Продаж 1-к з ремонтом в зручному для життя комплексі. КОМОРА в подарунок! Загальна площа квартири 41м2 Планування має ряд переваг в порівнянні з аналогами: - РОЗДІЛЬНИЙ санвузол - окремий балкон - великий коридор з шафою В квартирі встановлена система теплої підлоги. На підлозі в кухні, коридорі та санвузлі - плитка, в спальні - ламінат Необхідно зробити натяжну стелю та встановити меблі. Індивідуальне ГАЗОВЕ опалення за рахунок двоконтурного ГАЗОВОГО котла. Дуже зручний середній поверх! 4 з 5 . Є ЛІФТ! Комора розташована в підвальному приміщенні, проведено світло, встановлені двері, зроблена підлога. ВХОДИТЬ в вартість квартири! Мінімальні затрати на переоформлення документів. Будинок зданий, обжитий, комунікації центральні. Від будинку постійно курсує загальний транспорт в Київ (Академмістечко , Святошин, Героїв Дніпра) та по місту. Ринок, пошта, супермаркети, ТЦ, садочки, аптеки, салони краси, спортзал - все поряд Продаж БЕЗ комісії для клієнта. Дізнатися подробиці, а також подивитися квартиру можливо в будь-який зручний для Вас час за попередньою домовленістю Телефонуйте з 9 до 21 без вихідних

Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Квартира у тихому районі Бучі з розвинутою інфраструктурою Будинок оснащено ліфтом З квартири відкривається чудовий краєвид на місто та сосновий ліс В пішій доступності зупинка громадського транспорту та дитячий майданчик Сертифікати та крипту не пропонувати, розрахунок тільки готівкою в доларах США Огляд за домовленістю , телефонуйте.

власник
Вау! 2 кімнатна квартира в Бучі вул.Тарасівська 12Б
olx.ua

Комплекс бізнес класу з закритою територією, формат двір без авто. На території комплексу спортивні та дитячі майданчики. У квартирі виконаний ремонт під чистову обробку-стяжка та штукатурка ,електророзведення,тепла підлога

власник
None 40000.0 USD
lun.ua

Без комісії для покупця Пропоную до продажу однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі, збудованому у 2017 році. Будинок обжитий та дуже теплий. Квартира не кутова, розташована всередині будинку, двостороння, що забезпечує хороше природне освітлення. Зручний середній поверх з ліфтом. Індивідуальне газове опалення з котлом забезпечує комфортну температуру взимку. Тепла підлога додає затишку. Прекрасне планування включає балкон та роздільний санвузол. Ця квартира стане чудовим вибором для комфортного проживання! ТЕЛЕФОНУЙТЕ. Домовимось про перегляд.

Бориса Гмыри улица, 11А, Буча, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

ЖК "Міленіум Стейт" - це сучасний житловий комплекс, що знаходиться в затишному та зеленому мікрорайоні. Двокімнатна квартира в цьому ЖК відкриває перед вами безліч можливостей для комфортного життя. У квартирі вже зроблена чистова штукатурка та стяжка, що дозволить вам легко додати свій унікальний дотик у дизайні приміщення. Розведена електрика також запропонує вам більше свободи у виборі освітлення та додаткових побутових приладів. Також, важливою перевагою цієї квартири є її місцерозташування поруч із школою, що робить її ідеальним варіантом для сімей з дітьми. Додайте до цього чудовий інфраструктурний розвиток району та зручність доїзду, і ви отримаєте ідеальне місце для життя в місті. Не зволікайте, звертайтеся до нас за додатковою інформацією та організуйте перегляд цієї прекрасної квартири вже сьогодні.

Ивана Кожедуба улица, 4Б, Буча, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Відмінний, прихований від сторонніх клубний ЖК із внутрішньою інфраструктурою та швидким виїздом на Київ! На території ЖК активно розростається всі необхідні точки тяжіння, створені для комфортного, тихого та розміреного життя. У квартирі чистова гіпсова штукатурка, лазерна стяжка підлоги, котел входить у вартість. Є можливість отримати детальний прорахунок та дизайнерський проект.

Ивана Кожедуба улица, 4Б, Буча, Буча, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Кому цікаво повноцінна трикімнатна квартира поруч зі школою 74м2. Під будь які державні програми. Зданий будинок з газом та житловими тарифами. Індивідуальне газове опалення. Середній поверх. Будинок утеплений. Люди проживають. Добре розвинена комерція. В пішій доступності є все необхідне. - державна школа 5хв пішки. - супермаркети. - аптека - банк - кафе ресторани - зупинка громадського транспорту. Телефонуйте за зазначеним вище номером.

3 ри кімнатна квартира. Поруч зі школою. Зданий будинок.
olx.ua

Квартира поруч зі школою. Найкраща ціна на ринку нерухомості. Дворівнева. Індивідуальним газовим опаленням. Знаходиться в хорошій локації. В пішій доступності є все необхідне для комфорнтого проживання. Зупинка громадського транспорту. Чекаєм на перегляд.

Трикімнатна квартира. Поруч зі школою. Буча
olx.ua

Продаётся уютная однокомнатная квартира с ремонтом и мебелью в идеальном расположении района Бучанского парка! Ремонт: Квартира полностью сделана с использованием качественных материалов и техники, Интерьер оформлен в светлых тонах, создающих атмосферу света и простора. Прекрасный вид из окон на зелёные насаждения. Удобная транспортная доступность и развитая инфраструктура в округе. Остановка общ. транспорта возле дома. Близость к магазинам, кафе, паркам и другим объектам досуга. Безопасный и спокойный район, идеальный вариант для тех, кто ценит комфорт и уют! Без комиссии Пишите/звоните в любое время

Уютная квартира с ремонтом и мебелью, Ипотека 3-7%
olx.ua

Продам квартиру з ремонтом. Повністю нова. Ніхто не проживав. Будинок новий. Газ. Житлові тарифи. Закрита територія. Є ліфт. Поруч зупинка громадського транспорту. Є магазини. Школа. Телефонуйте. Перегляд у зручний доя Вас час!

Терміново! Квартира з ремонтом! Новобудова!
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Буча

Продаж 3 кімнатної квартири в розвиненому районі Бучі. В безпосередній близькості біля жк знаходиться все що потрібно для комфортного життя: Садочок 500м Магазин 70м Транспортна розв‘язка до Києва двома альтернативними видами транспорту. Школа 100м Кав‘ярня 100м Ринок 150м Амбулаторія 250м Будинок побудований з якісних матеріалів: червона цегла + комбіноване утеплення. Продумане все з урахуванням сучасних реалій. В будинку по фасаду комерція Прибудинкова тереторія з зонами відпочинку. Телефонуйте - переглянемо всі доступні варіанти під Ваш запит.

3 кімнатна квартира в Бучі біля 3 школи.Ціна повна!!
olx.ua

Продається затишна однокімнатна квартира без ремонту. Квартира повністю підготовлена для подальших оздоблювальних робіт. Виконана стяжка підлоги та штукатурка стін. Встановлено котел. Велика житлова кімната, простора кухня, куди можна поставити диван, як додаткове спальне місце. Звяжіться зі мною для отримання додаткової інформації та організації перегляду!

Однокімнатна/євродвушка
olx.ua

Повноцінна двохкімнатна квартира в Бучв(здача на осінь) Площа 39 м2 Поверх 5/11 Наповнення: чистова штукатурка лазерна стяжка розводка електрики індивідуальне газове опалення Переуступка Комплекс бізнес класу.Закрита теріторія,облаштована спортивним майданчиком,дитячим майданчиком. Дуже гарний ландшафтний дизайн. Поруч школа,садочок,всі необхідні магазини. ЖД станція Буча,з якої за 15 хв можна без проблем доїхати до Києва. Або пряма маршрутка,зупинка біля будинку. Зацікавило,мерщій записуйся на перегляд.

Солодка ціна за двокімнатну квартиру
olx.ua

Продаж великої 1 кімнатної квартири в місті Буча Жк Континент. Будинок на завершальні стадії будівництва, залишився пуск газу та доробляють ремонт підʼїздів. Квартира 56 м2 на 8 поверсі, Хороше планування з роздільним санвузлом, просторою кухнею та великою кімнатою. В коридорі можна відділити гардеробну.

Велика однокімнатна квартира в Бучі
olx.ua

Продам квартира 74м2 на 7 поверсі. Будинок Газифікований. Цегляний. Три окремі кімнати і кухня. Великий балкон. Наповнення - стяжка підлоги, штукатурка чорнова, котел, лічильники, заведені комунікації, інтернет. Квартира у гарній локації Бучі. Поруч школа. Магазини. Зупинка громадського транспорту ! Телефонуйте!

Терміновий продаж! 3к квартира! Буча!
olx.ua

Обрати розташування квартири

1 кімнатна квартира з газовим опаленням, 8\10 поверх Євроремонт, новий, практично не обжитий Зручний виїзд на Київ, велика кількість паркомісць, розвинена транспортна інфраструктура На першому поверсі безліч комерції, парк поруч з будинком, а також лісова зона В квартирі є додаткове спальне місце для Ваших гостей Перегляд у зручний для Вас час

1 кімнатна квартира, новий необжитий ремонт, 2% оформлення, газ!
olx.ua

Квартира в Буче 38м2, евроремонт, очень качественный Есть гардеробная! Отопление и горячая вода от двухконтурного газового котла Теплые полы на кухне и в сан. узле Укомплектирована посудомойкой, духовкой, микроволновкой, кроватью с ортопедическим матрасом Бучанский парк и центр - в 5-7 минутах от дома Цена квартиры - 40 000 у.е. ПО КВАРТИРЕ ЕСТЬ ТОРГ! Оформление - 2% гос налога (от оценки квартиры) Без комиссионых и прочих расходов! Просмотр в удобное для Вас время:) Гос. программы - ДА

Дизайнерский ремонт, 38м2, Буча, газ отопление\вода, 2% гос. налог!
olx.ua

Придбайте квартиру в житловому комплексі Idilika поруч з новим сквером! Квартири доступні за програмою єОселя! Переваги житлового комплексу: Цегляні будинки висотою 10 поверхів. Індивідуальне газове опалення (двоконтурні котли). Закритий двір без машин з власною лаундж-зоною. Великий безкоштовний паркінг. Власна обслуговуюча компанія для комфорту мешканців. Розвинена інфраструктура нового мікрорайону, де є все необхідне для комфортного життя: Державна школа — 550 м. Дитячий садочок — 350 м. Супермаркет — 500 м. Аптека — 450 м. Стоматологія — 500 м. Пошта — 600 м. Міський вокзал — 950 м. Нова амбулаторія — 1 км. Автозаправка — 1 км. Звертайтесь до нашого відділу продажу та домовляйтесь про перегляд квартир! Висота приміщень, м 2.7 Стіни - Цегла

Однокімнатна квартира в готовому ЖК IDILIKA (м. Буча) 44,4 м2 - єОселя
olx.ua

Якщо Ви шукаєте простору та світлу квартиру це саме цей обєкт. Розташування будинку ідеально підходить для тих, хто цінує тишу та затишок, але при цьому не хоче відмовлятися від усіх переваг міського життя. У пішій доступності знаходяться магазини, супермаркети, кафе, аптеки та інші необхідні для життя заклади. Зручне транспортне сполучення дозволить швидко дістатися до Києва В квартирі зроблена розводка теплої підлоги, лазерна стяжка, та чистова штукарка стін. Просторі та світлі кімнати, дають можливість зробити гардеробну зону, в кухні відкривається чудовий панорамний вид на Бучанський парк. Ви можете створити власний стиль своєї квартири. Не пропустіть свій шанс стати власником комфортної квартири у затишному місті Буча. Телефонуйте за номером телефону та домовляйтеся про перегляд квартири в зручний для вас час!

Двокімнатна квартира з максимальним наповненням
olx.ua

Буча ЖК Гранд Бурже (3 корпус) Однокімнатна квартира Площа:36,5м2 Поверх:13/16 Альона АН Квартал найбільша база нерухомості в Бучанському регіоні Завжди рада допомогти Вам з вибором житла Якщо Вам не вдалося додзвонитися пишіть в особисті повідомлення, з появою зв’язку обов’язково перетелефоную

Продаж, однокімнатна квартира без ремонту, Буча
olx.ua

Майже на 90% готовий ремонт 1 к квартира 36 м2 на 5 поверсі в заселеному будинку ЖК Нова Буча. В квартирі залишається диван , холодильник. По ремонту залишилось поклеїти шпалери в коридорі та кухні , встановити розетки та плінтус. Індивідуальне газове опалення. Мінімальне оформлення 2% Поруч з будинком садок, школа , магазини, зручна транспортна розвʼязка. Телефонуйте, перегляд в зручний для Іас час.

Однокімнатна квартира з ремонтом ЖК Нова Буча
olx.ua

Велика 1к (євро 2к) квартира, з не закінченим ремонтом, в новому ЖК Сонячна Оселя, в квартирі зроблено тепла підлога по всій квартирі, плитка на полу, стіни венеціанська штукатурка пофарбовані, встановлений двох контурний газовий котел, в квартирі є великий балкон з видом на сквер з озером. Поруч розвинена інфраструктура, зупинки транспорту на Київ, ірпінь, зупинка електрички. В пішій доступності ТЦ, магазини, Новус, АТБ і т.д. Також поруч школа, дит.садок. Будинок сдан в експлуатацію. Все необхідне для комфортного життя. Перегляд можливий в любий час, по всім питанням дзвоніть або пишіть в повідомлення, є додатково відео по запиту.

1к квартира Буча, ЖК Сонячна Оселя з ремонтом
olx.ua

Продається двокімнатна квартира на індивідуальному газовому опаленні. Квартира дуже світла і має класне планування. Хороше наповнення. Будинок знаходиться в класній локації, поряд центр і водночас поряд ліс. Особливо зручна локація для родини з дітьми- поряд державна школа та садочок, амбулаторія, ринок, супермаркети.Багато відпочинкових зон. Розтермінування без здорожчення квартири.

2к квартира з документами, можна заходити на ремонт!
olx.ua

Продається затишна велика 1 кімнатна квартира в Бучі Тепла підлога, індивідуальне газове опалення Великий балкон Розвинена інфраструктура, новус, АТБ Зупинка маршрутки на Київ Перегляд в зручний час для Вас

Велика однокімнатна квартира в Бучі
olx.ua
1 - 24 з 761 результатів