Продаж однокімнатної квартири в м. Бровари, вул. Київська 245, на 25 поверсі. Загальна площа 40, житлова 18 і кухня 8. Будинок новий, якісно збудований, Квартира з ремонтом та меблями. Простора і світла кімната площею 18 кв.м. з двоспальним ліжком. На підлозі ламінат. Кондиціонер. На кухні вмонтовані меблі, кухня в стилі хайтек. Холодильник Індезіт. У ванній електросушарка для одягу. Бойлер на 60 літрів. Лісовий квартал найпопулярніший, перевірений роками комплекс у центрі життя Броварів Бездоганна вхідна група, чистота й порядок всередині будинку. Ідеальна прибудинкова територія. Консьєржі та відеоспостереження. Спортивні й дитячі майданчики. Максимальна інфраструктура на території. Зручне транспортне розташування. Поруч затишний парк Ласкаво просимо на перегляд! Без%. Співпрацюю з колегами, які не дублюють рекламу. Ціна 47500у.о.

Київська, 249
rieltor.ua

Продається простора смарт квартира в ЖК Скандія. 20 хвилин до м. Лісова, біля ЖК зупинка громадського транспорту. Поруч озеро та зона відпочинку. Територія ЖК з охороною. Квартира повністю облаштована новими меблями та технікою, по кругу додатковий шар гіпсокартону з скловатою завдяки чому має чудову звукоізоляцію від сусідів та добре зберігає температуру всередині. Повністю замінена сантехніка від забудовника, вхід на воду стоїть фільтр. Електрика з щитком на кожну зону та автоматичним запобіжником у випадку скачка напруги. На будинок закуплений генератор на опалення в зимовий період та водопостачання/водовідведення. На даний час в квартирі проживають власники і готові виїхати як тільки знайдеться реальний покупець.

можливий продаж по єОселя
генератор
Героїв Крут вул., 10
rieltor.ua

Код 47951 Продаж затишної 1 кімнатної квартири на десятому поверсі двадцятипяти поверхового будинку в новому житловому комплексі Атлант в місті Бровари. Адреса будинку: вул. Симоненка 111. Інформація про квартиру: Квартира повністю забезпечена всіма необхідними меблями та технікою. Квартира в чудовому житловому стані з новим ремонтом який власники квартири робили для себе. В коридорі стоїть шафа для вашого верхнього одягу. В спальні кімнаті є місце для робочої зони та велике двоспальне ліжко, навпроти якого навісний телевізор. Кімната простора та тепла. Квартира обладнана комфортною кухнею з якісним обладнанням та вихід на балкон. Балкон просторий, дуже добре утеплений, можна використовувати та взимку як робочий кабінет або дитячу або просто зона відпочинку. Санвузол суміжній та з надійною сантехнікою, ванна кімната виконана в світлих відтінках. Інформація про будинок: Будинок - 2020 року побудови. Будинок має два ліфти один з яких вантажний. Будинок обжитий, в підїзді консьєрж, відеоспостереження і домофон.На території ЖК Атлант розташовуються дитячі майданчики, паркінг, декілька супермаркетів, кав’ярні, салони краси. Розташування: Поряд вся необхідна інфраструктура міста Новус, Епіцентр, Сільпо, Макдональдс, KFC, місцевий ринок. За рахунок поблизу ТРЦ Термінал в якому є такі розважальні програми як аквапарк, кіно, ігрові автомати, боулінг - у вихідні дні завжди буде чим зайнятися разом з сімєю. - 15 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці. - 10 хв. до залізничної станції "Бровари" (звідки прямує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); Brokingdom - експерт в преміум нерухомості. Ми пропонуємо розкішні і ексклюзивні обєкти нерухомості, які відповідають найвищим стандартам якості. Наші професіонали допоможуть вам здійснити покупку або продаж вашої нерухомості.

можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 111
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж нова квартира з ремонтом в ЖК Атлант, м. Бровари, вул. Симоненка107А. ВІДСОТОК КОМІСІЙНИХ МІНІМАЛЬНИЙ! Отже, дана квартира ідеально вам підійде, оскільки: - Має гарне розташування (центр міста, поруч супермаркети, ТРЦ, аптеки, дитячі садочки, школа, пряма дорога на Київ); - Знаходиться в новому ЖК 2022 року, ремонт робили менше року тому; - В квартирі ніхто не прописаний, один власник. Отже, квартира повністю готова до продажу! - Квартира невелика за площею і комфортна для проживання однієї людини або пари. До того ж, має гарно облаштований засклений балкон та приховану гардеробну кімнату; - Знаходиться на 20/25 поверсі. - Присутня кухня-студія з додатковим спальним місцем або ж просто зоною для відпочинку та перегляду фільмів; Телефонуйте, маємо інші варіанти квартир на ваш смак!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Симоненка вул., 107А
rieltor.ua

Код 45783 Продаж затишної 1 кімнатної квартири на дванадцятому поверсі двадцятидвох поверхового будинку в чудовому житловому комплексі в місті Бровари. Адреса будинку: вул. Сергія Москаленка 45. Інформація про будинок: Житловий комплекс «Олімпійський» в м. Бровари створений для справжніх переможців. Цей затишний квартал подарує своїм мешканцям дім, наповнений комфортом та теплом, огородить їх від міського галасу та захистить у найважчі моменти життя. Сучасна якість будівництва, вдала транспортна доступність, завдяки якій дістатися до столиці не стане проблемою, розвинена інфраструктура. «Олімпійський» – житловий комплекс, в якому все передбачено до дрібниць. На його території вдало облаштовані дитячий ігровий майданчик, зона для спортивних тренувань та змагань, місце для дозвілля дорослих. Розташування: Разом із комплексом збудовано торгово-розважальний центр площею 3500 м2. Він забезпечить вас якісним шопінгом та насиченим відпочинком. До Києва можна дістатися прямою через центр Броварів або обїхавши їх окружною дорогою. Два варіанти дозволяють уникати заторів, якщо вони трапляються і ваша поїздка не буде займати у вас багато часу. На прибудинковій території є містка стоянка для автомобілів. Новобудова стала оптимальним поєднанням звичного міського комфорту та спокійного, розміреного заміського проживання. Саме тому неподалік розмістилися торговий центр, продуктовий супермаркет, будівельний супермаркет, школа, поліклініка, відділення банку, кафе та магазини. - 20 хв. до ст. метро "Лісова" на маршрутці. - 10 хв. до залізничної станції "Бровари" (звідки прямує електричка до різних станцій Києва: "Дарниця", "Видубичі", центральний залізничний вокзал і т.п); - 10 хв. на авто до центру міста Бровари; Інформація про квартиру: Квартира в чудовому житловому стані зі всім необхідним для чудового життя в новій квартирі. Коли ми відчіняємо вхідні двері ми потрапляємо в невеликий коридор. В коридорі стоїть шафа для вашого верхнього одягу та полка для взуття. Спальна кімната стильна та затишна, є велике ліжко з мяким матрасом. Навпроти ліжка стоїть велика шафа для ваших речей, а біля ліжка є тумба. Квартира обладнана чудовою комфортною кухнею-студією з якісним обладнанням, є невеликий обідній столик. Можливе чудове перепланування кухні-студії в окрему кімнату для ваших потреб, в кімнаті знаходиться шафа та кондиціонер. З кухні-студії є вихід на просторий балкон з якого простягається чудовий краєвид. Санвузол суміжній та з надійною сантехнікою, ванна кімната виконана в темно-світлих відтінках. В будинку планується генератор, тому не потрібно буде турбуватись на рахунок підйому по сходинках до квартири. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
генератор
Сергія Москаленка вул., 45
rieltor.ua

Без комісії! Продається євродвушка 39.3 квм у новому обжитому будинку за адресою вулиця Симоненка Василя 105, Бровари. Площа: 39.3/15.7/10. Поверховість: 19/25. ЖК "Атлант". Документи 2020 року (понад 3 роки). Ремонт робили собі. Світла, простора квартира з дуже гарним видом на ліс та Київ! Окрема спальня, кухня-студія та вбиральня. Тепла підлога в с/у, передпокої та кухні. Все залишається, окрім холодильника. Лоджія. У будинку консьєрж, три ліфти, доглянута прибудинкова територія, ввічливі сусіди. Розташування квартири в новому перспективному мікрорайоні дає можливість використання квартири як для проживання, так і для бізнесу. Поруч з будинком, в пішій доступності, знаходиться сучасна інфраструктура - Новус, Епіцентр, Сільпо, Термінал, ліцей, приватна школа, дитячі садки, кафе, аптека, аквапарк, льодова арена, ринок, зупинки громадського транспорту. Зручне сполучення з Києвом. ID: 80308

ексклюзив
Симоненка вул., 105
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру у Броварах район Сільпо, Епіцентр меблі та техніка залишається.Більше інформації по телефону.

Київська, 247
rieltor.ua

Терміново продається затишна 1 к квартира в ЖК "Скандія" вул. А. Луценка 23. Квартира повністю облаштована для життя Купуй- Заходь - Живи! Приємний, мальовничий вид з вікна на лісосмугу. Тихо та спокійно. ( є відеоогляд) . Приємна ціна, можливий невеликий торг. Телефонуйте та приходьте на перегляди. Ваша квартира чекає на Вас.

Анатолія Луценка вул., 23
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в бізнес-класу ЖК «Krona park 2”, вул. Чорновола. Продаж БЕЗ КОМІСІЇ, від власника! Розвинена інфраструктура: магазини, ресторани, служби сервісу, дитячий садок, школа, прекрасний хвойний ліс для спорту і відпочинку - все поруч! До Києва їхать 15 хвилин транспортом (метро «Лісова»). Квартира обиралася для себе в перший день відкриття продажів цієї черги будівництва! 6/14-поверх. На поверсі тільки 4 квартири! При цьому 2 ліфта преміум марки. Вікна виходять у двір на парк. Можна пити каву на балконі і споглядати верхівки сосен і берез - «хоч рукою подати». Стіни: червона цегла, броньовані двері, радіатори. Чудове планування: навіть без переносу стін можна використовувати як 2-кімнатиру: спальня ~15м2 і кухня-вітальня ~19м2 з виходом на балкон. Будинок 3, ЖК «Крона парк 2» (сдача 1 квартал 2024р.). Квартира виплачена на 100%. Поруч ТЦ «Епіцентр», центр розваг «Термінал», найбільше «Сільпо» в Броварах, кафе, ресторани, магазини, МакДональдс, служби сервісу, зупинка транспорту. Чудова квартира для комфортного життя або орендного бізнесу. Можливий розрахунок у гривні, ЄОселя (Скайбанк). Детальніше телефоном. Шановні ріелтори, дублювати рекламу моєї квартири забороняю. Якщо є покупці - співпрацюю.

можливий продаж по єОселя
Вячеслава Чорновола вул., 3
rieltor.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру в ЖК Медісон Гарденс, вул.Київська, 235А, 4/8пов, вікна у двір, 43 кв.м., після забудовника, документи готові, самий центр місто, закрита прибудинкова територія, будинок бізнес класу, ціна 41000дол.США Без комісії

Київська вул., 235А
rieltor.ua

Пропоную на продаж простору та сонячну 1 кімнатну квартиру в ЖК "Оваціо" (2010р), м.Бровари. Розташована на 9 поверсі по вулиці Симона Петлюри (Черняховського) 11Г, загальною площею 47м2, з чудовим краєвидом на Південний Схід. Зручне планування, де відокремлена зона кухні та велика вітальня із заскленим балконом, що є перевагою при комфортному проживанні та відпочинку. Обираючи дану квартиру, ви також отримуєте безліч вигод: -вигідну локацію - неподалік ТРЦ Мегамаркет, безліч магазинів та кав’ярень, пошта, спорткомплекси та навчально-освітні заклади, зупинки громадського транспорту, залізничний вокзал та ін.; - доглянуту прибудинкову територію із своїм дитячим майданчиком та ігровим полем; -безпечне проживання - закрита територія від сторонніх; -достатньо паркомісця на гостьовому паркінгу; -близькість до столиці - всього 20км і ви в Києві; -це чудовий варіант як для власного проживання так і для отримання прибутків від орендного бізнесу; -можливий продаж по єОселі та іншим державним програмам. Право власності на руках більше 3х років, меблі та техніка залишаються по домовленості. Телефонуйте, радо відповім на запитання, покажу квартиру і допоможу в оформленні швидкої та безпечної угоди. Не втрачайте шанс стати Власником цієї ідеальної квартири!

можливий продаж по єОселя
Симона Петлюри вул., 11г
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру(євродвушка) в ЖК»Саванна сіті»вул.Чубинського.Корпус Тигр-2,будинок збудовано,ведуться внутрішні роботи,здача вересень цього року . Загальна площа квартири -61м2, площа кухні -11 метрів, житлова-34 метри. Санвузол сумісний . 9поверх/17 поверхового будинку. Розводка електрики, якісні вхідні двері. Є можливість поставити лічильник тепла. В будинку консьерж. Закрита територія, охорона , дитячі майданчики, парковка, магазини . Ціна-53000 у.о. Продаж по переуступці.Можливий

Чубинського вул., 15
rieltor.ua

Бровары. Олимпийская, 8б, современный кирпичный дом, однокомнатная квартира с ремонтом, 35 м кв, комната разделена на две зоны, остаётся мебель и техника. Квартира очень тёплая, солнечная, видовая, в парадном- консъерж, в доме-семейная поликлиника. Рядом: магазины, супермаркеты, рынок, удобная транспортная развязка. Свободна. Продаётся в связи с переездом в другой город. Срочно. 35000$ Торг. Рассмотрим все предложения. 0672490511, 0936355737 - Елена

Олімпійська вул., 8Б
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру( студію) в ЖК «Саванна сіті» зданий будинок. Площа квартири-41метр. Простора прихожа, ванна кімната сумісна-5м2, 14поверх.Після будівельників( розводка електрики)Є можливість поставити лічильник тепла. Зданий в 2023 році, Всі комунікації підключені офіційно.В будинку консьерж , 2 ліфти. Закрита прибудинкова територія, охорона. На території комплексу магазини, аптека , салони краси, дитячі та спортивні майданчики, парковка для авто. Ціна -33000Продаж по переуступці.є ще варіант у Тигрі -2(поверх 10)

Чубинського вул., 15
rieltor.ua

Новий сучасний ремонт в стилі Loft. - Продаж квартири з новим ремонтом та новими меблями. ЖК бізнес класу Krona Park 2. - В квартирі ніхто не проживав. - Простора 1 кімнатна квартира - студія, санвузол, та великий балкон ( 6 м2), з прекрасним видом. - Побутова техніка: холодильник Whirlpool, духова шафа Whirlpool, пральна машина Electrolux, кондиціонер Cooper Hunter, нагрівач води Atlantic. - Підігрів підлоги: санвузол та коридор. - Квартира розташована на середньому поверсі 17 поверхового будинку. - Площа квартири 35,34м2 (+ балкон майже 6 м2) В квартирі якісні панорамні вікна, завжди буде тепло та світло. - Будинок зданий №7, уже багато хто проживає. - Поруч вся інфраструктура, торгові центри Сільпо, Епіцентр, Нова пошта, Розетка, школи, садочки, Макдональдс, KFC, кав’ярні , салони краси, надземний паркінг, басейн, фітнес центри, спортивні майданчики, чудова транспортна розв’язка, неподалік ліс. Все що заманеться в пішій доступності 5-10хв. м.Бровари вул.П.Симоненка 34. До Києва (метро Лісова) на автомобілі 15 хв, на громаському транспорті 20 хв. - Технологія будівництва – монолітно каркасна, стіни керамічна цегла, утеплення- мінеральна вата під фасадне оздоблення. Відмінне обслуговування будинків, придомової території, охорона та постійний відео нагляд. Продаж по переуступці.

Симоненка вул., 34
rieltor.ua

Обрати розташування квартири

Продається квартира 1 кімнатана Бровари ЖК Атлант. Розташована на 8-му поверсі. Загальна площа 44.1 м2. Квартира в ідеальному стані з меблями та технікою. Простора та світла кухня. Сучасний, стильний ремонт, нова техніка (Електроплита, духова піч, мікрохвильовка, чайник, пральна машина, бойлер, кондиционер, холодильник) Квартира всередині будинку, дуже тепла, мінімальні комунальні платежі. В спальні двоспальне комфортне ліжко, кондиціонер, шафа-купе, тумба, телевізор. В коридорі встановлена велика шафа-купе також. Будинок під відеонаглядом та є конс"ерж. Недалеко знаходиться Епіцентр, Novus, Varus, АТБ, Термінал, ринок. Також садок та школа. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту. Комісія 5%

Симоненка вул., 105
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири м. Бровари, ЖК Олімпійський, вул. Москаленка 53. Продається хороша квартира 35.5 м2, чудове розташування. Із меблів та техніки залишається кухня та бойлер, все інше по домовленості Можливо, зацікавить під комерцію. До Києва по окружній 10 хв, поруч автобусна зупинка 706 автобусу. - У власності більше 3 років - Неповнолітні не прописані - Одна власниця – у шлюбі, чоловік без проблем надає згоду на продаж - Всіх прописаних випишемо до продажу квартири В ЖК: консьєрж, відеоспостереження, ліфт, груповий ліфт, регулярне прибирання, вивіз сміття. Інфраструктура (до 500 м): Аптека, кафе, міська амбулаторія (дитяча та доросла), ТРЦ, дитячі майданчики, Фора, АТБ, Нова пошта, Зоомагазини, Розетка, суші/піца/кавʼярні; школи та дитсадки. Площа - 35,5 м2 житлова - 16,2 Кухня - 9,2 Коридор - 4,7 Санвузол - 3,8 Лоджія - 1,6

Сергія Москаленка вул., 3
rieltor.ua

Продаж, 1 кімнатна квартира Бровари ЖК Савана. вул. Павла Чубинського. Продається чудова квартира, клас бізнес 51 м2, затишна, нова, комфортна. З меблюванням, планування: роздільна, якісний ремонт. Побутова техніка: Плита, Варильна панель, Пральна машина, Духова шафа, Холодильник Мультимедіа: Швидкісний інтернет, Телевізор, Кабельне, цифрове ТБ Комфорт: Паркувальне місце, Ліфт, Охорона території, Пожежна сигналізація, Кондиціонер, Грузовий ліфт, Гостьовий паркінг, Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Душова кабіна, Консерж Комунікації: Вивіз відходів, Центральна каналізація, Центральний водопровід, Електрика, Асфальтована дорога Якщо зацікавив даний варіант звертайтесь в повідомлення/телефонуйте

Київська вул., 265
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Клубному домі р-н Торгмаш. Метраж 28/10/12 Кухня разом зі столовою, вихід на балкон, санвузол 3,5 кв метра, прихожа 3 квадрата. 3 х поверховий будинок з цокольним поверхом на 16 квартир. Будинок добудовано, е право власності, підєднано всі комунікації, світло, центральна вода та центральна каналізація. В квартирі закінчено чернові роботи. ОСББ. В будинку проживають люди. Прибудинкова терріторія 10 соток, ще проводяться роботи ділянці та незначні косметичні роботи по будинку. Ключі на руках. Ціна за 1 кв метр 750 уе. Ціна квартири 21200 уе Пропозиція від агенції

Мейса Джеймса вул., 30
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в клубному будинку преміум класу ЖК "Лавандовий". Квартира ідеально підійде для людей, які хочуть жити в передмісті і одночасно відчувати всі переваги та комфорт ЖК преміум класу в 15 хвилинах їзди від Київа. Будинок введено в експлуатацію і розташований в центрі Броварів, поруч з парком та іншими новобудовами. До найближчої станції метро всього 15 хвилин. Комплекс має закриту територію з обмеженим вїздом автомобілів, сприятливою атмосферою, розвиненою інфраструктурою та підземним паркінгом. Квартира без оздоблення, що дозволяє створити інтерєр за власним смаком.

ексклюзив
Вячеслава Чорновола вул., 17
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Скандія. Загальна площа 46.6 кв.м. В квартирі висота стелі 3.4 м. Поверх 1ий. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. Охорона, відеоспостереження. На територіЇ парк та озеро. Є можливість переводу в нежитлове приміщення та зробити власний вхід з фасадної сторони. Будинок введено в експлуатацію 2021 році. Активно роблять ремонт сусіди, а деякі вже заселились. Право власності на руках.

Героїв Крут вул., 12
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК Зелений Квартал. 6 поверх з 26. Загальна площа- 57,7 м2. Кухня- 15 м2. Простора, світла квартира з якісним ремонтом, укомплектована і повністю готова для проживання. Функціональне планування. Техніка та меблі залишаються. Закрита територія з охороною. Гарне парадне, консьєрж, ігрові та спортивні майданчики, паркінг. Розвинена інфратсруктура. Все необхідне для комфортного проживання. Розглядаємо продаж по Є-відновленню та постановам.

Вячеслава Чорновола вул., 15
rieltor.ua

Продаж затишної однокімнатної квартири з ремонтом в ЖК "Лісовий Квартал" Площа 41 Кв.м Поверх 22/25 В будинку встановлено потужний генератор на ліфт, тепло, воду. Квартира додатково утеплена з середини. Функціональне планування, якісна кухня з оздобленою лоджією, простора спальня, гардеробна кімната, зручний передпокій, ванна кімната з теплою підлогою. Все залишається, як на фото. Індукційна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильовка, пральна машина, посудомийна машина, бойлер, холодильник, телевізор та меблі. Розвинена інфраструктура. Все небхідне для комфортного проживання в пішій доступності.

генератор
Київська вул., 247
rieltor.ua

Купуючи квартиру в передмісті одним з основних критеріїв вибору – Житловий комплекс зі своєю розвиненою інфраструктурою! В нас у продажу саме такий варіант квартири у сучасному ЖК Scandia розташованому в м. Бровари. Комплекс знаходиться на вїзді в місто з боку Києва, біля лісу де чисте повітря та відсутність виробництва у найближчій доступності, з дуже розвиненою транспортною розвязкою. Своя інфраструктура ЖК, кафе, магазини, аптека на території навіть є своє власне озеро. Квартира онокімнатна - студіо, ремонт практично зроблений - під чистове оздоблення, є електрика, сантехніка, штукатурка, а в санвузлі навіть плитка є. 
Залишилось поклеїти шпалери, покласти ламінат на підлогу та зробити стелю! Вихід на власний балкон. Будинок активно заселяється та введений в експлуатацію у 2023 році. Вікна виходять у двір та в незабудовану частину комплексу. Чистий підїзд зі швидкісним ліфтом Schindler, велика кількість місць для паркування автомобілів, закрита територія комплексу з пропускною системою, що охороняється, є навіть власна маршрутка до Києва, яка йде за розкладом. Ціна 32 000 дол. Без комісії для покупця!

Анатолія Луценка вул., 23
rieltor.ua
1 - 24 з 334 результатів