Затишна 3х кімнатна, готова для заселення. БЕЗ КОМІСІЇ

Тарасівська вул., 28
rieltor.ua

Унікальна Пропозиція! Двохрівнева Квартира в ЖК "Олсія" у Центрі Бучі за Супер Ціною! Не пропустіть шанс придбати простору двохрівневу квартиру за вигідною ціною всього 23500$ у самому серці Бучі! **Характеристики:** - **Розташування:** ЖК "Олсія", Буча (центр) - **Площа:** перший рівень 27м2 + 15м2 другий - **Поверх:** 4/4 - **Стан:** чорнова штукатурка - **Вид:** приголомшливий панорамний вид **Переваги:** - Усі необхідні зручності поруч: школа, садочок, зупинка транспорту, парк – все в кроковій доступності. - Ідеальний вибір для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак. **Умови:** - Ціна: всього 23500$ - оформленням договір купівлі-продажу - Іпотека/сертифікат/держ програми - ТАК Ця квартира – це ваш шанс жити в центрі міста з усіма зручностями та створити інтер’єр своєї мрії. Скористайтесь вигідною пропозицією вже сьогодні!

возможна продажа по єОселя
Антонія Михайлівського вул., 72
rieltor.ua

Продажа смарт квартиры с газовым отоплением. ТОП локация - напротив Бучанского парка. ЖК уже заселенный, есть все городские коммуникации (свет, вода/канализация, электричество, газ). 20,5 м2 13 450 $ (вся цена). БЕЗОПАСНОСТЬ: закрытая территория с видеонаблюдением. ИНФРАСТРУКТУРА: 4 магазина, 2 супермаркета, школа/садик, КАМПА (теннис, бассейн, тренажерка, ресторан), центральный городской парк Бучи и т.д. ТРАНСПОРТНАЯ РАЗВЯЗКА: маршрутки в Киев, Бучу, по городу. Так же, удобно выехать на личном транспорте по Варшавской трассе. Предложение без комиссии. Звоните, пока актуально.

Лісова вул., 2
rieltor.ua

Продажа смарт квартиры 21 м2 в ПОСТРОЕННОМ доме напротив Бучанского парка. 21 м2 4 этаж 12 500 $ (срочная цена) ИНФРАСТРУКТУРА до 500 метров: 4 магазина, 2 супермаркета, школа/садик, КАМПА (теннис, бассейн, тренажерка, ресторан), центральный городской парк Бучи и т.д. ТРАНСПОРТНАЯ РАЗВЯЗКА: маршрутки в Киев, Бучу, по городу. Так же, удобно выехать на личном транспорте по Варшавской трассе. Предложение от собственника, без комиссии! Звоните, пока квартира в наличии!

Лісова вул., 1
rieltor.ua

Продажа смарт квартиры 21 м2 в ПОСТРОЕННОМ доме напротив Бучанского парка. Комплекс закрытого типа с видеонаблюдением. На территории есть свои коммерческие помещения. ** ИНФРАСТРУКТУРА до 500 метров: 4 магазина, 2 супермаркета, школа/садик, КАМПА (теннис, бассейн, тренажерка, ресторан), центральный городской парк Бучи и т.д. ** ТРАНСПОРТНАЯ РАЗВЯЗКА: маршрутки в Киев, Бучу, по городу. Так же, удобно выехать на личном транспорте по Варшавской трассе. Предложение от собственника, без комиссии! Звоните, пока квартира в наличии!

Лісова вул., 1
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в Бучі. ЖК Буча-Квартал Цегляний будинок з ліфтом. Параметри: • Максимальна комплектація- під фініш • Площа: 35,2 м² + 5 м² балкон • Поверх: 5/8 • Газове опалення- встановлений котел та радіатори • З розведенням комунікаціями, гипсовою штукатуркою. В кімнаті 2 вікна- можливо перепланування на евродвушку. Величезна лоджія, як додаткове місце - для відпочинку чи робоче місце. Розташування- в обжитому ЖК зі свєб інфраструктурою та поруч з великими торговельними центрами. Чудово для проживання та під оренду. Більше інформації по телефону та на перегляді. Телефонуйте . Податки - 2%. Без комісії.

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 2
rieltor.ua

Продаж ПРОСТОРОЇ 1к від власника. Готовий зданий будинок з підключеними комунікаціями! Оформлення - всього 2% Загальна площа 54м2 Дуже цікаве, та , водночас, зручне планування - на першому поверсі - прихожа Другий поверх - просторий коридор, кухня - 12м2 , кімната з виходом на балкон, великий санвузол - 4.6м2 В середині квартири несучих конструкцій немає, що без проблем дозволяє розширити кухню до 18-20м2 . Будинок побудований з цегли. має комбіноване утеплення. Дуже зручне розташування - до залізничної станції - 10 хв, 2 виїзди в Київ (Романівська/Варшавська траса), Новус та інші супермаркети поряд з будинком, школа, садочок, озеро з пляжем, лісова смуга. Можливий продаж в іпотеку/по державним програмам. З усіх питань, а також для запису на перегляд, телефонуйте з 9 до 21 без вихідних

возможна продажа по єОселя
Кожедуба вул., 8Б
rieltor.ua

Продається простора 1-кімнатна квартира б/о. Доглянута прибудинкова територія. Поруч магазин, базар, Сільпо, що АТБ, зупинки транспорту. До Києва - 40хв.

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Буча. Вул. Бориса Гмирі, буд.11. Квартира стильна, яскрава з чудовою атмосферою. Доглянута прибудинкова територія, великий дитячий майданчик. Поруч магазини, базар, Сільпо, АТБ, зупинки транспорту . Доїхати до Києва можна за 40 хвилин, швидко і комфортно

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Підходить під державні програми єОселя, єВідновлення. Продається особлива 1-кімнатна квартира в самому центрі Бучі по вул. Островського 9 Це ідеальний варіант як для одного або пари так і для сімї Вона складається з двох поверхів, які ви зможете облаштувати під ваші потреби Зробити величезну кухню-студію на першому поверсі і затишну спальню на другому, організувавши там зони відпочинку та робочі місця. Якщо маєте дітей, квартиру легко переобладнати під двокімнатну, де буде особистий простір для вас і для ваших дітей Квартира знаходиться в клубному будинку з власною закритою територією та двором, де ви зможете організовувати барбекю з друзями або просто відпочивати Бонусом буде власне паркомісце Будинок розташований в самому центрі Бучі, тому в доступності 5 хвилин ви отримаєте: декілька супермаркетів, кавярні, школи та садочки До Києва можна дістатись за 15 хвилин на громадському транспорті, зупинки якого розміщені одразу біля будинку Телефонуйте вже зараз.

Островського вул., 9
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Буча

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Сонячна Оселя". Будинок вже зведений, зараз проводяться оздоблювальні роботи. Квартира знаходиться на завершальному етапі будівництва, тому ціна дуже вигідна. Якщо у вас є трохи часу почекати до здачі будинку в експлуатацію, яка планується на кінець цього року, це буде гарна інвестиція, оскільки після здачі ціна на таку квартиру буде вищою. Додатково будуть виконані штукатурка стін, стяжка підлоги та встановлення двоконтурного газового котла. ID: 76522

Мозгового вул., 7
rieltor.ua

Продається чудова простора 1-но кімнатна квартира в секції 4Д площею 42,1м2 на 11-му поверсі 11-ти поверхового будинку в сучасному ЖК Міленіум Стейт м. Буча вул. Івана Кожедуба, 3 (навпроти 3-ї державної школи) Дуже крутий, якісний комплекс. Закрита територія без автомобілів. На території є гарний фонтан, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле. Також є достатньо магазинів, кафе, всього необхідного для комфортного життя всією сімєю. Квартира не кутова, в середині будинку. Товсті цегляні стіни. 11-й поверх, є ліфт (грузовий та пасажирський) вікна квартири виходять на парковку та школу. Подивитись та купити цю чудову квартиру телефонуйте по номеру в оголошенні. Квартира і комплекс однозначно заслуговують Вашої уваги!)

Кожедуба вул., 3А
rieltor.ua

Буча, Склозаводська 5 37/20/8, У цегляному відремонтованому будинку на другому поверсі продається квартира в житловому стані, вікна м/п, паркет, газ. Місце тихе, комфортне для життя. Все поряд, школа та садок, супермаркет. Транспортна розвязка зручніша не буває. До Києва можна виїхати Варшавською, Житомирською та новою трасою через Ірпінь. Є ще й електричка. Розглянемо усі пропозиції!

Стеклозаводская, 5
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири в м. Буча. Квартира розташована в ЖК Модуль, закрита придомова територія, парковка, дитячий майданчик, зони відпочинку для дорослих. Однокімнатна квартира 36.1 м2 на 5 поверсі/10 поверхового будинку. Комлектація: штукатурка стін, рівна стяжка на підлозі, 2-х контурний газовий котел, ввід електрики в квартиру, ввід води в квартиру, лічильники (газ, світло, вода). Вигідне розташування комплексу, поруч знаходиться ТЦ Авенір Плаза, Сільпо, кінотеатр, магазини, кофейні, тощо. В наступному році відкриється оновлений Епіцентр. Придбати квартиру з документами ви можете за 29 500$ З приводу переглядів телефонуйте.

Вишнева, 35
rieltor.ua

Без комісій! Єоселя ТАК! Продаю цікаву квартиру в заселеному будинку біля Авенір Плаза Буча. Усі комунікації підключені. Сусіди вже закінчують ремонт! Поруч із будинком зупинка маршруток до метро. Поруч усі обєкти інфраструктури. У 300 метрах Торгово-розважальний центр Avenir. центр. Дитячий садок, нова школа. Упорядкований комплекс. Дитячі спортивні майданчики. 300 метрів до нового, сучасного дитячого садка. Тихий, спокійний район.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 33
rieltor.ua

Выберите расположение квартиры

Продам комфортну смартфон квартиру у закритому жк в Бучі Зелений двір, новий жк з цегляними будинками, власна інфраструктура на території В квартирі вже виконано ремонт, меблі та техніка залишаються Оформлення мінімальне Продаж за готівку Поряд зупинки транспорту, амбулаторія, ТЦ, до центру 5-7 хвилин пішки Ідеальний варіант як для особистого проживання так і для здачі в оренду Приїздіть оцінити вживу і обовязково захочете тут залишитися!

Бірюкова, 4
rieltor.ua

Продаж унікальної однокімнатної квартири з максимальним наповненням! Площа помешкання 35, 4 кв м. Можливий продаж по Сертифікату! В квартирі вже розведено електрику, воду, зроблений частковий ремонт (стяжка, штукатурка), індивідуальне газове опалення (є котел), радіатори. В будинку є ліфт та підземний паркінг. Висота стелі від 2, 60 до 3, 86 метрів, є можливість зробити дворівневе планування Розвинена інфраструктура поруч: ТРЦ Avenir Plaza, Епіцентр, дитячий садочок, школа, ліс та зручний виїзд до Києва. Оформлення мінімальне - 2%. Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть у зручний для Вас месенджер - відповім на всі питання та проведу перегляд! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

эксклюзив
Вишнева вул., 37
rieltor.ua

Продається 1-кімната квартира у ЖК "Нова Буча" з роздільним плануванням.Квартира обладнана автономним газовим котлом та має безперебійне постачання електроенергії.З вікна відкривається неймовірний вид на ліс.Навколо великі прибудинкові території, дитячі майданчики. Поруч є поліклініка,дитсадок,магазини,школа,міський ринок, одразу маршрутка на Київ, в Ірпінь, по місту! Електричка в пішій доступності (7 хв. ходьби). Продаж по переуступці.

Бориса Гмирі вул., 11/5
rieltor.ua

Продаю свою 1 км квартиру площа 36м в Бучі, ЖК Нова Буча. Здача в 4 кВ 2024р. Зверніть увагу- в ціні вже закладена доплата за введення квартири в експлуатацію! Це 8 поверх із 9 поверхового будинок біля лісу, також є зупинка жд станції на Київ, будете там за 15 хвилин. Через 1 км є Епіцентр, Макдональдс, будівельний базар, будують торгівельний центр, Бучанський парк 15хв. Маршрутка на Киев їде 30 минут постійно. Зараз йде активне будівництво наступних черг, є сторінка забудовника в Фейсбуці з фотозвітами на зараз, працює відділ продажу. На плануванні видно, що вона не біля ліфту, вікна виходять на ліс, широкий горизонт. Можу скинути відео огляд території. Місце удачне, тихе. Висота стелі 2,75м, стіни - газоблок, технологія будівництва- монолітно-каркасна, немає паркінгів біля дитячих майданчиків, для колясок обладнані пандуси, автономне опалення від двоконтурних газових котлів, утеплення- мінеральна вата. екологічно чисте передмістя Києва, поруч озеро та сосновий ліс; концепція «місто в місті»; свій дитячий садок; комерційні приміщення для бізнесу; великі наземні парковки; зони відпочинку з зеленими насадженнями; спортивні та ігрові майданчики; Я власник, продаю без комісії, по переуступці поки ще не ввели в експлуатацію, потім буде + 7,5% податку. Інфраструктура Біля будинків комплексу «Нова Буча» встановили зупинки громадського транспорту — автобусів №352 та №421. Дістатися до станцій метро Святошин та Академмістечко з Бучі можна на маршрутних таксі №381, №387, №423 й №424, а до станції метро Оболонь на маршрутному таксі №421. З обєктів інфраструктури в новій черзі побудували дитячий сад, з розвитком комплексу відкриють ще приватні дитячі садки й один державний. Житловий комплекс доповнює інфраструктуру міста комерційними площами на перших поверхах, де відкривають магазини, медичні кабінети, кавярні та невеликі бари. За продуктами до найближчого «Еко-Маркета» пішки 15 хвилин. У пішої доступності відділення пошти, аптеки та торговий комплекс «Варшавський». До ринку зі свіжими овочами, фруктами й фермерською продукцією на авто 5 хвилин. Буча — невелике місто, тому вся інфраструктура на відстані 10 хвилин їзди на авто. Крім дитячого садка на території, дошкільні установи у 5 хвилинах їзди: дитячий сад Fun Kids, дошкільний центр №85, дитячий садок «Яблунька», дошкільний центр №1 «Сонечко». Бучанські школи №5, №4 та №3 розташовані на відстані 8 хвилин їзди. Заняття спортом входять в концепцію забудовника, тому будуть облаштовані місця для тренувань на свіжому повітрі. Поруч з «Новою Бучею» невеликий ліс, де можна бігати, кататися на велосипеді лісовими стежками або влаштовувати пікніки. Для класичних занять в залі в радіусі 7 хвилин їзди на авто фітнес-клуби Бучі: Happy Gym, Fit Berry, Crystal, Energy та Kachalka Club Bycha.

владелец
Гмирі, 9
rieltor.ua

Купити квартиру в ЖК «Міленіум Стейт» у м. Буча від забудовника R-Building – означає, оселитися в одній з новобудов комфорт-класу під Києвом. Компанія продумала більше 30 варіантів планувань з невисокою вартістю квартир.

владелец
Кожедуба вул., 3
rieltor.ua

Купити квартиру в ЖК «Міленіум Стейт» у м. Буча від забудовника R-Building – означає, оселитися в одній з новобудов комфорт-класу під Києвом. Компанія продумала більше 30 варіантів планувань з невисокою вартістю квартир.

владелец
Кожедуба вул., 3
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в Бучі, житловий комплекс Лісова Буча. Без ремонту, але вже встановленні дуже якісні вхідні двері, та є плитка на відкритому балконні. Будинок введений в експлуатацію, поруч вже живуть сусіди. Проведений газ, ОПАЛЕННАЯ ТЕЖ ГАЗОВЕ (взимку за опалення буде максимум 1500 грн, не залежно від блекаутів). Третій з трьох поверхів, дуже охайний підʼїзд. Прибудинкова територія обслуговується ОСББ (завжди чисто, багато зелених насаджень та дуже затишні дворики). В комплексі власний дитячій майданчик (навіть з власним батутом), зона барбекю. Місце розташування прям в сосновому лісі (на фото є вигляд з вікна). Дуже чисте повітря, тихі сусіди, багато діток які постійно гуляють на вулиці. Поруч (3хв пішки) зупинка електрички на Київ, 20 хвилин і Ви на метро Святошино. Поруч є магазини, парки, Варшавська траса, ресторани і вся інфраструктура. Продаж від власника, проживаємо в сусідньому будинку. Перегляди кожного дня, після 18.00. Є також відеоогляд та доп.фото. Всі зайві речі винесемо перед продажем. ЄОселя/Євідновлення - розглядаємо. Ціна - 30 000,00 долл. Не великий торг реальному покупцю при швидкому оформленні угоди.

владелец
None 30000.0 USD
lun.ua

квартира в затишному місті . Буча - сучасне , зелене місто , неподалік Києва з розвиненою інфраструктурою та комфортними умовами для проживання. Сам будинок розташований біля озера , в тихому районі " Склозаводська ". В пішій доступності (5хв) маршрутки різних напрямків, електричка до Києва й не тільки . Кавярні , магазини й все що потрібно для повсякденного комфорту також в пішій доступності . Біля будинку розташована лікарня , де можна отримати якісні медичні послуги . Впродовж 2024 року в будинку замінена криша та вікна на металопластикові . Також є власне підсобне приміщення під ключ, з невеликим погребом й полицями у підвалі. В самій квартирі нові металопластикові вікна , встановлені пів року тому . Балкон засклений , але є нові вікна , які тільки потрібно встановити . Все що є на фото залишається новим власникам (нова пральна машина, бойлер , диван, стінка , комод ,холодильник , мікрохвильова піч, невеличка шафа й всі меблі на кухні ) . Детальніше за телефоном або при зустрічі . Оголошення від власника .

владелец
None 29000.0 USD
lun.ua

Продажа квартиры в Буче, ЖК Континент, квартира находится на пятом этаже, состояние после строителей, документы готовы, право собственности более трёх лет. Ул. Олекси Тихого 2, Корп 2 По всем вопросам обращайтесь по номеру 09******99; 06******66 Виктория

ЖК Континент Буча 5 этаж 35000$ право собственности более трёх лет
olx.ua
1 - 24 из 588 результатов