Унікальна Пропозиція! Двохрівнева Квартира в ЖК "Олсія" у Центрі Бучі за Супер Ціною! Не пропустіть шанс придбати простору двохрівневу квартиру за вигідною ціною всього 23500$ у самому серці Бучі! **Характеристики:** - **Розташування:** ЖК "Олсія", Буча (центр) - **Площа:** перший рівень 27м2 + 15м2 другий - **Поверх:** 4/4 - **Стан:** чорнова штукатурка - **Вид:** приголомшливий панорамний вид **Переваги:** - Усі необхідні зручності поруч: школа, садочок, зупинка транспорту, парк – все в кроковій доступності. - Ідеальний вибір для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак. **Умови:** - Ціна: всього 23500$ - оформленням договір купівлі-продажу - Іпотека/сертифікат/держ програми - ТАК Ця квартира – це ваш шанс жити в центрі міста з усіма зручностями та створити інтер’єр своєї мрії. Скористайтесь вигідною пропозицією вже сьогодні!

возможна продажа по єОселя
Антонія Михайлівського вул., 72
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у м.Буча ЖК Іділіка Авеню IDILIKA AVENUE ЖК розташований поряд з добре розвиненою інфраструктурою ,супермаркети , дитячий садок, ринок, зупинка громадського транспорту, поруч будується "Епіцентр" Зручна транспортна розвязка ,вікна виходять у двір, в квартирі індивідуальне опалення (2-х контурний газовий котел) Введення в експлуатацію кінець літа 2024, переуступку платить продавець.

Бориса Гмирі вул., 7
rieltor.ua

Продам комфортну смартфон квартиру у закритому жк в Бучі Зелений двір, новий жк з цегляними будинками, власна інфраструктура на території В квартирі вже виконано ремонт, меблі та техніка залишаються Оформлення мінімальне Продаж за готівку Поряд зупинки транспорту, амбулаторія, ТЦ, до центру 5-7 хвилин пішки Ідеальний варіант як для особистого проживання так і для здачі в оренду Приїздіть оцінити вживу і обовязково захочете тут залишитися!

Бірюкова, 4
rieltor.ua

Без комісій! Єоселя ТАК! Продаю цікаву квартиру в заселеному будинку біля Авенір Плаза Буча. Усі комунікації підключені. Сусіди вже закінчують ремонт! Поруч із будинком зупинка маршруток до метро. Поруч усі обєкти інфраструктури. У 300 метрах Торгово-розважальний центр Avenir. центр. Дитячий садок, нова школа. Упорядкований комплекс. Дитячі спортивні майданчики. 300 метрів до нового, сучасного дитячого садка. Тихий, спокійний район.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 33
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Аврора в м. Буча Загальна площа 35,4 кв м. В квартирі вже розведено електрику, зроблений частковий ремонт, індивідуальне газове опалення (є котел). Будинок теплий, чудова шумоізоляція, є ліфт та підземний паркінг. Засклена лоджія на всю квартиру. Висота стелі від 2,60 до 3,86 метрів, є можливість зробити дворівневе планування Розвинена інфраструктура поруч:ТРЦ Avenir Plaza, Епіцентр, дитячий садочок, школа, ліс та зручний виїзд до Києва. Оформлення мінімальне - 2%. Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть у зручний для Вас месенджер - відповім на всі питання та проведу перегляд! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 37
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Сонячна Оселя". Будинок вже зведений, зараз проводяться оздоблювальні роботи. Квартира знаходиться на завершальному етапі будівництва, тому ціна дуже вигідна. Якщо у вас є трохи часу почекати до здачі будинку в експлуатацію, яка планується на кінець цього року, це буде гарна інвестиція, оскільки після здачі ціна на таку квартиру буде вищою. Додатково будуть виконані штукатурка стін, стяжка підлоги та встановлення двоконтурного газового котла. ID: 76522

Мозгового вул., 7
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо вас в місто Буча - ідеальне місце для тих, хто шукає злагоджене поєднання затишку життя за межами великого мегаполісу та усіх переваг міського комфорту. Розташована в безпосередній близькості від столиці, Буча пропонує зручний доступ до всієї інфраструктури Києва, не втрачаючи при цьому своєї унікальної атмосфери Тут ви зможете насолоджуватися спокоєм та чистим повітрям, прогулюючись великими зеленими парками та садами. Місто пропонує широкий вибір освітніх та культурних закладів, а також сучасні торгівельні центри та ресторани з різноманітними кулінарними майстерностями. З недавніх пір Буча стала популярним напрямком для тих, хто бажає жити в екологічно чистому місці, зберігаючи при цьому всі переваги сучасного життя. Придбавши квартиру в Бучі, ви обираєте комфортне та активне життя, де кожен день принесе нові можливості та задоволення. Ми пропонуємо Вам 1-кімнатну квартиру у модернізованому будинку за адресою: вул. Польова 26! Загальна площа квартири: 33 кв. м.; Житлова площа: 16,9 кв. м. – є ліжко та шафа для одягу старого зразку. Кухня: 6 кв. м. – є холодильник газова плита та витяжка, меблі не нові, але все чисте і в хорошому стані. Санвузол: суміжний – встановлено пральну машинку. В квартирі замінені всі склопакети на сучасні металопластикові. Будинок цегляний та ще й утеплений, тому взимку ви будете відчувати себе тут максимально комфортно. Поряд з будинком зручна інфраструктура, зупинка громадського транспорту в 1 хв. від будинку. До Києва на авто 25 хв. В 3 хв. 2 продуктових магазини – АТБ-маркет та MOVUS, а також ТРЦ Avenir Plaza. Навколо в пішому доступі безліч великих парків, тому активний відпочинок Вам точно гарантований. Ціна: 29 000 у.о. Без % Якщо Вас дійсно приваблює розмірений темп життя м. Буча – ми чекаємо на Ваш дзвінок!

эксклюзив
Польова вул., 26
rieltor.ua

Квартира в Бучі в новому житловому комплексі. У квартирі встановлені панорамні вікна. Також встановлено двоконтурний газовий котел, лічильники на воду, електрику та газ, які дозволяють оптимізувати комунальні платежі. У 500 метрах знаходиться школа. Поруч є абсолютно вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, відділення пошти, банкомати та багато іншого. Поруч із комплексом зупинка громадського транспорту, до станції метро Академмістечко їхати 20 хвилин. Також неподалік є станція електрички, завдяки чому можна без пробок добиратися до станції Святошин чи Вокзальна. Закрита територія з відеоспостереженням та парко-місцями, ландшафтний дизайн у дворі, свій дитячий майданчик. Без комісії для покупця! Телефонуйте та пишіть на вайбер/телеграм. Ми з радістю вас проконсультуємо!

Кожедуба вул., 8
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі 11. Загальна площа квартири 37,39 кв.м, знаходиться на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок на завершальній стадії будівництва. Введення в експлуатацію - другий квартал 2024 року. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Вартість 26000$, з урахуванням всіх витрат. Без комісії для покупця

эксклюзив
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Продам простору 1-кімнатну квартиру в центрі Бучі! Новий якісний ЖК "Модуль" закритого типу з власною великою прибудинковою територією, парковкою та інфраструктурою. Загальна площа квартири - 36,24 м2. Раціональне планування: простора затишна спальна кімната, велика кухня-вітальня, санвузол, вмістка прихожа. Квартира з наповненням: маячна штукатурка на стінах, фінішна стяжка підлоги, лічильники на всі комунікації. Будинок вже заселений. Всі тарифи житлові. Поруч з комплексом ТРЦ "Авенір Плаза", школи, садочки, супермаркети та ін. Вигідна ціна - 29565у.о. Прямий продаж від забудовника. Без комісії для покупця. Є розтермінування в індивідуальному порядку.

возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 35
rieltor.ua

ЖК в городе Буча

ЖК Модуль
73 объявлений
ЖК Idilika
51 объявлений
ЖК Continent
28 объявлений

Продам готову 1 - кімнатну квартиру в самому центрі Бучі! ЖК « Модуль» - якісний житловий комплекс закритого типу з власною великою прибудинковою територією та парковкою. Загальна площа квартири - 36,24 м2. Раціональне планування - велика кухня-вітальня з виходом на панорамну лоджію, простора спальна кімната правильної форми, санвузол та вмістка прихожа. Автономне газове опалення - 2-кониурний котел. Квартира продається з наповненням: маячна штукатурка, фінішна стяжка на підлозі, лічильники на всі комунікаці, розвід опалення та теплої підлоги ( за бажанням). Будинки вже заселені. Всі тарифи житлові! Комплекс розташований в кращому новому районі міста - поруч з ТЦ « Авенір Плаза», садочком, школою та ін. Зручна транспортна розвʼязка. Приємна ціна - 30060 $. Продаж від забудовника. Без комісії для покупця! Можливе розтермінування в індивідуальному порядку. 0993472762 Анастасія

возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 33
rieltor.ua

Пропоную квартиру , прямий продаж сучасної видової квартири 39.5 м2 в ЖК класу комфорт «Іділіка» м. Буча. Індивідуальне ГАЗове опалення. Квартира готова до ремонту, сусіди вже живуть. Гарний просторий вид із вікон. Котел у вартості. Комплекс побудований із червоної цегли, красиві парадні, система доступу та якісні безшумні ліфти. Величезна власна парковка, та дуже розвинута інфраструктура в хвилинній доступності: -Школа 2 хвилини -Садок 5 хвилин - Супермаркети 3 хвилини -Зупинка транспорту 3 хвилини - пошта 2 хвилини. Податки 8.5$ на покупцю Закрита зелена територія з фонтаном та зонами відпочинку, дитячим майданчиком. Телефонуйте

возможна продажа по єОселя
Кожедуба вул., 8а
rieltor.ua

Продається 1-кімната квартира у ЖК "Нова Буча" з роздільним плануванням.Квартира обладнана автономним газовим котлом та має безперебійне постачання електроенергії.З вікна відкривається неймовірний вид на ліс.Навколо великі прибудинкові території, дитячі майданчики. Поруч є поліклініка,дитсадок,магазини,школа,міський ринок, одразу маршрутка на Київ, в Ірпінь, по місту! Електричка в пішій доступності (7 хв. ходьби). Продаж по переуступці.

Бориса Гмирі вул., 11/5
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з видом на ліс. Площа 38 кв.м. Практичне планування. Велика кухні-вітальня з лоджією та окрема кімната. Теплий цегляний будинок. Утеплений мінеральною ватою. Чудова локація. Будинок знаходиться при вїзді в Бучу. До Києва всього 15 хвилин на авто. Біля дому новий парк, супермаркет Фора, зупинка громадського транспорту. Вся необхідна інфраструктура (школа, садочок, аптека, амбулаторія, пошта) у піщому доступі. Телефонуйте, пишіть!

Мисливська, 24
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в ЖК «Idilika», Буча, вул. Кожедуба, 8А 40 м2, 8/10 поверх Будинок заселений і обжитий! Функціонують ВСІ комунікації! Газове опалення, двухконтурний котел! Простора кухня-вітальня -17,5 м2 кімната -13,5 м2 Чудовий вид з вікон!!! Розвинена інфраструктура, поруч школа, магазини, аптека, зупинка транспорту. Закрита облагороджена територія! ДУЖЕ ВЕЛИКА ПАРКОВКА! Місць вистачить на всіх) Запрошую Вас на перегляд! Вам обовʼязково сподобається! БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! МОЖНА ПІД Є-ОСЕЛЮ, СЕРТИФІКАТ та інші державні програми! З повагою, Сергій! Центр продажу нерухомості «Mega Stroy»

Продаж 1к квартири 40 м2 в ЖК Ідиліка! Буча! єОселя! Сертифікат!
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на 3-му поверсі 10-ти поверхового будинку в ЖК Сонячна Оселя м. Буча вул. Івана Кожедуба, 8б (навпроти державної школи #3 та нового скверу з озером) Квартира на завершальному етапі будівництва, тому ціна дуже приємна. Якщо у Вас є трохи часу зачекати до здачі будинку в експлуатацію. При здачі така квартира коштуватиме 45-50тис. долл США. Квартиру для себе вибирали на фундаменті. Якісний цегляний будинок (товщина стін 2 цегли) + 100 мм утеплення. Додатково ще буде зроблена штукатурка стін, стяжка підлоги, встановлено двухконтурний газовий котел та ін. Отримати більш детальну інформацію, подивитись та купити квартиру телефонуйте по номеру в оголошенні. Посередникам не турбувати. Продаж від власника без комісії для покупця.

Продам 2к 60м2 ЖК Сонячна Оселя!
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Бучі - розташована в самому центрі, біля площі Шевченко - вул. Енергетиків 2, біля будинку вся інфраструктура Бучі - квартира на 5 поверсі з 5, - загальна площа квартири 31,5 м.кв. - балкон новий і засклений - будинок капітально відремонтований, утеплений по фасаду - замінені всі комунікації на нові, квартира повністю капітально відремонтована. - нові вікна, двері, нові комунікації, новий дах. - готова під чистовий ремонт, газ, центральне опалення, електрика, вода - все працює. - мінімальне оформлення . Вже зробили знижку 3 000 дол. Зараз Ціна 27 000 дол. Можна Держпрограми, Сертифікати.

Продам 1 кімнатну квартиру в самому центрі Бучі. Можна по сертифікату
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира з Документами! Будинок зданий в експлуатацію. Квартира - 39,1 кв.м. Знаходиться на 5 пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - квартири (після будівельників). Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі. Вул. Івана Виговського, 3. Знаходиться в курортній частині Бучі, на межі з селищем Ворзель. Неподалік є озеро, пляж та зона відпочинку. Є всі комунікації: вода, електрика, газ. Вода з власної свердловини (з очисною установкою.) Мінімальне оформлення. Індивідуальне опалення. Ціна реальна: 20 000$. Без комісії для покупця. Оглянути квартиру можете у будь-який зручний час. Телефонуйте, приїжджайте на перегляд.

владелец
ПРОДАМ 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Терміново,Продам однокімнатну квартиру в м. Буча, Лісова 1, площа 40 кВ. , на першому поверсі (цоколь), новобудова, затишне місце поруч парк, озеро, власний вхід, зроблений ремонт з якісних матеріалів, два санвузли, опалення електро, високі потолки, велика вмонтована шафа, перший власник, простора кімната,до центру 15 хв пішим ходом.Біля підїзду продуктовий магазин Меблі лишаються за домовленістю.На всі питання відповім 06******34 Аліна ( власник), без комісії. Ріелторам не турбувати

владелец
Продається 1 к. Квартира в м.Буча
olx.ua

ЖК Lake House, Гостом Б.Хмельницького 1В Поверх: 2/4 Площа: 39 м2 Стан: без ремонту Ціна: 27 000 Однокімнатна квартира 39 м2, без ремонту, вільного планування. Будинок без газу, на електриці. Звертайтеся по тел з 8:00 по 22:00 Бурба Сергій Відповім на всі питання щодо ринку нерухомості Ірпінь , Буча , гостомель , Ворзель. консультація по іпотеці, розтермінування тощо. маю своїх менеджерів у всіх банках які працюють з іпотекою. Маю доступ до всіх обєктів нерухомості Первинного та Вториного ринку нерухомості Ірпінь , Буча , Гостомель , Ворзель. Забезпечую юридичний супровід на всіх етапах угоди: перевірка обєкта нерухомості на борги , прописаних , арешт. При виборі новобудов враховую якість будівництва , надійність забудовника , терміни здачі. Знаю всі нюанси кожного ЖК в нашому регіоні . Звернувшись до мене з пинанням нерухомості, можете бути певні що питання буде вирішено якісно, надійно та вчасно.

Однокімнатна квартира 39 м2,  вільного планування, без ремонту
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Good Home. м. Буча, вул. Грушевського, 4-г. На 2-му поверсі. Площа квартири: 28.6 м2. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, матеріал стін – газоблок. Утеплювач - мінеральна вата. Будинок введений в експлуатацію, є свідоцтво на право власності. Можливий продаж за програмою: єОселя, єВідновлення. В квартирі є газ, лічильник води, лічильник електроенергії (день/ніч), газовий лічильник. У будинку є всі комунікації: вода, газ, електрика. У пішій доступності: супермаркети Novus, Фора, школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, через дорогу пошта, 3 парки в 20 хвилинах ходьби від ЖК. Територія будинку закрита. Знижки на квартири більше 29 м2.

Однокімнатна квартира в Бучі. В готовому будинку. єОселя
olx.ua

Продаж 1 к квартира ЖК Нова Буча, вул. Гмирі, 11. 5/9 поверх 40/14/15 м2 7 черга, будинок 3 Квартира з заскленою лоджією в стані після будівельників, індивідуальне газове опалення, лічильники на воду, газ, світло, стяжка підлоги, встановлений котел. Здача в експлуатацію цією весною. Без комісії для покупця Функціональне та практичне планування, незалежність від ліфта, вікна у двір, не кутова. Прекрасна зовнішня та внутрішня інфраструктура, близькість до столиці, гарна транспортна доступність. Продаж по переуступці.

Продаж 1к квартира в ЖК Нова Буча
olx.ua

Продаж 2к квартири в Бучі,вул.Ястремська,1/3,55мкв,житловий стан, опалення котельня,електроплита,вода,каналізація- центральні.Кімнати окремі,кухня прохідна,с/ в окремий,окремий вхід в квартиру ,парковка,маленький дворик.Всі види програм,податки мінімальні,ціна 28 000$,покази в любий день,Марія:09******87.Без комісії для покупця.

Продаж 2к квартири в Бучі недорого!
olx.ua

ЖК Буча Квартал, вул. Бориса Гмирі, 16 Продається цокольне приміщення з якісним ремонтом, внутрішнє, тепле. Вікна виходять на прохідну зону і парковку, вхід з внутрішнього двору ЖК. Частково облаштовано меблями - офісні шафи, диван, комод. Є кухня, яка теж мебльована, окремий санвузол з встановленим бойлером. Готові до швидкої угоди. Телефонуйте, домовимося про зустріч. 09******29 Таня

Продам цоколь з хорошим ремонтом в ЖК Буча Квартал
olx.ua
1 - 24 из 502 результатов