Продам 1к квартиру - вулиця Івана Полюя 15, місто Бровари. Будинок цегляний 2012 року побудови. Площа: 19,3/10,9/4,5 м.кв. Поверховість: 1/4 поверх. Житловий фонд! Квартира в житловому стані. Підлогове покриття - плитка, підігрів підлоги. Санвузол в кафелі. Металопластикове вікно. Бойлер. Холодильник. Охайний підʼїзд. В пішій доступності автобусна зупинка, залізнична станція Княжичі (5-7 хвилин пішки). До станції Дарниця (Київ) - 20 хвилин електричкою, Центральний залізничний вокзал - 50 хвилин. Реальна пропозиція. Вільна. Покази за домовленістю. Торг доречний.

можливий продаж по єОселя
Івана Пулюя вул., 15а
rieltor.ua

Продам однокімнатну смарт -квартиру в Броварах. Вулиця Лісова 26 Квартира знаходиться на першому поверсі чотирьох поверхового будинку. Стан після будівельників , всі комунікації підключені , та встановлені лічильники на світло та воду. Опалення електричне. Це гарна альтернатива кімнати в гуртожитку де все загальне крім самої кімнати. Є різні площі від 17 до 24 м2. Ціна за метр квадратний 650 у. о. Це закрита територія з стоянкою для автомобіля та дитячим майданчиком. Обслуговує ОСББ До ТЦ Термінал 10 хв, ліс через дорогу. Обʼєкт введений в експлуатацію всі документи до продажу готові. Фото з ремонтом добавлені ,щоб мати уяву як виглядає смарт квартира вже з ремонтом

можливий продаж по єОселя
Лісова, 26
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаю житловий блок у гуртожитку на затишній вулиці у центрі Броварів. Загальна площа 16.5, поділена на кімнату і кухню, вікно у кожній кімнаті. 5/5поверх, зовнішнє утеплення, поміняна електропроводка. Тамбур (є шкаф для одягу) та коридор на 3 кімнати, є додаткова кладовка та шкаф на загальній кухні. Побудований душ на 3 кімнати. Жилий та затишний стан приміщення, залишаються меблі та техніка. 15 500₴

власник
Героїв УПА вул., 11
rieltor.ua

Кімната в гуртожитку по вул. Героїв УПА . 11 , Площа 17 кв.м з хорошим ремонтом і меблями ( як на фото) На поверсі всі зручності: два душі з гарячою водою від бойлера, а також чотири туалети - по два для чоловіків і жінок. Кухня з двома газовими плитами і власними шафками для посуду для кожної кімнати. Продається з пральною машинкою та меблями До центру міста 5 хв., ж/д вокзалу 10 хв. Кімната від власника * з ріелторами не співпр

власник
None 16300.0 USD
lun.ua

Продається 1кімнатна смарт-квартира в тихому, затишному місці, за адресою м. Бровари, вул. Лісова, 24. Без комісії для покупця. Квартира розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Компактне планування площею 20,6м2, має все необхіне для проживання. Залишаються всі меблі та техніка, розкладний диван, вмістка шафа купе, холодильник, варильна поверхня, бойлер, пральна машинка. На цокольному поверсі є комора. В будинку ОСББ, закрита територія, місце для автомобіля. На всі додаткові питання відповім в телефонному режимі, або під час перегляду за попередньою домовленістю.

Без% 1 кімнатна смарт-квартира вул. Лісова Термінал Бровари
olx.ua

Продажа смарт квартиры 23, 50 м² без внутренних работ. Расположение: ул. Лесная, г. Бровары. Этаж 1/4, эконом-класс. В квартиру заведено электричество и канализация, подведена холодная вода к квартире(установлен счетчик). Вид из окон на уютный двор. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-915-014-DR.

Лесная улица, 26, Бровары, Бровары, Киевская 16000.0 USD
dom.ria.com

Центр міста, вул. М. Лагунової, дуже вдале розташування: поруч 5 і 8 школи, садочки, АТБ, Форум. До центрального парку і до вул. Незалежності 5 хв пішки. Будинок теплий, цегляний з працюючим домофоном і ліфтом. В квартирі є газ. Стан звичайний, балкон корзинка. Поверх четвертий. Потребує ремонту. Один дорослий власник, зареєстрованих немає. 20000 дол. Плюс комісія рієлтора.

Марии Лагуновой улица, 13Б, Бровары, Киевская 20000.0 USD
dom.ria.com

Будь ласка читайте до кінця! Продаж 1к. квартири (по метражу двокімнатної) в районі Пекарні, по вул. Білана. Квартира с окремим входом, можна використовувати, як для проживання , так і під магазин, перукарню, аптеку (фасад, прохідне місце). Поруч великий папк з дитячими майданчиками, зоной для пікніків, озеро с пляжем, бювет, зупинка транспорта, магазин, відділення почти. До Києва 10 хв автівкою, або 30хв маршруткою. Поверх 1й, 5ти поверхівки. Загальна площа 38.6 м2. Вітальня-студія 25.6 м2 Кухня 8.5м2 Косметичний ремонт, мп вікна, антивандальні ролети, підлога - керамічна плитка, стіни - рівна штукатурка + фарбування, броньоровані вхідні двері, єврорадиатори, лічильник на воду. Можливість розширення площі за рахунок ґанку перед входом. УВАГА! Немає договора з ДТЕК (розводка є, є лічильник, немає лише офіційного договору). Опаленням та водопостачанням забеспечена! Квартира оформлена як нежитловий фонд. Документи готові і в порядку. Я - власник. Дзвонити з 13:00 до 22:00 писати на вайбер - цілодобово.

власник
Велика 1к квартира студія
olx.ua

. Квартира не кутова, вільне планування, будинок комфорт класу. Інформація про квартиру: • Встановлення лічильників (поквартирно): холодна та гаряча вода, електропостачання, теплопостачання. • Радіатори. • Сучасні віконні системи. • Територія комплексу, що охороняється, презентабельна вхідна група. • Зручне розташування. Неподалік від будинку: школа, дитячий садок, лікарня, ТЦ, ринок, магазини, паркові зони, транспортна розвязка, автостоянка. Будинок планують передати іншому забудовнику. Якщо у Вас є час чекати, гарний варіант за невеликі гроші.

власник
1 ком квартира 33.8 кв,ЖК А12 Бровары
olx.ua

Терміново продам /ПЕРЕУСТУПКА /квартиру 27.5 м2 на 4/9 пов в будинку №18 В квартирі встановлені радіатори опалення, металопластикові вікна, якісні вхідні двері. Є балкон з виглядом у двір. В будинку всі внутрішні роботи виконані, активно завершуються фасадні роботи та прибудинкова територія. Повна здача запланована на 3 квартал цього року. До опалювального сезону видадуть ключі ЖК Scandia — справжня скандинавська держава і місто в місті, де ви можете мати усе, що забажаєте, на відстані витягнутої руки: Зелена територія площею понад 80 га. 65 будинків / 10300 квартир/понад 25000 мешканців. Закрита від авто і сторонніх осіб територія: охорона 24/7 (патрулювання території, контроль доступу по картках, камери спостереження, пропускна система КПП). Паркінги гостьовий і 4 восьмиповерхових критих на 800 паркомісць кожен. Заправки для електромобілів та велопарковки. Комерційні приміщення в кожному будинку – власна інфраструктура, притаманна повноцінному місту: ресторани, аптеки, магазини, супермаркети, кафе, фітнес-центри, барбекю-зони. 2 загальноосвітні школи /5 дитячих садочків /поліклініка. Торгово-розважальний офісний центр. Spa-центр. Спортивні майданчики та ігрові комплекси для дітей різного віку. Інфраструктура Києва і Броварів за кілька хвилин Ціна 18300$

ТЕРМІНОВО продам квартиру 27.5м2 /ЖК Скандія /
olx.ua

Продам квартиру 34м2 Бровари, вул.Симоненко від власника Квартира з вільним плануванням, знаходиться на 5 поверсі в сучасному житловому комплексі А-12 на вул.Симоненко. Замовник будівництва - місто. Забудовник - АТ УБК. Квартира повністю виплачена. Переуступка.

власник
Продаю квартиру город Бровары
olx.ua

Дослідити місцевість