Продається без % затишна 2-х кімнатна квартира за адресою м.Бровари, вул. Ярослава Мудрого 28, на 11 поверсі 17 поверхового нового будинку. 13 км до м. Київ Квартира площею 62 кв.м., кімнати 17,4 і 13 кв.м., Зроблений якісний дорогий ремонт, на стінах шпалери, на підлозі ламінат високого класу, вхідні двері в квартиру броньовані, протипожежні, антивандальні, фірми "Берислав" Кухня, ванна і санвузол оздоблені якісною плиткою. Залишаються: вмонтовані меблі та холодильник, варильна поверхня, духова шафа Whirlpool, скляний столик, пральна машинка Електролюкс, бойлер на 50 літрів, кондиціонери в кожній кімнаті і на кухні, в коридорі вмонтована велика шафа-купе довжиною 5м., Лоджия площею 4 метри засклена і утеплена. Оскільки будинок монолітний з утеплювачем під час блекаутів тепло в квартирі трималося на рівні 18 градусів тепла. В будинку консєрж, домофон і відеонагляд, укриття в будинку. Хороша інфраструктура, велика кількість маршруток, а також залізнична станція. Школи №6 і №1, а також дитячі садочкі, парк Т.Шевченка і парк Перемоги з озером. Перший власник Продаж по СПП Ціна 60 000 у.о.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Ярослава Мудрого вул., 28
rieltor.ua

Продам велику 1 кімнатну квартиру( зроблена як 2-х кімнатна ) в центрі міста Бровари , київська новобудова ЖК «Атлант», Симоненко 107А, біля Епіцентру , будинок введений в експлуатацію. Гарна транспортна розвʼязка, зупинка транспорту в 3 хвилинах пішки по вул Київська, 15-20 хвилин і ви в Київі, метро Лісова. Розвинута інфраструктура все в піший доступності ТРЦ Супермаркет Новус, АТБ, Варус, продуктовий ринок на Київський, різні магазини, кавʼярні, суші, піцерії, ресторани, школи, дитячі садки та дитячі майданчики. Будинок новий ,з червня 2023 року ввели в експлуатацію, вже живуть родини 50% , інши роблять ремонт . Квартира видова з гарним видом на ліс і часний сектор . Квартир має три вікна , дуже світла , дві окремі кімнати , 15,3та 8,1 кв.метрів . Планували для родини , змінились обставини. Без відсотків. З повагою представлю більш детальну інформацію Олексій.

Симоненка вул., 107А
rieltor.ua

Продается 3-комнатная квартира площадью 164.9 м2 с ремонтом в ЖК комфорт класса «Атлантис», расположенном в самом центре города Бровары по адресу: Бульвар Независимости, 2б. Квартира с террасой общей площадью 20.2 кв.м. Квартира находится на 11 этаже 11-ти этажного монолитно-каркасного дома 2014 года постройки. В доме 2 лифта фирмы KONE: грузовой и пассажирский. Высота потолков 3 метра. Отопление и горячая вода – индивидуальный двухконтурный газовый котел. Отопление зимой – 700– 1200 грн. Установлены двухкамерные стеклопакеты с энергосберегающим и рефлекторным стеклом. Подключен скоростной интернет. За каждым собственником в комплексе закреплено парковочное место с круглосуточным видеонаблюдением. На данный момент квартира используется под офис (готовый бизнес), но легко можно доставить мебель и жить. Поскольку это самый центр Броваров, то рядом с комплексом есть все необходимое для комфортной жизни: парк Победы, детская площадка, футбольный детский клуб и футбольное поле, школа, детсад, магазины, кафе, салоны красоты, собственная служба сервиса и эксплуатации, остановки с общественным транспортом, Макдональдс, Новус, кинотеатр, Новая Почта, Епицентр, АТБ и многое другое. Прописанных нет. Документы готовы к продажи. Просмотры в любое удобное время.

возможна продажа по єОселя
Незалежності бульв., 2б
rieltor.ua

Без% Продаж 2-к квартири в мікрорайоні Торгмаш, на вул. Володимира Великого (Енгельса), 10. Розташована на 5-му поверсі 5-поверхового будинку. Будинок 1980 - 1989 року. Загальна площа 53,6 кв.м., санвузол суміжний, вікна виходять на дві сторони, простора та видова. Виконано дизайнерський ремонт, з брендовою сантехнікою, матеріалами та меблями, все продумано для комфортного мешкання. Встановлено кондиціонер, бойлер, посудомийна машина. Тепла підлога у кухні. Є гардероб. Квартира з позитивною енергетикою та аурою. Чистий та доглянутий двір, дитячий майданчик. У пішій доступності знаходяться супермаркети Фора та АТБ, ринок, магазини, кафе, банкомати, аптеки, нова пошта, поліклініка, приватна та загальноосвітня школа, дитячий садок, парк. Поруч із будинком зупинки громадського транспорту. До метро Лісова у Києві 30-40 хвилин громадським транспортом. Ціна 55 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

эксклюзив
Володимира Великого вул., 10
rieltor.ua

Продається квартира в ЖК Олімпійський. 2кк на 19 поверсі з усім необхідним для комфортного проживання. 2 окремі кімнати та велика кухня студія, також є балкон. Кухня/балкон/вбиральні з теплою підлогою. Всі меблі виготовлені на замовлення, якісна техніка. На території жк є вся необхідна для життя інфраструктура, до метро лісова на машині 15хв., на громадському транспорті 30-40( залежить від заторів). Відкрита до комунікації з покупцем, реальний торг для реального покупця. Ради бачити на переглядах!)

владелец
Сергія Москаленка вул., 51
rieltor.ua

Квартира з двома спальнями, НОВИЙ РЕМОНТ, ПРЯМИЙ ПРОДАЖ. БРОВАРИ. Без КОМІСІЇ. ЖК Scandia Продаж 3-х кім квартири з новим ремонтом. ЖК Scandia; Київська обл; м.Бровари Шукаєш щось своє та новеньке? Ми раді запропонувати класну квартири для молодої сім’ї; дві окрім кімнати спальня та дитяча), простора кухня вітальня; гардеробна, с/в; два балкони, які можна обладнати в терасу, де ввечері можна спостерігати захід сонця. Ремонт проектувався та робився для себе, використанні якісні матеріали; квартира мебльована та укомплектована побутовою технікою. Дзвони. Приходь. Купуй.

возможна продажа по єОселя
Героїв Крут вул., 16
rieltor.ua

Продам 1-к. квартиру з ремонтом м.Бровари, вул.Героїв Крут 10. До метро Лісова -10 хвилин маршруткою. Будинок зданий в експлуатацію у 2021 році Квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового будинку. Вдале планування, з вікон відкривається гарний крєвид. Загальна площа квартири: 43кв.м. Житлова -17кв.м. Кухня-11 кв.м Передпокій-10 кв.м. Стан -після ремонту. Вбудована кухня, побутова техніка, мебльована. ЖК Scandia використано концепцію «Місто в Місті» Підключено всі міські комунікації, є своя котельню, В ЖК є облаштоване укриття. Будинок споруджено за монолітно каркасною технологією, стіни з керамічного блоку, утеплення мінватою Поруч хвойний ліс, озеро, пляжна зона, барбекю зона на території комплексу. Доступність до Києва 10 хв. метро Лісова, своя маршрутка, 10 хв. пішки ст. Ялинка. Закрита територія, камери відеоспостереження , паркінг, заправка для електромобілів. Поруч збудований дитячий садок. Також планується 2 загальноосвітні школи, 5 дитячих садків, поліклініка, ТРЦ. Право власності отримали(податки включені ) Можливий продаж під програму " є Оселя" 48000 $ Без комісії

возможна продажа по єОселя
Героїв Крут вул., 10
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується Найкраща квартира у Броварах з авторським дизайном. Загальна площа 131м2 на першому високому поверсі вісімнадцяти квартирного будинку Клубного типу. Вітальня 35м2 з виходом на балкон внутрішнього двору, встановлено акваріум з мармуру та оніксу на 700л. Мебльована, з кріслами та розкладним диваном. Спальна кімната № 1 площею 25м2 з балконом та видом на доглянутий сад. Повний спальний гарнітур. Спальна кімната № 2 площею 20м2, можна облаштувати як дитячу. Розкладна софа. Велика їдальня кімната 20м2, кухня з натурального білого дубу. Укомплектована усією необхідною побутовою технікою Преміум класу. Ванна кімната 6м2, гостьвий санвузол 2м. Окремо простора гардеробна 4м2. Котел автономного опалення, та бойлер. Є можливість встановлення генератору. Впевнений що вона Вам сподобається! Відчуття приватного будинку. Телефонуйте, з повагою Дмитро Олександрович.

эксклюзив
Драгоманова вул., 5
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК "Madison Gardens". Стан квартири від забудовника. Планування: кухня, дві окремі кімнати, два санвузла, засклена лоджія. ЖК "Madison Gardens" авторський проект з унікальною архітектурою, що складається з 4 будинків різної поверховості та закритої території, призначеної виключно для мешканців. Додатковою перевагою ЖК є велика зона для паркування авто. Будинок опалює власна котельня, передбачено охорону та відеоспостереження. Побудований за монолітно-каркасною технологією з цегляними стінами і утепленням мінеральною ватою (дана технологія передбачає термін експлуатації будівлі більше 100 років). Квартира з документами. Податки сплачуємо. Готові до угоди!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
провулок Сокури Івана, 1
rieltor.ua

1к квартиру ЖК Скандия 41.15, Без комиссии Собственник! з документами єОселя Програма доступного кредитування житла 1к квартиру ЖК Скандия, Бровари ул.Героев Крут 8 . 41,15 м². 6й этаж. Без комиссии!!! Собственник!!! з документами Програма доступного кредитування житла Дом сдан в октябре,люди делают ремонты! Ключи и право собственности на руках!!! Квартира не угловая. Тариф по электроенергии уже бытовой 2,68грн за 1кВт. Закрытая,охраняемая территория,камеры видеонаблюдения,своя котельная,автономное отопление,на каждом этаже место для колясок и велосипедов. На территории детские площадки,магазины, озеро,пляж,барбекю зона,рядом лес,зарядка для авто.Построен садик,всего планируется 2 школы и 5 садиков на комплекс,также ТРЦ и поликлиника. Доступность до Киева ,метро Лесная 10 мин,рядом жд станция "Ялынка",также есть маршрутка от комплекса. Набирайте, приеду всё покажу. как вариант доступна квартира за 1 300 000 квартиру ЖК Скандия, Бровари ул.Героев Крут 8 . 33,32 м². 5й этаж. Без комиссии!!! Собственник!!! з документами Програма доступного кредитування житла Дом сдан в октябре,люди делают ремонты! Ключи и право собственности на руках!!! Квартира не угловая. Тариф по электроенергии уже бытовой 2,68грн за 1кВт. Закрытая,охраняемая территория,камеры видеонаблюдения,своя котельная,автономное отопление,на каждом этаже место для колясок и велосипедов. На территории детские площадки,магазины, озеро,пляж,барбекю зона,рядом лес,зарядка для авто.Построен садик,всего планируется 2 школы и 5 садиков на комплекс,также ТРЦ и поликлиника. Доступность до Киева ,метро Лесная 10 мин,рядом жд станция "Ялынка",также есть маршрутка от комплекса. Набирайте, приеду всё покажу. 1100.000

владелец
возможна продажа по єОселя
ул.Героев Крут 8, 8
rieltor.ua

Центр! Продається простора сімейна 3-кім квартира в центрі м.Броварів, загальною площею 66 м.кв. за адресою: вул. Київська, 288 А. Документам більше 3-х років, податки на переоформлення мінімальні по 1%. В квартирі три окремі повноцінні кімнати, екологічні деревяні нові вікна, роздільний с/у. Тихий озеленений двір. Газова плита. Чудова інфраструктура. Поряд супермаркети, є місця для паркування авто, дитячий садок, школа, Академія іноземних мов, лікувальний центр з басейном, також парк, пошта, "Нова пошта", кафе та ресторани, аптеки. Зручна транспортна розвʼязка, неподалік зупинки автобусів та маршруток як по місту Бровари, та так і в місто Київ (до метро Лісова 15 хв). Запрошуємо на перегляд!

Київська вул., 288а
rieltor.ua

Продаж світлої квартири в сучасному ЖК Scandia, вул. Анатолія Луценка, 19, м. Бровари Найкраща та вигідна ціна. Можливий продаж по програмі Є-Оселя. Локація: Транспортна доступність: 10 хвилин їзди на авто до станції метро "Лісова". Інфраструктура: ЖК «Scandia» — закритий комплекс з власною охороною, інфраструктурою, зоною відпочинку та доглянутою територією з відеоспостереженням. Клас комплексу: Комфорт + 2. Комбінована система облицювання фасаду забезпечує до 40% економії на опаленні. Будинок D6 у фінському кварталі, вже введений в експлуатацію. Стан: Після будівельників. Підведено опалення з встановленими радіаторами, електрика, вода та каналізація. Розташування: Комплекс знаходиться в лісопарковій зоні. Поруч — хвойний ліс, озеро з пляжем та зонами відпочинку. Інфраструктура: На території комплексу є власна маршрутка. До залізничної станції Ялинка — 10 хвилин пішки. Закрита територія, охорона 24/7, камери відеоспостереження, паркінг, заправка для електромобілів. Освіта: Поруч уже збудований дитячий садок. У майбутньому планується відкриття двох загальноосвітніх шкіл, пяти дитячих садків, поліклініки, ТРЦ. Ціна: 35 500 у.о. Без комісії для покупця. Документи: Права власності на квартиру та ключі вже на руках.

Анатолія Луценка вул., 19
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Скандія. Загальна площа 46.6 кв.м. В квартирі висота стелі 3.4 м. Поверх 1ий. ЖК закритого типу в скандинавському стилі. Охорона, відеоспостереження. На територіЇ парк та озеро. Є можливість переводу в нежитлове приміщення та зробити власний вхід з фасадної сторони. Будинок введено в експлуатацію 2021 році. Активно роблять ремонт сусіди, а деякі вже заселились. Право власності на руках.

Героїв Крут вул., 12
rieltor.ua

Продам 1к квартиру 40 м.кв, після будівельників, в Лісовому кварталі (Київська 247) з вдалим плануванням. Будинок зданий у 2018 році, сусіди вже живуть, є генератор на весь будинок. Одна з кращих квартир в ЖК Лісовий квартал - Планування дозволяє зробити велику кухню-студію та повноцінну спальню. ЛК завжди дуже добре опалюється (своя котельня), На території дитячий садок, поряд відкрита нова, сучасна Школа, є Медклініка, лабораторія та багаторівневий паркінг.

эксклюзив
Київська вул., 247
rieltor.ua

Без комісії! Продається євродвушка 39.3 квм у новому обжитому будинку за адресою вулиця Симоненка Василя 105, Бровари. Площа: 39.3/15.7/10. Поверховість: 19/25. ЖК "Атлант". Документи 2020 року (понад 3 роки). Ремонт робили собі. Світла, простора квартира з дуже гарним видом на ліс та Київ! Окрема спальня, кухня-студія та вбиральня. Тепла підлога в с/у, передпокої та кухні. Все залишається, окрім холодильника. Лоджія. У будинку консьєрж, три ліфти, доглянута прибудинкова територія, ввічливі сусіди. Розташування квартири в новому перспективному мікрорайоні дає можливість використання квартири як для проживання, так і для бізнесу. Поруч з будинком, в пішій доступності, знаходиться сучасна інфраструктура - Новус, Епіцентр, Сільпо, Термінал, ліцей, приватна школа, дитячі садки, кафе, аптека, аквапарк, льодова арена, ринок, зупинки громадського транспорту. Зручне сполучення з Києвом. ID: 80308

эксклюзив
Симоненка вул., 105
rieltor.ua

Исследуйте территорию

Без комісії! Зданий будинок! Документи на руках! Реальна квартира ! На продаж пропонується шикарна 1к квартира в Київській обл. в м. Бровари, по вулиці Героїв Крут, в будинку 14! Будинок заселений! Монолітна-каркасна технологія будівництва. Стіни з цегли! Найкраще планування в ЖК. Зручне розташування та крута інфраструктура! ЖК Scandia — скандинавське містечко на межі міста і лісу. Кожен без виключення знайде у ЖК Scandia втілення своїх уявлень про ідеальне життя. Добробут сім’ї та всебічний розвиток особистості закладено у кожний квадратний метр. Тут зручно і легко жити, працювати, відпочивати, а головне — ростити дітей і будувати майбутнє. Телефонуйте! Запрошую на перегляди!

возможна продажа по єОселя
Героїв Крут вул., 14
rieltor.ua

Продам велику 1 кімнатну квартиру в сучасному ЖК «Крона Парк 2», Бровари, вулиця Симоненко,будівельний адрес 9,комплекс бізнес класу , розвинена інфраструктура все в піший доступності магазини, супермаркети, бутикі , салони краси, різні розважальні гуртки, багато міста для піших прогулянок, сосновий парк і можливо багато перераховувати переваги прожиття в цьому комплексі. Будинок планують ввести в експлуатацію в листопаді 2024 року.В будинку зроблено дві стіни фасаду, інши стіни йде утеплення і і фасадна штукатурка.Квартира з гарним плануванням на 3 поверсі вид в двір не на дорого .Останні фото в рекламі це куди виходять вікна в двір .Квартира продається по переуступку право власності. З повагою представлю більш детальну інформацію Олексій.

Симоненка вул., 36
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в клубному будинку преміум класу ЖК "Лавандовий". Квартира ідеально підійде для людей, які хочуть жити в передмісті і одночасно відчувати всі переваги та комфорт ЖК преміум класу в 15 хвилинах їзди від Київа. Будинок введено в експлуатацію і розташований в центрі Броварів, поруч з парком та іншими новобудовами. До найближчої станції метро всього 15 хвилин. Комплекс має закриту територію з обмеженим вїздом автомобілів, сприятливою атмосферою, розвиненою інфраструктурою та підземним паркінгом. Квартира без оздоблення, що дозволяє створити інтерєр за власним смаком.

эксклюзив
Вячеслава Чорновола вул., 17
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продам квартиру ЖК бізнес-класу "Соборний", вул. Соборна, 8, Бровари. Продаж за державними програмами розгядається! Квартира в оренду не здавалася, ніхто не проживав! Є паркомісце. Код обєкта SF-2-742-621 Поруч садок, Епіцентр, Сільпо, Макдональдс, сосновий парк, ліс у 10 хвилинах ходьби. Зупинка громадського транспорту, метро Лісова 15 хвилин. Забудовник "DIM". Продаж за документами. ЖК закрітого типу. Охорона теріторії, відеоспостереження, критий паркінг під охороною. Дитячий майданчик, зона барбекю. Просторі красиві парадні, 2 секції всьго, квартир до 60 у будинку. 1-й поверх 6-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 91 кв.м: кухня-вітальня 28,9 кв.м., 2 окремі кімнати. Планування роздільне. Висота стелі 3м. Простора квартира з дизайнерським ремонтом. Повністю облаштована. Використанні дорогі якісні матеріали. Вартість - $137 тис. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

Соборна вул., 8
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в затишному районі міста Бровари, по вулиці Броварської сотні (Чкалова) 16, Торгмаш. Знаходиться на 5 поверсі цегляного 5-ти поверхового будинку, загальною площею 60,8м2. Обираючи дану квартиру, Ви отримуєте вдалу локацію – в кроковій доступності мінімаркети ФОРА та АТБ, поліклініка, дитячі садочки та декілька шкіл, стадіон, ЖК Олімпійський, зупинки громадського транспорту та Кільцева дорога, до Києва всього 20хв. В оселі зручне та комфортне планування - три окремі кімнати на обидві сторони, засклений балкон та лоджія, роздільний санвузол. А наявність газу дає змогу в будь-який час, незалежно від виключення електроенергії, приготувати їжу для своєї родини. Квартира в хорошому житловому стані і є чудовим варіантом як для власного проживання так і для отримання прибутків від орендного бізнесу. Доглянута прибудинкова територія, охайний під’їзд. Квартира вільна, документи готові для угоди. Залишилися питання - телефонуйте і приходьте на перегляд. З радістю покажу квартиру та допоможу в оформленні безпечної угоди. Готові розглянути цінові пропозиції кожного.

Броварської сотні вул., 16
rieltor.ua

Нова пропозиція, ексклюзив: продаж 1-кімнатної квартири в новому та сучасному житловому масиві Броварів по вулиці Москаленка 45 - ЖК Олімпійський. Загальна площа 42,5м2, розташована на 4 поверсі 22 поверхового будинку 2015 року, право власності більше 3х років. Зручне та продумане планування з просторою кімнатою, кухнею, лоджією та двома санвузлами. Квартира з ремонтом, де майже всі меблі та побутова техніка залишаються новому власнику. Обираючи дану оселю, Ви також отримуєте: - чудовий краєвид з вікна на схід; - вдалу локацію – в кроковій доступності мінімаркети ФОРА та АТБ, поліклініка, навчальні заклади - від дитячих садків до загальноосвітніх приватних гімназій, стадіон, зупинки громадського транспорту і т.д. -місце для відпочинку та сімейних прогулянок – поряд сучасні дитячі майданчики та зелені алеї; -достатньо паркомісця на гостьовому паркінгу; -близькість до столиці - всього 20хв по кільцевій дорозі і Ви в Києві; - чудовий варіант як для власного проживання так і для отримання прибутків від орендного бізнесу; -доглянуту прибудинкову територію і привітних сусідів! Без додаткових комісій зі сторони Покупця! Телефонуйте, приходьте на перегляд, робіть найкращу пропозицію, купуйте квартиру і живіть щасливо. А я з радістю організую перегляд та допоможу в оформленні безпечної угоди.

Сергія Москаленка вул., 45
rieltor.ua

Вашему вниманию на продажу предоставляется однокомнатная квартира по ул. Киевской, район Новуса, на пятом этаже 11 этажного дома, общая площадь 35 кв м, площадь кухни 9 кв м, санузел совместный, в плитке. Есть бойлер. Кухня укомплектована всем необходимым. На кухне есть раскладной диван, и стол со стульями. В комнате раскладной диван, шкаф купе. Квартира внутренняя, светлая, теплая. Просмотры по договоренности. Стоимость квартиры от владельца. Возможно покупка по программе еОселя, еВідновлення и до постановам. Хорошая транспортная развязка и развита инфраструктура. Хорошая транспортная развязка и развита инфраструктура. Помощь в ведении домов в эксплуатацию, подготовка документов для продажи квартир, домов, участков. Юридическое сопровождение сделок , подбор подходящих вариантов для покупки, аренды. Приглашаем к сотрудничеству собственников. Помощь в продаже и аренде пол ключ. Если Вы находитесь даже не в городе, или в другой стране, для Вас подбор арендатора ( покупателя), подготовка всех документов ( есть рекомендации собственников квартир).

возможна продажа по єОселя
Київська вул., 261
rieltor.ua

ПРОДАМ НОВУ ЧУДОВУ КВАРТИРУ-СТУДІЮ з дизайнерським ремонтом. Площа 32 м.кв. Розташована дуже зручно: Поряд пряма траса на Київ (15 хв ст. метро Лісова) В пʼяти хвилинах пішки знаходиться зупинка, ринок, супермаркети Новус, Епіцентр. В будинку розташовані магазини Розетка, поряд відділення Нової Пошти, піцерії, кафе. Перед вікнами немає будинків Гарна панорама на Бровари Квартира світла, гарно зберігає температуру. Влітку не спекотно, взимку тепло. НЕ ВИСОКІ КОМУНАЛЬНІ ПЛАТЕЖІ. Є встановлений лічильник тепла. В під’їзді є конс’єрж. Квартира мебльована (можна заїхати і жити). Всі меблі залишаються: Кухня Дерев’яне двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом та висувними шухлядами Шкаф-купе Стіл з стільцями Вся техніка залишається: Плита Духовка Витяжка Бойлер Пилосос Телевізор Холодильник Пральна машина Є вивід під кондиціонер і посудомийну машину. У ванній є гігієнічний душ. Під час опалювального сезону підлога в квартирі тепла за рахунок розведення труб в підлозі. На балконі можлива організація кабінету. Родзинкою квартири є декоративна перегородка, що ділить кімнату на 2 зони – кухні та відпочинку. РЕМОНТ РОБИВСЯ ДЛЯ СЕБЕ! Використовувалися якісні матеріали. Квартира готова до зустрічі з новими власниками!

Симоненка вул., 111
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира площею 47 кв. м на 16-му поверсі. В квартирі зроблено якісний ремонт, встановлено сантехніку від Rehau, перероблено електрику та встановлено реле напруги. Також проведений кабель для телебачення і Інтернету в кімнатах. Велика кухня обладнана вбудованою технікою.

владелец
возможна продажа по єОселя
Симоненка вул., 107
rieltor.ua
1 - 24 из 759 результатов