Продається затишна 2-кімнатна квартира з косметичним ремонтом в м. Буча по вул. Польова, 28. Квартира на 4 поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 49,5кв.м., житлова площа 34 м², кухня 6 м². Економ клас. У квартирі є все необхідне: газова плита, холодильник, витяжка, пральна машина у санвузлі, меблі, Wi-Fi. Встановлено лічильники на воду, газ, опалення, електрику. Власна газова колонка для підігріву води. Комуналка взимку 1400-1500грн., влітку 230грн. Біля будинку велика стоянка для авто . Поруч розташована вся необхідна інфраструктура: школа, гімназія, садочок, поліклініка, аптека, лікарня, магазини, сквери, парки, зупинка транспорту та ін. Відмінна пропозиція для комфортного проживання. Не пропустіть шанс стати власником цієї чудової квартири! Комісію АН сплачує покупець.

2к квартира Буча
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири в самому центрі Бучі по вул. Енергетиків. Загальна площа квартири - 46.3 м2. Квартира в житловому стані з двома роздільними кімнатами. Вбудована кухня та дві шафи-купе. Індивідуальне газове опалювання - двоконтурний котел. Теплий цегляний будинок в оточенні дерев. Поруч велика парковка для авто. Чудове місцерозташування - вся необхідна інфраструктура в пішому доступі: дитячий садочок, школа, поліклініка, аптеки, магазини, супермаркети тощо. Продаж БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця! Розглядаємо також державні програми. Телефонуйте!

Энергетиков улица, 8, Буча, Киевская 43000.0 USD
dom.ria.com

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Продам 3 к квартиру Буча Центр . Загальна площа 61 м.кв. Поверх 4/5 В цей час відбуваеться капітальній ремонт з нуля !!! Вся нова єлектрика , Виходи під два кондиціонера , Дуже якісна і дорога сантехніка і електрика , Брендова плитка , Автономне опалення двухконтурній новий котел. Тепла підлога на кухні та в коридорі. Фільтри на воду . Електро лічильник - день , ніч . Якісні вікна . Балкон утеплений з підігрівом. Право власності більше 3 років. Маленьки податкі при продажу. Ціна 60 тис долл. Документи до продажу готові. Нові фото квартири відправлю.

Продам 3 к квартиру Буча центр
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається затишна 3-кімнатна квартира в центрі міста Буча на вулиці Енергетиків. Квартира розташована на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку і має загальну площу 44 квадратних метри. Планування квартири передбачає дві окремі кімнати , та вітальня. Квартира оснащена своїм опаленням, яке забезпечується двоконтурним котлом. Загальний стан квартири є задовільним, що робить її готовою для заселення. Розташування квартири дуже зручне, всі необхідні сервіси та заклади знаходяться в пішій доступності. Вартість цієї чудової квартири становить 45 000 доларів США. Це чудова можливість для тих, хто шукає комфортне житло в центрі міста з усіма зручностями поруч. Не втрачайте шансу стати власником цієї прекрасної квартири. Зателефонуйте нам для отримання додаткової інформації та організації перегляду. Якщо у вас виникнуть будь-які питання, не соромтеся звертатися.

Продаж 3-х кімнатної квартири в центрі м. Буча по вул. Енергетиків
olx.ua

Продам 3 комн. квартиру в центре города Бучи! Квартира находится по ул. Энергетиков, рядом школа, поликлиника, ЦНАП, магазины, аптека и прочее. Дом кирпичный, в квартире большой плюс - индивидуальное газовое отопление, установлен двухконтурный газовый котел. Есть счетчики - газ, свет, вода. В квартире есть застекленный балкон, три комнаты. В квартире остается мебель и техника, есть холодильник, стиральная машина. Хорошее место, вся инфраструктура под рукой. Звоните!

3 кімн. квартира з индив. отопл, центр міста, Буча
olx.ua

Однокімнатна квартира в самому центрі Бучі по вул. Теплий цегляний будинок , зручний третій поверх .Квартира мае ідеальне розташування ,близькість до всієї їнфаструктури,дитячі садочки школи, маркетіи,два басейни, полікліклініка, зупинка транспорту. Зручний виїзд на Київ

Квартира центр Бучі . вул Енергнтиків. Сертифікати так
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в самому центрі Бучі за Новусом. Розташована на 2-му поверсі , всередині будинку, дуже тепла. Потребує косметичного ремонту. Засклена велика лоджія та вікна виходять на Новус. Поруч знаходиться вся інфраструктура міста, в радіусі 300 метрів: пошта, банк, Розетка, МакДональдз, Чорноморка, супермаркети, кінотеатр Сертифікат-так!

Квартира в центрі Бучі. Сертифікат -Так!
olx.ua

(Власник) Продаж видової 2-х кімнатної кв. в самому центрі Бучі. Мрієте про квартиру на Хрещатику, але не вистачає коштів? Тоді цей варіант саме для Вас! Будинок цегляний, окремі кімнати, вбудована кладова-гардеробна. Туалет та ванна окремі. Централізоване опалення, водопостачання і електроенергія. Чисте та охайне парадне. Змінена електропроводка, сантехніка. Квартира мебльована (кухня, дивани, шафа) Техніка в наявності: холодильник, плита, кухонна витяжка, пральна машина. + Кладова в підвалі. Гарна транспортна розвязка, поряд маршрутні зупинки, не далеко електричка. Також в пішій доступності соціальні інфраструктури (школи, поліклініка, лікарня, магазини, аптеки та ін) та відпочинкові інфраструктури (кафе, ресторани, сквери та ін)  Абсолютно все у пішій доступності. Ріелторам і т.д дзвонити лише якщо є покупець , у інших випадках не турбувати. Право власності більше 3 років. Продаж тільки за готівку. Хороший торг покупцям, без ріелторів.

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру в самому центрі Бучі.
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в місті Буча по вулиці Яблунська. Квартира розташована на 5 поверсі 5 поверхового будинку, досить тепа та простора. За вашим бажанням можна залишити меблі. Мінімальне переоформлення. Хороший мікрорайон з розвиненою інфраструктурою: школа, дитячий сад, магазини, супер маркети, кафе, зупинка громадського транспорту, жд вокзал...

Продам 3к квартири в місті Буча. Можна під сертифікат, іпотеку
olx.ua

ЖК в городе Буча