Продам однокімнатну смарт -квартиру в Броварах. Вулиця Лісова 26 Квартира знаходиться на першому поверсі чотирьох поверхового будинку. Стан після будівельників , всі комунікації підключені , та встановлені лічильники на світло та воду. Опалення електричне. Це гарна альтернатива кімнати в гуртожитку де все загальне крім самої кімнати. Є різні площі від 17 до 24 м2. Ціна за метр квадратний 650 у. о. Це закрита територія з стоянкою для автомобіля та дитячим майданчиком. Обслуговує ОСББ До ТЦ Термінал 10 хв, ліс через дорогу. Обʼєкт введений в експлуатацію всі документи до продажу готові. Фото з ремонтом добавлені ,щоб мати уяву як виглядає смарт квартира вже з ремонтом

можливий продаж по єОселя
Лісова, 26
rieltor.ua

Продам 1к квартиру - вулиця Івана Полюя 15, місто Бровари. Будинок цегляний 2012 року побудови. Площа: 19,3/10,9/4,5 м.кв. Поверховість: 1/4 поверх. Житловий фонд! Квартира в житловому стані. Підлогове покриття - плитка, підігрів підлоги. Санвузол в кафелі. Металопластикове вікно. Бойлер. Холодильник. Охайний підʼїзд. В пішій доступності автобусна зупинка, залізнична станція Княжичі (5-7 хвилин пішки). До станції Дарниця (Київ) - 20 хвилин електричкою, Центральний залізничний вокзал - 50 хвилин. Реальна пропозиція. Вільна. Покази за домовленістю. Торг доречний.

можливий продаж по єОселя
Івана Пулюя вул., 15а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам хорошу 1к кв-ру в м.Бровари в цегляному клубному 3х поверховому будинку навпроти озера та лісу. Р-н Пекарня. Закритий двір. Перекриття-бетонні. Всі комунікації централізовані. Своя підстанція-3 фази. Квартира знаходиться на другому поверсі, площею 31,5/17,1/10,2 м.кв. Квартира з новою проводкою, сантехнікою, з ремонтом, меблями та побутовою технікою. Чудове, райське місце: напроти озеро, ліс,магазин. Не далеко зупинка,супермаркети, школа, садочок. Ціна 21 000 дол.США. Запрошуємо на перегляд і Ви будете приємно вражені.

Фіалковського вул., 5f
rieltor.ua

Продаю житловий блок у гуртожитку на затишній вулиці у центрі Броварів. Загальна площа 16.5, поділена на кімнату і кухню, вікно у кожній кімнаті. 5/5поверх, зовнішнє утеплення, поміняна електропроводка. Тамбур (є шкаф для одягу) та коридор на 3 кімнати, є додаткова кладовка та шкаф на загальній кухні. Побудований душ на 3 кімнати. Жилий та затишний стан приміщення, залишаються меблі та техніка. 15 500₴

власник
Героїв УПА вул., 11
rieltor.ua

Строительство возобновлено! Заказчик строительства - Броварской городской совет. Продается 1-комнатная квартира, окна во двор. Свободная планировка. Сдача дома ожидается в 2024 году

власник
Будівництво поновлено! Однокімнатна квартира Олімпійська А12
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру кухня студія район Терміналу вул.Лісова 4/5-20000.Меблі техніка.,поруч ліс.Чиста зона.до Супер маркету та зупинки маршрутки 10хв.

Продам однокімнатну квартиру в Броварах район Терміналу.
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру (під ремонт) на другому поверсі в затишному місці. Підʼїзд охайний, закритий, пластикові вікна. Будинок розташований в 30 метрах від лісу. До вул. Київської (зупинка Вітерець) - 250 метрів. До центру м. Бровари - 4 кілометри. Час проїзду на автомобілі до м. Києва (метро Лісова) становить - 10 хвилин. Висота стелі - 2,8 м. В квартирі встановлені залізні двері, пластикові вікна, підключене індивідуальне газове опалення гарячого водопостачання (офіційно оформлений опалювальний котел), встановлене індивідуальне газове опалення (офіційно оформлений газовий конвектор), на кухні газова плита (стара), кондиціонер. В ванній кімнаті новий унітаз та чугунна ванна. Встановлені лічильники на світло, воду та газ. Біля будинку є погріб в гарному стані. Чистий продаж.

Продаж 1 кімнатної, вул. Дмитра Янченка 2, Бровари
olx.ua

Продам в центрі міста 1 кім.кв.в житловому стані і охайну. Квартира невелика,але все необхідне для життя є. Квартира затишна і тепла,так як це цегляний будинок. В квартирі є французький балкон. В квартирі повністю все залишається. Чудова інфраструктура,поряд знаходиться:АТБ,Форум,Варус,парк,школи,садочки,аптеки.... Документи в порядку. Запрошуємо на перегляд.

ПРОДАМ В ЦЕНТРІ 1 кім.кв.в житловому стані.Вул.Лагуновоі 13Б!
olx.ua

Продається 1кімнатна смарт-квартира в тихому, затишному місці, за адресою м. Бровари, вул. Лісова, 24. Без комісії для покупця. Квартира розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Компактне планування площею 20,6м2, має все необхіне для проживання. Залишаються всі меблі та техніка, розкладний диван, вмістка шафа купе, холодильник, варильна поверхня, бойлер, пральна машинка. На цокольному поверсі є комора. В будинку ОСББ, закрита територія, місце для автомобіля. На всі додаткові питання відповім в телефонному режимі, або під час перегляду за попередньою домовленістю.

Без% 1 кімнатна смарт-квартира вул. Лісова Термінал Бровари
olx.ua

Продажа смарт квартиры 23, 50 м² без внутренних работ. Расположение: ул. Лесная, г. Бровары. Этаж 1/4, эконом-класс. В квартиру заведено электричество и канализация, подведена холодная вода к квартире(установлен счетчик). Вид из окон на уютный двор. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-915-014-DR.

Лесная улица, 26, Бровары, Бровары, Киевская 16000.0 USD
dom.ria.com

Центр міста, вул. М. Лагунової, дуже вдале розташування: поруч 5 і 8 школи, садочки, АТБ, Форум. До центрального парку і до вул. Незалежності 5 хв пішки. Будинок теплий, цегляний з працюючим домофоном і ліфтом. В квартирі є газ. Стан звичайний, балкон корзинка. Поверх четвертий. Потребує ремонту. Один дорослий власник, зареєстрованих немає. 20000 дол. Плюс комісія рієлтора.

Марии Лагуновой улица, 13Б, Бровары, Киевская 20000.0 USD
dom.ria.com

. Квартира не кутова, вільне планування, будинок комфорт класу. Інформація про квартиру: • Встановлення лічильників (поквартирно): холодна та гаряча вода, електропостачання, теплопостачання. • Радіатори. • Сучасні віконні системи. • Територія комплексу, що охороняється, презентабельна вхідна група. • Зручне розташування. Неподалік від будинку: школа, дитячий садок, лікарня, ТЦ, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, автостоянка. Будинок планують передати іншому забудовнику. Якщо у Вас є час чекати, гарний варіант за невеликі гроші.

власник
1 ком квартира 33.8 кв,ЖК А12 Бровары
olx.ua

Будь ласка читайте до кінця! Продаж 1к. квартири (по метражу двокімнатної) в районі Пекарні, по вул. Білана. Квартира с окремим входом, можна використовувати, як для проживання , так і під магазин, перукарню, аптеку (фасад, прохідне місце). Поруч великий папк з дитячими майданчиками, зоной для пікніків, озеро с пляжем, бювет, зупинка транспорта, магазин, відділення почти. До Києва 10 хв автівкою, або 30хв маршруткою. Поверх 1й, 5ти поверхівки. Загальна площа 38.6 м2. Вітальня-студія 25.6 м2 Кухня 8.5м2 Косметичний ремонт, мп вікна, антивандальні ролети, підлога - керамічна плитка, стіни - рівна штукатурка + фарбування, броньоровані вхідні двері, єврорадиатори, лічильник на воду. Можливість розширення площі за рахунок ґанку перед входом. УВАГА! Немає договора з ДТЕК (розводка є, є лічильник, немає лише офіційного договору). Опаленням та водопостачанням забеспечена! Квартира оформлена як нежитловий фонд. Документи готові і в порядку. Я - власник. Дзвонити з 13:00 до 22:00 писати на вайбер - цілодобово.

власник
Велика 1к квартира студія
olx.ua

Продам квартиру 34м2 Бровари, вул.Симоненко від власника Квартира з вільним плануванням, знаходиться на 5 поверсі в сучасному житловому комплексі А-12 на вул.Симоненко. Замовник будівництва - місто. Забудовник - АТ УБК. Квартира повністю виплачена. Переуступка.

власник
Продаю квартиру город Бровары
olx.ua

Терміново продам /ПЕРЕУСТУПКА /квартиру 27.5 м2 на 4/9 пов в будинку №18 В квартирі встановлені радіатори опалення, металопластикові вікна, якісні вхідні двері. Є балкон з виглядом у двір. В будинку всі внутрішні роботи виконані, активно завершуються фасадні роботи та прибудинкова територія. Повна здача запланована на 3 квартал цього року. До опалювального сезону видадуть ключі ЖК Scandia — справжня скандинавська держава і місто в місті, де ви можете мати усе, що забажаєте, на відстані витягнутої руки: Зелена територія площею понад 80 га. 65 будинків / 10300 квартир/понад 25000 мешканців. Закрита від авто і сторонніх осіб територія: охорона 24/7 (патрулювання території, контроль доступу по картках, камери спостереження, пропускна система КПП). Паркінги гостьовий і 4 восьмиповерхових критих на 800 паркомісць кожен. Заправки для електромобілів та велопарковки. Комерційні приміщення в кожному будинку – власна інфраструктура, притаманна повноцінному місту: ресторани, аптеки, магазини, супермаркети, кафе, фітнес-центри, барбекю-зони. 2 загальноосвітні школи /5 дитячих садочків /поліклініка. Торгово-розважальний офісний центр. Spa-центр. Спортивні майданчики та ігрові комплекси для дітей різного віку. Інфраструктура Києва і Броварів за кілька хвилин Ціна 18300$

ТЕРМІНОВО продам квартиру 27.5м2 /ЖК Скандія /
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в клубному будинку на Торгмаші. Загальна площа 26.8 Кухня столова 11 Кімната 9 Санвузол сумісний Заведена каналізація Кабель світла Труба води МПО вікна Бронедвері Балкон Будинок на 16 квартир Е паркомісця Дитячій майданчик В будинку центральне світло, вода, каналізація центральна. Будинок побудован, е право власності, ніхто не прописан. Ключі на угоді, власникі роблять ремонти. Прибудинкова терріторія бруківка. Е розстрочка від забудовника. Ціна 20100 уе Пропозиція від агента нерухомості. Купівля продаж вашої нерухомості. Консультації безкоштовні. 09******35 вайбер, телеграм.

Продам 1 кім квартиру в клубному будинку
olx.ua

Дослідити місцевість