БЕЗ КОМІСІЇ Пряма продажа Гарна 3х кімнатна квартира, поруч зручка розвязка, парки та пляжі, дитячий садок, та магазини.

эксклюзив
Тарасівська вул., 28
rieltor.ua

Унікальна Пропозиція! Двохрівнева Квартира в ЖК "Олсія" у Центрі Бучі за Супер Ціною! Не пропустіть шанс придбати простору двохрівневу квартиру за вигідною ціною всього 23500$ у самому серці Бучі! **Характеристики:** - **Розташування:** ЖК "Олсія", Буча (центр) - **Площа:** перший рівень 27м2 + 15м2 другий - **Поверх:** 4/4 - **Стан:** чорнова штукатурка - **Вид:** приголомшливий панорамний вид **Переваги:** - Усі необхідні зручності поруч: школа, садочок, зупинка транспорту, парк – все в кроковій доступності. - Ідеальний вибір для тих, хто хоче зробити ремонт на свій смак. **Умови:** - Ціна: всього 23500$ - оформленням договір купівлі-продажу - Іпотека/сертифікат/держ програми - ТАК Ця квартира – це ваш шанс жити в центрі міста з усіма зручностями та створити інтер’єр своєї мрії. Скористайтесь вигідною пропозицією вже сьогодні!

возможна продажа по єОселя
Антонія Михайлівського вул., 72
rieltor.ua

Продаж чудової однокімнатної квартири в ЖК Нова Буча. Газифікований будинок, індивідуальне опалення. Квартира з якісним ремонтом. Є окрема гардеробна. Великий, засклений балкон. Встановлено інверторний кондиціонер. Кухня укомплектована вбудованими меблями. Встановлено варильну поверхню, духову шафу, витяжку та посудомийну машину. Сан вузол суміжний. Тепла підлога у коридорі та сан вузлі. Зручна локація комплексу, поруч є необхідна інфраструктура. Без комісії для покупця. Мінімальне оформлення при купівлі. Квартира вільна, та чекає на нових власників. Перегляд у зручний час.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/6
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Терміновий продаж! В центрі міста Буча, продається євротрикімнатна квартира з дорогим, якісним ремонтом. Житловий комплекс Гранд Бурже - це про комфорт та безпеку! Закрита територія, цілодобова охорона. Підземний паркінг (через який можна вийти до торгово центру). ТЦ Авенір Плаза, в якому є абсолютно все, і кінотеатр також. Територія комплексу - це сучасний ландшафтний дизайн, найновіші дитячі майданчики та зони відпочинку. Красивий фонтан, який підсвічується у вечірній час і його видно з вікна Вашої квартири. Тепер про саму квартиру, вона реально класна та варта Вашої уваги! Раціонально зонована. Велика кухня-вітальня площею 27 м2, з виходом на засклену лоджію з панорамними вікнами. Господарська спальня також з лоджією та виходом на відкритий балкон. Окремо дитяча кімната. Сан вузол роздільний. Є окрема гардеробна кімната. Квартира повністю укомплектована якісними, дорогими меблями та технікою. Ремонт виконано з найкращих будівельних матеріалів. Затишок, якість та комфорт - це саме ця квартира! Без комісії для покупця. Мінімальне оформленя при купівлі квартири. Телефонуйте, перегляд за попередньою домовленістю.

эксклюзив
Леоніда Бірюкова бульв., 3а
rieltor.ua

❗️П Р О Д А Ж❗️ КВАРТИРА і Бучі,вул.Кожедуба Плоша 39м² 7 пов. В квартирі ремонт на 85% Пофарбовані стіни в кухні та кімнаті "Веніціанка" На підлозі плитка по всій квартирі та тепла підлога . Тепла підлога на балкоеі теж. Комунікації : світло,газ,вода... Оформлння 2% Ціна 45000$ Ціна 36000дол до кінця липня,за готівку. Деталі 0965627965 Ключи на руках. Перегляд по домовленості.

возможна продажа по єОселя
Кожедуба вул., 10
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Буча Квартал . В квартирі все залишається . Будинок цегляний , теплий . При відключені світла є вода . Свій газовий котел . Поряд є все , школа , садочок , супермаркет, торговий центр . Поряд кінцева зупинка маршрутки до Києва . До Академмістечка 20 хв До м.Оболонь 30 хв Податки мінімальні . Є відеоогляд ID: 79068

эксклюзив
Бориса Гмирі вул., 8А
rieltor.ua

Продаж 2к квартири в м.Буча ЖК Буча квартал . Квартира з ремонтом . Все залишається . Дві просторі кімнати , ванна кімната , ніша для речей , кухня , комфортний балкон з видом на двір . Будинок цегляний , теплий . При відключені світла є вода . Свій газовий котел . Податки мінімальні . Продаж без комісії . Є відеоогляд ID 79066

Бориса Гмирі вул., 10
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у м.Буча ЖК Іділіка Авеню IDILIKA AVENUE ЖК розташований поряд з добре розвиненою інфраструктурою ,супермаркети , дитячий садок, ринок, зупинка громадського транспорту, поруч будується "Епіцентр" Зручна транспортна розвязка ,вікна виходять у двір, в квартирі індивідуальне опалення (2-х контурний газовий котел) Введення в експлуатацію кінець літа 2024, переуступку платить продавець.

Бориса Гмирі вул., 7
rieltor.ua

Є відновлення, постанови, єОселя, готівка - працюємо! Продам 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі «Нова Буча» за адресою вул.Гмирі Загальна площа квартири 59 кВ,м.+ паркомісце у постійне користування на закритій території. Вдале планування. Вікна виходять в бік лісу. В будинку індивідуальне газове опалення. Будинок введений в експлуатацію. Документам більше 3-х років. На території ЖК є магазини, аптеки, салони краси, спортзал, дитячий садок, ринок, поліклініка. Біля комплексу зупинки громадського транспорту — автобусів та маршрутних таксі до метро Святошин, Академмістечко, Оболонь. Квартира має дуже гарне розташування (схід). Опалення - двухконтурний котел (вже встановлений)! Квартира дуже світла, простора, тепла. Територія комплексу закрита від паркування стороніх авто. На території комплексу є приватний дитячий садок, в сусідньому комплексі є державний садок, амбулаторія, магазини, салони краси, зупинка громадського транспорту (по Бучі, Ірпінь, Київ) Додатково, безкоштовно є розвозка дітей до школи! Є відео за запитом! Більш детально по телефону

возможна продажа по єОселя
Бориса Гмирі вул., 11/6
rieltor.ua

Буча, центр, Нове Шосе 16. Будинок від Київміськбуд, якісне будівництво, стіни 80см. 9 поверх 12 поверхового будинку. Простора та затишна квартира з гарним та якісним ремонтом складається з двох кімнат, 22 та 17 кв.м., великої кухні-вітальні, та балкону (незасклений), а також є 2 санвузла з ванною та душовою кабіною. Квартиру можно розглядати як євротрикімнатну, тому що площа кухні дозволяє її зонувати саме як кухню і вітальню. Квартира з якісним ремонтом та меблями і технікою під ключ-"заходь та живи". Дорога італійська плитка, керамограніт, німецькі обої RASH, спальня Helvetia. Шпоновані двері. Всі меблі і техніка залишаються. Двостороння, вікна у тихий двір. Є лічильник на опалення. Двотарифний лічильник на електроенергію, що дає вагому економію. 2 бойлера. В будинку працює ОСББ. Доглянуте зеленне подвіря. Домофон. Гарна інфраструктура: центра Бучі, все поряд, прямі маршрути до Академмістечка, Святошино, Мінської. Прописана одна людина. Документам більше трьох років. Можно під програму є-оселя, чи інші. Ціна 84000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ. Перегляд по домовленності в зручний для Вас час.

возможна продажа по єОселя
Нове шосе, 16
rieltor.ua

ЖК в городе Буча

ЖК Модуль
73 объявлений
ЖК Idilika
51 объявлений
ЖК Continent
28 объявлений

Продам комфортну смартфон квартиру у закритому жк в Бучі Зелений двір, новий жк з цегляними будинками, власна інфраструктура на території В квартирі вже виконано ремонт, меблі та техніка залишаються Оформлення мінімальне Продаж за готівку Поряд зупинки транспорту, амбулаторія, ТЦ, до центру 5-7 хвилин пішки Ідеальний варіант як для особистого проживання так і для здачі в оренду Приїздіть оцінити вживу і обовязково захочете тут залишитися!

Бірюкова, 4
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Мілленіум Стейт. Вул. Кожедуба 3 Комплекс комфорт класу із закритою територією - формат двір без авто. На території комплексу спортивні та дитячі майданчики, кав’ярні та магазини. Готова квартира можна заходити на ремонт. Загальна площа 38.7 кв м. Поверх 5 з 11. У квартирі виконаний ремонт під чистову обробку - стяжка та штукатурка, встановлений котел. Якісні, надійні вхідні двері та вікна Veka. Планування квартири - роздільне. Простора кухня з балконом, та кімната, яка має вдале планування- можна з легкістю втілити гардеробну або робоче місце. Будинок теплий, цегляний, чудова шумоізоляція. Поруч Школа№3, Садок№6, клініка Діла, супермаркети АТБ та Novus. Зручна транспортна розв’язка - 20 хв до метро Академмістечко, у пішій доступності Вокзал. Без комісії для покупця Оформлення - переуступка. Телефонуйте, дуже вигідна пропозиція! Ольга, менеджер нерухомості Ліберті!

Кожедуба вул., 3
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири в Бучі по вул. Леха Качинського (Чкалова) 4в. Власник. Торг Поверх 9/10 70,7/ 32,6/13 м2. Спальня 14м2, гостьова 18,6 м2, санвузол 4 м2 Опалення індивідуальне (газ) Водяний підігрів підлоги по всій квартирі окрім кімнат Стабілізатор напруги 9 кВт Інтернет – оптика 1 ГБт Фільтр грубої очистки на вхід води у квартиру Встановлено три кондиціонери Квартира одностороння, сонячна та дуже тепла за рахунок теплої підлоги, утеплених балконів та потужного котла. У період блекаутів і наявності світла по 3-4 години температура в квартирі не була нижчою за 20 градусів. Підлога: • Кімнати: соснова дошка • Коридор, с/у, кухня, балкон : керамограніт Стіни: шпалери Marburg (Німеччина) с/в сумісний, підлога та стіни керамограніт (Італія), змішувачі Hansgrohe, сантехніка Devit. Кухня: Фасади AGT плита, фурнітура Blum, кухонний фартух Скіналі з загартованого скла, мийка Franke, вбудована техніка (холодильник, Мікрохвильова піч, духова шафа) та варильна поверхня Bosch, вбудована ПММ та пральна машина Hotpoint Ariston. Встановлений зворотній осмос води Leader RO5. Балкони: З кухні: оснащений морозильною камерою та шафою для кухонного обладнання. Не опалюється. Зі спальні: обладнаний під робочий кабінет. Встановлений стіл та полиці. Опалюється.

владелец
возможна продажа по єОселя
Леха Качинського, 4в
rieltor.ua

Без коміссії! Однокімнатна квартира в ЖК Парк Таун, вулиця Пушкінська 3-в Площа квартири 57 кв.м., кухня-вітальня 17 кв.м., Кімната 24 кв.м., з кухні вихід на балкон/терасу, встановлений двоконтурний газовий котел. Комплекс розташований при вїзді в Бучі зі сторони Києва. До великої кільцевої дороги - 9км. Сам будинок розташований в лісопарковій зоні в оточені сосен. На території комплексу є вся необхідна інфраструктура: магазини, кав’ярні, салон краси, дитячий садок. Поруч супермаркет, школа(через дві зупинки). До самого центру Бучі 5 хв на авто, до 15 хв на маршрутці. З колегами співпрацюю без дублювання реклами

Пушкінська вул., 3в
rieltor.ua

Загальна площа – 91,4 м. кв., з балконами – 95,8 м.кв. Житлова – 41,8 м.кв. Кухня-вітальня – 34,3 м. кв. Квартира на першому високому поверсі шістнадцятиповерхового будинку. Двостороння (розпашонка). Ремонт у світлих тонах. Дорога техніка. Все залишається. По всій квартирі розведено теплу підлогу (водяне опалення). ЖК має закриту прибудинкову територію, охорону, відеонагляд. У будинку власна котельня та подача гарячої води (додатково встановлено бойлер). З під’їзду можна відразу потрапити в ТЦ Авенір Плаза де є супермаркет, кінотеатр, басейн, спортзал, кав’ярні та інше.

возможна продажа по єОселя
Леоніда Бірюкова бульв., 2-а
rieltor.ua

Класна 2-кімнатна квартира в центрі міста. Розташована на середньому 8-му поверсі, площею 64,8 м., двостороння «розпашонка», світла і простора з сучасним ремонтом «для себе»: (загільзовані труби опалення, вінілова водостійка підлога, система захисту від потопу «Нептун», гіпсокартонна стеля, шафи - фарбований МДФ Еgger, італійська та іспанська плитка. Ще є кілька приємних бонусів у квартирі. Всі матеріали якісні, дорогі. В квартирі вже встановлені 2 шафи: (гардеробна при вході та шафа для зберігання речей в коридорі на 4 секції та місцем для великого холодильника side-by-side). Поряд є ВСЯ необхіднідна інфраструктура в пішій досяжності (магазини, зупинка транспорту, школа, садочок, аптека, ТРЦ з кінотеатром. Поряд будується оновлений Епіцентр, масштаб якого вражає - на разі в Україні немає аналогів цьому проекту). В квартирі ніхто не жив, немає прописаних, документи готові до угоди. Беззаперечні переваги даної пропозиції: 1. Зроблений ремонт з якісних дорогих матеріалів, сучасний, стильний, універсальний (адже світлі кольори завжди актуальні). 2. Є можливість зробити щось «по-своєму», укомплектувавши меблями на свій вибір. 3. Вдале розташування: вся важлива інфраструктура знаходиться навколо. 4. Мінімальні витрати на оформлення квартири, так як праву власності вже є три роки. 5. Вдале планування з сучасними трендами: кухня-студія, роздільний сан. вузол, є балкон. Перегляд за домовленістю

Миколи Амосова вул., 4
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в місті Буча Жк Континент. Будинок на завершальні стадії будівництва, залишився пуск газу та доробляють ремонт підʼїздів. Квартира 55 м2 на 6 поверсі, також в ціну входить кладовка 5 м2 в цокольному поверсі. Хороше планування з роздільним санвузлом, просторою кухнею та двома окремими кімнатами. В коридорі можна відділити гардеробну.

Миколи Мозгового, 2
rieltor.ua

Продаю власну однокімнатну квартиру в Бучі ЖК "Гранд Бурже", вул. Лесі Українки, буд. 3, підїзд 1. Будинок введений в експлуатацію! Квартира видова загальною площею 36,5 м2. Поверх: 13 з 16. У квартирі максимальне будівельне оздоблення від забудовника: стяжка, штукатурка, радіатори, розведена електрика, розведена сантехніка, тепла підлога на кухні та в санвузлі, панорамні вікна з енергозберігаючими склопакетами. Можна заходити на ремонт. Відмінна інфраструктура комплексу, закрита територія, охорона та відеоспостереження, дитячий/спортивний майданчик, зона відпочинку з фонтанами, підземний паркінг, автономна котельня, власний ТРЦ, де є магазини, аптека, супермаркет, кавярні, спорткомплекс з басейном, кінотеатр. Зручне розташування, уся міська інфраструктура в пішій доступності: школи, дитячі садочки, магазини, лікарня, зупинки міського транспорту. Оформлення: переуступка. Ціна 36000$ Ріелторська комісія відсутня, так як я власник! Телефонуйте, надам усю інформацію! 0635286206 - Оксана

владелец
Лесі Українки вул., 3
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира з великою кухнею 24м2 (євротрьошка) в новобудові за адресою вул. Миколи Амосова, 4. Це ідеальний варіант для тих, хто хоче втілити свої дизайнерські ідеї з нуля. Загальна площа квартири становить 71 м², що дозволяє облаштувати просторе і комфортне житло. А кухня-вітальня площею 24м2 дасть можливість збиратись всією сімʼєю та отримати позитивні емоції від спільно проведеного часу разом. Індивідуальне опалення дає можливість контролювати температуру у будь-яку пору року. Район з розвиненою інфраструктурою: поруч є магазини, школи, дитячі садки, аптеки, пошта та торгові центри. До громадського транспорту всього кілька хвилин ходьби, що робить пересування по місту та в Киів зручним і швидким. Для вашого авто завжди знайдеться місце на парковці, а діти зможуть гратися на сучасному дитячому майданчику. Ця квартира – чистий аркуш, на якому ви можете створити свій унікальний простір. Зацікавлені? Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про огляд!

Миколи Амосова вул., 4
rieltor.ua

Новий та сучасний ЖК класу Комфорт Переоформлення НУЛЬ % Вартість метру лише 848$ - опалення індивідуальне, встановлено котел - цегляний будинок - рік будівництва 2023 р; - територія закрита для авто та сторонніх - відеоспостереження; Поверх 5/9 Чудовий район з власною інфраструктурою. У пішому доступі ТРЦ Avenir Plaza, Варшавський ринок, школи, садочок, медична амбулаторія. Як мешканець цього ЖК ви отримуєте: - Закритий двір, картковий доступ; - відеоспостереження у під’їздах та на поверхах; - консьєрж сервіс; - комфортний простір «Friends Space» з Wi-Fi , дитяча кімната та ігровий комплекс на території. - торговий центр в будинку. - ландшафтний дизайн території, пішохідна алея для прогулянок. - зупинка громадського транспорту біля будинку. Продаж без комісії! Телефонуйте!

эксклюзив
Гмирі Бориса, 7
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в комплексі бізнес класу Гранд Бурже, що має підземний паркінг, та вихід в торговий комплекс Авенір плаза, що вміщує супермаркет Сільпо, аптеку, дрібні крамниці, спортивний комплекс з басейном та кінотеатр і ресторан. Квартира світла, затишна, тепла, розташована всередині будинку. В квартирі виконаний ремонт, на стінах шпалери, на полу кахель, стеля натяжна. На кухні є кухонні меблі і техніка ( варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник). Санвузол з душовою, є пральна машина і бойлер. Кімната простора з розкладним диваном і гардеробною, в кімнаті встановлено кондиціонер. Опалення, кришна котельня, на квартиру встановлено лічильник опалення, вода та світло теж по лічильниках. Мінімальне оформлення, детальніше 097-144-51-88 Вікторія.

возможна продажа по єОселя
Леоніда Бірюкова бульв., 3
rieltor.ua

Без комісій! Єоселя ТАК! Продаю цікаву квартиру в заселеному будинку біля Авенір Плаза Буча. Усі комунікації підключені. Сусіди вже закінчують ремонт! Поруч із будинком зупинка маршруток до метро. Поруч усі обєкти інфраструктури. У 300 метрах Торгово-розважальний центр Avenir. центр. Дитячий садок, нова школа. Упорядкований комплекс. Дитячі спортивні майданчики. 300 метрів до нового, сучасного дитячого садка. Тихий, спокійний район.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 33
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у ЖК Аврора в м. Буча Загальна площа 35,4 кв м. В квартирі вже розведено електрику, зроблений частковий ремонт, індивідуальне газове опалення (є котел). Будинок теплий, чудова шумоізоляція, є ліфт та підземний паркінг. Засклена лоджія на всю квартиру. Висота стелі від 2,60 до 3,86 метрів, є можливість зробити дворівневе планування Розвинена інфраструктура поруч:ТРЦ Avenir Plaza, Епіцентр, дитячий садочок, школа, ліс та зручний виїзд до Києва. Оформлення мінімальне - 2%. Без комісії для покупця! Телефонуйте, або пишіть у зручний для Вас месенджер - відповім на всі питання та проведу перегляд! Вероніка, сімейна агенція нерухомості Liberty

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Вишнева вул., 37
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК "Сонячна Оселя". Будинок вже зведений, зараз проводяться оздоблювальні роботи. Квартира знаходиться на завершальному етапі будівництва, тому ціна дуже вигідна. Якщо у вас є трохи часу почекати до здачі будинку в експлуатацію, яка планується на кінець цього року, це буде гарна інвестиція, оскільки після здачі ціна на таку квартиру буде вищою. Додатково будуть виконані штукатурка стін, стяжка підлоги та встановлення двоконтурного газового котла. ID: 76522

Мозгового вул., 7
rieltor.ua
1 - 24 из 1498 результатов

Квартиры в Буче, купить которые можно очень выгодно – это жилье в курортной зоне, расположенной в Киевской области примерно в 20 км от столицы. Здесь находится не только резиденция главного Деда Мороза страны, но и множество других интересных мест. Продажа жилья в Буче в последние годы интересует все большее число людей, ведь этот пригород Киева славится отменной экологией, удобной и полноценной инфраструктурой, а также развитой сетью транспорта, позволяющей быстро перемещаться не только непосредственно по городу, но и выезжать за его пределы.

Продажа квартир в Буче – цены, транспорт, инфраструктура

Стоимость квадратного метра жилья играет далеко не последнюю роль при выборе конкретного города и места для покупки квартиры, особенно учитывая непомерно высокие цены на столичную недвижимость и их постоянный рост. Для многих из нуждающихся в том, чтобы купить квартиру, Буча – это оптимальный вариант по соотношению цены и удаленности от столицы. Тем, у кого нет собственного автомобиля, удобнее всего будет добираться до Киева на автобусах и маршрутных такси, прибывающих к станции метро Академгородок. Время в пути зависит от загруженности трассы и составляет около 30 минут.

Выгодно купить жилье в Буче на вторичном рынке вполне реально, ведь он представлен достаточно большим количеством предложений, среди которых встречаются самые разнообразные варианты и порой очень привлекательные объявления от собственников. Почему желающие купить квартиру в Буче вторичный рынок рассматривают в первую очередь? Объяснений этому можно найти сразу несколько, но чаще это происходит потому, что в этом сегменте рынка выбор является более разнообразным, а стоимость жилья порой оказывается действительно небольшой. Продажа жилья в Буче на вторичном рынке привлекательна еще и потому, что дает возможность сразу оценить все преимущества и недостатки своего нового дома, а также сразу отметить новоселье.

Найти и просмотреть все объявления, в которых предлагается срочная продажа квартир в Буче, вторичка это будет или уже заселенная новостройка, можно теперь в одном месте, а именно на страницах нашего портала. Удобный поиск, разнообразные фильтры и возможность приобрести жилье без посредников – это основные преимущества, которые мы готовы предложить каждому, кто планирует купить жилье в Буче.