Дуже затишно , спокійні сусіди, є у будинку бомбосховище

Щаслива, 6
rieltor.ua

Срочно продам 3 ком.кв. ул.Мира 3 (центр) раздельная , теплая квартира индивидуальное отопление общая площадь 70,8 кв.м. Хороший ремонт продажа только с кухней и шкафами купе .Отличная транспортная развязка Цена 69000 дол торг Комиссия 3% Если не отвечаю пишите на вайбер телеграмм

Срочно продам 3 ком.кв.ул.Мира 3 ( Карла Либкнехта)
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 3-кімнатної квартири з функціональним плануванням для сімї , в облаштованому житловому комплексі «ЖК Столичний», вул. Декабристів, буд.153. Квартира з базовим ремонтом, зроблена розводка електрики ( потужність10 кВт), води, підключено газ, фінішка стін, підготовлена підлога, стеля, встановлені 2 кондиціонери. Загальна площа 92 кв.м., 2 окремі спальні, 2 санвузли, велика та світла кухня-вітальня, комфортний 3-й поверх. Комплекс зараз включає в себе 3 корпуси, є своя внутрішня інфраструктура: магазини, дитячі заклади, кафе, пекарня, бьюті-сфера, поруч сквер зі стадіоном, , поштове відділення Укрпошта, приватний садочок та школа приємний внутрішній двір з дитячим простором, затишно і чисто. Поруч автобусна зупинка, продуктовий маркет "АТБ", маркет "Аврора", аптеки, пункт видачі "Rozetka. Документам більше 3 років. Власники в Україні. Ціна 85000 у.о.

Декабристов улица, 153, Васильков, Васильков, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У мене є відмінна пропозиція для тих, хто шукає своє ідеальне житло! Продається простора трикімнатна квартира, яка просто заворожує своєю чистотою та затишком. А що ще може бути краще, ніж жити на 4 поверсі 5-поверхового будинку? Ця квартира як нова особа у вигляді нової кухні та свіжого ремонту. Якісне оновлення та майстерність використані, щоб створити місце, де ви зможете відчути себе дійсно комфортно. Уявіть собі ранок, коли ви прокидаєтеся у своїй новій спальні з усмішкою на обличчі, готові взяти вас в обійми дня. Або чудовий вечір у просторій вітальні, де ви зможете провести час із сімєю та друзями. Прекрасно оснащена кухня дозволить вам з легкістю приготувати найвишуканіші страви для своїх близьких та гостей. Ви зможете дозволити собі трохи розкоші у вашій власній кухні! Поспішайте, поки ця пропозиція досі доступна! Звяжіться з нами вже сьогодні, щоб дізнатися більше та призначити перегляд цієї дивовижної квартири!

Гетьмана Сагайдачного (Фрунзе) переулок, 22, Васильков, Васильков, Киевская 49900.0 USD
dom.ria.com

Продам простору, 3х кімнатну квартиру. Зроблений якісний ремонт. По кімнатах - дубова паркетна дошка, кухня, коридори, 2 санвузли - хороша плитка. Дві лоджії оздоблені деревяною вагонкою, та господарськими шафами. Два кондиціонери, стоять лічильники тепла. Тому квартплата невелика. Дім теплий, опалення включаємо рідко - весь час 22-23 градуса. Меблі майже всі залишаються - шафи-купе, ліжка, кухня, стінки в коридорі і залі. ОСББ своє, тому завжди порядок і чистота. Територія закрита і охороняється цілодобово. Є дитячий майданчик і стоянка для машин. 50 метрів від дому ціла галерея магазинів - продуктові, меблі, господарчі, сантехнічні та центральний ринок. Школа і садок через дорогу! Можливий обмін на приватний будинок, можна недобудований.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру. р-н Центр. Ринок
olx.ua

Продається затишна 3-кімнатна квартира з індивідуальним опаленням в одному з найкращих будинках міста, Військове містечко, сталінка, будинок 2. Квартира внутрішня, тепла, двохстороння, товщина стін 70 см, влітку прохолодно. В квартирі був зроблений якісний ремонт, все старе демонтовано до голих стін, нова підлога, комунікації - все замінено. Тепла підлога, чиста вода + система осмосу для харчування, сигналізація, просторі світлі кімнати, кухня-їдальня, висока стеля - все це робить проживання комфортним і зручним. Практично все в квартирі залишається. Біля будинку зелена територія, дитячий майданчик, місце для паркування авто. Ціна 7400 у.о. Торг присутній, пропонуйте.

3-кімнатна квартира з ІНДИВІДУАЛЬНИМ опаленням
olx.ua

Продається велика 3 кім квартира у військовому містечку. 3 поверх. Товсті стіни, взимку тепло, влітку прохолодно-комфортно. Достатньо велика, щоб вмістити велику сімю. Окремі кімнати і великий балкон. Окремий с/в. Кімнати площею 12, 16 і 26 м². Кухня-столова. Замінені вікна і система опалення. Нова електро-проводка і лічильники. Сан.техніка і ванна кімната з ремонтом. Ванна, туалет, столова і кухня обладнані витяжками. В кімнатах і коридорі підлога - дубовий паркет. Кухня - лінолеум. Коридор і велика кімната без ремонту. В пішохідній доступності школа, садочок, зупинки транспорту на Київ, магазини, кавярні, тренажерний зал, спортивні майданчики. Навколо будинку розташовані різноманітні дитячі майданчики. У дворі магазин. Поряд гаражні кооперативи. Сама територія Військового містечка спонукає до прогулянок на свіжому повітрі, ніби парк у якому зявилися будинки. Ціна 47000$. Торг можливий. Прекрасна питна вода, забудьте про фільтри!

Продам 3 кім квартиру. Військове містечко
olx.ua

Продам квартиру у новому ЖК «Сонячний». Квартира знаходиться на етапі ремонту. Квартира 2-поверхова, з терасою на даху. На першому поверсі простора вітальня та кухня-студія, вбиральня. На другому поверсі 2 окремі кімнати, ванна кімната, гардеробна та приміщення під пральну. Повністю поштукатурені стіни, залита підлога, на першому поверсі облаштована тепла підлога. Усі комунікації розведені, установлені інсталяції у вбиральнях. Також розведена електрика. Готовий проект квартири з візуалізацією першого поверху. Можливий обмін на будинок.

власник
Продам квартиру ЖК «Сонячний»
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру з чистою водою. Військове містечко- Городок де ізюмінкою на сьогодні є Чиста вода. Загальна Площя квартири 65 кв.м.. Планування : всі кімнати окремі,санвузол окремий. Перший поверх з балконом. Зелений охайний двір. Поряд зупинка,школи,садочкі,магазини,базарчік. 30км. від Київа.

Продам  3кімнатну квартиру Васильків
olx.ua

Продається простора 3-кімнатна квартира у військовому містечку, сталінка, 3/4, площа 95 кв.м, велика кухня-вітальня, висока стеля, кімнати окремі, ремонт. Внутрішня, тепла, затишна. Перед домом дитячий майданчик, поруч ринок, зупинка, аптека, школа, садочок. Ціна 67000 у.о, торг!!!

Терміново! 3-кімнатна Квартира Військове містечко
olx.ua

Житлові комплекси у Васильків

Продаж 3-х кімнатної квартири у м. Васильків, Київської області, район Масив. Інфраструктура шикарна, поруч НП, Укрпошта, автобусна зупинка у 60 метрах від будинку, багато продуктових магазинів, мінімаркети, аптека, школа, дит. садочки державні та приватні, влада зробила величезний майданчик для дорослих та дітей, тренажери, футбольне, баскетбольне поле, вуличний настільний теніс, гойдалки. Неподалік у пішій доступності є 3 озера, ліс, парки, сквери. !!! 1,2 км до центру міста та всіх держ. організацій!!! Про квартиру: Будинок побудовано на сваях, прораб який вів будівництво прожив все життя у цьому ж будинку, і сам казав, що він дуже надійно побудований! Приватизована, 1 власник, БЕЗ боргів за комунал (все перевіряється одразу при покупцю). 1. Квартира на 4-му поверсі 5-ти поверхового будинку, у підїзді нові європластикові вікна та перекритий з 2018 року новий дах. 2. Виконано ремонт по всій квартирі у теплих бежево-жовтих тонах. 3. Залишаю частково меблі, а саме нова кухня, меблі у ванній кімнаті, стінку у гостьовій, усе інше при розмові. 3. Зареєстрований газовий водонагрівач (колонка), згідно нового перепроектування. 4. Підлога у коридорах та на кухні - плитка, ванна та кухня в плитці, двері усі з масиву дерева, нові вхідні броньовані двері за 900 євро, 2.2 товщина сталі з дорогими замками з блокуванням ручки, також встановлено відеоспостереження індивідуальне в підїзді, з записом та переглядом через хмарне сховище телефону та у реальному часі. Завжди сильний напір води, вона зі свердловини, але без очисних споруд по всій території Масиву, тому за необхідністю можливе встановлення фільтру на квартиру, для отримання питтєвої води. Також по домовленості з клієнтом обговоримо продаж приватизованого цегляного гаражу 6x4м (широкі ворота, джип поміщається, ще є по метру місця навколо авто, світло, розетки по 2-м сторонам) в кооперативі під відеонаглядом. Гараж має підвал ще на пів гаражу.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири, м. Васильків, Масив + Торг
olx.ua

Продаж 3х кімнатної квартири в центрі на 4/5 поверсі. Центральне опалення. Газова колонка. Дві кімнати окремі одна прохідна. Ціна 30000$

Продаж 3ох кімн. квартира в центрі. Васильків.
olx.ua

Квартира знаходиться в районі Масив на 5поверсі цегляного пятиповерхового будинку (криша поремонтована та поміняна і зверху ніхто не докучає) Також є велика зручна лоджія Загальна площа 48,7м2 Житлова 32,8м2 Кухня 5м2 Кухня обкладена плиткою, є необхідні меблі, газова колонка, металопластикове вікно. Кімнати жилі, дві окремі одна прохідна з виходом на лоджію, підлога в кімнатах паркет в гарному стані ,який достатньо освіжити. Санвузол сумісний, обкладений сучасною плиткою. Подвійні вхідні двері. Будинок гарно обслуговується, теплий. Район в місті тихий забудований, є все поруч необхідне для зручного проживання: магазини, пошта, зупинка транспорту, дитячі майданчики, стадіон, дитячий садочок, школа. Не втрачайте можливість купити трьохкімнатну квартиру за гарною ціною! Телефонуйте!

Продаж 3-к.квартири! Васильків.Масив.
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста! Квартира розташована на 3 поверсі пʼятиповерхового будинку. Будинок цегляний. Загальна площа квартири 60,2 кв.м., житлова - 38.7 кв.м., кімнати роздільні, площею - 17.2 кв.м. / 14.3 кв.м./ 7.2 кв.м. Велика кімната обʼєднана з кухнею (площа 7,6 кв.м.). Санвузол роздільний. Індивідуальне газове опалення!! Вікна і балкон металопластик, стан квартири жилий. Є кондиціонер, частково залишаються меблі і техніка. Ціна 45 000 $ Запрошуємо на перегляд 06*********29

Продаж 3х кімнатної квартири з індивідуальним опаленням!!
olx.ua

Житловий комплекс "Будинок 20" в Василькові розташований у військовому містечку № 11. В будинку: -автономне опалення ( газовий котел) - стяжка підлоги - вхідні металеві двері - металопластикові вікна - лічильники ( газ, вода, світло) - безшумний ліфт - поручні з нержавіючої сталі. Поряд знаходиться школа № 8, продуктовий ринок, супермаркет АТБ, кафе, аптеки. Будинок розташований в 3-х хвилинах від зупинки з якої можна дістатися до Києва. Розстрочка 0% За детальною інформацією звертайтесь за тел. 06*********03

КВАРТИРА від забудовника
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири з якісним, дорогим ремонтом та меблями у ЖК Столичний у м. Васильків! Квартира робилась для себе! Все залишається новим власникам! Площа: 87м2 - 2 окремі спальні - велика кухня-вітальня - гардероб - санвузол Індивідуальне газове опалення Встановлений інвертор для безперебійного живлення Можлива єОселя!!! Документам більше 3-х років. Ціна: 125000$ Без комісії для покупця! Додаткова інформація за телефоном: +38********95 Юлія Запрошую на перегляд!

ПРОДАЖ | 3-Кімнатна Квартира 87м2 |єОселя| м. Васильків | ЖК Столичний
olx.ua

Продамо 3кімнатную квартиру у Василькові р-н Массиву. пятий поверх . Збудован з червоної цегли. Простора лоджія. Планування; Сумісно-прохідна. Жилий стан. тел. 09******90

продамо 3к.квартиру у  Василькові
olx.ua

Продам 3х-комнатную квартиру по ул. Якуба Коласа 11. 4 этаж, хорошая транспортная развязка, поменяна проводка, пластиковые окна, светлая, теплая, до м. Святошин 10 минут. Подробнее по телефону. Хозяйка

власник
Продам 3х-комнатную квартиру ул.Якуба Коласа
olx.ua

Продаж трьох кімнатної квартири Васильків поряд з військовим містечком!Городок Перший поверх пʼятиповерхового будинку Вікна металопластикові Гарний жилий стан Автономне опалення! Телефонуйте

Продам трьох кімнітну квартиру Автономне опалення!
olx.ua

Продам 3 к квартиру район Западинки,5 поверх, квартира в середині будинку, індивідуальне опалення

власник
olx.ua

Продам квартиру трех кімнатну ремонт частіч нний звоніть. Масів пятий єтаж

власник
Продам квартиру 3 комнату
olx.ua

Продается 3ох комнатная квартира в военном городке под капитальный ремонт с свободной планировкой. Окна качественные двухкамерные пакеты пластик (Salamander).Первый этаж и фасадная часть дома подойдут под коммерцию. Готовы документы на индивидуальное отопление. Звоните. Тел. 06******78

Продается 3ох комнатная квартира.Городок.
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція! Квартира від власника без комісії 122 кв Світла , дуже простора , сучасна квартира в зручному та затишному районі міста. Квартира має 3 кімнати , велику ванну кімнату , простору кухню , велику вітальню , 2 величезні балкони , розкішну вхідну зону . Є все необхідне для проживання , всі зручності . По всі питанням звертайтесь за номером телефону 09******40

власник
Продам квартиру
olx.ua