Продам 2 кімнатну квартиру в найкращому житловому комплексі міста Буча. Супер локація біля ТРЦ Avenir Plaza В квартирі 2 окремі кімнати та простора кухня з виходом на лоджію з панорамними вікнами В квартирі чистова штукатурка стін та лазерна стяжка підлоги, заведені комунікації. Вже можна приступати далі до ремонтних робіт Житловий комплекс має закриту територію від посторонніх та від авто (двір буде максимально комфортний для Ваших діток під час гри на нашому великому дитячому майданчику) В 2х хвилинах ходьби зупинка громадського транспорту, магазини, кавярні, аптеки, ринок та головне гручний виїзд до столиці Ціна 45990 торг реальному покупцю Набирайте. Ключі на руках. Покажу 24/7

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Леоніда Бірюкова бульв., 9
rieltor.ua

Пропоную простору трикімнатну квартиру в ЖК Нова Буча. Квартира знаходиться на першому високому поверсі, будинок зданий, більшість квартир вже заселені. Площа квартири майже 75 м.кв. І місця в ній вистачить великій родині. Квартира двостороння з кімнатами правильної форми, що дозволяє функціонально використати всю площу. Опалення індивідуальне газове. Навколо доглянута прибудинкова територія з великою кількістю дитячих та спортивних майданчиків. В сусідньому будинку знаходиться сімейна амбулаторія, поруч дитячий садочок. В пішій доступності Варшавський ринок, ТРЦ Авенір Плаза, кінотеатр, різноманітні кав’ярні та магазинчики. Поруч з комплексом розташовані зупинки маршруток 421 (до м. Г. Дніпра) та 352 (до Ірпеня), а також до зупинка електрички на станції Склозаводська, можна дістатися за 7 хвилин.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Однокімнатна квартира у зданому будинку. ЖК Ідиліка. Квартира з правом власності. Готові на продаж по держ.програмах. Повноцінна однокімнатна квартира - не студія! З штукатуркою та частковим розведенням електрики. Опалення - індивідуальне газове. Поверх 6 з 10. Ліфт працює. Поруч школа, дитячий садок, супермаркети та інше. Телефонуйте. Перегляд можливий у будь-який час.

можливий продаж по єОселя
Кожедуба вул., 8а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в Бучі в новому житловому комплексі. У квартирі встановлені панорамні вікна. Також встановлено двоконтурний газовий котел, лічильники на воду, електрику та газ, які дозволяють оптимізувати комунальні платежі. У 500 метрах знаходиться школа. Поруч є абсолютно вся необхідна інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, відділення пошти, банкомати та багато іншого. Поруч із комплексом зупинка громадського транспорту, до станції метро Академмістечко їхати 20 хвилин. Також неподалік є станція електрички, завдяки чому можна без пробок добиратися до станції Святошин чи Вокзальна. Закрита територія з відеоспостереженням та парко-місцями, ландшафтний дизайн у дворі, свій дитячий майданчик. Без комісії для покупця! Телефонуйте та пишіть на вайбер/телеграм. Ми з радістю вас проконсультуємо!

Кожедуба вул., 8
rieltor.ua

Продаж просторої двокімнатної квартири в чудовому ЖК "Буча-Квартал". Поверх 3/9, загальна площа квартири 56,5 м2. В квартирі незакінчений ремонт, але вже зроблена основна чорнова робота, залишилось поклеїти шпалери і обставити необхідними меблями та технікою. Дві окремі кімнати зі спокійним і гарним краєвидом, велика кухня-студія, балкон, роздільний санвузол, двоконтурний газовий котел, зроблена тепла підлога по всій квартирі, плитка на підлозі, підвісна стеля, балконні двері, кахель у ванній та санвузлі. Зроблена додаткова звуко- та тепло ізоляція по стінах та стелі. Розведені сантехнічні комунікації та електропроводка. В кімнатах прокладені магістралі для встановлення кондиціонерів. Якісні вхідні двері, заведена вхідна пара під інтернет. Чисті підїзди, ліфт, ОСББ, красива доглянута територія, зелені газони, поруч багато місць для відпочинку на природі, численні магазини та кафе, салони краси, стоматологія, садочки. Будинок та територія ЖК знаходиться під відеонаглядом. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка маршруток на Київ. Неподалік розташовані: продуктові магазини, ринок «Варшавський», ТЦ Retail Park Bucha, медичний центр Adonis, магазини Comfy, Foxtrot, Rozetka, Сільпо, Avenir Plaza, аптеки, кінотеатр, спортивні клуби з басейном. Оформлення 8,5%.

Бориса Гмирі вул., 20А
rieltor.ua

Продам 2к квартиру в Бучі. Квартира з роздільними кімнатами в теплому цегляному будинку на 1 поверсі. Потребує ремонту! Індивідуальне газове опалення (колонка),також є бойлер. В кімнатах замінені вікна, нові радіатори. Чистий, охайний підїзд. Привітні сусіди. Будинок знаходиться в тихому місці, подалі від шумної дороги. Є місце для авто. Також можлива добудова. Деталі за телефоном.

Ястремська, 10
rieltor.ua

Продам 1-кім квартиру м. Буча вул. Івана Кожедуба 8Б ЖК Сонячний будинок, 4/10 поверх, заг. 40 м2, житлова 17,20 м2, кухня 10,70 м2, м/в 4,20 м2, індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел), штукатурка стін, стяжка підлоги, розведення труб, металопластикові вікна, залізні двері, лічильники (газ, Вода, електрика). Будинок зданий та введений в експлуатацію. Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки, парк, ліс, зупинка маршруток, пішки 20 хвилин до залізничної станції. Оформлення 2% Ціна 33 000 $

можливий продаж по єОселя
Кожедуба вул., 8б
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Бучі розташована в самому центрі, біля площі Шевченко - вул. Енергетиків 2, біля будинку вся інфраструктура центру Бучі - квартира на 5 поверсі з 5, - загальна площа квартири 31,5 м.кв. - будинок капітально відремонтований, утеплений по фасаду - замінені всі комунікації на нові, квартира повністю капітально відремонтована. - нові вікна, двері, нові комунікації, новий дах. - готова під чистовий ремонт, газ, центральне опалення, електрика, вода - все працює. - мінімальне оформлення . Зробили знижку. Ціна 28 000 дол. - Можна Держпрограми, Сертифікати.

Енергетиків вул., 2
rieltor.ua

Є відновлення, постанови, єОселя, готівка - працюємо! Продам 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі Загальна площа квартири 59 кВ,м.+ паркомісце у постійне користування на закритій території. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок введений в експлуатацію. Документам більше 3-х років. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Квартира має дуже гарне розташування (схід). Опалення - двухконтурний котел (вже встановлений)! Квартира дуже світла, простора, тепла. Територія комплексу закрита від паркування стороніх авто. На території комплексу є приватний дитячий садок, в сусідньому комплексі є державний садок, амбулаторія, магазини, салони краси, зупинка громадського транспорту (по Бучі, Ірпінь, Київ) Додатково, безкоштовно є розвозка дітей до школи! Є відео за запитом! Більш детально по телефону

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/6
rieltor.ua

Найнижча ціна в комплексі! Простора трикімнатна квартира в Центральній частині Бучі з індивідуальним опаленням. Таких проектів вже немає і не буде! В квартирі три окремі кімнати правильної форми, великий балкон з виходим з кімнати, та є можливість облаштувати ще один балкон відкритого типу. Індивідуальне газове опалення, встановлено двухконтурний газовий котел та зроблена розводка під батареї, змонтована водяна тепла підлога в санвузлах та на кухні. На стінах піщано-цементна штукатурка. Встановлено якісні вхідні двері. Будинок побудовано з теплої червоної цегли та утеплено, фасад - декоративна штукатурка. Поруч епіцентр, продуктовий супермаркет Сільпо, приватна клініка Санта лен, Адоніс, торговий комплекс з кінотеатром та спортивним клубом, амбулаторія, базар, садок та гімназія і зупинки маршруток на м.Академмістечко до м.Святошино. Є парк і ліс ! Готова квартира з документами, можна робить ремонт, сусіди вже живуть, тарифи житлові Підходить під єОселя. Сертифікат.

можливий продаж по єОселя
Миколи Амосова вул., 4
rieltor.ua

Житлові комплекси у Буча

ПОСПІШАЙ придбати за вигідною ціною! В унікальному сучасному комплексі «місто в місті» ЖК «У Лісовій Бучі», в оточенні столітніх сосен Продається світла, затишна 1-кімнатна квартира зі своєю терасою 14 м². Загальною площею: 44 м² Спальня: 10м², Кухня-їдальня з панорамним вікном: 20,5 м² Ванна кімната: 3,80 м² Висота приміщень 2,7м. У квартирі передбачено: -Індивідуальне газове опалення, газовий котел Bosch -стіни цегляні; утеплення пінопласт 120 мм -залізобетонні перекриття; -Панорамні вікна. + Теплий монтаж -Прокладені сантехнічні труби, опалення і вода -лазерна машинна стяжка -машинна штукатурка стін Квартира знаходиться на 2-му поверсі (над високим цокольним поверхом) у клубному будинку у Бучі на вулиці Гостомельська 2. Закрита територія. Великою перевагою є розташування в кроковій доступності Бучанського міського парку (10-15 хв.) Школа та дитячий садок біля комплексу , Супермаркет Novus, Фора У дворі передбачено: дитячий майданчик, зона відпочинку. На першому поверсі буде Нова пошта і Магазин Зовнішні комунікації: підключення води, каналізації, газу та електрики – міські. У продажу також є 2-кімнатні квартири. Будинок зданий відразу оформлення право власності 750$ Перегляд у зручний для Вас час, дзвоніть. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!!

Гостомельська, 2
rieltor.ua

Пропонується на продаж 3к квартира з роздільним плануванням в м. Буча. Будинок клубного типу з власною територією. 2/5, 68/37/21. Хороше планування квартири. Є готовий дизайн проект квартири. Стан під чистовий ремонт. Зроблена розводка електрика, сантехніки і тепла підлога, встановлена інсталяція. Є виводи під кондиціонери. Зроблена стяжка підлоги і штукатурка стін. Панорамні вікна. Будинок заселений. Поряд парк, школа, кілька магазинів, супермаркетів та інше. Зручна транспортна розвʼязка.

Антонія Михайлівського вул., 72г
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в ЖК Гранд Бурже без комісії. Ціна під ключ . Повністю всі витрати на продавці . Продаж по переуступці. Ключі будуть в грудні місяці цього року . Доступ на квартиру є. Самий сучасний ЖК м.Буча. Торговий центр безпосередньо у будинку: супермаркет "Сільпо", кінотеатр, басейн, спортзал та інше. Зупинка громадського транспорту в 5 хвилинах пішки. Метро "Академмістечко" за 25 хвилин на маршрутці. Закрита територія з шлагбаумом, вїзд по карткам. Підземний паркінг на території. ID: 77258

Леоніда Бірюкова бульв., 4
rieltor.ua

Буча, ЖМ "Нова Буча 2.0" Князя Володимира Великого 14, новий будинок, зданий, заселений. Найбільша з можливих однокімнатна квартира площею 48.5кв.м., 9 поверх. Кімната 17.6кв.м., кухня 18.6кв.м. з великим панорамним склінням, встановлений газовий котел та датчик витоку газу. Автономне опалення, лічильник води, газу, електрики. Просторий санвузол 5кв.м.. Будинок утеплений мінватою, вікна виходять на південний схід, квартира дуже світла та тепла. Є можливість перепланування у двокімнатну. Розвинута інфраструктура, поруч зупинка, дитячий садок, торговий центр «Варшавський», школа, дитячі майданчики, магазинчики, кафе. Оформлення за договором купівлі-продажу. Документи готові. Без комісії.

Володимира Великого, 14
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в надійному ЖК міста Бучі Міленіум Стейт. Площа 39,1 кв.м. розташовується на зручному 5 поверсі 11 поверхового будинку. З початковим ремонтом - якісно виконана тепла водяна підлога в коридорі, санвузлі, кухні та на лоджії, розведено опалення та залита лазерна стяжка, виконане тинькування стін. Розвинена інфраструктура комплексу, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле, баскетбольний майданчик, безкоштовний велопрокат для жителів комплексу, продуктові магазини, салони краси, кавʼярні та багато іншого. Якщо шукаєте комплекс в 2 хвилинах ходьби від школи - Ви його знайшли! Телефонуйте для перегляду!

Івана Кожедуба, 3А
rieltor.ua

Терміновий продаж однокімнатної квартири 52 м2 в ЖК Міленіум Стейт по вул. Івана Кожедуба, 3 в місті Буча. Розташована на 4 поверсі з 11. Стіни зроблені під чистову, лазерна стяжка, тепла підлога. Підізди сучасного дизайну, грузовий та звичайний ліфт, поштомат! Кожна секція має по два входи до будинку - з дворика та з парковки! Прибудинкова територія, під"їзди та вхідні групи на кожному поверсі мають відеонагляд. •ЖК закритого типу з красивою територією, площадками та зонами відпочинку.

Кожедуба вул., 4а
rieltor.ua

Є відновлення, постанови, єОселя, готівка - працюємо! Продам 1-но кім квартиру з частковим ремонтом! Загальна площа квартири 36 кВ,м. В квартирі виконано все, залишилось на свій смак поклеїти шпалери, чи пофарбувати стіни, на підлогу постелити ламінат, плитку , санвузол повністю зроблено повністю! Квартира в середині будинку, на середньому поверсі, є ліфт! Квартира має дуже гарне розташування (схід). Опалення - двухконткрний котел (вже встановлений)! Квартира дуже світла, простора, тепла. Територія комплексу закрита від паркування постороніх авто. На території комплексу є приватний дитячий садок, в сусідньому комплексі є державний садок, амбулаторія, мазагини, салони краси, зупинка громадського транспорту (по Бучі, Ірпінь, Київ) Додатково, безкоштовно є розвозка дітей до школи! У вартість квартири входить - комора ! Більш детально по телефону

можливий продаж по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11
rieltor.ua

можливий продаж по єОселя
Горської вул., 3
rieltor.ua

2-кімнатна квартира в зданому будинку, ціна за квадратний метр всього 796 $. м. Буча, вул. Грушевського, 4Г Продаж при податках 2% !!! Сусіди вже роблять ремонт. Площа 73 м.кв., кухня 22.4 м.кв., лоджія. Поверх 3 з 3 можливих. Утеплення будинку – мінеральна вата. Заведені всі комунікації: електрика, газ, водопостачання та водовідведення. Газовий двоконтурний котел, штукатурка. В пішій доступності: Фора –3 хв., Novus – 5 хв., ТРЦ Жираф та Школа №3 – 10 хв. , Залізнична зупинка «Буча» – 15 хв. Телефонуйте або пишіть в будь-якому месенджері!

Грушевського, 4Г
rieltor.ua

Квартира в зданому будинку, можна заходити на ремонт. Ціна за квадратний метр всього 796 $. Продаж можливий під Є-оселя 3% 7% та при податках 2% !!! Площа 28,6 м.кв., лоджія. Поверх 2 з 3 можливих. Утеплення будинку – мінеральна вата. Заведені всі комунікації: електрика (13 кВт.), водопостачання та водовідведення. Електричний котел. В пішій доступності: Фора –3 хв., Novus – 5 хв., ТРЦ Жираф та Школа №3 – 10 хв. , Залізнична зупинка «Буча» – 15 хв. Телефонуйте або пишіть в будь-якому месенджері!

можливий продаж по єОселя
Грушевського, 4В
rieltor.ua

Без комісії! Від Забудовника! Продам 3-кім квартиру в ЖК Гранд Бурже (комфорт клас) в зданому будинку. Код обєкта - SF-2-891-575 ЖК знаходиться в зручній локації Бучі, на відстані 2,5 км знаходиться Бучанський міський парк, на його території розташовані озера з набережною для прогулянок, фонтани, кафе, велодоріжки, мотузковий парк, дитяче містечко і мінізоопарк. На території комплексу знаходиться ТРЦ Avenir Plaza, кінотеатр, басейн, кафе, ресторани, дитячі та спотривні майданчики. Підземний паркінг з виходом в ліфт. Можливо придбати або орендувати паркомісце. Працює своя управляюча компанія. Забудовник - Linevich Group. Будинок зданий (4-й, підїзд 5). Продаж по документам. 7-й поверх 18-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 82 кв.м: кухня-вітальня - 15 кв.м, три ізольовані кімнати, два санвузли, гардероб. Стан - від будівельників: працює ліфт, підключені всі комунікації, зроблена внутрішня розводка води та електрики (розведений мідний 3-жильний кабель), а також кабель під домофон, тв, інтернет, тепла підлога на кухні і санвузлі, встановлени всі лічильники, включаючі лічильник на тепло, біметалеві радіатори, міжкімнатні перегородки, броньовані двері з МДФ накладками, чистова лазерна стяжка на підлозі, гіпспова штукатурка, панорамні енергозберігаючі вікна Reynaers. Опалення - дахова котельня. Вартість - $78 тис.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 3
rieltor.ua

1-кімнатна квартира в зданому будинку, ціна за квадратний метр всього 796 $. м. Буча, вул. Грушевського, 4-В Продаж можливий під єОселю 3 та 7% та при податках 2% !!! Площа 46,8 м.кв., кухня 23.8 м.кв., лоджія. Поверх 2 з 3 можливих. Утеплення будинку – мінеральна вата. Заведені всі комунікації: електрика, газ, водопостачання та водовідведення. Газовий двоконтурний котел, штукатурка. В пішій доступності: Фора –3 хв., Novus – 5 хв., ТРЦ Жираф та Школа №3 – 10 хв. , Залізнична зупинка «Буча» – 15 хв. Телефонуйте або пишіть в будь-якому месенджері!

можливий продаж по єОселя
Грушевського, 4А
rieltor.ua

ЖК Рідний. Продається двокімнатна квартира в центрі Бучі в новому будинку клубного типу. Якісне будівництво з цегли, максимальне чистове оздоблення, всі міські комунікації, індивідуальне газове опалення. Вся інфраструктура в пішому доступі, одразу під домом сквер Карандаши, супермаркети, аптеки, школи, садочки тощо. Затишний чотирьохповерховий будинок на 36 квартир, самий центр міста, тиха зелена вулиця - Києво-Мироцька.;

Києво-Мироцька вул., 99
rieltor.ua

Без комісії! Від Забудовника! Продам 2-кім квартиру в ЖК Гранд Бурже Без комісії! Від Забудовника! Продам 2-кім квартиру в ЖК Гранд Бурже (комфорт клас) в зданому будинку. Код обєкта - SF-2-893-835 ЖК знаходиться в зручній локації Бучі, на відстані 2,5 км знаходиться Бучанський міський парк, на його території розташовані озера з набережною для прогулянок, фонтани, кафе, велодоріжки, мотузковий парк, дитяче містечко і мінізоопарк. На території комплексу знаходиться ТРЦ Avenir Plaza, кінотеатр, басейн, кафе, ресторани, дитячі та спотривні майданчики. Підземний паркінг з виходом в ліфт. Можливо придбати або орендувати паркомісце. Працює своя управляюча компанія. Забудовник - Linevich Group. Будинок стадії будівництва (3-я черга будівництва, 8-а секція). Термін здачі в експлуатацію - літо 2025 року. 12-й поверх 16-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 65,07 кв.м: кухня-вітальня - 22 кв.м, дві ізольовані кімнати, два санвузли, балкон. Стан - від будівельників: працює ліфт, підключені всі комунікації, зроблена внутрішня розводка води та електрики (розведений мідний 3-жильний кабель), а також кабель під домофон, тв, інтернет, тепла підлога на кухні і санвузлі, встановлени всі лічильники, включаючі лічильник на тепло, біметалеві радіатори, міжкімнатні перегородки, броньовані двері з МДФ накладками, чистова лазерна стяжка на підлозі, гіпспова штукатурка, панорамні енергозберігаючі вікна Reynaers. Опалення - дахова котельня. Можливо розтермінування на 3 роки. Перший внесок - 35% ($18 тис.), залишок рівними частинами на 36 місяців. Вартість - $59,9 тис.

Лесі Українки вул., 3
rieltor.ua
1 - 24 з 905 результатів