Продається двокімнатна квартира у м.Ватутіно за адресою пр.Незалежності 28 (Ватутіна) на третьому поверсі трьох поверхового будинку. Квартира тепла, є засклений балкон, комора, кондиціонер, газова плита, не великий єлектричий нагрівач для води. Також є комора у підвалі для зберігання речей. Площа квартири 42.8. 07******88 Анастасія

власник
Продажться двокімнатна квартира 42.8 кв.м. в центрі міста.
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира. Дуже в доброму стані. Квартира утеплена, металопластикові вікна. Вхідні і внутрішні двері нові. Меблі та побутова техніка в доброму стані. В наявності підвальне та підсобне приміщення. Квартира знаходиться в будинку в районі професійно - технічного училища. Валерій.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру.
olx.ua

Квартира по вул Звенигородська . 8 . Поруч школа садок магазин лікарня!

власник
Квартира ватутіне
olx.ua

продаж 1к квртири у Ватутіно, Ювілейна 31, 4й поверх. Продаж з меблями та побутовою технікою, затишний двір, дитяча площадка.

продаж 1к квартири Ватутіно 11500$
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру, м. Ватутіне, Черкаської області. 5 поверх. Ремонт тільки на кухні(плитка на підлозі, кухонні шафи, витяжка, варильна поверхня). Пластикові вікна, заскленний балкон, в кімнаті цегляна перегородка, що дає можливість відділити спальню і оформити вітальню за своїм смаком. Поряд зупинка, магазини, відділення нової пошти.

власник
Ватутіне. Продам 1-кімнатну квартиру, 5 поверх
olx.ua

Продам затишну 2к квартиру в м.Ватутіне, вул. Євгена Іванченка Загальна площа 43.2 кв.м Поверх 2/2. Житловий стан, мебльована, утеплена, встановлені металопластикові вікна. Газ, вода, цетральне опалення. Встановлений бойлер. В кватирі лишаються пральна машинка, холодильник, вся техніка, що на фото. Проведений інтернет, супутникове телебачення. Гарне місцерозташування: два квартали до центру, поруч дитячий садочок, парк, магазини. Гарні, тихі сусіди.

власник
2к квартира Ватутіне, Черкаська область
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира на першому поверсі 2х поверхового будинку.До центра міста 3 хвилини. Загальна площа 40 кВ.м Мебльованна,частковий ремонт. Тепло,газ,вода централізоване. Своя кладова (3 кв.м)на першому поверсі,у дворі свій сарай великий з ямою і стілажами. Приходьте на перегляд За інформацією дзвоніть 06*********00 Ігор.

власник
Продам квартиру 2-х комнатну
olx.ua

Продам затишну квартиру в центрі міста Ватутіне, проспект Незалежності (Ватутіна) 28, кв. 5 2 поверх, трьох поверхового будинку. До квартири належне підвальне приміщення. Опалення централізоване (взимку тепло). Обмін та оплата частинами не розглядається. Реальному покупцю реальний торг.

власник
Продам затишну квартиру в місті Ватутіне
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру район ювілейна 1,квартира в доброму стані замінені вхідні двері і встановлені плстиконі вікна і двері балкона,на першому поверсі знаходиться магазин АТБ, телефонуйте або пишіть на viber

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам затишну квартиру в місті Ватутіне по вул. Ювілейна (біля атб). Близько знаходяться магазини, парк, базарчик. До квартири належне підвальне приміщення. Опалення централізоване(взимку тепло). Обмін та оплата частинами не розглядається. 06******03

власник
Продам квартиру по вул.Ювілейна( біля атб)
olx.ua

Продаю квартиру по вулиці Звенигородська 8 в двух поверховому будинку,туалет з ванною сувмісні.Житлова площа квартири 38,3 плюс гараж на території входить у вартість.Детальну інформацію надам по телефону.Возможно домовитись про зустріч і побачити на власні очі.Документи готові для продажу.

власник
Продам квартиру 1 кімнатну
olx.ua