Секція здана ! продам однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі Forest Home . вікна квартири виходить в двір. Квартира велика, простора, можна переплановувати за своїм баченням.

возможна продажа по єОселя
Максимовича вул., 21
rieltor.ua

Будинок 2015 року побудови. Окремий вхід на 6 квартир. Продається разом з меблями (окрім плетеного комплекту на лоджії) та з габаритною технікою. Простора кухня-вітальня. Кабінет рівнем нижче обладнано шафами та робочими поверхнями. З лоджії вид на лісопарк та захід сонця. Додатково можна придбати гараж.

Хмельницьке шосе вул., 57А
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65, 5 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

📣 ПРОДАЖ 1к видової квартира в новобудові ‼️ ✅️ ЖК Авалон 5 (3 кільце) 44 м² 5/ 7 п Залишають меблі та техніку ⚫️ Індивідуальне газове опалення Є гардеробна кімната + балкон + 🔵 Внутрішній двір (закрита територія) Більше фото скину за запитом ! Якщо відсутній звязок пишіть на вайбер або телеграм ( можливо друга лінія) дякую за розуміння

Трамвайна, 3
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові В самому центрі Словянки поруч з ЖК Авалон Закритий паркінг та вільна парковка Характеристика квартири: В квартирі зроблено чистові роботи Зстановлено керамічну плитку на підлогу та в санвузол Встановленно душову( інсталяція) Стіни оздоблені венеціанською штукатуркою! Зроблено нішу для встановлення бойлера для додаткового нагріву води В квартирі квартирі функціонує тепла підлога та було здійснено перепланування для розширення ніші гардеробної Також на даному єтапі здійснюється завершення ремонту та встановлення міжкімнатних дверей та усіх необхідних деталей для комфортного втілення інтерєру та ідей майбутніх Власників Найвигідніша ціна в даному ЖК комплексі та взагалом в даному районі з таким ремонтом та умовами продажу !!! Ідеальна пропозиція для купівлі квартири як для власного проживання такі здачу в оренду! !

Трамвайна, 36
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові ЖК Цетрал Парк Зроблено електро- розводку та підігрів підлоги. Вигляд з вікон в двір та частково в місто. Будинок вже збудовано та ведуться загальнобудинкові ремонтні роботи Запрошую до перегляду та співпраці.

Цегельний пров., 4
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру з ремонтом з меблями та технікою. Чудовий варіант для себе чи під інвестицію

возможна продажа по єОселя
Коріатовичів, 114/5
rieltor.ua

💥Продам 1 кім квартиру💥 📍Жк Сімейний комфорт 📍5/10 цегла 📍49м2/20/18 АГВ,меблі,техніка,новий сучасний і якісний ремонт. 📍Тепла підлога(кухня,ванна,коридор) 📍Холодильник,витяжка,мікрохвильовка,духовка ,варочна поверхня та кондиціонер. 💥ЦІНА 68.500$💥 🗝️Ключі на руках

Немирівське шосе, 94Л
rieltor.ua

Продам двохкімнатну квартиру на Ближньому Замості. Велика, простора , роздільні кімнати, великий балкон. Залишається кухня, кондикціонер. Остальне по домовленості . Хороший варіант для себе чи під інвестицію. Все поблизу саме необхідне, магазини , аптеки, зупинка транспорту . Телефонуйте, деталі по телефону, показ в зручний для вас час. Запрошую.

Брацлавська, 1
rieltor.ua

Продаю простору 2-кімнатну квартиру на Вишенці. Продаю 2-кімнатну квартиру на зручному 2-му поверсі з індивідуальним опаленням. В квартирі цікаве планування, яке дозволяє розділити коридор на зону кабінета і міні-вітальню і ще є кладова. Кімнати та кухня правильної прямокутної форми, роздільний санвузол, два балкони. Квартира на дві сторони, не кутова. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

первозваного, 4а
rieltor.ua

ЖК в городе Винница

Квартира в одному з кращих комплексів Замостя ЖК Андора - простора, дві великі спальні, одна з панорамною лоджією, чудове планування, якісний забудовник. Супер локація! Поруч усе необхідне для комфортного проживання: школа, садочок, супермаркети, магазини, аптека, хороша транспортна розвязка. Розглядаємо продаж за програмою Є-оселя, поспішайте на перегляд. Усі деталі за телефоном.

возможна продажа по єОселя
Олега Антонова, 13Б
rieltor.ua

Пропоную до продажу 3к. в центрі Вишеньки. Гарний стан, 3 окремих кімнати, велика мебльована кухня, лічильники на все, засклені балкон і лоджія. Вислухаємо усі цінові пропозиції. Телефонуйте.

Келецька вул., 81
rieltor.ua

Чудова квартира з ремонтом, меблями та побутовою технікою! Є все для комфортного проживання! Велика світла спальна кімната, зручна кухня-вітальня, ванна кімната, вмістка гардеробна, тепла підлога в кухні, санвузлі та в прихожій. Підключений інтернет. Будинок оснащений технічними засобами, що забезпечують електропостачання під час відключення світла.

владелец
600-річчя вул., 3
rieltor.ua

Дуже терміновий продаж !!!! Продаю велику 1- кімнатну квартиру в одному з престижних районів міста, р-н Слов`янка!!! Житловий комплекс зданий у вересні 2023! Простора, світла квартира з панорамними вікнами, з яких відкривається гарний краєвид на місто. В будівництві використані якісні будівельні матеріали та застосовані передові технології. Заведені водопровідні та каналізаційні труби в санвузол. Квартира продається в чорновому варіанті, що дає можливість Вам зробити ремонт саме по Вашим вподобанням. Якщо Вас зацікавила наша квартира, не відкладайте на потім. Ласкаво просимо на перегляд!

К.  Василенка, 14-Б
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в гарному стані, є індивідуальне опалення, тепла підлога, нові деревяні вікна, великий балкон.В квартирі залишаються майже усі меблі та техніка Закритий двір, доброзичливі сусіди, школа і садок поруч, магазин теж. Зручна транспортна розвязка.1479

Дубовецька, 35
rieltor.ua

Терміново продається велика і простора 1к.квартиоа, мебльована, з технікою( холодильник, пралка, телевізор, бойлер. Є кухонні меблі, пластикові вікна, ґрати, утеплена по периметру. Швидке звільнення , документи готові до продажу.

Гонти вул., 43
rieltor.ua

Продам квартиру в районі міського РАЦЗУ, супермісце, все поруч, закритий двір, транспортна розвязка в кроковій доступності, розглянемо всі цінові пропозиції, чекаємо на перегляд!

Замостянська, 25
rieltor.ua

Квартира в самому центрі міста. Зроблений сучасний ремонт. Працював дизайнер. Всі меблі та техніка.

Пирогова вул., 11
rieltor.ua

Квартира варта уваги. Новобуд з хорошим сучасним, молодіжним ремонтом. Продумано до дрібничок. Майже все залишається.

Можайського вул., 17А
rieltor.ua

Квартира в гарному житловому стані, меблі та техніка, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір, не кутова, тепла, світла, поруч школа та дитячий садочок.є підвальне приміщення та комора.

Литвиненка вул., 27
rieltor.ua

Вражаюча оглядова квартира в центрі Вінниці. Вул. Монастирська, 41. ЖК "Правильний вибір" З усіх сторін вид на Південний Буг. Дуже вдале розташування, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Все в пішій доступності, до McDonalds 2-3 хвилини, до Sky Park 4-5 хвилин пішки... Має 2 спальні, велику кухню-вітальню, затишну терасу. В квартирі всюди панорамні вікна, тому вона дуже світла і простора. Прокладено всі комунікації: електрика, водопровід, каналізація, газ. Встановлено радіатори, а в кухні, санвузлах та передпокої - тепла підлога. Всі стіни оштукатурені та прошпакльовані, також змонтовано натяжні стелі. Ви маєте можливість зробити чистове оздоблення на свій смак і першими жити в цій квартирі. Додатково до квартири можна придбати: - 2 комори (одна на поверсі, інша в паркінгу) - 2 паркомісця Документи в повному порядку. Запрошую на перегляд.

Монастирська, 41
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Ця чудова 1-кімнатна квартира знаходиться на другому поверсі і має площу 49, 5 квадратних метрів. Вона пропонує вам затишне та функціональне житло з усіма необхідними зручностями. У цій квартирі розміщена простора спальня, що створює приватний та затишний простір для відпочинку та релаксу. Тут ви зможете насолоджуватись спокоєм та комфортом після напруженого дня. Кухня, обєднана з вітальнею, створює відкритий та просторий приміщення, де ви можете готувати, спілкуватись з родиною та друзями, а також насолоджуватись прийомом їжі. Це ідеальне місце для зустрічей та створення згуртованої атмосфери. Ця квартира має чорнове виконання, що дозволяє вам самостійно втілити свої дизайнерські задуми та створити інтерєр, який відповідає вашому стилю та смаку. Ви можете вибрати матеріали, колірну гаму та декор, що створять унікальну атмосферу вашого простору. Розташування на другому поверсі надає вам зручний доступ до квартири, при цьому забезпечуючи віддаленість від шуму та суматохи міста. Ви зможете насолоджуватись спокоєм і тихістю, одночасно маючи зручний доступ до необхідних зручностей. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником цієї чорнової квартири та перетворити її на вашу власну комфортну оселю. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

пров. Наскрізний, 31
rieltor.ua

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 85 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44
rieltor.ua

Продається ексклюзивна трьохкімнатна квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом у серці міста. Житло поєднує в собі розкіш та стиль, в кожній деталі відчувається увага до естетики. Простора вітальня з великими вікнами створює вражаючий панорамний вид на місто. Кухня, виконана в сучасному стилі та обладнана найсучаснішою технікою, здатна задовольнити будь-які кулінарні фантазії. Три елегантні спальні забезпечують комфорт та розкішний відпочинок. Високоякісний ремонт та використання інноваційних матеріалів відображають вишуканий стиль та стандарти розкішного життя. Це ідеальне житло для цінителів комфорту та елегантності у самому центрі подій.

Соборна вул., 91
rieltor.ua
1 - 24 из 3548 результатов

Город Винница расположен на берегу Южного Буга и привлекает многих из тех, кто планирует приобрести в ближайшем будущем собственное жилье. Областной центр постоянно растет, развивается, приобретает европейские черты. В 2013 году известный украинский журнал объявил Винницу лучшим городом для жизни в Украине. Так почему же не купить в нем квартиру, не поселиться в комфортных условиях?

Почему стоит купить квартиру в Виннице?

Недорого приобрести недвижимость от собственника можно не только в центре города, но и в таких исторических местностях, как Ерусалимка, Вишенка, Академгородок, Сабаров, Подолье, Корея, Военный городок и др. Цены на квартиры Винницы привлекают местных жителей, а также многих приезжих из других областей Украины, поэтому продажа жилья здесь пользуется высоким спросом.

Одно из основных преимуществ города – огромное количество зелени. Парков и скверов здесь действительно много, однако главным можно считать Центральный городской парк, где есть крытый каток, планетарий, аттракционы, танцевальная и театральная площадки и др. Если вы мечтаете о том, чтобы купить квартиру в Виннице вблизи зеленой зоны, присмотрите варианты около Подольского ботанического сада, парка Дружбы народов или Пятничанского парка. Местный вторичный рынок готов предложить интересные варианты недвижимости по доступной цене. Кстати, отдыхать можно не только в парках, но и на берегу Южного Буга или Вышенского озера.

Еще одна причина, почему стоит купить в Виннице напрямую у хозяина однокомнатные, 2-комнатные, 3-комнатные, 4-комнатные или 5-комнатные квартиры – налаженное транспортное сообщение. По городу можно передвигаться как на собственном авто, так и на трамваях, троллейбусах, автобусах и маршрутных такси. К тому же здесь есть велосипедные дорожки, а также курсируют речные теплоходы.

Среди объектов инфраструктуры города стоит отметить:

  • железнодорожный и автобусный вокзалы;
  • дошкольные, общеобразовательные и высшие учебные заведения;
  • торгово-развлекательные центры;
  • супермаркеты, магазины, рынки;
  • поликлиники, больницы, родильные дома;
  • театры, кинотеатры музеи;
  • Подольский зоопарк и др.

Как видите, нет ничего удивительного в том, что продажа квартир в Виннице на вторичном рынке интересует многих людей: здесь действительно можно жить комфортно, дешево купив жилье с ремонтом у хозяина или от застройщика. В последнем случае можно еще и получить возможность купить недвижимость в комплексе, который строится, или в сданной новостройке в рассрочку либо в кредит.

Реально ли найти квартиры в Виннице без посредников за пару дней?

Каждый день просматриваете новый сайт с надеждой найти актуальные объявления о продаже квартир в Виннице на вторичном рынке, и уже запутались в огромном количестве информации? Чтобы приблизить к себе момент заключения договора купли-продажи недвижимости, стоит воспользоваться агрегатором Flatfy от ЛУН, где представлены объявления с фото, собранные с многочисленных сайтов о недвижимости. Каждое из них имеет описание: схему планировки квартиры, ее стоимость, площадь гостиной, спальни, кухни, этаж и др. Контакты продавца можно увидеть, если нажать на объявление.

Обратите внимание, на Flatfy от ЛУН есть фильтры, способные сделать удобным ваш поиск квартиры и приблизить тот момент, когда вы наконец сможете приобрести долгожданное жилье!