Затишна 3х кімнатна, готова для заселення. БЕЗ КОМІСІЇ

Тарасівська вул., 28
rieltor.ua

Унікальна Пропозиція! Двохрівнева Квартира в ЖК "Олсія" у Центрі Бучі за Супер Ціною! Не пропустіть шанс придбати простору двохрівневу квартиру за вигідною ціною всього 23500$ у самому серці Бучі! **Характеристики:** - **Розташування:** ЖК "Олсія", Буча (центр) - **Площа:** перший рівень 27м2 + 15м2 другий - **Поверх:** 4/4 - **Стан:** чорнова штукатурка - **Вид:** приголомшливий панорамний вид **Переваги:** - Усі необхідні зручності поруч: школа, садочок, зупинка транспорту, парк – все в кроковій доступності. - Ідеальний вибір для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак. **Умови:** - Ціна: всього 23500$ - оформленням договір купівлі-продажу - Іпотека/сертифікат/держ програми - ТАК Ця квартира – це ваш шанс жити в центрі міста з усіма зручностями та створити інтер’єр своєї мрії. Скористайтесь вигідною пропозицією вже сьогодні!

возможна продажа по єОселя
Антонія Михайлівського вул., 72
rieltor.ua

Продажа смарт квартиры с газовым отоплением. ТОП локация - напротив Бучанского парка. ЖК уже заселенный, есть все городские коммуникации (свет, вода/канализация, электричество, газ). 20,5 м2 13 450 $ (вся цена). БЕЗОПАСНОСТЬ: закрытая территория с видеонаблюдением. ИНФРАСТРУКТУРА: 4 магазина, 2 супермаркета, школа/садик, КАМПА (теннис, бассейн, тренажерка, ресторан), центральный городской парк Бучи и т.д. ТРАНСПОРТНАЯ РАЗВЯЗКА: маршрутки в Киев, Бучу, по городу. Так же, удобно выехать на личном транспорте по Варшавской трассе. Предложение без комиссии. Звоните, пока актуально.

Лісова вул., 2
rieltor.ua

Продажа смарт квартиры 21 м2 в ПОСТРОЕННОМ доме напротив Бучанского парка. 21 м2 4 этаж 12 500 $ (срочная цена) ИНФРАСТРУКТУРА до 500 метров: 4 магазина, 2 супермаркета, школа/садик, КАМПА (теннис, бассейн, тренажерка, ресторан), центральный городской парк Бучи и т.д. ТРАНСПОРТНАЯ РАЗВЯЗКА: маршрутки в Киев, Бучу, по городу. Так же, удобно выехать на личном транспорте по Варшавской трассе. Предложение от собственника, без комиссии! Звоните, пока квартира в наличии!

Лісова вул., 1
rieltor.ua

Продажа смарт квартиры 21 м2 в ПОСТРОЕННОМ доме напротив Бучанского парка. Комплекс закрытого типа с видеонаблюдением. На территории есть свои коммерческие помещения. ** ИНФРАСТРУКТУРА до 500 метров: 4 магазина, 2 супермаркета, школа/садик, КАМПА (теннис, бассейн, тренажерка, ресторан), центральный городской парк Бучи и т.д. ** ТРАНСПОРТНАЯ РАЗВЯЗКА: маршрутки в Киев, Бучу, по городу. Так же, удобно выехать на личном транспорте по Варшавской трассе. Предложение от собственника, без комиссии! Звоните, пока квартира в наличии!

Лісова вул., 1
rieltor.ua

Продається простора 1-кімнатна квартира б/о. Доглянута прибудинкова територія. Поруч магазин, базар, Сільпо, що АТБ, зупинки транспорту. До Києва - 40хв.

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Буча. Вул. Бориса Гмирі, буд.11. Квартира стильна, яскрава з чудовою атмосферою. Доглянута прибудинкова територія, великий дитячий майданчик. Поруч магазини, базар, Сільпо, АТБ, зупинки транспорту . Доїхати до Києва можна за 40 хвилин, швидко і комфортно

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Сонячна Оселя". Будинок вже зведений, зараз проводяться оздоблювальні роботи. Квартира знаходиться на завершальному етапі будівництва, тому ціна дуже вигідна. Якщо у вас є трохи часу почекати до здачі будинку в експлуатацію, яка планується на кінець цього року, це буде гарна інвестиція, оскільки після здачі ціна на таку квартиру буде вищою. Додатково будуть виконані штукатурка стін, стяжка підлоги та встановлення двоконтурного газового котла. ID: 76522

Мозгового вул., 7
rieltor.ua

Продаж унікальної однокімнатної квартири з максимальним наповненням! Площа помешкання 35, 4 кв м. Можливий продаж по Сертифікату! В квартирі вже розведено електрику, воду, зроблений частковий ремонт (стяжка, штукатурка), індивідуальне газове опалення (є котел), радіатори. В будинку є ліфт та підземний паркінг. Висота стелі від 2, 60 до 3, 86 метрів, є можливість зробити дворівневе планування Розвинена інфраструктура поруч: ТРЦ Avenir Plaza, Епіцентр, дитячий садочок, школа, ліс та зручний виїзд до Києва. Оформлення мінімальне - 2%. Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть у зручний для Вас месенджер - відповім на всі питання та проведу перегляд! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

эксклюзив
Вишнева вул., 37
rieltor.ua

Продам комфортну смартфон квартиру у закритому жк в Бучі Зелений двір, новий жк з цегляними будинками, власна інфраструктура на території В квартирі вже виконано ремонт, меблі та техніка залишаються Оформлення мінімальне Продаж за готівку Поряд зупинки транспорту, амбулаторія, ТЦ, до центру 5-7 хвилин пішки Ідеальний варіант як для особистого проживання так і для здачі в оренду Приїздіть оцінити вживу і обовязково захочете тут залишитися!

Бірюкова, 4
rieltor.ua

Продажа квартир в ЖК, Буча

Продається 1-кімната квартира у ЖК "Нова Буча" з роздільним плануванням.Квартира обладнана автономним газовим котлом та має безперебійне постачання електроенергії.З вікна відкривається неймовірний вид на ліс.Навколо великі прибудинкові території, дитячі майданчики. Поруч є поліклініка,дитсадок,магазини,школа,міський ринок, одразу маршрутка на Київ, в Ірпінь, по місту! Електричка в пішій доступності (7 хв. ходьби). Продаж по переуступці.

Бориса Гмирі вул., 11/5
rieltor.ua

Продаю свою 1 км квартиру площа 36м в Бучі, ЖК Нова Буча. Здача в 4 кВ 2024р. Зверніть увагу- в ціні вже закладена доплата за введення квартири в експлуатацію! Це 8 поверх із 9 поверхового будинок біля лісу, також є зупинка жд станції на Київ, будете там за 15 хвилин. Через 1 км є Епіцентр, Макдональдс, будівельний базар, будують торгівельний центр, Бучанський парк 15хв. Маршрутка на Киев їде 30 минут постійно. Зараз йде активне будівництво наступних черг, є сторінка забудовника в Фейсбуці з фотозвітами на зараз, працює відділ продажу. На плануванні видно, що вона не біля ліфту, вікна виходять на ліс, широкий горизонт. Можу скинути відео огляд території. Місце удачне, тихе. Висота стелі 2,75м, стіни - газоблок, технологія будівництва- монолітно-каркасна, немає паркінгів біля дитячих майданчиків, для колясок обладнані пандуси, автономне опалення від двоконтурних газових котлів, утеплення- мінеральна вата. екологічно чисте передмістя Києва, поруч озеро та сосновий ліс; концепція «місто в місті»; свій дитячий садок; комерційні приміщення для бізнесу; великі наземні парковки; зони відпочинку з зеленими насадженнями; спортивні та ігрові майданчики; Я власник, продаю без комісії, по переуступці поки ще не ввели в експлуатацію, потім буде + 7,5% податку. Інфраструктура Біля будинків комплексу «Нова Буча» встановили зупинки громадського транспорту — автобусів №352 та №421. Дістатися до станцій метро Святошин та Академмістечко з Бучі можна на маршрутних таксі №381, №387, №423 й №424, а до станції метро Оболонь на маршрутному таксі №421. З обєктів інфраструктури в новій черзі побудували дитячий сад, з розвитком комплексу відкриють ще приватні дитячі садки й один державний. Житловий комплекс доповнює інфраструктуру міста комерційними площами на перших поверхах, де відкривають магазини, медичні кабінети, кавярні та невеликі бари. За продуктами до найближчого «Еко-Маркета» пішки 15 хвилин. У пішої доступності відділення пошти, аптеки та торговий комплекс «Варшавський». До ринку зі свіжими овочами, фруктами й фермерською продукцією на авто 5 хвилин. Буча — невелике місто, тому вся інфраструктура на відстані 10 хвилин їзди на авто. Крім дитячого садка на території, дошкільні установи у 5 хвилинах їзди: дитячий сад Fun Kids, дошкільний центр №85, дитячий садок «Яблунька», дошкільний центр №1 «Сонечко». Бучанські школи №5, №4 та №3 розташовані на відстані 8 хвилин їзди. Заняття спортом входять в концепцію забудовника, тому будуть облаштовані місця для тренувань на свіжому повітрі. Поруч з «Новою Бучею» невеликий ліс, де можна бігати, кататися на велосипеді лісовими стежками або влаштовувати пікніки. Для класичних занять в залі в радіусі 7 хвилин їзди на авто фітнес-клуби Бучі: Happy Gym, Fit Berry, Crystal, Energy та Kachalka Club Bycha.

владелец
Гмирі, 9
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі 11. Загальна площа квартири 37,39 кв.м, знаходиться на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок на завершальній стадії будівництва. Введення в експлуатацію - другий квартал 2024 року. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Вартість 27000$, з урахуванням всіх витрат. Без комісії для покупця

Продаж 1-кімнатної квартири ЖК Нова Буча
olx.ua

Буча, Грушевського 4в. Продаж смарт квартири, без комісії для покупця. Заїзд зараз з Яблунської 316 10 хвилин пішки до ЖД Поруч зупинка маршрутки 423, 422, 420, 99(Ірпінь-Буча), 339 (Ірпінь-Рубежівка) Амбулаторія, супермаркети Фора та Новус 1/3 поверх 28,7 площа Оформлення мінімальне!

Смарт квартира з документами.Мінімальне оформлення.
olx.ua

Продаж 2к квартири в Бучі,вул.Ястремська,1/3,55мкв,житловий стан, опалення котельня,електроплита,вода,каналізація- центральні.Кімнати окремі,кухня прохідна,с/ в окремий,окремий вхід в квартиру ,парковка,маленький дворик.Всі види програм,податки мінімальні,ціна 28 000$,покази в любий день,Марія:09******87.Без комісії для покупця.

Продаж 2к квартири в Бучі недорого!
olx.ua

Выберите расположение квартиры

!!! КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА !!! м. БУЧА, ЖК «КОНТИНЕНТ» пров. Олекси Тихого, 2. (остання черга) СУЧАСНИЙ ЖК складається з 7 (семі) будинків. Сдача 2024-2025 рік. Попередні шість будинків введено в експлуатацію. Закрита прибудинкова територія. Якісне будівництво. Продається невелика, повноцінна, 1-но кімнатна квартира площею 34 кв.м. Квартира з максимальним наповненням: Стіни – вапняно-цементна штукатурка Підлога холу, кухні й кімнат – стяжка з цементно пісчаного розчину Вхідні двері – металеві протипожежні Двуконтурний котел По електропостачанню – монтаж коробки для 2-х автоматів (освітлювальна та розеткова групи) Вікна – металопластикові рами з двокамерним склопакетам Будинок з власною інфраструктурою: дитячі майданчики, кафе, магазини тощо. Поряд декілька великих супермаркетів: НОВУС, АТБ, ТЦ «Пасаж», ринок. кавярні, салони краси. Поруч з будинком (50 м) велика школа №3 та дитячий садок. Будинок бізнес-класу. Оформлення – по переуступці.

владелец
!!! Квартира від власника !!!
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира з Документами! Будинок зданий в експлуатацію. Квартира - 39,1 кв.м. Знаходиться на 5 пов./ 9 поверхового цегляного будинку. Стан - квартири (після будівельників). Виконано: штукатурку несучих стін, встановлено газовий лічильник, заведено електричний кабель, заведено водопостачання. Готова до фінального ремонту. Житловий комплекс «Forest Land» в Бучі. Вул. Івана Виговського, 3. Знаходиться в курортній частині Бучі, на межі з селищем Ворзель. Неподалік є озеро, пляж та зона відпочинку. Є всі комунікації: вода, електрика, газ. Вода з власної свердловини (з очисною установкою.) Мінімальне оформлення. Індивідуальне опалення. Ціна реальна: 20 000 $. Без комісії для покупця. Оглянути квартиру можете у будь-який зручний час. Телефонуйте, приїжджайте на перегляд.

владелец
Продаж готової 1-но кімнатноїьквартири
olx.ua

ЖК Буча Квартал, вул. Бориса Гмирі, 16 Продається цокольне приміщення з якісним ремонтом, внутрішнє, тепле. Вікна виходять на прохідну зону і парковку, вхід з внутрішнього двору ЖК. Частково облаштовано меблями - офісні шафи, диван, комод. Є кухня, яка теж мебльована, окремий санвузол з встановленим бойлером. Готові до швидкої угоди. Телефонуйте, домовимося про зустріч. 09******29 Таня

Продам цоколь з хорошим ремонтом в ЖК Буча Квартал
olx.ua

Продається квартира в місті Буча, в районі Буча. Це первинна нерухомість з однією кімнатою загальною площею 22 кв.м. Знаходиться на 6 поверсі 10-поверхового будинку. Квартира з індивідуальним електричним опаленням та станом чорнової штукатурки. Це відмінний варіант для тих, хто шукає невелике житло в новому будинку зі зручним розташуванням. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в мальовничому місті Буча!

Леонида Бирюкова бульвар, 7, Буча, Буча, Киевская 24784.0 USD
dom.ria.com

ТОП ПРОПОЗИЦІЯ квартири в чудовому ЖК з хорошим наповненням. Квартира має стяжку підлоги, двоконтурний газовий котел, всі лічильники!. Квартира світла, тепла з красивим видом з вікон.Все необхідне в пішій доступності, 5-10хв. Розвиненна інфраструктура: кафе, магазини, маркети, зручна транспортна розвязка. Закрита територія з великим дитячим майданчиком та прогулянковою зоною. За детальною інформацією телефонуйте.

ул. Бориса Гмыри, 7, Буча, Буча, Киевская 26200.0 USD
dom.ria.com

Продам! Просторна квартира з великою лоджією! Комунікації всі центральні! Поруч різні супермаркети, магазини, школа, садочок, зупинка громадського транспорту! Квартира реальна - ціна повна! Телефонуйте/пишіть! Завжди на звʼязку! Запрошую на перегляд у зручний для Вас час!

Владимира Грушевского улица, 4А, Буча, Киевская 22000.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Сontinent RAY. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Буча, рн Буча, Івана Кожедуба, 8. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Сontinent RAY можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2026 року. Забудовник - Strakhovskyi Group.

Ивана Кожедуба улица, 8, Буча, Буча, Киевская 23450.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Сontinent RAY. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 35.91 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Сontinent RAY заявлена в 4 кварталі 2026 року. ЖК Сontinent RAY знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Буча, рн Буча, Івана Кожедуба, 8. Забудовник - Strakhovskyi Group.

Ивана Кожедуба улица, 8, Буча, Буча, Киевская 25137.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Сontinent RAY. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 33.33 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Сontinent RAY заявлена в 4 кварталі 2026 року. ЖК Сontinent RAY знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Буча, рн Буча, Івана Кожедуба, 8. Забудовник - Strakhovskyi Group.

Ивана Кожедуба улица, 8, Буча, Буча, Киевская 23331.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 из 304 результатов