблі, техніка). Пропозиція без додаткових комісій для покупця! Перегляд за попередньою домовленістю, більш детальна інформація за вказаним номером.

Провулок Ясний, 12а/1
rieltor.ua

💥Продам 1 кім квартиру💥 📍Жк Сімейний комфорт 📍5/10 цегла 📍49м2/20/18 АГВ,меблі,техніка,новий сучасний і якісний ремонт. 📍Тепла підлога(кухня,ванна,коридор) 📍Холодильник,витяжка,мікрохвильовка,духовка ,варочна поверхня та кондиціонер. 💥ЦІНА 66000$💥 🗝️Ключі на руках

Немирівське шосе, 94Л
rieltor.ua

Продам квартиру в житловому стані.

Київська вул., 164
rieltor.ua

Продам квартиру середній поверх. Тепла, не кутова. Готова до заселення. Все залишається Квартира чекає саме на вас

Київська вул., 108
rieltor.ua

Квартира варта Вашої уваги! Добротна квартира з сучасним ремонтом! Квартира нова, ще ніхто не проживав. Ремонт якісний, техніка вся нова: посудомийна та пральні машини, холодильник, телевізор! Дві просторі окремі кімнати, квартира на дві сторони будинку, гарна гардеробна, кухня зручна та простора з балконом, два санвузли, коридор та кухня, в санвузлі тепла подлога! Продається з усіма меблями! Індивідуальне опалення. Хороший двір, зручний підїзд, у дворі дитячий майданчик, поруч дитячий садок, нова школа! (91298)

Зодчих вул., 17
rieltor.ua

Окремі кімнати, меблі, холодильник, пральна машина, бойлер. Є кладовка, підвал.

Станіславського вул., 18
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в гарному стані, є індивідуальне опалення, тепла підлога, нові деревяні вікна, великий балкон.В квартирі залишаються майже усі меблі та техніка Закритий двір, доброзичливі сусіди, школа і садок поруч, магазин теж. Зручна транспортна розвязка.1479

Дубовецька, 35
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Вінниця

Новобуд, чудове планування, світла і простора. Кухня-їдальня 22 м2. Можна під Є-оселю

К.Василенка, 15
rieltor.ua

‼️продається 2-х кімнатна квартира в Центі міста Вінниця. Житловий комплекс « Резиденція» Новий цегляний утеплений будинок. Закрита прибудинкова територія із відеонаглядом на території та в будинку. ОСББ , яке обслуговує саме цей будинок , відповідно завжди чисто , доглянуті клумби і тд . В кроковій доступності все найкраще, що можна зустріти в Центрі міста Вінниця. 🌸78,9 м2 🌸2 роздільні кімнати та роздільний санвузол. 🌸2 панорамні лоджії із неймовірним краєвидом на місто та річку Південний Буг. ‼️доречі, вікна на схід сонця!!! 🌸індивідуальне газове опалення, тепла підлога . 🌸якісний ремонт 🌸меблі та техніка залишаються Ціна 115000$  097 573 6717 агенція нерухомості « Лелека»

можливий продаж по єОселя
Князів Коріатовичів, 114
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги 3 кімнатну квартиру покращенного планування в гарному стані . Залишаються меблі та техніка . В поруч дитячі садки , школи , медичний університет, ринок Урожай , зупинки транспорту . Телефонуйте та записуйтесь на перегляд

Миколайчука, 11
rieltor.ua

Продам квартиру на 6 поверсі. Квартира не кутова. Пластикові вікна. Велика ванна кімната.

Зодчих вул., 14
rieltor.ua

ВІТАЮ, МИРНОГО НЕБА !!! ПРОПОНУЮ НА ПРОДАЖ 2 Кім. КВАРТИРУ район Можайка по вулиці 1- й Провулок Київський , 8/9 цегляний будинок , загальна 48/28/8 м. стан квартири житловий охайний , світла, сонячна сторона , приємна аура , ( хороші сусіди ) с/в окремий, чудове розташування будинку велика прибудинкова територія є 2 дитячих майданчика, безліч тренажерів. Тихий спальний район . Для людей які обожнюють комфорт і тишу. Пропозиція від АН ( ключі на руках, перегляд за домовленістю ) ТЕЛЕФОНУЙТЕ та ЗАВІТАЙТЕ !!! ВАРТІСТЬ 45800 $ 0965703517 0633630895 АН ( Ексклюзив)

1 провулок Київський, 64
rieltor.ua

Продам чудову двокімнатну квартиру по вулиці Миколаївська, мікрорайон Академічний. Будинок розташований на першій лінії, дуже зручно все поруч ТЦ, громадський транспорт та все інше для комфортного проживання. Квартира розташована на першому поверсі і на дві сторони, у дворі є місце для відпочинку та дитячий майданчик. Квартира гарна, простора, світла, ремонт виконано в класичному стилі. Меблі і техніка залишаються, стоїть система сигналізації. Є підвал 4 кВ м, також зроблений як для себе. Запрошую на перегляду, телефонуйте!

Миколаївська вул., 12
rieltor.ua

Продається ексклюзивна трьохкімнатна квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом у серці міста. Житло поєднує в собі розкіш та стиль, в кожній деталі відчувається увага до естетики. Простора вітальня з великими вікнами створює вражаючий панорамний вид на місто. Кухня, виконана в сучасному стилі та обладнана найсучаснішою технікою, здатна задовольнити будь-які кулінарні фантазії. Три елегантні спальні забезпечують комфорт та розкішний відпочинок. Високоякісний ремонт та використання інноваційних матеріалів відображають вишуканий стиль та стандарти розкішного життя. Це ідеальне житло для цінителів комфорту та елегантності у самому центрі подій.

Соборна вул., 91
rieltor.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира в прекрасному районі. Роздільний санвузол забезпечує комфорт і приватність. Квартира в хорошому стані, готова для проживання. З вікон відкривається захоплююча панорама, що додає особливого шарму. Залишаються частково основні меблі, включаючи кухонний гарнітур та бойлер. Затишний балкон ідеальне місце для відпочинку на свіжому повітрі. У коридорі розташована велика шафа-купе для зберігання речей. Поруч з будинком знаходиться спортивна база, що дозволяє активно проводити дозвілля. Супермаркет у кроковій доступності забезпечує зручність у повсякденних справах. Розвинена інфраструктура району забезпечує все необхідне для комфортного життя. Не втрачайте шанс придбати цю чудову квартиру в одному з найкращих районів міста!

Литвиненка вул., 31
rieltor.ua

Пропонуємо вам чудову 3-кімнатну квартиру в елітному районі міста Вінниця! Ця квартира має загальну площу 100м² і виконана з якісних матеріалів, зокрема стіни з червоної цегли та зовнішнє утеплення товщиною 10см, що забезпечує комфортний мікроклімат протягом всього року. - 3 житлові кімнати - Велика сучасна кухня площею 17м² - 2 санвузли (ванна + душ) - Інстальовано кондиціонери для забезпечення комфорту в будь-яку пору року - Централізоване водопостачання та канвлізація - Автономне газове опалення та теплі підлоги забезпечать вашої родині зручність під час холодів Додаткові переваги: - Закритий двір: Можливість паркування автомобіля - Інфраструктура: Зупинка муніципального транспорту (включаючи тролейбус) неподалік, магазини, дитячі садочки та школа в пішій доступності - Природа: Ботанічний сад у районі, а також озеро, до якого всього 10хвилин пішки Ця квартира ідеально підходить для сімейного проживання, пропонуючи комфорт, зручність та чудове розташування. Не втратьте можливість придбати своє нове житло в такому привабливому районі!

провулок Інтелігентний, 2
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира покращеного планування. Розташована в самому центрі міста. Високий цоколь, не кутова, вікна виходять в двір. Простий житловий стан, кімнати роздільні, роздільний санвузол, 2 кладовки для зберігання речей, засклений балкон, є підвал, всі лічильники. Поруч вся інфраструктура, центральний ринок та ринок Маки, зупинка громадського транспорту, магазин, аптека, школа та дитячий садок. Документи готові до продажу. Розглянемо обмін на частину будинку. Реальному покупцю - торг!Телефонуйте, запрошую на перегляд, за більш детальною інформацією пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp. (9531)

Михайла Малишенка (Короленка), 35
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Янгеля 6П. Загальна площа квартири 64.2 м². Без мебелі. Тепла підлога: коридор, кухня, ванна кімната. Стіни:поклеїні шпалери, потолок -фарбований. Підлога : керамічна плитка, ламінат. Підігрів води: двох контурний котел. Роздільний санвузол. Підїзд з кодовим замком, відеодомофон. Є пасажирський ліфт. Запрошую на перегляд.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6П
rieltor.ua

Терміновий продаж!!! Затишна 3-кімнатна квартира в цегляному будинку на Вишеньці. Квартира не кутова, з ремонтом та повністю вмебльована. Три окремих кімнати. В будинку створено ОСББ. Розташування дуже вдале, поруч усі необхідні господарчі та продуктові магазини, ринок, школи і садочки. Реальному покупцю торг! Запрошую до перегляду! Пишіть, дзвоніть за детальною інформацією.

Політехнічна, 14
rieltor.ua

Пропонується однокімнатна квартира з сучасним дизайнерським ремонтом, де кожна деталь продумана для комфорту та стилю. Простора кімната створює затишок, а підігрів підлоги додає тепла в холодні пори року. Великий балкон стає ідеальним місцем для відпочинку, а містка гардеробна забезпечує достатньо місця для зберігання речей. Квартира обладнана котлом та радіаторами, що гарантує автономне опалення. Розташована в зеленій зоні, вона пропонує свіже повітря та простір для прогулянок. Є місце для паркування авто. Підключені центральна каналізація та водопостачання. Всього за кілька хвилин ходьби знаходяться зупинка тролейбуса та магазини, що робить цю квартиру максимально зручною для проживання.

Юзвинська, 63
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру під ремонт, можливо під комерцію

Пирогова вул., 77
rieltor.ua
1 - 24 з 3 419 результатів

Місто Вінниця розташоване на березі Південного Бугу й приваблює тих, хто планує придбати в найближчому майбутньому власне житло. Обласний центр постійно зростає, розвивається, набуває європейських рис. У 2013 році відомий український журнал оголосив Вінницю найкращим містом для життя в Україні. То чому ж не купити в ньому квартиру та не оселитися в комфортних умовах?

Чому варто купити квартиру у Вінниці

Недорого придбати нерухомість від власника можна як у центрі міста, так і в таких історичних місцевостях, як Єрусалимка, Вишенька, Академмістечко, Сабарів, Поділля, Корея, Військове містечко та ін. Ціни на квартири Вінниці приваблюють не тільки місцевих жителів, а й приїжджих з інших областей України, тому продаж житла тут користується високим попитом.

Одна з основних переваг міста - величезна кількість зелені. Парків і скверів тут дійсно багато, однак головним можна вважати Центральний міський парк, де є крита ковзанка, планетарій, атракціони, літні танцювальний і театральний майданчики, заклади харчування та ін. Якщо ви мрієте про те, щоб купити квартиру у Вінниці поблизу зеленої зони, придивіться варіанти біля Подільського ботанічного саду, парку Дружби народів чи П’ятничанського парку. Тут вторинний ринок має цікаві пропозиції з продажу нерухомості по доступній ціні. До речі, відпочивати можна не тільки в парках, а й на березі Південного Бугу чи Вишенського озера.

Ще одна причина, чому варто купити у Вінниці напряму в господаря однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні чи 5-кімнатні квартири, - налагоджене транспортне сполучення. По місту можна пересуватися як на власному авто, так і на трамваях, тролейбусах, автобусах і маршрутних таксі. До того ж тут є і велосипедні доріжки, а також курсують річкові теплоходи.

Серед об’єктів інфраструктури міста варто відмітити:

  • залізничний та автобусний вокзали;
  • дошкільні, загальноосвітні та вищі навчальні заклади;
  • торгівельно-розважальні центри;
  • супермаркети, магазини, ринки;
  • поліклініки, лікарні, пологові будинки;
  • театри, кінотеатри музеї;
  • Подільський зоопарк та ін.

Як бачите, немає нічого дивного у тому, що продаж квартир у Вінниці на вторинному ринку цікавить багатьох людей, - тут дійсно можна жити комфортно, дешево придбавши житло з ремонтом у хазяїна чи від забудовника. В останньому випадку можна ще й отримати можливість купити нерухомість у зданій новобудові в розстрочку, тобто з розтермінуванням, або ж у кредит.

Чи реально знайти квартири у Вінниці без посередників за кілька днів

Кожен день проглядаєте новий сайт з надією знайти актуальні оголошення про продаж квартир у Вінниці на вторинному ринку і вже заплуталися у величезній купі інформації? Щоб наблизити до себе момент укладання договору купівлі-продажу нерухомості, варто скористатися агрегатором Flatfy від ЛУН, де представлені оголошення з фото з великої кількості сайтів. Кожне з них має опис: схему планування квартири, її вартість, площу вітальні, спальні, кухні, поверх та ін. Контакти продавця можна побачити, якщо натиснути на оголошення.

Зверніть увагу, на Flatfy від ЛУН є фільтри, що прискорять і зроблять зручним ваш пошук квартири та пришвидшать той момент, коли ви нарешті матимете власне житло!