Продаж двокімнатної квартири у новобудові на Новому Світі. Сучасний клубний будинок збудований з цегли. У будівництві використані високоякісні будівельні матеріали. Компактна та затишна квартира з окремими кімнатами на другому поверсі у затишному мікрорайоні в приватному секторі.

Вагилевича І. вул., 9
rieltor.ua

ID: 2 654 442 Пропонується на продаж трикімнатна квартира по вулиці Вагилевича. У квартирі зроблено частковий ремонт, встановлено індивідуальне опалення, та енергозберігаючі вікна. Квартира має свої переваги, тому, що має окремий вхід, власний гараж та терасу. Будинок зданий в експлуатацію 1999 року. Сама будівля фактично є будинком, але має присвоєний номер квартири, оскільки ділить спільний двір. Планування: велика вітальня, простора кухня, та дві спальні. Загалом будинок налічує три кімнати, та підготовлену четверту(бракує зробити лише опалення). роздільний с/в. Інфраструктура: магазин, аптека, перукарня, школа та садочок. Неподалік зупинка громадського транспорту, що забезпечує легке сполучення із будь-якою частиною міста. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-654-442-DR.

Вагилевича улица, 1, Новый свет, Тернополь, Тернопольская 61000.0 USD
dom.ria.com

Квартира в новобудові. Загальною площею 44.5 м2. На етапі забудови. Буде зроблено стяжку, штукатурку. Під індивідуальне опалення. Вікна металопластикові. Здача будинку запланована на початок 2024 року Квартира компактна та функціональна, можливе перепланування.

2 кімн Новий світ, вул. Вагилевича. Новобудова.
olx.ua

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль