Продаж 2х кімнатної квартири Вечірній бульвар , межує з вул Івана Авраменка, розташована на 9 поверсі 9повєрхового будинку. Під ремонт. Велика кухня, окремі кімнаті, технічній поверх( дах не тече), не вуглова, дуже тепла ( подача зверху) Дуже гарне місце розташування: навпроти "Сільпо" позаду 2 дитячіх садка, школа, торгівельні точки, зупинки транспорту, АТБ. Торг. Тетяна.

Вечірній бульв., 4
rieltor.ua

Продаж затишної 3-х кімнатної квартири на Вечірньому Бульварі (біля Центру Зайнятості). Чудова локація будинку, поруч швидкісний трамвай, сквер, зупинки транспорту, велика кількість магазинів і супермаркетів. Квартира в чудовому стані, зроблений ремонт, встановленні якісні меблі виготовлені під замовлення. Характеристика: - заг. пл. 61,1, житл. 44,4, кухня 5,5 - 3-х кімнатна квартира, не кутова, всі кімнати окремі, 1/5 - вікна м/пл, решітки на вікнах, без балкону, але є можливість прибудови - батареї біометал, труби на опалення поліпропілен - якісна сантехніка, нова, труби поліпропілен - проводка змінена (мідь) - с/в окремо - квартира з ремонтом - кухня, коридор підлога кафель, на кухні робоча поверхня - кафель, стеля натяжна, підлога в кімнатах - лінолеум, стіни - шпалери - вбудовані меблі на кухні робили під замовлення, вбудована якісна техніка - вбудовані меблі в коридорі і велика шафа купе в кімнаті - лічильники світло, газ, вода, тепловий на будинок - боргів немає, прописаних немає - документи готові до продажу На всі додаткові питання з задоволенням відповімо по телефону і організуємо показ в зручний для Вас час ) Додатково можемо надати відеоогляд. 0976981920 Олександра

Вечірній бульв., 13
rieltor.ua

Продаємо 1 кімнатну квартиру, яка розташована на БУЛЬВАРІ ВЕЧІРНІМ. КВАРТИРА дуже зручна та комфортна. З гарними параметрами: велика КУХНЯ майже 9 м2, простора кімната прямокутної форми і засклена та утеплена лоджія. Привабливий ЧЕТВЕРТИЙ поверх з дев’яти. Вам не потрібно робити ремонт та закуповувати меблі. Все вже підготовлено та чекає свого нового власника. Поруч у пішому доступу супермаркет Сільпо та інші магазини, дитячий садок, школи, а до зупинки громадського транспорту подати рукою. Є питання – пишіть, дзвоніть надамо повну інформацію. Готові до діалогу з кожним зацікавленим покупцем.

Бульвар Вечірній, 8
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1-кімнатна квартира на Вечірньому, біля Сільпо Продається чудова 1-кімнатна квартира з просторою кухнею 9м2. Розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку, не кутова. Санвузол сумісний, є балкон. В якості приємного бонусу - в квартирі залишаться меблі. Опалення надходить з 9-го поверху, що гарантує тепло та комфорт. Додатковою перевагою є наявність усіх лічильників, що дозволить добре заощадити. Будинок чистий та доглянутий, встановлено новий, сучасний ліфт, металопластикові вікна на всіх поверхах. Розташування будинку надзвичайно зручне, вікна виходять на супермаркет "Сільпо", зупинка транспорту біля будинку. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Буду рада надати Вам додаткову інформацію та організувати перегляд квартири в зручний для Вас час, телефонуйте!

Вечірній бульв., 7
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі прекрасну, видову квартиру у Саксаганському районі, Вечірній бульвар 2. Фото відповідають дійсності! ТОРГ! Квартира розташована на восьмому поверсі девятиповерхового будинку. Зроблений свіжий дизайнерський ремонт, з використанням дорогих , якісних матеріалів. Замінені усі комунікації - труби, проводка, вікна, каналізація. Квартира повністю утеплена разом с сусідніми квартирами. У квартирі залишаються наступні меблі та побутова техніка : вбудована кухня , холодильник, пральна машина, бойлер, диван, стільці, глибока шафа-купе, виведена траса під кондиціонер. Встановлені альтернативні електричні батареї. У сан. вузлі тепла підлога. Функціональне планування - окрема спальня, простора кімната-вітальня, кухня, сумісний сан. вузол, два балкони. Квартира дуже світла, простора, і з чудовою енергетикою! Обєкт ідеально підійде як для життя, так і для орендного бізнесу. Звертайтесь, з радістю відповім на усі запитання по даному обєкту! З повагою, представник АН "Брокінгдом" Семен.

Вечірній бульв., 2
rieltor.ua

2-кімнатна квартира по вулиці Бульвар Вечірній (поряд вул. Балакіна, 1 Східний/1 Восточный). Сміливий дев’ятий поверх. Площа 52м2. З меблями та технікою.. Наші реалії зараз такі, що всі цінують свій час. І багато кого, думка про витрату часу на ремонт не завжди надихає. Хочеться зайти в квартиру і жити в ній. Так, звичайно, вам через деякий час захочетеся переробити щось, відповідно до вашого смаку і бажань. І це буде саме Ваше втілення сміливих мрій. Саме тому пропонуємо квартиру, яка саме відповідає реаліям сьогодення. З гарним ремонтом. Дві окремі, просторі кімнати. Сучасна кухня. Досить простора ванна кімната. Облаштована меблями та технікою. Все для того, щоб жити тут і зараз. КООПЕРАТИВНИЙ будинок. Впевненість, що Вам буде приємно заходити в під’їзд і знаходитись на прибудинковій території гарантована. Повністю перероблена криша, щоб ніякі погодні умови не робили вам погоди в житті вашої квартири. Зручна локація - поруч знаходиться великий супермаркет «Сільпо», зупинка міського транспорту, розвита інфраструктура. Приходьте, квартира вільна і готова до показів.

Бульвар Вечірній, 10
rieltor.ua

Продаж комфортної 2-х кімнатної квартири на Вечірньому Бульварі. Будинок розташований в самому центрі району, в кроковій доступності школа, дитячий садок, зупинка транспорту, швидкісний трамвай, велика кількість магазинів і супермаркетів. Квартира в чудовому стані, тепла і затишна, не кутова. Характеристика: - заг. пл. 47,3, житл. 29, кухня 6,9 - 2-ка, 1/9, кімнати окремі - вікна м/пл, нова сантехніка, труби м/пл - проводку міняли - без балкону, але є можливість прибудови - с/в окремо, в кафелі (душова кабінка) - якісна вбудована мебель на кухні, виготовлена під замовлення - кондиціонер, бойлер, газова поверхня, духова шафа електро, витяжка, - лічильники на світло (день-ніч), газ, воду, тепловий на будинок - є кладовка між поверхами - боргів по комунальним послугам немає Квартира в дуже чудовому стані і варта Вашої уваги. Дзвоніть і ми з задоволенням відповімо на всі Ваші питання і організуєм показ в зручний для Вас час ) 0976981920Олександра

Вечірній Бульвар, 1
rieltor.ua

Квартира розташована у спокійному та затишному районі міста з чудовою локацією. Поруч є все необхідне для комфотного проживання: зупинки траспорту, супермаркети, ринок, парк, школи, дитячі садочки, відділення банку тощо. Всюди можна дійти за 5 хвилин або меньше. Квартира світла та простора, дуже тепла. Комунікації центральні, тарифи мінімальні, встановлені лічильники, прибудинкова територія охайна та озеленена. Квартира продається з частковим меблюванням (що конкретно залишається, обговорюється з Покупцем). Квартира від власника. Не співпрацюємо з рієлторськими агентствами. Оформлення 2%. (Адреса квартири: бульвар Вечірній, 10). Вартість - 20 500 $. Можливий торг.

власник
Затишна простора квартира у чудовому спальному районі міста
olx.ua

Продается однокомнатная квартира, бульвар Вечерний 6. Этаж 2/9; 37,5 кв2. Имеется вся необходимая мебель. Квартира-распашонка (комната и кухня находятся друг напротив друга). Комната и балкон смежные, балкон утеплен. Квартира светлая, уютная, теплая, находится в спальном районе. В шаговой доступности Сильпо (5 мин), АТБ (10 мин), Эпицентр, Метро (15 мин), аптеки, детские сады, школы, метро (10 минут), автобусные остановки (5 мин), тренажерный зал (5 мин).

власник
Однокомнатная квартира, бульвар Вечерний 6
olx.ua

В продаже 1 комн. квартира на Вечернем Бульваре, на 9этаже , я владелица. В квартире выполнены ремонтные работы: грунтовка и шпаклевка стен, реставрация откосов. новый пол, гидроизоляция и грунтовка. новая проводка Сантехника вся рабочая, бойлер так же. Крыша не течет. Для воплощения дальнейших ваших пожеланий. Отличная инфраструктура, напротив находится Сильпо. В пешей доступности 5 минут Варус, Атб, школа, садик, аптеки, ТРЦ, Новая и Укр почта, банк, кафе и всё что необходимо для комфортной жизни. Больше фото и информации на вайбер или телеграмм, или звоните, приглашаю на просмотр.

власник
Вечерний бульвар, 4, Саксаганский, Кривой Рог, Днепропетровская 13000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продаю однокомнатную квартиру на Вечернем бульваре, напротив Сильпо. Квартира находится в состоянии ремонта. Уже сделаны все самые грязные и тяжёлые работы - заменены окна, электропроводка, трубы, качественно сделан балкон. В санузле полностью положен кафель, установлена новая душевая кабина. Стены полностью готовы под отделку - отшпаклеваны и прогрунтованы. Осталась самая приятная часть ремонта - отделка по вашему вкусу. Квартира не угловая, сухая и теплая. Хорошее расположение дома - рядом развитая инфраструктура.

Продаю квартиру на Вечернем, возле Сильпо
olx.ua

Вечірній Бульвар. Будинок 8. За Сільпо. Продаж 2-х кімнатної квартири. "Гостинка". Не вуглова. Не прохідна. Стан жилий. Можлива косметика. Металопластикові вікна і труби. Лоджа засклена металопластиком. Меблі на кухні. Кондиціонер. Бойлер. Якісні вхідні двері. Без боргів і проблем. Телефонуйте розповім детальніше. Ваш рієлтор Роман.

Продаж 2-х кімнатної квартири. Вечірній Бульвар.
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру в хорошем районе по улице Бульвар Вечерний на 5 этаже 9 этажного дома. В 500 метрах всё доступно: магазины ( Сельпо, Метро, Эпицентр, Атб, Варус, Та да, Аврора и т.д.), садики, школы, церковь, дом престарелых, скоростной трамвай, маршрутки, автобус А8. Квартира не угловая, тёплая, с хорошей аурой.

власник
Продам однокомнатную квартиру на Вечернем бульваре
olx.ua

Квартира на среднем этаже, в жилом состоянии. Лучший дом на Вечернем

Продам трехкомнатную квартиру, бульвар Вечерний
olx.ua

1 комнатная квартира бульвар Вечерний, напротив Сильпо Квартира не угловая 4/9 В хорошем жилом состоянии Окна заменены металлопластик, балкон застеклен металлопластик Есть все счётчики Возможна продажа с мебелью. Документы готовы к продаже. Без долгов. Никто не прописан.

1 комн бульвар Вечерний, напротив Сильпо, рядом Восточный, Артем, Метр
olx.ua

На продаж чудова, затишна, тепла квартира в супер локалізації. Район Бульвар Вечірній. Квартира розсташована на 5 поверсі 9 етажного будинку. В квартирі металопластикові вікна, та пластикові труби, є всі необхідні меблі, 2 розкладні дивани, стіл компьютерний, 2 шафи-купе, телевізор LG. Дуже велика і просторна кухня, холодильник, мікрохвильова піч, електрична духовка, та побутові прилади, є все що необхідно. В ванній кімнаті підлога з підогрівом, ванна, пралка Candy, та бойлер. В кімнаті ще є кондиціонер. Вхідні двері металеві, та другі деревяні. Вікна виходять на східну сторону, тому в квартирі завжди світло та тепло, утеплений балкон. Добра звукоізоляція, і дуже гарні і тихі сусіди. Все необхідне дуже близько, 2 школи, 2 садочка, ринок, АТБ, Сільпо, Банки, церква. Поруч метро, та багато зупинок із котрих можна доїхати в будь-який кінець нашого великого міста. Боргів немає. На разі в квартирі мешкають квартиранти, які будуть показувати квартиру реальним покупцям в узгоджені години. Знаходжусь за кордоном, тому бажаючих подивитись квартиру прошу писати або дзвонити по WhatsApp,Viber або Telegram по номеру +48795467236 Антон

власник
Продам свою однокімнатну квартиру
olx.ua

Продаж квартири в Саксаганському районі, бульвар Вечірній. Про об’єкт: - Однокімнатна квартира на 9 поверсі дев’ятиповерхового будинку. - Загальна площа -34.3кв.м, - Кухня - 8.1кв.м., - Сан/вузол сумісний, - Лоджія. В квартирі зроблено капітальний ремонт: - нові вікна та двері, - нова електрична проводка та сантехніка, - вирівняні спіни та підлога. - перед початком ремонту в квартирі, був проведений капітальний ремонт на даху. Особливості квартири: Продається квартира з меблям,та побутовою технікою, нова вбудована кухня, в кімнаті кондиціонер. Квартира розташована в великому спальному районі, з розвитою інфраструктурою. Поруч зупинки громадського транспорту, гіпермаркет Сільпо, школа, дитячі садки, стоянки для авто. Ціна - 14 800$ За будь-якими питаннями за цією або схожими пропозиціями звертайтесь за номером телефону, де вам відповість наш ріелтор Наталія – 06*********51 Підписуйтесь на наш Instagram та слідкуйте за оновленнями. З повагою, команда Credo!

Продаж квартири, р-н Вечірній
olx.ua

Продам затишну однокімнатну квартиру на другому поверсі на Вечірньому бульварі ( біля Сільпо). Квартира двостороння, що є рідкісною для однокімнатних квартир. Класне місце розташування - друга лінія від дороги, по іншу сторону - дитячий садок. Вам не треба буде далеко йти до магазинів - через метрів сто сільпо, та інші магазини. Можна пішки пройти до варусу, атб, епіцентру, метро. Квартира двостороння, квадратура 37 квадратів + окремий коридор тільки на цю квартиру десь на 2 м.кв., зі своїми дверима. Можна використати для зберігання взуття чи верхнього одягу, чи як кладовку. Найголовніше кухня - 9 м. кв Повністю нова мідна проводка. По декілька точок світла в кожній зоні квартири. Вивід під кондиціонер, інтернет, телевізор. Світло виведено також і на лоджії. Замінені труби на металопластикові. Нова сантехніка в ванній кімнаті. Вивід під бойлер. Також встановлений змієвик саме під опалення, через те, що у ванній кімнаті раніше була батарея. Велика кімната 17 м. кв. З двоточковим освітленням. Тому ви зможете зонувати кімнату. Зручна лоджія де ви зможете випити кави з видом на дитячій садок і берізку. По всій квартирі (включно з лоджією) стіни вирівняні, нанесена декоративна фарба в світлому, приємному кольорі. Натяжні стелі кольору білий сатин +карнизи вмонтовані. Вирівняна підлога з покриттям лінолеум. Квартира, яка може стати затишним місцем для вас!

власник
Вечірній, 1 кімната, 2 поверх, капітальний свіжий ремонт, є оселя
olx.ua

Географія Кривий Ріг