Продаю квартиру по вулиці Звенигородська 8 в двух поверховому будинку,туалет з ванною сувмісні.Житлова площа квартири 38,3 плюс гараж на території входить у вартість.Детальну інформацію надам по телефону.Возможно домовитись про зустріч і побачити на власні очі.Документи готові для продажу.

власник
Продам квартиру 1 кімнатну
olx.ua

Продається 1 кімнатна квартира. Дуже в доброму стані. Квартира утеплена, металопластикові вікна. Вхідні і внутрішні двері нові. Меблі та побутова техніка в доброму стані. В наявності підвальне та підсобне приміщення. Квартира знаходиться в будинку в районі професійно - технічного училища. Валерій.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру.
olx.ua

продаж 1к квртири у Ватутіно, Ювілейна 31, 4й поверх. Продаж з меблями та побутовою технікою, затишний двір, дитяча площадка.

продаж 1к квартири Ватутіно 11500$
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-но кімнатну квартиру, м. Ватутіне, Черкаської області. 5 поверх. Ремонт тільки на кухні(плитка на підлозі, кухонні шафи, витяжка, варильна поверхня). Пластикові вікна, заскленний балкон, в кімнаті цегляна перегородка, що дає можливість відділити спальню і оформити вітальню за своїм смаком. Поряд зупинка, магазини, відділення нової пошти.

власник
Ватутіне. Продам 1-кімнатну квартиру, 5 поверх
olx.ua

Продам затишну квартиру в місті Ватутіне по вул. Ювілейна (біля атб). Близько знаходяться магазини, парк, базарчик. До квартири належне підвальне приміщення. Опалення централізоване(взимку тепло). Обмін та оплата частинами не розглядається. 06******03

власник
Продам квартиру по вул.Ювілейна( біля атб)
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру район ювілейна 1,квартира в доброму стані замінені вхідні двері і встановлені плстиконі вікна і двері балкона,на першому поверсі знаходиться магазин АТБ, телефонуйте або пишіть на viber

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам затишну квартиру в центрі міста Ватутіне, проспект Незалежності (Ватутіна) 28, кв. 5 2 поверх, трьох поверхового будинку. До квартири належне підвальне приміщення. Опалення централізоване (взимку тепло). Обмін та оплата частинами не розглядається. Реальному покупцю реальний торг.

власник
Продам затишну квартиру в місті Ватутіне
olx.ua