Унікальна Пропозиція! Двохрівнева Квартира в ЖК "Олсія" у Центрі Бучі за Супер Ціною! Не пропустіть шанс придбати простору двохрівневу квартиру за вигідною ціною всього 23500$ у самому серці Бучі! **Характеристики:** - **Розташування:** ЖК "Олсія", Буча (центр) - **Площа:** перший рівень 27м2 + 15м2 другий - **Поверх:** 4/4 - **Стан:** чорнова штукатурка - **Вид:** приголомшливий панорамний вид **Переваги:** - Усі необхідні зручності поруч: школа, садочок, зупинка транспорту, парк – все в кроковій доступності. - Ідеальний вибір для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак. **Умови:** - Ціна: всього 23500$ - оформленням договір купівлі-продажу - Іпотека/сертифікат/держ програми - ТАК Ця квартира – це ваш шанс жити в центрі міста з усіма зручностями та створити інтер’єр своєї мрії. Скористайтесь вигідною пропозицією вже сьогодні!

возможна продажа по єОселя
Антонія Михайлівського вул., 72
rieltor.ua

Продаж чудової однокімнатної квартири в ЖК Нова Буча. Газифікований будинок, індивідуальне опалення. Квартира з якісним ремонтом. Є окрема гардеробна. Великий, засклений балкон. Встановлено інверторний кондиціонер. Кухня укомплектована вбудованими меблями. Встановлено варильну поверхню, духову шафу, витяжку та посудомийну машину. Сан вузол суміжний. Тепла підлога у коридорі та сан вузлі. Зручна локація комплексу, поруч є необхідна інфраструктура. Без комісії для покупця. Мінімальне оформлення при купівлі. Квартира вільна, та чекає на нових власників. Перегляд у зручний час.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/6
rieltor.ua

❗️П Р О Д А Ж❗️ КВАРТИРА і Бучі,вул.Кожедуба Плоша 39м² 7 пов. В квартирі ремонт на 85% Пофарбовані стіни в кухні та кімнаті "Веніціанка" На підлозі плитка по всій квартирі та тепла підлога . Тепла підлога на балкоеі теж. Комунікації : світло,газ,вода... Оформлння 2% Ціна 45000$ Ціна 36000дол до кінця липня,за готівку. Деталі 0965627965 Ключи на руках. Перегляд по домовленості.

возможна продажа по єОселя
Кожедуба вул., 10
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Буча Квартал . В квартирі все залишається . Будинок цегляний , теплий . При відключені світла є вода . Свій газовий котел . Поряд є все , школа , садочок , супермаркет, торговий центр . Поряд кінцева зупинка маршрутки до Києва . До Академмістечка 20 хв До м.Оболонь 30 хв Податки мінімальні . Є відеоогляд ID: 79068

эксклюзив
Бориса Гмирі вул., 8А
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у м.Буча ЖК Іділіка Авеню IDILIKA AVENUE ЖК розташований поряд з добре розвиненою інфраструктурою ,супермаркети , дитячий садок, ринок, зупинка громадського транспорту, поруч будується "Епіцентр" Зручна транспортна розвязка ,вікна виходять у двір, в квартирі індивідуальне опалення (2-х контурний газовий котел) Введення в експлуатацію кінець літа 2024, переуступку платить продавець.

Бориса Гмирі вул., 7
rieltor.ua

Продам комфортну смартфон квартиру у закритому жк в Бучі Зелений двір, новий жк з цегляними будинками, власна інфраструктура на території В квартирі вже виконано ремонт, меблі та техніка залишаються Оформлення мінімальне Продаж за готівку Поряд зупинки транспорту, амбулаторія, ТЦ, до центру 5-7 хвилин пішки Ідеальний варіант як для особистого проживання так і для здачі в оренду Приїздіть оцінити вживу і обовязково захочете тут залишитися!

Бірюкова, 4
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Мілленіум Стейт. Вул. Кожедуба 3 Комплекс комфорт класу із закритою територією - формат двір без авто. На території комплексу спортивні та дитячі майданчики, кав’ярні та магазини. Готова квартира можна заходити на ремонт. Загальна площа 38.7 кв м. Поверх 5 з 11. У квартирі виконаний ремонт під чистову обробку - стяжка та штукатурка, встановлений котел. Якісні, надійні вхідні двері та вікна Veka. Планування квартири - роздільне. Простора кухня з балконом, та кімната, яка має вдале планування- можна з легкістю втілити гардеробну або робоче місце. Будинок теплий, цегляний, чудова шумоізоляція. Поруч Школа№3, Садок№6, клініка Діла, супермаркети АТБ та Novus. Зручна транспортна розв’язка - 20 хв до метро Академмістечко, у пішій доступності Вокзал. Без комісії для покупця Оформлення - переуступка. Телефонуйте, дуже вигідна пропозиція! Ольга, менеджер нерухомості Ліберті!

Кожедуба вул., 3
rieltor.ua

Без коміссії! Однокімнатна квартира в ЖК Парк Таун, вулиця Пушкінська 3-в Площа квартири 57 кв.м., кухня-вітальня 17 кв.м., Кімната 24 кв.м., з кухні вихід на балкон/терасу, встановлений двоконтурний газовий котел. Комплекс розташований при вїзді в Бучі зі сторони Києва. До великої кільцевої дороги - 9км. Сам будинок розташований в лісопарковій зоні в оточені сосен. На території комплексу є вся необхідна інфраструктура: магазини, кав’ярні, салон краси, дитячий садок. Поруч супермаркет, школа(через дві зупинки). До самого центру Бучі 5 хв на авто, до 15 хв на маршрутці. З колегами співпрацюю без дублювання реклами

Пушкінська вул., 3в
rieltor.ua

Продаю власну однокімнатну квартиру в Бучі ЖК "Гранд Бурже", вул. Лесі Українки, буд. 3, підїзд 1. Будинок введений в експлуатацію! Квартира видова загальною площею 36,5 м2. Поверх: 13 з 16. У квартирі максимальне будівельне оздоблення від забудовника: стяжка, штукатурка, радіатори, розведена електрика, розведена сантехніка, тепла підлога на кухні та в санвузлі, панорамні вікна з енергозберігаючими склопакетами. Можна заходити на ремонт. Відмінна інфраструктура комплексу, закрита територія, охорона та відеоспостереження, дитячий/спортивний майданчик, зона відпочинку з фонтанами, підземний паркінг, автономна котельня, власний ТРЦ, де є магазини, аптека, супермаркет, кавярні, спорткомплекс з басейном, кінотеатр. Зручне розташування, уся міська інфраструктура в пішій доступності: школи, дитячі садочки, магазини, лікарня, зупинки міського транспорту. Оформлення: переуступка. Ціна 36000$ Ріелторська комісія відсутня, так як я власник! Телефонуйте, надам усю інформацію! 0635286206 - Оксана

владелец
Лесі Українки вул., 3
rieltor.ua

Новий та сучасний ЖК класу Комфорт Переоформлення НУЛЬ % Вартість метру лише 848$ - опалення індивідуальне, встановлено котел - цегляний будинок - рік будівництва 2023 р; - територія закрита для авто та сторонніх - відеоспостереження; Поверх 5/9 Чудовий район з власною інфраструктурою. У пішому доступі ТРЦ Avenir Plaza, Варшавський ринок, школи, садочок, медична амбулаторія. Як мешканець цього ЖК ви отримуєте: - Закритий двір, картковий доступ; - відеоспостереження у під’їздах та на поверхах; - консьєрж сервіс; - комфортний простір «Friends Space» з Wi-Fi , дитяча кімната та ігровий комплекс на території. - торговий центр в будинку. - ландшафтний дизайн території, пішохідна алея для прогулянок. - зупинка громадського транспорту біля будинку. Продаж без комісії! Телефонуйте!

эксклюзив
Гмирі Бориса, 7
rieltor.ua

ЖК в городе Буча

ЖК Модуль
73 объявлений
ЖК Idilika
51 объявлений
ЖК Continent
28 объявлений

Однокімнатна квартира в комплексі бізнес класу Гранд Бурже, що має підземний паркінг, та вихід в торговий комплекс Авенір плаза, що вміщує супермаркет Сільпо, аптеку, дрібні крамниці, спортивний комплекс з басейном та кінотеатр і ресторан. Квартира світла, затишна, тепла, розташована всередині будинку. В квартирі виконаний ремонт, на стінах шпалери, на полу кахель, стеля натяжна. На кухні є кухонні меблі і техніка ( варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник). Санвузол з душовою, є пральна машина і бойлер. Кімната простора з розкладним диваном і гардеробною, в кімнаті встановлено кондиціонер. Опалення, кришна котельня, на квартиру встановлено лічильник опалення, вода та світло теж по лічильниках. Мінімальне оформлення, детальніше 097-144-51-88 Вікторія.

возможна продажа по єОселя
Леоніда Бірюкова бульв., 3
rieltor.ua

Без комісій! Єоселя ТАК! Продаю цікаву квартиру в заселеному будинку біля Авенір Плаза Буча. Усі комунікації підключені. Сусіди вже закінчують ремонт! Поруч із будинком зупинка маршруток до метро. Поруч усі обєкти інфраструктури. У 300 метрах Торгово-розважальний центр Avenir. центр. Дитячий садок, нова школа. Упорядкований комплекс. Дитячі спортивні майданчики. 300 метрів до нового, сучасного дитячого садка. Тихий, спокійний район.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 33
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Аврора в м. Буча Загальна площа 35,4 кв м. В квартирі вже розведено електрику, зроблений частковий ремонт, індивідуальне газове опалення (є котел). Будинок теплий, чудова шумоізоляція, є ліфт та підземний паркінг. Засклена лоджія на всю квартиру. Висота стелі від 2,60 до 3,86 метрів, є можливість зробити дворівневе планування Розвинена інфраструктура поруч:ТРЦ Avenir Plaza, Епіцентр, дитячий садочок, школа, ліс та зручний виїзд до Києва. Оформлення мінімальне - 2%. Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть у зручний для Вас месенджер - відповім на всі питання та проведу перегляд! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 37
rieltor.ua

Без%- Прямий продаж від власника! Перегляд в любий зручний час. Розглядаємо продаж за всіма наявними державними програмами та іпотеками.. Велика однокімнатна квартира 43 м2 з сучасним ремонтом в ЖК бізнес класу Continent в м. Буча. Ремонт виконаний із застосуванням вартісних та якісних матеріалів. Двері прихованого монтажу Італійського виробництва. Тепла підлога розведена по всій квартирі крім кімнати. Функціонально вмонтовано меблі з найякіснішою фурнітурою, та техніка європейських виробників. Опалення індивідуальне газове, додатково встановлене компютерне керування температурою. Стабілізатор напруги на всю квартиру. Багато точок освітлення. Комплекс закритого типу, дуже зручний та розвинений район. Є все необхідне для комфортного проживання- школа та садочок, супермаркети, різноманітні заклади та тощо.. Додатково є відеоогляд квартири на YouTube Звертайтесь квартира вільна, ключі завжди з собою..,

возможна продажа по єОселя
Тихого пров., 2
rieltor.ua

ЖК Гранд Бурже 3/16 поверх 40 м2 Сертификат , ипотека В квартире выполнен ремонт с учетом всего необходимого для комфорта проживания. Отдельная комната-спальня с гардеробным шкафом и выходом на большой балкон-который можно застеклить. В Кухне гарнитур с учетом расстановки техники, ванная комната так же готова на 100%. Удобный 3й этаж! Центр дома! Жилой комплекс Гранд Бурже - это про комфорт и безопасностья! Закрита територия, круглосуточная охрана, свой ОСББ. Подземный паркинг (через который можно выйти в ТЦ). ТЦ Авенир Плаза собрание магазинов для быта, магазинов одежды и обуви, индустрии красоты, химчистка, банк, товары для спорта. А также и сам Спротивный Комплекс, с бассейном и тренажерными залами .Кинотеатр с несколькими залами. Територия Жилого комплекса оборудована детскими площадками , а современный ландшафтный дизайн привлекает своих жильцов не меньше, чем условия комфорта. Фонтан подсвечивается в вечернее время, привлекает красотой. Его видно прямо с балкона вашей квартиры !

Лесі Українки вул., 3
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо вас в місто Буча - ідеальне місце для тих, хто шукає злагоджене поєднання затишку життя за межами великого мегаполісу та усіх переваг міського комфорту. Розташована в безпосередній близькості від столиці, Буча пропонує зручний доступ до всієї інфраструктури Києва, не втрачаючи при цьому своєї унікальної атмосфери Тут ви зможете насолоджуватися спокоєм та чистим повітрям, прогулюючись великими зеленими парками та садами. Місто пропонує широкий вибір освітніх та культурних закладів, а також сучасні торгівельні центри та ресторани з різноманітними кулінарними майстерностями. З недавніх пір Буча стала популярним напрямком для тих, хто бажає жити в екологічно чистому місці, зберігаючи при цьому всі переваги сучасного життя. Придбавши квартиру в Бучі, ви обираєте комфортне та активне життя, де кожен день принесе нові можливості та задоволення. Ми пропонуємо Вам 1-кімнатну квартиру у модернізованому будинку за адресою: вул. Польова 26! Загальна площа квартири: 33 кв. м.; Житлова площа: 16,9 кв. м. – є ліжко та шафа для одягу старого зразку. Кухня: 6 кв. м. – є холодильник газова плита та витяжка, меблі не нові, але все чисте і в хорошому стані. Санвузол: суміжний – встановлено пральну машинку. В квартирі замінені всі склопакети на сучасні металопластикові. Будинок цегляний та ще й утеплений, тому взимку ви будете відчувати себе тут максимально комфортно. Поряд з будинком зручна інфраструктура, зупинка громадського транспорту в 1 хв. від будинку. До Києва на авто 25 хв. В 3 хв. 2 продуктових магазини – АТБ-маркет та MOVUS, а також ТРЦ Avenir Plaza. Навколо в пішому доступі безліч великих парків, тому активний відпочинок Вам точно гарантований. Ціна: 29 000 у.о. Без % Якщо Вас дійсно приваблює розмірений темп життя м. Буча – ми чекаємо на Ваш дзвінок!

эксклюзив
Польова вул., 26
rieltor.ua

Без комісії! Квартира у ЖК Гранд Бурже 1 черга на 12 поверсі з ключами та чудовим виглядом у двір на фонтан ! Ідеальний варіант як для бізнесу, так і для себе! планування двухстороння з кухнею, де спокійно вміщається ще одне спальне місце Максимальна комплектація квартири включає у себе: -Стіни під шпалери(чистова штукатурка) -Лазерна цементно-піщана стяжка по всій квартирі -Тепла підлога (водяна) на кухні та в с/у -Розведена єлектрика по точках 1.5-2.5 мідний кабель -Встановлені радіатори опалення -Встановлені лічильники на тепло, воду, світло Комплекс бізнес-класу, із закритою, дуже красивою, облагородженою територією та підземним паркінгом. У будинку два ліфти: вантажний та пасажирський спускаются прямо у підземний паркінг! У комплексі розташований ТРЦ «Avenir Plaza», в якому є кінотеатр, спортивний клуб з басейнами, супермаркет «Сільпо», ресторани «Суші-Я» та «el-Molino», аптека та багато інших магазинів. До центру міста, школи, дитсадка та зупинки громадського транспорту- 5 хвилин ! Телефонуйте записуйтесь на перегляд і убідіться самі у цьому!

возможна продажа по єОселя
Леоніда Бірюкова бульв., 2а
rieltor.ua

Квартира в Бучі в новому житловому комплексі. У квартирі встановлені панорамні вікна. Також встановлено двоконтурний газовий котел, лічильники на воду, електрику та газ, які дозволяють оптимізувати комунальні платежі. У 500 метрах знаходиться школа. Поруч є абсолютно вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, відділення пошти, банкомати та багато іншого. Поруч із комплексом зупинка громадського транспорту, до станції метро Академмістечко їхати 20 хвилин. Також неподалік є станція електрички, завдяки чому можна без пробок добиратися до станції Святошин чи Вокзальна. Закрита територія з відеоспостереженням та парко-місцями, ландшафтний дизайн у дворі, свій дитячий майданчик. Без комісії для покупця! Телефонуйте та пишіть на вайбер/телеграм. Ми з радістю вас проконсультуємо!

Кожедуба вул., 8
rieltor.ua

Продаж 1кімнатної квартири в центрі Бучі, Нове Шосе,5 Площа 31м2 Поверх 4/5 Індивідуальне газове опалення, житлові тарифи, балкон. Зроблений косметичний ремонт, в підїзді і фасад- ремонт зроблений. Гарна транспортна розвязка: поруч маршрутки,ж/д вокзал,поліклініка,лікарня,банк,супермаркети,парк. Програми,сертифікат,іпотека,готівка- так!

Нове шосе, 5
rieltor.ua

Квартира з терасою в нью-йоркському стилі в ЖК Гранд Бурже Буча Видова простора однокімнатна квартира 47,7 м2 з панорамними вікнами і великою комфортною терасою. Висота стелі 3.03м. Зроблено повністю перепланування. Все зручно і продумано, немає непотрібних коридорів. В квартирі є гардеробна кімната, велика ванна кімната, зона під пральню, вітальня і спальне місце. Оздоблення: тепла підлога (санвузол , гардероб і частково зона вітальні), чистова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, встановлені лічильники на воду, електроенергію і на тепло, розведена електрика під себе, розведене опалення з радіаторами і вода, тераса з плиткою та заведеною електрикою Є дизайн проект. Квартира дуже класна, ідеально підійде для молодої пари, або прогресивний людей бізнесу і не тільки. Реальному покупцю торг. Можливий продаж під єОселя, сертифікат!

возможна продажа по єОселя
Леоніда Бірюкова бульв., 2а
rieltor.ua

Пропонується на продаж однокімнатна квартира в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі 11. Загальна площа квартири 37,39 кв.м, знаходиться на 8-му поверсі дев’ятиповерхового будинку. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок на завершальній стадії будівництва. Введення в експлуатацію - другий квартал 2024 року. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Вартість 26000$, з урахуванням всіх витрат. Без комісії для покупця

эксклюзив
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

Продам велику 1-кімнатну квартиру в кращому ЖК "Модуль" в самому центрі Бучі! Поруч з ТРЦ "Авенір Плаза", садочками, школами, супермаркетами та ін.обєктами інфраструктури. 5/10 поверх Загальна площа квартири 45 м2. Розумне раціональне планування: простора затишна спальна кімната, велика кухня-вітальня з виходом на лоджію, санвузол та вмістка прихожа. Квартира максимально підготовлена до ремонтних робіт: оштукатурені стіни, стяжка на підлозі, введені всі комунікації., встановлені всі лічильники. Сусіди вже живуть. Краще розташування - поруч вся інфраструктура, дуже зручна транспортна розвязка. Цна - 33800$ Без комісії. Прямий продаж.

возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 35
rieltor.ua

Продам простору 1-кімнатну квартиру в центрі Бучі! Новий якісний ЖК "Модуль" закритого типу з власною великою прибудинковою територією, парковкою та інфраструктурою. Загальна площа квартири - 36,24 м2. Раціональне планування: простора затишна спальна кімната, велика кухня-вітальня, санвузол, вмістка прихожа. Квартира з наповненням: маячна штукатурка на стінах, фінішна стяжка підлоги, лічильники на всі комунікації. Будинок вже заселений. Всі тарифи житлові. Поруч з комплексом ТРЦ "Авенір Плаза", школи, садочки, супермаркети та ін. Вигідна ціна - 29565у.о. Прямий продаж від забудовника. Без комісії для покупця. Є розтермінування в індивідуальному порядку.

возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 35
rieltor.ua

Продам готову 1 - кімнатну квартиру в самому центрі Бучі! ЖК « Модуль» - якісний житловий комплекс закритого типу з власною великою прибудинковою територією та парковкою. Загальна площа квартири - 36,24 м2. Раціональне планування - велика кухня-вітальня з виходом на панорамну лоджію, простора спальна кімната правильної форми, санвузол та вмістка прихожа. Автономне газове опалення - 2-кониурний котел. Квартира продається з наповненням: маячна штукатурка, фінішна стяжка на підлозі, лічильники на всі комунікаці, розвід опалення та теплої підлоги ( за бажанням). Будинки вже заселені. Всі тарифи житлові! Комплекс розташований в кращому новому районі міста - поруч з ТЦ « Авенір Плаза», садочком, школою та ін. Зручна транспортна розвʼязка. Приємна ціна - 30060 $. Продаж від забудовника. Без комісії для покупця! Можливе розтермінування в індивідуальному порядку. 0993472762 Анастасія

возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 33
rieltor.ua
1 - 24 из 900 результатов