Продаж 1 к квартири на 3му повверсі пл. 49 м2 в зданомій новобудові, розташований в зеленій зоні 2-х парків (Снопківський та Залізні води). В квартирі виконано роботи з розводки труб під сантехніку. З вікон квартири яку Ви розглядаєте на купівлю добре видно парк, який забезпечує Вас свіжим повітрям для Вашого здоровя, соловїним співом та приємним виглядом. Будинок збудовано по монолітно-каркасній технології, яка в свою чергу забезпечує надійність та витривалість. Для побудови міжкімнатних перегородок Вашої квартири використано керамічний блок. Для найкращого утеплення стін використано мінеральну вату й встановлені сучасні енергозберігаючі вікна з подвійним склопакетом.

Стуса, 51
rieltor.ua

Продаж 1кім. квартири в зданій і заселеній новобудові на вул. Стуса. Паркова зона. Загальна площа 47 м2. Поверх 1/10. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Засклена лоджія. Продаж з усіма меблями і технікою. Близько до центру. Гарна транспортна розв.язка. Ціна 90000$, торг можливий

Стуса, 22а
rieltor.ua

Будинок розташований в зеленій зоні 2-х парків (Снопківський та Залізні води). З вікон квартири яку Ви розглядаєте на купівлю добре видно парк, який забезпечує Вас свіжим повітрям для Вашого здоровя, соловїним співом та приємним виглядом. Будинок будується по монолітно-каркасній технології яка в свою чергу забезпечує надійність та витривалість. Для побудови міжкімнатних перегородок Вашої квартири використано керамічний блок. Для найкращого утеплення стін використано мінеральну вату й встановлені сучасні енергозберігаючі вікна з подвійним склопакетом. Будинок введений в експлуатацію. Ви отримуєте квартиру вже під чистовий ремонт. також у подарок дизайн проект квартири

стуса, 55
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропоную на продаж дворівневу квартиру в будинку від надійного забудовника Еко-дім по вулиці Василя Стуса. Без комісії для покупця! Будинок бізнес класу, збудований з цегли за монолітно-каркасною технологією та розміщений в оточенні парків. Квартира знаходиться на другому поверсі десятиповерхового будинку. Квартира дворівнева. Перший рівень включає кухню і дві житлові кімнати, роздільний санвузол, просторий коридор та сходи вниз на нижній рівень. З кухні площею 12,6 метри квадратних та однієї з житлових кімнат є виходи на балкони. Нижній рівень включає житлову кімнату та санвузол. Окрім цього, всю площу цього рівня можна використати під бізнес, встановивши вхід з фасаду будинку. В квартирі поштукатурені стіни та залита стяжка, розведена електрика та сантехніка. Опалення індивідуальне газове. Прибудинкова територія будинку закривається шлагбаумом. Будинок знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч зупинка громадського транспорту та безліч магазинів, ресторани та салони краси. До центру міста 10 хвилин на авто чи громадському транспорті. Телефонуйте! З радістю організую вам показ, ключі маю на руках. ТОРГ

Стуса, 24
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира в Галицькому р-ні Львова по вул Стуса. Розгладається під ЄОселю. ЖК Парк Авеню, бізнес клас. Будинок зданий в експлуатацію. Цегла, утеплення мінеральною ватою. Оформлене право власності. Загальна площа квартири 67 кв.м. Високі стелі - 2, 8 м. Квартира двостороння з виглядом на паркову зону і вулицю Стуса. Розташована на 8му поверсі, з вікон відкривається панорамний краєвид. Правильне планування - 2 ізольовані кімнати, роздільні ванна і санвузол, 2 великі балкони, вмістка ніша під гардеробну у спальні. Індивідуальне газове опалення. Підземний і гостьовий паркінг. Зарядки для електрокарів. Ліфти функціонують. Прекрасний варіант як для власного проживання, так і під інвестицію.

возможна продажа по єОселя
Стуса Василя вул., 53
rieltor.ua

Продається 3кім.кв. вул.Стуса 104.5/34/28, 7/9ц. простора трикімнатна новобудова перепланована в простору кухня-вітальню 28м.кв і дві спальні кімнати, в парковій зоні, ближній центр, два санвузли, велика тераса з вітальні , лоджія з спальні і балкон з кухні. в квартирі зроблений якісний ремонт, меблі, гардероб , кондиціонер, інтернет, сигналізація, опалення двох функційний котел з датчиком регулювання, підігрів підлоги в ваннах, коридорі, кухні. Парковка біля будинку для мешканців закривається на шлагбаум, і дитячий майданчик також для мешканців будинку. Поруч супермаркети, ближній центр.

Продам VIP - новобудову вул.Стуса ЖК Екодім
olx.ua

Продаж квартири в новобудові, будинок введено в експлуатацію, первинне право власності( без додаткових витрат) Стуса, 51 ЖК Park Avenue Вартіть за м2 - 1600$ Мальовнича місцевість, висока якість будівництва, гарне планування. Індивідуальне опалення, будинок бізнес класу, утеплений мінеральною ватою, матеріал будівництва-цегла, висота стелі 2.8м Елітний район з гарною транспортною розвязкою, поруч 2 парки

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Park Avenue
olx.ua

Новобудова ЖК Парк Авеню по вул. Стуса 55 Будинок зданий, квартира не кутова, дуже гарне планування, гардеробна, СВ, простора кухня, ізольована кімната, велика лоджія. Індивідуальне опалення (2-ф котел). Залита стяжка в кухні і кімнаті. Невеликий торг. Ціна 1450 $ за м2. Є відео огляд

Продаж 1-кім квартири в зданому будинку ЖК Парк Авеню вул. Стуса
olx.ua

Продаються квартири в будинку по вул. Стуса 51-53 у м. Львові. є одно, двох та трьохкімнатні квартири. Розумне планування. Про наявність і характеристики квартир інформація по телефону. Ціна за м2 зменшується із збільшенням кількості кімнат. Будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації є, ліфти працюють. Є можливість придбати паркінг на нідземній стоянці. Можливість кредиту "єОселя" Ближній центр, поруч парки. Є можливість ремонту квартири під ключ. Оголошення від власника. Можливий торг.

владелец
Продаж квартири Львів Стуса
olx.ua

Продається з наявними меблями та технікою. Опалення газовий двоконтурний котел. Без СП.

Стуса Василия улица, 24, Новый Львов, Львов, Львовская 77000.0 USD
dom.ria.com

ЖК в городе Львов

Пропоную вам 1к квартиру з чудовим розташуванням, вул. Стуса, Ближній центр. Квартра напів в цоколі. Загальна площа 30 м2 + приватизована майстерня зі світлом 10м2! Будинок з міцними стінами, близько до центру - 7 хв пішки. Зручно як для комерції, так і житла! Салон краси, тату салон, перукарня, манікюрний салон, стоматологічний кабінет, кабінет падолога та ін. 30м2+10 м2 кладова-майстерня! Світло заведене! Чудова інфраструктура: дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, магазин, парк, зелена зона, дитячий майданчик, аптеката ін. Неподалік Стрийський парк та озеро. Дуже хороша локація як для житла, так і ведення орендного бізнесу, так і під комерцію! Телефонуйте, відповім на всі питання!

Стуса, 13, Сыховский, Львов, Львовская 38000.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-900-273-DR. 1-кім. квартира в новобудові бізнес-класу, - ближній центр, вул. Стуса, 53. Квартира з вражаючим виглядом на парк, панорамними вікнами, балконом - з виходами з кухні та спальні. Будинок введено в експлуатацію, підключені всі комунікації. Працюючий ліфт, широкі та просторі підїзди, підземний та гостьовий паркінг. Ідеальний варіант, як для комфортного життя, так і для вигідної інвестиції під здачу в оренду.

Стуса В., 53, Снопков, Львов, Львовская 67000.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 286374. АН "Атланта".Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Стуса ЖК Парк Авеню ЄОСЕЛЯ!Квартира знаходиться на 3-му поверсі 10-ти поверхового будинку в чудовій парковій локації в ближньому центрі міста.Будинок цегляний, опалення індивідуальне газове. Висота стелі - 2, 8. Загальна площа - 68, 5 кв.м. Розвинена інфраструктура де є все необхідне для комфортного проживання.Продаж по переуступці.Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!

Стуса Василия улица, 51/53, Галицкий, Львов, Львовская 102810.0 USD
dom.ria.com

Код об`єкта: 291236. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%, єВідновленняПродаж 3-кімнатної квартири по вул. В. Стуса ЖК Парк АвенюПідходить єОселяКвартира знаходиться на 4-му поверсі 10-ти поверхового будинку в чудовій локації в парковій зоні.В даному ЖК квартири з правильним плануванням і чудовим виглядом з вікна.Розвинена інфраструктура де є все необхідне для комфортного проживання.Телефонуйте для більш детальної інформації.

Стуса Василия улица, 51, Галицкий, Львов, Львовская 122110.0 USD
dom.ria.com

Продаж елітної 2-ої квартири у новобудові, на вул. Василя Стуса. квартира з літньою терасою, дуже затишна і світла, вікна виходять на сад. Якісний євроремонт з використанням дорогих, екологічно чистих матеріалів. Два санвузли, підігрів підлоги. Індивідуальне опалення . Електричний камін. Всі меблі та побутова техніка високої якості. Встановлено кондиціонери та сигналізацію. Є власне паркомісце з накриттям.

Продаж елітної 2-ої квартири у новобудові, на вул. Василя Стуса.
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в новобудові по вул. Стуса в ЖК Парк Авеню ЄОСЕЛЯ! Ця квартира пропонує вам індивідуальне опалення, що дозволяє вам насолоджуватися теплом та затишком у будь-яку пору року. Відчуйте свободу та повний комфорт на вашому приватному балконі, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та прекрасним краєвидом паркової зони. Планування квартири розраховане на ваш комфорт. Великий гардероб дозволяє зберігати ваші речі організовано та зручно. Суміжний санвузол забезпечує вам зручність та функціональність у повсякденному житті. Знаходячись на 3-му поверсі з 10-ти поверхового будинку, ви будете мати достатньо приватності та чудовий краєвид. А розташування в парковій зоні додає особливого шарму та затишку до вашого життя. Не втрачайте цю унікальну можливість мати свою власну квартиру в новобудові. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд. Ваше ідеальне житло чекає саме на вас! Код обєкта: k107.4 286370 178. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/1komnatnye/286370

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1-кімнатної квартири  по вул. Стуса ЄОСЕЛЯ
olx.ua

Новобудова ЖК Парк Авеню, будинок зданий, є документи. Дуже гарне планування. Квартира на дві сторони. Велика лоджія на кухню і кімнату(вікна на парк), СВ роздільно, друга кімната має гардеробну і терасу. Індивідуальне опалення 2-ф котел. В будинку є підземний паркінг і гостьовий. Є відео огляд.

Продаж 2-кім квартири в зданій новобудові ЖК Парк Авеню вул. Стуса
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Park Avenue по вул. Стуса, паркова зона Простора двокімнатна квартира загальної площі - 73 кв.м., правильне планування з двома ізольованими кімнатами. Родзинкою квартири є велика тераса, яку можна облаштувати під затишну відпочинкову зону. Квартира знаходиться на другому поверсі, десятиповерхового будинку. Будинок цегляний, індивідуальне опалення в кожній квартирі. Гарна локація поблизу парків, до центру 15 хв на авто, біля будинку є зупинки громадського транспорту. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь! Код обєкта: k107.4 295166 183. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/2komnatnye/295166

Продаж 2 кім. квартири в новобудові по вул. Стуса
olx.ua

Продаж трьохкімнатної квартири в ЖК Park Avenue по вул. Стуса, паркова зона ЄОСЕЛЯ! Простора квартира загальної площі - 87,3 кв.м., двостороння, кухня та вітальня виходить на сторону парку, дві спальні кімнати на вул. Стуса. В квартирі є два балкони. Квартира знаходиться на шостому поверсі, десятиповерхового будинку. Будинок цегляний, індивідуальне опалення в кожній квартирі. Гарна локація поблизу парків, до центру 15 хв на авто, біля будинку є зупинки громадського транспорту. Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь! Код обєкта: k107.4 295172 183. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/3komnatnye/295172

Продаж 3 кім. квартири в ЖК Парк Авеню БЕЗ КОМІСІЇ ЄОСЕЛЯ!
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. В. Стуса ЖК Парк Авеню Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 10-ти поверхового будинку, в чудовій локації, в парковій зоні. Квартира правильного планування, ізольована, кухня з виходом на балкон. Розвинена інфраструктура де є все необхідне для комфортного проживання, 10хв до центру. Продаж по переуступці. Вже присвоєна адреса, є сертифікат готовності, будинок на етапі здачі! Можна вже приступати до ремонтних робіт! Телефонуйте для більш детальної інформації. Код обєкта: k107.4 296422 178. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/3komnatnye/296422

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 3-кім. квартири по вул. В. Стуса в ЖК Парк Авеню
olx.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. В. Стуса в ЖК Парк Авеню ЄОСЕЛЯ Квартира знаходиться на 4-му поверсі 10-ти поверхового будинку в чудовій локації в парковій зоні. В даному ЖК квартири з правильним плануванням і чудовим виглядом з вікна. Розвинена інфраструктура де є все необхідне для комфортного проживання. Продаж по переуступці. Телефонуйте для більш детальної інформації. Код обєкта: k107.4 295161 181. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/1komnatnye/295161

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. В. Стуса ЄОСЕЛЯ
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири по вул. В. Стуса ЖК Парк Авеню Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 10-ти поверхового будинку, в чудовій локації, в парковій зоні. Квартира правильного планування, ізольована, кухня з виходом на балкон. Розвинена інфраструктура де є все необхідне для комфортного проживання, 10хв до центру. Продаж по переуступці. Вже присвоєна адреса, є сертифікат готовності, будинок на етапі здачі! Можна вже приступати до ремонтних робіт! Телефонуйте для більш детальної інформації. Код обєкта: k107.4 296419 178. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/1komnatnye/296419

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1-кім. кв по вул. В. Стуса ЄОСЕЛЯ
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири по вул. В. Стуса ЖК Парк Авеню ЄОСЕЛЯ! Квартира знаходиться на 3-му поверсі 10-ти поверхового будинку в чудовій локації в парковій зоні. В даному ЖК квартири з правильним плануванням і чудовим виглядом з вікна. Розвинена інфраструктура де є все необхідне для комфортного проживання. Продаж по переуступці. Телефонуйте для більш детальної інформації. Код обєкта: k107.4 286379 178. АН "Атланта". Більше інформації та світлин за посиланням: https://www.atlanta.ua/uk/lvov/object/3komnatnye/286379

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 3-кімнатної квартири по вул. В. Стуса  ЄОСЕЛЯ
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири по вул. В. Стуса ЖК Парк Авеню Квартира знаходиться на 5-му поверсі, 10-ти поверхового будинку, в чудовій локації, в парковій зоні. Квартира правильного планування, велика кухня та спальня з виходом на балкон. Розвинена інфраструктура де є все необхідне для комфортного проживання, 10хв до центру. Будинок введений в експлуатацію . Розглянемо пропозиції під Єоселю. Можна вже приступати до ремонтних робіт! Телефонуйте для більш детальної інформації.

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1кім квартири по вул. В. Стуса ЖК Парк Авеню Єоселя
olx.ua
1 - 24 из 27 результатов