Продається від власника. Уже є готовий дизайн-проект з обмірними планами та розрахунками для будівельників. В квартирі багато великих вікон, що дозволяє її гарно зонувати. За проектом, на першому поверсі кухня, віталньня, кабінет та ванна. На другому - дві спальні та гардеробна. Власність оформлена на одну людину, документи готові до продажу. Дворівнева квартира в ЖК Scandia з монолітним перекриття між поверхами. Введений в експлуатацію 2023 р. По єОселя продається також. Прохання писати в месенджери Telegram/ Viber замість дзвінків. 093 246 49 60 З ріелторами співпрацюємо, пишіть.

власник
можливий продаж по єОселя
Анатолія Луценка вул., 23
rieltor.ua

Продаж 3х кімнатної квартири в самому центрі міста! Адреса м.Бровари, вул.Героїв України,16 (Гагаріна). Площа 50,6/34,7/5,2 кв.м Поверх 3/5пов. Цегляний 5ти поверховий будинок, тихий двір, чисте парадне. Квартира в житловому стані. Одна кімната прохідна. М/п вікна по всій квартирі крім однієї кімнати. Поруч парк ,озеро, Варус, зупинка, школи, садочки! Ціна: 40 000у.о. Агенство комісія % *Кредит, є-оселя не підходить.

Героїв України вул. (Гагаріна), 16
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам однокімнатну квартиру в ЖК Крона Парк 2, вул.Симоненка,32, в будинку №8, 5/10 пов., Будинок активно будується, планова здача в експлуатацію 4 квартал 2024року Будинок бізнес класу, розташований в центрі міста. Найкращий житловий комплекс міста. Продаж по переуступці. 40000 дол.США Переоформлення за рахунок покупця

власник
Продаж 1к квартири Крона Парк 2 Бровари  (власник)
olx.ua

Продам квартиру в м. Бровари по вул. Симоненко, буд.107 А, в ЖК Атлант на Київський від власника. Квартира від забудовника, мною лише поставлено тепловий лічильник, але в кввртирі є машинна шпаклівка та розведена електрика. Дуже зручне розташування будинку (зручна локації, наявність усієї інфраструктури). Більше детальніше - телефонуйте.

власник
Квартиру в м. Бровари
olx.ua

Продается Срочно 1 комнатная квартира в Лесном Квартале от собственника без риелтора. Свечка. Установлен счетчик. Пишите на вайбер или олх.

власник
Продается Срочно 1 комнатная квартира  Лесной Квартал
olx.ua

Продається 2-х кім кв по вул.Полюя Івана,15.Будинок цегляний, знаходиться в тихому районі міста.Дві кімнати+другий уровень.Є тамбур з окремою шафою.Автономне опалення. Теплові електропанелі+підігрів полів в прихожій,та санузлі.Сама квартира дуже тепла,при відключенні обігріву при сильному морозі,температура не нижче 14 градусів.Є два кондиціонери,які працюють,як на холод,так і на тепло.Стоять фільтри для очистки води. Із техніки залишаються:бойлер,пральна машина,посудомийна машина,холодильник,електроплита,духовка,а також всі меблі.Біля будинку багато місця для парковки автомобілів.Не далеко пряма траса на Київ,15хв їзди на авто.

Продається 2-х кім кв(можлива єОселя)по вул.Полюя Івана,15.Торг.Бровар
olx.ua

Продам 1 комн. квартиру , Бровары, ул.Киевская д.247, ЖК "Лісовий Квартал" , 10этаж / 25 ,новострой, три лифта, есть генератор на весь дом, 37.7/20/10, стеклопакеты, лоджия не застеклена, прекрасный вид из окна, квартира после строителей, без отделки, свободная планировка.Рядом торговый центр , магазины" Сильпо", "Эпицентр",парк, удобная транспортная развязка, до ст.м Лесная 20-30 мин маршруткой. цена 40000у.е | Ексклюзивний договір

1к, Киевская 247, срочно!, ексклюзив, новий дім, недорого
olx.ua

Продам однокімнатну дворівневу квартиру в лісо-парковій зоні між Броварами та Києвом, дуже зручне розташування, транспортна розв’язка, метро Лісова 10 хв транспортом, електричка, ліс, парк з озером. Будинок комфорт класу в ЖК Скандія. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. м. Бровари, Героїв Крут, будинок 7, ЖК Scandia; 1-кімн, 8-й поверх, площа: 54,1\14,8\5; Без ремонту, після будівельників. Балкон. ЖК Скандія-це справжнє європейське містечко з невисокими скандинавськими будиночками. Є озеро з зоною відпочинку. Тут комфортно, свіже повітря, поряд ліс. Повна інфраструктура з дитячими садками, школами й усіма можливими магазинами. Територія закрита, охорона комплексу. На автівці можна заїхати лише по пропускам, відеоспостереження території комплексу створює комфорт та безпеку. До Метро 10 хвилин (ходить маршрутка) квартира з Документами. Ціна: 40000 USD

1-кімнатна м. Бровари, Героїв Крут, будинок 8, ЖК Scandia
olx.ua

Продажа однокомнатной квартиры в новом быстро развивающемся ЖК "Scandia". Расположена на 4-м этаже 8-ми этажного уже сданного дома ( документы на право собственности на руках). Состояние - как на фото (после строителей). В квартиру заведено электричество, вода, установлены радиаторы отопления. Есть возможность сделать 2-х ярусную квартиру объединив с квартирой на 5-м этаже (аналогичная по планировке, квадратуре и состоянию). Есть балкон. Территория ЖК находится под круглосуточной охраной, въезд через КП, есть детские площадки, магазины, салоны и многое другое для комфортной жизни. Расстояние до общественного транспорта - 1.5км (м. Лесная 12км). Просмотр возможен в любое удобное время. Торг.

Продажа квартиры в новом быстро развивающемся ЖК "Scandia"
olx.ua

Продаж великої однокімнатної квартири ЖК Scandia. 58м2, 6 та 7 поверх, вільне планування, всі комунікації заведено в квартиру. Клас комплексу Комфорт + 2, комбінована система облицювання фасаду гарантує 40% економії на опаленні. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою. Містечко на території лісо-паркової зони. Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва – 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Загалом планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. В кожному будинку своя газова котельня на опалення. Гарний ЖК з перспективою! Дуже легко переплановується в 2кім, є планування у фото. Продаж по переуступці, але можливий продаж під державну програму «Єоселя». 40000$ Є варіанти одно та двокімнатних квартир в цьому ЖК, ціни нижчі, ніж в забудовника. Телефонуйте

Продаж 1 к 58м2 ( можна в 2кім перепланувати) ЖК Скандія / Єоселя
olx.ua

Продається квартира в ЖК Крона парк 2. 49кв.м. загальна площа, 2 поверх із 17. Комплекс бізнес-класу розташований в гарному місті (поряд ліс і вся необхідна інфраструктура). Заявлена сдача в експлуатацію 3 квартал 2024 року. 4 будинок. Дуже гарне планування. Легко робиться євродвушка)). ПЕРЕУСТУПКА.

1 кімнатна 49 кв.м. ЖК Крона парк 2. 2/17пов.
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в ЖК бізнес класу Medison gardens, Бровари. Квартира знаходиться в 3му будинку, будинок вже зданий. Поверх 6. Вікна виходять у двір. ЖК знаходиться в новому мікрорайоні Броварів. Зовсім поруч багато різних мазагинів, торгівельні центри, Сільпо, McDonald. Також багато салонів краси, спортивних клубів та дитячих приміщень, дитячі майданчики і парки. Поруч є садочок. Розвинена транспортна система. Квартиру продаю по переуступці. Якщо не виходить додзвонитися, будь ласка, напишіть тут повідомлення і я скину інший номер для звʼязку

Продам  1-кімнатну квартиру в Medison gardens. Власник
olx.ua

Квартира 2 кімнати, 55.3 м2, ЖК Scandia D18 будинок, введення в експлуатацію в 2-3 кварталі поточного року Будинок збудований, залишились фасадні роботи. Переуступка

власник
2 кімнатна квартира в Броварах ЖК Scandia
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира біля парку Шевченка, розвилка. 2 поверх 4х-поверхового будинку. Зручна транспортна розвʼязка, поруч супермаркет, аптеки, магазини, кафе. Кухня 6кв.м, газова колонка. Санвузол роздільний. 1 кімната прохідна, 2 окремих, невеличка кладовка. Можливість перепланування. Житловий стан. Можливий продаж по сертифікату є-відновлення. В 50м парк Шевченка.

власник
Продається 3к. квартира, Бровари, розвилка
olx.ua

КОД Продаж 1-к квартири в новобудові з євроремонтом в ЖК «Атлант» по вул. Симона Петлюри 21-Б м. Бровари. 7 поверх 16 поверхового будинку. Загальна хплоща 31 кв.м. В квартирі виконаний якісний сучасний ремонт, встановлена побутова техніка, меблі та все необхідним для комфортного проживання. Надзручне розташування житла- поруч супермаркети, ТЦ,ТРЦ «Термінал» школи, садочки, ігрові майданчики, кафе, салони краси, поштові відділення, зупинки громадського транспорту та інше. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Продаж 1-к квартири ЖК «Атлант»  м.Бровари Симона Петлюры ул., 21-Б
olx.ua

Продается 2-х комнатная квартира в Броварах. Бульвар Независимости 21. Состояние- под ремонт. Один владелец. Документы готовы к продаже, без Долгов. Хорошее месторасположение - пешая доступность центр, Терминал. Тільки готівка!

власник
Квартира Бровары
olx.ua

Дослідити місцевість

Продаж 1к квартири, Бровари, бульвар Незалежності, площа 41 м2, 3/9 будинок 1985 р., панельний. Переваги міста: чисте повітря, близькість до Києва (до метро Лісова по трасі – 10 км), зупинка громадського транспорту поряд, вся інфраструктура в пішій доступності, парки, зони відпочинку, школи, гімназії, дитячі садки, медустанови, ринки, магазини тощо .д. Переваги квартири: встановлені лічильники на воду, газ, тепла квартира. У квартирі залишається кухня, газова плита, пральна машина, бойлер, стелаж, холодильник та інші меблі Квартира продається без комісії для покупця!

Продаж 1к квартири у м. Бровари, бул. Незалежності, буд. 15а
olx.ua

Дім D2, м. Бровари, вул. Анатолія Луценка, 23. Можливо під програму «єОселя». Будинок введено в експлуатацію. Новий мікрорайон знаходиться за 10 хв. на авто до метро «Лісова». Поруч хвойний ліс, парк понад 6 га з озером та пляжною зоною, ігрові майданчики у кожному дворі, закрита територія з цілодобовою охороною та контролем доступу. На території ЖК Scandia збудують 5 дитячих садків, 2 школи, поліклініка, ТРЦ, SPA-центр. Будинок Монолітно-каркасний, заповнення з керамоблоку та червоної цегли, екологічне будівництво. Я власник. Огляд квартири за попередньою домовленістю.

Продаю квартиру ЖК Скандія, Skandia, Бровари
olx.ua

Код 43451 Продаж 1к квартира Вул. Незалежності 15а М. Бровари Загальна площа 41м2 Поверх 3/9 Ремонт пригідний для житла Є наземне паркомісце 20 хв до станції метро Лісова Поруч садочки, школи, лікарня Чудова транспортна розвязка Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Независимости бульвар, 15А, Бровары, Бровары, Киевская 39500.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в ЖК Скандія. Загальна площа 46.6 кв.м. В квартирі висота стелі 3.4 м. Поверх 1ий. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. Охорона, відеоспостереження. На територіЇ парк та озеро. Є можливість переводу в нежитлове приміщення та зробити власний вхід з фасадної сторони. Будинок введено в експлуатацію 2021 році. Активно роблять ремонт сусіди, а деякі вже заселились. Право власності на руках.

Героїв Крут вул., 12
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру з окремими кімнатами в центрі міста. Квартира в житловому стані, тепла, затишна: встановлені деревяні міжкімнатні двері, пластикові та деревяні склопакети, в одній кімнаті та на кухні лінолеум, в іншій-дерево. Плитка в санвузлі, балкон засклений та обшитий вагонкою з виходом із кімнати та видом на парк. Грати на вікнах, лічильники води, новий бойлер, міський телефон. Поряд адміністрація, 2 супермаркети, базар, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. За домовленістю, деякі меблі можуть залишитись. Ціна 39000у.о.

Героїв Небесної Сотні вул., 9
rieltor.ua

ВИГІДНО! СУПЕР КВАРТИРА З РЕМОНТОМ! ЦЕНТР! ПАРК! Квартира у центрі міста, будинок у дворі по вул. Героїв УПА, 7 а. Площа 40,5 м2, хороший ремонт. 2 поверх, навколо садочки та школа, вся інфраструктура, цегляний будинок, в квартирі на підлозі паркет дубовий у кімнаті, усі двері з натурального дерева, кухня з дерева бук, є 59 л бойлер, пральна машинка, лоджія засклена. За питаннями телефонуйте з повагою Іван.

Героїв УПА вул., 7а
rieltor.ua

Місто Бровари вул Сергія Москаленко 49 ЖК Атлант новий житловий комплекс в Броварах зі своєю величезною прибудинковою територією та великою парковкою для власних автомобілів, в будинку швидкісні ліфти, відеонагляд, консьєрж. 1-кімнатна квартира поверх 22 Загальна площа 35,5м2 В квартирі виконаний ремонт, вбудована кухня, техніка від європейських виробників, бойлер, пральна машина, посудомийна машина, кондиціонування, вбудована шафа. На території комплекса є магазини, кафе, салони краси, поруч супермаркети, дитячій садочок, школи та зупинка міського транспорту 3-хвилини, до Метро Лісова по окружній дорозі 10 хвилин

власник
Без% ЖК Атлант квартира з ремонтом Москаленко 49
olx.ua

Продам однокімнатку квартиру в м.Бровари( власник) жк Олімпійський Затишна, доглянута з вбудованими мелями та технікою, все поруч, багато дитячих майданчиків,територія доглянута, є консьєрж до Києва 20хв ціна 38000 дол.

власник
Квартира 1к Бровари
olx.ua
123...9
1 - 24 з 215 результатів