Мрієте про ідеальне житло? Стильна та сучасна 2-кімнатна квартира у «Саванна Сіті» чекає на вас! Без комісії, від власника, з дизайнерським ремонтом і повним укомплектуванням – цей простір створений для вашого комфорту та затишку. Квартира у володінні з 2020 року, розташована на 12-му поверсі 17-поверхового будинку. Загальна площа становить 59,2 м². Особливості квартири: • Дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів. • Повна укомплектованість меблями та побутовою і кліматичною технікою. • Дуже тепла і економна: встановлені лічильники на воду, тепловий лічильник, терморегулятори на батареях. • Утеплений балкон з опаленням, облицьований гіпсовою плиткою. • Тепла підлога Devi в санвузлах. • Надзвичайно стильне LED освітлення на потолку в ванній кімнаті та санвузлі додає сучасний шарм і створює затишну атмосферу. • Спальня вражає своєю елегантністю та комфортом, будучи укомплектованою меблями з натурального дерева (ясен) у білому кольорі. Ліжко з нижньою підсвіткою створює атмосферу спокою та затишку, доповнюючи стильний інтерєр спальні. • У кухні розташована елегантна скляна шафа для бокалів з підсвіткою, яка додає шарму інтерєру, а також бар під алкоголь, котрий надає кухонному простору функціональності + ексклюзивна стіна із гіпсової панелі. • 2 кондиціонери.

власник
Чубинського вул., 11
rieltor.ua

Продам власну 2-кім. квартиру (3поверх) загальною площею 76 кв. м з гарним плануванням, кухня - студія і спальня , в місті Бровари по вулиці Драгоманова 5. Закрита територія, у кожного власника ключ від воріт. В будинку всього 36 квартир, на поверсі 3 квартири, в дворі альтанка, якою користуються власники квартир, паркування в дворі Зроблений авторській ремонт в стилі Прованс, квартира з індивідуальним опаленням, газовий котел, кухня класична (Merx) з дерев’яними фасадами, 1 санвузол гостьовий, 1 санвузол сумісний, встановлений водонагрівач, дорога сантехніка, тепла підлога на кухні, у ванній кімнаті і в коридорі, стелі високі, натуральне дерево, 1 велика вбудована шафа, у всій квартирі встановлені якісні дерев’яні двері під замовлення, вхідні двері броньовані , 2 балкони, один з яких засклений, висота стелі 3 м. Залишаються меблі та техніка. Поруч ліс, школа (10), дитячі садки, ТРЦ Термінал, магазини, зупинки та все, що потрібно для комфортного проживання. Квартира тепла та суха. В будинку проживають прекрасні сусіди. Торг невеликий присутній.

власник
Драгоманова, 5
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

У продажу тепла дворівнева квартира на останньому поверсі, з вільним плануванням та видом на ліс. Будинок з керамоблоку, тепла та простора квартира, опалення - двоконтурний котел на весь будинок. Чисте повітря, свій парк, озеро, поруч ліс. Велика, освітлена, доглянута та закрита територія для прогулянок: дитячі майданчики, приватний садочок, кавярні, аптека, міні-маркети. Все що потрібно для відпочинку, після робочого дня на території ЖК. Охорона, відеонагляд, паркувальні місця. В документах 59.6 квадратних метрів, з лоджією 61.79. Завдяки правильному дизайнерському проекту, можна спланувати в євро-трьохкімнатну квартиру, наростити підлогу. Будинок зданий, більшість людей вже роблять ремонти. Більше деталей запитань, фото/відео через телеграм, вайбер по номеру що вказано в оголошенні. Перегляди по домовленості заздалегідь. Продаж від власника, документи на руках, без ріелторів.

власник
Анатолія Луценка вул., 23
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 2х кімнатну затишку квартиру у ЖК Scandia. Розгляну єОселю. Будинок D2 введений в експуатацію весною 2023р. з готовими документами на право власності. Квартира розміщена на 5 з 8 поверхів за адресою м. Бровари, вул. А. Луценка 23. Квартира у форматі Оpen Space, що дає можливіть не обмежувати себе у плануванні. Будинок монолітно-каркасний розміщений у фінському кварталі. У 1хв доступності озеро, парк та садочок, магазин і тд. Стани- керамоблок. Вікна- металопластикові двокамерні Rehau. Утеплення- мінеральна вата і пінопласт. Ліфт- швейцарський Schindler. Паркінг- гостьовий. Двір- без машин. Зручне розташування, що дає швидко добратися до центру Броварів за 5хв і до м. Лісова за 10хв. Також доступне власне маршрутне таксі. Малоповерхова забудова, скандинавський стиль і закрита тереторія роблять робить ЖК Scandia комфортним для проживання

власник
можливий продаж по єОселя
Анатолія Луценка вул., 23
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі "Атлант", по вул.Грушевського 25. Квартира знаходиться на 14 поверсі 17 поверхового будинку . Загальна площа-63 кв м з великою, просторою кухнею. Дві окремі кімнати, санвузол роздільний. Дуже красивий вид на Київ, а також Бровари. Квартира світла та затишна з гарними сусідами. Взимку тепло. В будинку два ліфти, консьерж, відеонагляд. На території комплексу дитячий майданчик , парковка, дитяча школа мистецтв . Поруч магазини , парк , школа, дитячий садок, ринок, зупинка . Чистий продаж, від власника. Ціна- 75000 у.о. Працюємо під державні програми.

власник
можливий продаж по єОселя
Грушевського вул., 25
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ!!! Ціна набагато нижче ринкової, ідентичні квартири від 62 000 $. До вашої уваги пропонується трирівнева двокімнатна квартира з власною терасою в першій черзі жк трояндовий. Комплекс знаходиться в місті Бровари, вулиця Фельдмана 1, та планується до здачі у 4 кварталі 2024 року. Деталі на сайті: https://www.troyandovyj-kvartal.in.ua/pro-kompleks/ Продаж по переуступці прав.

власник
Квартира в ЖК «Трояндовий»
olx.ua

Власна двокімнатна квартира, без ремонту, вільне планування. 50 кв. м. 2-й поверх, не кутова. Без комісій, можливо Є-оселя (по курсу на дату оформлення договору). Будинок зданий, документи оформлені, в будинку опалення, працюють ліфти, електрика за побутовим тарифом. Закрита територія, поряд озеро, ліс. Маршрутка до м. Лісова від забудовника.

власник
2-к, квартира, 50кв. м., жк Scandia, вул. А. Луценка 23, Бровари
olx.ua

Я власник! Підпадає під програму еОселя - пільгову іпотеку зі ставкою 3%. ОСББ "Надія", чистий підїзд, хороші сусіди, пропоную 2 к квартира в м. Бровари, Чорних Запорожців 64 (Короленка). 5/9 пов., 52/34/8 (96 серія будинку). Квартира без сучасного ремонту, але все працює, жити можна. Гарне планування, роздільні кімнати та с/в. Величезний балкон, на дві кімнати, заскляний, в с/в плитка, є бойлер, на полу в квартирі лінолеум. Поруч з будинком парк Алея кохання, дві школи (ліцей), дит.садочки. Ринок, Новус, ТРЦ Термінал, декілька зупинок та все, що необхідно для життя в пішій доступності. До Києва 20хв. Характеристика приміщення: планування: роздільні кімнати • висота стелі, м: 2.7 • стан квартири: задовільний • утеплення: без утеплення • гіпсокартонні конструкції: немає Оздоблення стелі: штукатурка Підлога (покриття): лінолеум Внутрішнє оздоблення: шпалери Зовнішня обробка: керамічна плитка Комунікації: газ: є • Телебачення: кабельне • інтернет: провідний • телефон: є можливість підключення • вентиляція / кондиціонування: немає (природна) Вода: центральний водопровід Двері та вікна: вхідні двері: металеві • тип вікон: деревяні • кількість камер склопакета: 1 • фасадних вікон: 3 • окремий вхід: немає • вікна на північ Опалення: централізоване Підігрів води: бойлер Приміщення: санвузол: роздільний • лоджія: немає • засклених лоджій: немає • кількість спалень: 1 • гараж: немає • вітальня • коридор • балкон (и): 2 Обладнання • меблі • зручності: ванна • газова плита • мебльована кухня • лічильник на електрику • лічильник на воду • додаткові меблі за домовленістю Підїзд: кодовий замок • домофон • пасажирські ліфти: 1 Розташування і оточення: тип двору: внутрішній Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • документи на право власності: свідоцтво про право власності

власник
Власник! Масив Панелька квартира 5 пов Короленка 64 ОСББ - всього 740
olx.ua

Продается 2-х комнатная квартира в Броварах. Бульвар Независимости 21. Состояние- под ремонт. Один владелец. Документы готовы к продаже, без Долгов. Хорошее месторасположение - пешая доступность центр, Терминал. Тільки готівка!

власник
Квартира Бровары
olx.ua

Продаж 2 х кімнатної квартири в ЖК «Купава» вул. Симоненка, м.Бровари , Київська обл. Чудова локація в м. Бровари – поруч розвинена інфраструктура. В пішій доступності знаходиться лікарня, парк, ліс, басейн «Купава», спортивний комплекс, тенісний корт, спортивний зал, магазини та різноманітні заклади: ресторан, кав’ярня, перукарня , стоматологія, сучасний сквер для теплих зустрічей та прогулянок з дітьми. Поруч з комплексом ( 5 хв. пішки) Нова пошта, АТБ, Фора , в будинку відділення Укрпошта. Паркувальний майданчик під будинком , поруч є платна парковка з охороною. Маршрутним автобусом Бровари - Київ до метро Лісова 20 хвилин, автомобілем 15 хв. Монолітно-каркасний будинок з цегляним наповненням, в будинку власне ОСББ. Будинок має автономну котельню. Квартира розташована на 18 поверсі/20 поверхового будинку з гарним плануванням. Загальна площа квартири -74.9 кв.м., житлові кімнати - 20.0кв.м. та 17.4 кв.м , кухня- 11.8 кв.м., коридор- 13.4кв.м., ванна кімната -3 кв.м, санвузол - 2.3 кв.м., 2 балкони- 4.3 кв.м та 2.7 кв.м. Квартира простора, світла, тепла, затишна, видова, з якісним ремонтом, частково укомплектована меблями ( вбудована шафа і кухня ) та побутовою технікою ( 2 кондиціонери, склокерамічна варильна поверхня, духова шафа , посудомийна машина, бойлер) . -Якісні вхідні металеві двері. - Сан/вузол роздільний. - Індивідуальний лічильник тепла на квартиру. -Автомат керування електроенергією встановлений у квартирі. -Доглянутий підʼїзд та консьєрж. -Єдиний власник, в оренду не здавалася. Квартира від власника . Продаж без комісії. Фото реальні. Відповім на всі додаткові запитання.

власник
Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Купава , вул. Симоненка, м.Бровари
olx.ua

Двокімнатна видова квартира на 14 поверсі з окремою кухнею та двома окремими кімнатами. В квартирі гарний ремонт сучасна техніка, а саме: - холодильник beko; - пральна машина; - духовка шафа та електор плита elektroluks. Сучасний розумний світильник у вітальні на потолку. По всій квартирі розміщені розумні світлодіодні стрічки та світильник nanoleaf у вигляді квадратів хто знає той пойме (smiley) Усім можно керувати з телефону за допомогою apple home або google home . Ремонт робився з душею, для себе. Балкон був розділений на дві частини з двома окремими входами. З однієї частини балкону зроблений сучасний кабінет. Усі меблі у тому числі столешня в кабінеті та спальній кімнаті зроблені з сосни. Вбудована шафа також зроблений з сосни. Стиль спальні- лофт, саме з неї вихід до робочого кабінету з видом на місто Бровари та Київ. У кабінеті встановлена тепла підлога, тому коли ви будете працювати вам завжди буде тепло і комфортно:) На ліжку 1,8 на 2 м зручний матрац. Ліжко, столешня та соснові двері пофарбовані лаком одного кольору, а деревяні стелі та шафа в кабінеті у білий колір, тому це виглядає дуже стильно. Уся квартира дуже світла і в ней приємно знаходитись) впевнений, що той хто подивиться цю квартиру не захоче шукати іншу:) P.S. у вітальні знаходилась ps5 також є можливість підєднати до TV в спальні і грати. Сигнал з геймпаду достає до ps без проблем , перевірено) Я б міг ще дуже довго розповідати про цю квартиру але вважаю краще один раз побачити )

власник
Продам 2-кім. квартиру по вул. Симона Петлюри, 36-А (ВЛАСНИК)
olx.ua

ЖК Зелений Квартал, вул. Чорновола, 15, 83.5 кв.м. з ремонтом- Без комісії! Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК «Зелений квартал». Комплекс бізнес-класу, територія, що охороняється зі своїм багаторівневим паркінгом і дитячим майданчиком. Будинок з консьєржем і відеоспостереженням. 2 швидкісні ліфти. Квартира розташована на 21/25 поверхового будинку з фасадом, що утеплює. Простора кухня 21 кв. з меблями, кахель, якісний ламінат, засклена та утеплена лоджія. Панорамні вікна. Будинок розташований у чудовому місці, примикає до упорядкованого парку зі спортивним силовим майданчиком та майданчиком для вигулу собак. Поруч дитячий садок, фітнес клуб, магазини Сільпо, Новус, Епіцентр, Мак Дональдс, а також зупинки транспорту. До метро "Лісова" 15 хвилин їзди.

власник
Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Зелений Квартал
olx.ua

Терміново! Від власника,2 кімнатна квартира загальною площею 45,4 кв.м, розташована на зручному 2 поверсі. Можливий обмін. Будинок здан! Адреса: вул.Анатолія Луценка 19, ЖК Скандія, Бровари. Будинок з керамоблоку, квартира тепла та простора. Сучасний ЖК, чисте повітря, свій парк, озеро, поруч ліс. Велика, освітлена, доглянута та закрита територія для прогулянок: дитячі майданчики, приватний садочок, будується школа, на теріторіі є необхідна інфраструктура , є охорона, відеонагляд, достатня кількість паркувальних місць. До Києва, метро Лісова 10 хвилин, є автобусний маршрут від ЖК. Доступність до всієї інфраструктури Броварів, Києва. Документи на руках.

власник
Терміново.Власник.2 к.кв.,Бровари,Скандія, Scandia. Обмін.
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної нової квартири без ріелтора у елітному житловому комплексі Крона Парк з ремонтом. Квадратура: 84.1 м.кв. Розташування: вул.Симоненка 30а. Поверх: 2 Квартира є затишною, світлою та теплою і знаходиться на 2 поверсі у новому елітному житловому комплексі Крона Парк із поверховістю - 13. Є просторою і включає дві спальні кімнати (житловою площею 28,6 кв. м.), сан-вузол, гардеробну, кухню-їдальню простору площею 28,6 кв.м. та коридор площею 10,8 кв.м. Наявний свіжий ремонт, який виконано з якісних матеріалів. Присутні два балкони повністю із плиткою з виходом з спальних кімнат. Панорамні вікна дозволяють насолодитися краєвидами і виходять: одне на вул. Симоненка, а друге у двір житлового комплексу на сосновий парк та дитячий майданчик. Квартира обладнана технікою: підсвітка у спальні, домофон, пожежна сигналізація, пральна машина, бойлер, електроплита, духовка, холодильник, електрощитова, водний лічильник. Меблювання: ліжко, світильники, ванна кімната (ванна, туалет, умивальник, дзеркало), кухня. Вся необхідна інфраструктура міста знаходиться поруч житлового комплексу і включає транспортну розвязку (дорога на Київ), супермаркет Сільпо, ТЦ Марк Молл та Бутік, Макдональдс та КФС, Розетку, кафешки, барбершопи, паркінги, магазини, салони-краси, Нову Пошту, аптеки, парк, ліс, тощо. Також у будинку наявна охорона на першому поверсі та два ліфти із сходами, а самому будинку 3 роки.

власник
Продаж нової 2кім з ремонт Крона Парк без ріелт.84.1м.кв. ЄОселяЄвідн
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в Броварах по вул. Грушевського 7, з меблями та технікою, будинок, поблизу центрального парку та озера.

власник
Продається 2-х кімнатна кв-а в Броварах по вул. Грушевського 7
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира у Броварах по вул. Харківський, 44. Квартира у нормальному житловому стані. У будинку створено ОСББ. У будинку є своя котельня. На випадок блекауту, для котельні та для водопостачання, встановлено генератор. Лоджия, у квартирі, облаштована під робочий кабінет з проводним інтернетом. Продаж від власника. Для огляду квартири , прохання телефонувати завчасно.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру у Броварах
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам квартиру у Броварах.. Двох кімнатна квартира 42квадрати. Ремонт зроблений у кімнатах та коридорі. Кухня і ванна без ремонту. Нова проводка мідна по всій квартирі. Пластикові вікна .Жилий стан можна зайти і жити відразу. Документи все в порядку переоформлюється. В квартирі є болер. Перший поверх двох етажного будинку. Сергія Москаленка 11, торгмаш. торг.

власник
Продам квартиру у Броварах, вул. Сергія Москаленка 11
olx.ua

ЖК Олімпійський, Торгмаш Вул. Москаленко 49. 2 кімнатна кв 49,54 м.кв. 9 поверх, Затишна та комфортна квартира від власника, з меблями та технікою.

власник
2 кімнатна кв 49 м.кв, ЖК Олімпійський
olx.ua

Продажа 2х комнатной квартиры, г. Бровары, ул. Независимости 17, центр города, относительно новый дом, кирпичный, комнаты раздельные, сан. узлы раздельные, большой балкон застеклённый, утеплённый и обшитый вагонкой. Есть хозяйственное помещение на лестничной площадке. Рядом детский сад, школа, торговый центр, аквапарк, кинотеатр, конечная остановка автобусов на Киев, лес. Готова к быстрому заезду. Продажа от собственника, торг

власник
Продажа 2х комнатной квартиры, Бровары, ул. Независимости 17
olx.ua

Від власника . Прохання рієлторам не турбувати!М.Бровари, вул.С.Петлюри 21-в.,загальна площа 72 кВ.Поверх 17/17, житловий стан, меблі , побутова техніка, все залишається. Чудовий будинок , закрита територія.Класна локація, поруч ринок, Атб, школа , садочок , парк.Зручна транспортна розвязка. Ціна : 87 000 у.о. Можливий торг.Чистий продаж.

власник
ВЛАСНИК .Продам 2кімнатну квартиру.. ЖК "Палладіум", з закритою терито
olx.ua

2 поверх/5. Квартира дуже тепла( керамічні блоки) і дуже світла. Автономне опалення. Біля дому ліс. До Терміналу-15 хв пішки,2 мін на авто. Завжди є місце для авто. В’їзд на територію с пульта (ворота). Квартира дворівнева-Високий перший поверх, друге світло. Другий поверх висота стелі 1.90м. Перший поверх-38м.кв. Просторий коридор, сумісний туалет, зал з кухнею студія. Другий-17 м. кв. Двомісна кровать, одномісна кровать з ортопедичними матрасами,два робочі столи. Є посудомийка, духовка,варильна поверхня, витяжка. Теплі поли- коридор, туалет, кухня( регулюються) Є ще велика лоджія 10 м*1 м. Під сходами-додаткове місце для зебрігання. Загальна площа 54 м.Кв. Лісова 26.

власник
Дворівнева квартира з дизайном
olx.ua

Продам свою велику 2х кімнатну квартиру за адресою м. Бровари вул. Грушевського 11 поверх 4, площею 72м2. Дві кімнати, роздільний туалет з ванною, коридор та кухня. В квартирі дві великі лоджії. Вся квартира утеплена. Всі вікна виходять на південь, що само по собі робить квартиру теплою. Зроблений тамбур для велосипедів та коляски. Місце розташування будинку біля парку в тихому місці. Поряд є школи (9,7,6) магазини, парк, зупинки на Київ та багато іншого.

власник
Власник Грушевського 11 2х кімнатна 72м2
olx.ua

Продам простору повноцінну 2х-кімнатну квартиру в ЖК Олімпійський по вул. Москаленка С., 53. Загальна площа - 50м2. 18 поверх 22х-поверхового будинку. Рік здачі в експлуатацію будинку - 2019. Квартира світла і дуже тепла. В квартирі встановлено лічильники на воду, електрику (двозонний), а також на тепло. Є кондиціонер. Проведений інтернет та кабельне ТБ. Продаж квартири з меблями та технікою. Добре розвинута інфраструктура. Поряд є дві школи, два дитячих садочки, амбулаторія (в сусідньому підїзді), ринок, супермаркети. До метро Лісова 20 хв. Маршрутки їздять досить часто (з інтервалом 10-15 хв). Продаж від власника! Можливий продаж під програму "Є- оселя"!!!

власник
Продам 2х кімнатну квартиру!!! Можна під Є-оселю!
olx.ua

Продається 2 к квартира від власника за адресою Грушевського, 3 (вікна на парк). 2/9пов., 51/28,5/8. Квартира з гарним плануванням, великий балкон. Зручне розташування будинку. Поряд вся інфраструктура: дит.садки, школа, магазини, парк та ін.). ВЛАСНИК!

власник
Продам двокімнатну квартиру.  КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА!
olx.ua
1 - 24 з 45 результатів