Унікальна можливість придбати простору та світлу 3-кімнатну квартиру площею 84 кв.м на 15-му поверсі! Якісний ремонт, виконаний з використанням дорогих матеріалів, підкреслює статус та комфорт цього помешкання. В квартирі встановлено високоякісну сантехніку, що гарантує комфорт та довговічність у використанні. Місцерозташування квартири надзвичайно зручне: поруч магазини, школи, дитячі садочки. Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Опалення центральне. Сантехніка в доброму стані.

ексклюзив
Симона Петлюри вул., 36а
rieltor.ua

ЖК КРОНА ПАРК! Продається квартира в одному з найкомфортніших житлових комплексі Броварів жк Крона Парк. Затишний двір, вид на приватний сектор та неймовірні заходи сонця це буде очікувати власника цієї квартири. ЖК "Крона Парк" новий комплекс в Броварах зі зручним розташуванням та комфортною інфраструктурою для молодих пар та сімей. В будинку 3 ліфти, консьєрж, постійне відеоспостереження. В підїзді відеоспостереження та консєрж. 2 пасажирські ліфти та 1 грузовий. Підземне приміщення будинку використовується під укриття. Квартира загальною площею 54 м2 розташована на 5 поверсі. В квартирі роздільне планування: окрема простора спальня; велика кухня; коридор; санвузол; балкон. Квартира з ремонтом, повністю мебльована. Є бойлер, кондиціонер. Поруч з житловим комплексом зручна транспортна розвязка і розвинена інфраструктура: в 5-ти хвилинній пішій доступності зупинки транспорту, супермаркети Сільпо та Varus, McDonalds, відділення Нової пошти, паркова зона, фітнес-клуб. Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд!

Симоненка вул., 30А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж вишуканої квартири в самому серці міста з усіма перевагами життя у розкішному будинку бізнес-класу. Квартира розташована на 6 поверсі 11-поверхового будинку з відмінною інфраструктурою, в місті Бровари б-р Незалежності, 2Б ЖК Атлантіс. Унікальний проект, де поєднані сучасні технології та висока якість будівництва. Панорамні вікна забезпечують відмінне освітлення та прекрасний краєвид. Автономне опалення та два кондиціонера для забезпечення комфортного клімату. Повністю обладнана екологічно чистими деревяними меблями та матеріалами оздоблення, зробленими на замовлення (ціна меблів обговорюється окремо) . З повним набором якісної техніки, включаючи холодильник, пральну машину, варильну поверхню, духову шафу, два кондиціонера, шафу-купе, газовий котел, кутову ванну, та штори з електроприводом. Квартира нова, ніхто не проживав в ній, не прописаний. В будинку 2 ліфти вантажний та пасажирський фірми KONE, камери відеоспостереження та сучасний домофон, який викликає на телефон. Відмінне обслуговування будинка та придомової території. Розвинена інфраструктура з кавярнями, барбершопами, салонами краси та фітнес-центрами. Закритий охороняємий паркінг з власним паркомісцем входить у вартість квартири. Ця квартира - втілення розкоші та престижу, яке підкреслить статус та смак свого власника.

власник
Продаж 1к квартира в елітному будинку в центрі міста.
olx.ua

Крона Парк 2, 2к. квартира, 71,28м2, після будівельників Вікна на Симоненко, власник

власник
2к Квартира, Крона Парк 2
olx.ua

Без %, продаж двокімнатної квартири у Броварах в районі Торгмаршу, вулиця Москаленко 8 б. Якісний будинок 2011 року з вдалим плануванням. В квартирі зроблений якісний ремонт :" Для себе", так як абсолютно не планувалася продажа. Квартира знаходиться на 12 поверсі 16 поверхового будинку( видова) . Загальна площа квартири 75 метрів, кухня 12 , дві кімнати по 21 метру. Матеріали для ремонту купувались виключно якісні і всі "стадії" ремонту контролювалися! Ремонт продуманий до дрібниць! Кольорова гамма виконана в пастельних тонах. Вікна Саламандер з ролетами , кондиціонери Самсунг. Духова шафа, варочна панель, посудомийка - SMEG. Фасад кухні дерево , мийка камінь натуральний, холодильник Libher, стіл обідній на 6 персон овальний з баром внизу. Всі двері в квартирі з вільхи з авторським малюнком на матовому склі. Люстра -кришталь . Кухня збільшена за рахунок лоджії і на неї винесена частина кухні: мікрохвильовка, кавоварка та тостер , також велитенське крісло для відпочинку і гойдалка. В одній спальній кімнаті руминський гарнітур: Деревяна шафа велика, бібліотека, комод, стіл з фасадами з двох сторін, кровать. Друга кімната з лоджією -3м. та шафою,комодом, морозильною камерою та сушкою для білизни та батарея. В кімнаті велике ліжко, дві тумбочки ,шафа та комод. Коридор 10 метрів з шафою молочного кольору та затишними бра у формі ангелочків. Коридор відокремлений від вхідного холлу затишними шторками. Вхідний холл 4 метра з плиткою кольору какао як і на кухні. Також платяна шафа такої ж якості як у спальні, зеркало у повний зріст. Ванна кімната 5 метрів з ексклюзивним гарнітуром та пральною машиною, замість душової зроблено піддон з натурального каменю і викладено оніксом, стільниця під умивальником також з натурального каменю з оніксом . Встановлена сушарка для рушників .Всі аксесуари підібрані в одному стилі. В туалеті підвісний унітаз ( кришка з самодоводчиками), бідетка, рукомойник, інші аксесуари. Плитка в ванній та туалеті однакова. Витяжки . Білш докладну інформацію та більше фото , можу скинути додатково. Додатково на поверсі є кладова, для зберігання речей( з дозволами від сусідів). Квартира варта вашої уваги і задовольнить самого прискіпливого та вибагливого до деталей покупця. Дуже вдале розташування у Броварах з шикарною інфроструктурою , транспортною розвязкою. До метро Лісова курсує багато маршрутів. 85000т.уе. торг.( меблі та техніка обговорюються)

БЕЗ %, Продажа 2х.квартири в Броварах, Москаленко 8 б,
olx.ua

Продаж просторої 3х кім квартири , місто Бровари , вулиця Київська 235-а, ЖК Медісон Гарденс зелений будинок , стан після забудовників , будинок зданий , частково заселений . 4/7 поверхового . Загальна площа 88,6/ 50,5 житлова / кухня 12,1. Квартира трансформер, зручна до перепланування .Закрита прибудинкова територія , цілодобова охорона . Панорамні вікна . Вікна виходять в двір . Є можливість купити або взяти в оренду паркінг . 75000 уе торг Право власності готове , можливий продаж є-оселя , є-відновлення , кредит .

Продаж 3х кім квартири Медісон гарденс , є-оселя є відновлення
olx.ua

Пропоную 2х кім. квартиру по вул. Грушевського 19 на продаж . Квартира гарна , сучасна 81 м2 - на 9 поверсі . Продається з меблями , всією побут. технікою . Дуже гарне розташування будинка, поруч все : школа , д/ садок , магазини і прекрасний парк , озеро . Гарне місце для проживання . Ціна - 75000 $

Продаж  2х кім квартири !
olx.ua

Продаж квартири з ремонтом у ЖК бізнес класу «Атлантіс», розташованому в самому центрі міста Бровари за адресою: Бульвар Незалежності, 2б. Квартира продається без меблів (кухонний гарнітур та техніка залишаються) Квартира знаходиться на 6 поверсі 11-ти поверхового монолітно-каркасного будинку 2014р забудови. У будинку 2 ліфти фірми KONE: вантажний та пасажирський. Висота стелі 3 метри. Планування квартири: - кухня - спальня - засклена лоджія - санвузол Опалення та гаряча вода – індивідуальний двоконтурний газовий котел. Газова плита. За кожним власником у комплексі закріплене місце для паркування з цілодобовим відеоспостереженням, що входить у вартість квартири. Ця чудова квартира пропонує всі зручності для комфортного життя. Квартира абсолютно нова, ніхто не прописаний та ніхто не проживав в ній, що гарантує чистоту та бездоганний стан приміщення. Спліт-системи забезпечать приємний мікроклімат в будь-яку пору року, а електроштори додадуть легкості в управлінні світлом та приватності. Меблі з натурального дерева надають приміщенню неповторного шарму, а подвійні двері забезпечать надійний захист від зовнішніх шумів та взлому. Крім того, у цій квартирі використовуються лише натуральні матеріали, що створює затишну та екологічно чисту атмосферу.

Продаж квартири, Бровари, ЖК Атлантіс, 53м2, бізнес клас
olx.ua

Унікальна можливість придбати простору та світлу 3-кімнатну квартиру площею 84 кв.м на 15-му поверсі! Якісний ремонт, виконаний з використанням дорогих матеріалів, підкреслює статус та комфорт цього помешкання. В квартирі встановлено високоякісну сантехніку, що гарантує комфорт та довговічність у використанні. Місцерозташування квартири надзвичайно зручне: поруч магазини, школи, дитячі садочки. Будинок - Бетонно монолітний, в квартирі 3 кімнати. Опалення центральне. Сантехніка в доброму стані.

Симона Петлюры улица, 36А, Бровары, Бровары, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Трояндовий. Сучасне планування площею - 107 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 1 поверсі 3-х поверхового будинку. Адреса новобудови - Бровари, Фельдмана, 1. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - Київ Білдінг Груп .

Фельдмана улица, ул. Спорти, Бровары, Киевская 74994.0 USD
dom.ria.com

Бровари, вул. Ярослава Мудрого, 28, відносно новий будинок, чистий акуратний підїзд, консєрж. Гарна інфраструктура: поряд зупинка транспорту, магазини, супермаркети, два парка. Квартира знаходиться на 17 пов/17 поверхового будинку, над квартирою повноцінний технічний поверх. Стан квартири дуже гарний: нова електрика, сучасна сантехніка, балкон засклений. Усі матеріали для ремонту використовувалися дорогі і якісні, добротна деревяна столярка, натуральний, деревяний, свіжий паркет. Квартира пропонується з усіма наявними меблями (вбудована кухня, спальний гарнітур з натурального дерева, шафи-купе, диван) і технікою (вбудована кухонна техніка, 2 кондиціонера). Встановлено ковані двері разом з сусідньою квартирою: дуже зручно для зберігання велосипелів, дитячого візочка, санок. Вільна і готова до продажу. Можна заселятися у день придбання. 74000 дол., можливий торг. Плюс комісія рієлтора.

Ярослава Мудрого продам класну 3 к квартиру ремонт меблі техніка
olx.ua

Представляємо вашій увазі прекрасну можливість придбати просторну трикімнатну квартиру у ЖК "Гранд Парк", розташованому на вулиці Фельдмана 1 в Броварах. Цей клубний будинок знаходиться у затишному районі біля лісу, в районі Сади, що забезпечує затишок і комфорт вашого проживання. Квартира розташована на двох поверхах і має чудове планування, що дозволить вам максимально використовувати кожен квадратний метр простору. Площа 117 кв.м Вікна квартири виходять на приватний сектор, що забезпечує вам приватність і тишу. Навколо будинку знаходяться всі необхідні інфраструктурні обєкти: ліс, магазини, дитячі садки, школа, зупинка транспорту, аптеки та новий сосновий парк, що робить це місце ідеальним для комфортного проживання. Квартира обладнана автономним газовим опаленням, що забезпечить вам тепло і комфорт в будь-який час року.

можливий продаж по єОселя
Фельдмана вул., 1
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру пл.87,2 м2 по вул. Симоненка, 32, ЖК "Крона парк 2". Кімнати роздільні, квартира має оглядовість з вікон на схід, південь та північ. Будинок теплий та безпечний - стіни з цегли, утеплення з мін. вати. Якісна віконна та дверна фурнітура, 3 ліфти, консьєрж, облаштування та прибирання придомової території. С/в окремий, з кухні велика засклена лоджія. Зручне і практичне планування, розташування у двір, тихо, дороги не чути. Поруч вся інфраструктура. Зараз можлива переуступка, будинок на стадії оздоблювальних робіт, здача в 2-3 кв. 2024 р. Ціна 73 тис.у.о., торг до продажу.

Продам 3 кім.квартиру ЖК "Крона парк", 3 поверх.
olx.ua

У продаж пропонується двокімнатна квартира за адресою Ярослава Мудрого, в м. Бровари. Квартира світла та простора загальною площею 63 м² повністю мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою. У квартирі виконано якісний ремонт. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з відеоспостереженням, консьєржем та кодовим замком. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, салони краси аптеки, ринок, кавярні, ТРЦ, школа та дитячий садок. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-907-339-LX.

2к кв вул. Ярослава Мудрого, Парк Шевченка, м. Бровари
olx.ua

Продається гарна квартира в Зеленому кварталі! Середній поверх, ремонт, меблі, техніка, закрита територія під охороною, консєрж. Гарне розташування, новий масив з комфортним житлом, поруч сосновий парк та вся інфраструктура міста! Питання та перегляди за телефонами!

Продається 1к. Зелений квартал, закрита територія!
olx.ua

ЖК Кrona park 2 вул.Соборна 21 ПРО КВАРТИРУ : Загальна площа 69кв.м. Площа кухні 15кв.м. Є балкон Без ремонту 13 поверх Державні програми розглядаємо :єОселя,єВідновлення ,УБД та інше . Плюси вашої майбутньої квартири : 1 Квартира розташована на південній сонячній стороні будинку в ЖК Бізнес-класу. 2 Якісні панорамні вікна: в квартирі буде завжди світло та тепло. 3 Краєвид: з панорамних вікон відкривається гарний вид на міський простір. 4. В квартирі вже встановлені теплолічильники. 5 В цій квартрі ви будете завжди відчувати БЕЗПЕКУ (охоронна територія та постійний відеонагляд). В квартирі є пожежна сигналізація. Розташована подалі від ліфта. 6. Квартира обиралася і купувалася для себе. Дім зданий у 2022р, більшість ремонтів вже зроблені, в ньому вже живуть мешканці. 7. Поряд з будинком є дитячі садочки і школи, у дворі знаходяться дитячі спортивні майданчики (вашій дитині буде де пізнавати світ та розвиватися ). Поряд з будинком є парковка, яку видно з вікна. ПРО КОМПЛЕКС : Будинок 3.2 в комплексі Житловий комплекс Krona Park II — унікальний проект, в якому вдало поєднані сучасні технології, висока якість будівництва та максимальна турбота про кожного мешканця. Цей комплекс бізнес-класу розташований в екологічно чистому куточку Київської області — місті Бровари. ІНФРАСТРУКТУРА : Поруч вся необхідна інфраструктура: супермаркет Сільпо, Епіцентр, Нова Пошта, автобусна зупинка, Розетка, кафе, кав’ярні, парк, барбершопи, салони краси, фітнес-центр, паркінги, тощо. Неподалік ліс. При цьому 15-20 хвилин їзди до Києва. - Є варіанти в цьому ЖК та сусідніх ЖК 1-к 2-к 3-к

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 21
rieltor.ua

Дослідити місцевість

Квартира в ЖК Саванна Сіті,корпус Тигр 1, закрита територія під охороною, велика кількість дитячих майданчиків, багато місць для парковки, на території магазини, піцерія! можливість перепланування. Поруч приватна школа та дитячий садочок, новус . Квартира продається по переуступці

власник
Савана Сіті 3-х кімнатна квартира ТОРГ
olx.ua

Продаємо власну 2-кімнатну квартиру 48 кв.м. на 12 поверсі в новому будинку в хорошому районі м. Бровари. Будинок здався в 2020 році. Окремі спальня, дитяча та кухня-вітальня. Квартира дуже світла, тепла та затишна. Всі меблі та техніка вбудовані, фурнітура blum. Сучасний ремонт, натяжна стеля не плівка, а тканина пофарбована, шпалери в спальні та дитячій паперові, що є екологічно. Підходили до вибору матеріалів дуже відповідально, так як робили все для себе. Нові власники будуть дуже задоволені, якщо Вам відгукується, чекаємо на перегляд. Реальним покупцям гарна знижка

власник
Симоненко улица, 107Б, Сады, Бровары, Киевская 72000.0 USD
dom.ria.com

Продам двокімнатні квартиру в живому комплексі Крона парк 2, 71 кв.м. Квартира розташована на 2 поверсі. Будинок не над дорогою. Здача будинку 3 квартал 2024 року. Власник.

Продам 2-х кімнатну  квартиру (Крона парк 2)
olx.ua

Бровари продам 2 кім.квартиру цегляного будинку. 2/10 пов. 78 /43 / 12м. кухня. Залишаються меблі та техника,штори,люстри і тд. балкон - м.пластик, утеплений ,обшит. З великої кімнати лоджія м.пластик, утеплена . Поли кахель, ламинат. Лічильники, газ. Автономне опалення.поли з підігрівом. 72000у.е. 06******04 Олена Петрівна агенство+ %.

Бровари продам 2 кім.квартиру  з ремонтом,меблями.
olx.ua

Продаж квартири з ремонтом в одному з найкращих районів м Бровари на вулиці Грушевського біля парку Перемога. Квартира в хорошому стані, залишаються меблі, холодильник, котел, посудомийна машина, кондиціонери. В квартирі є газовий котел на воду і опалення. Ідеальне місцерозташування, поруч вся інфраструктура, зупинки транспорту, магазини, школи, садочки, бювет, художня школа з різноманітними гуртками. Продаж без комісійних для покупця

Грушевського вул., 15Б
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну кваитиру ЖК Medisson Gardens.Вікна виходят у двір комплекса, що є немаловажним фактором і захистом від проїздної частини. Шикарне плануваня квартири,зала квартири на два вікна,такого планування немає в продажі. Квартира 100% побудована,також 100% виплачена.Продаж від ВЛАСНИКА.Дом зданий в експлуатацію, документи на рукпх. Ціна дишевше ніж у забудовника, непотрібно чекати.Квартира розташована в середині дома.Встановлені всі лічильники. Попадає під програму Є ОСЕЛЯ.Право власності на руках.

2х-кім Medison Gardens.
olx.ua

Видова 2кімнатна квартира в ЖК Лісовий квартал, в центрі міста Бровари. В квартирі вдале планування, класний вид з вікон, у вітальні панорамні вікна ( до підлоги), просторі два санвузли, і є балкон закритий і відкритий. Загальна площа 69 м2, кухня 12,2, кімнати 19 м2 і 17 м2, передпокій 8 м2, санвузли 5,1 і 3,4 м2. Будинок заселений. Придомова територія облаштована паркомісце и, дитячим майданчиком, камерами відео нагляду. Зручне розташування житлового комплексу - центр міста, поруч і все необхідне і зелена зона. Дзвоніть, відповім на всі питання детальніше.

Продам квартиру в ЖК Лісовий квартал, Бровари
olx.ua

ЖК Крона Парк Вул. Симоненка ПРО КВАРТИРУ : Загальна площа: 45.50 м² Площа кухні: 12.10 м² Клас житла: Бізнес Кількість кімнат: 1 кімната Cанвузол: Суміжний Ремонт свіжий і якісний Житловий комплекс Krona Park II — унікальний проект, в якому вдало поєднані сучасні технології, висока якість будівництва та максимальна турбота про кожного мешканця. Цей комплекс бізнес-клас розташований в екологічно чистому куточку Київської області — місті Бровари. Технологія будівництва – каркасно-монолітна, стіни – повнотіла керамічна цегла, фасад - система утеплення під штукатурку. Паркинг – наземний. ІНФРАСТРУКТУРА : Поруч вся необхідна інфраструктура: супермаркет Сільпо, Епіцентр, Нова Пошта, автобусна зупинка, Розетка, кафе, кав’ярні, парк, барбершопи, салони краси, фітнес-центр, паркінги, тощо. Неподалік ліс. До м.Києва шлях займає 15…20хв - Є ще варіанти в цьому ЖК та сусідніх ЖК Комісія %

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ єОселя Крона Парк Бровари центр
olx.ua
123...8
1 - 24 з 183 результатів