можливий продаж по єОселя
Тарасівська вул., 23а
rieltor.ua

Приваблива квартира поруч з центром в м.Боярка, на вулиці Гоголя, запрошує вас до комфортного життя! Розташована на 5-му поверсі 9-поверхового будинку і має загальну площу 28 квадратних метрів. Вона пройшла капітальний ремонт, під час якого було оновлено електропроводку, сантехніку, а також встановлено новий ламінат та кухонні меблі. Кухня-студія площею 5,4 квадратних метра створює затишну атмосферу для приготування їжі та проведення часу з родиною чи друзями. Нові якісні 3-камерні склопакети забезпечують відмінне звукоізоляцію та панорамний вид з вікна. Крім того, квартира дуже тепла і не кутова, що робить її ідеальним варіантом для комфортного проживання. Невеликі комунальні платежі забезпечують економічне утримання житла. Розташування квартири надзвичайно зручне - поруч знаходяться супермаркети, аптеки, поліклініка, ринок, магазини, кавярні та зупинка маршрутного таксі - все в пішій доступності. Перегляд цієї чудової квартири можливий за попередньою домовленістю.

Гоголя вул., 78
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З ВЛАСНИМ ДВОРИКОМ! Продається затишна смарт квартира у мальовничому селищі Боярка Київської області. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо приватний сектор. Територія правильної рівної квадратної форми. Всі комунікації було підключено, свердловина 50 метрів, також є дві вигребні ями. Будинок у себе включає: : - вхід з двору; - кухню вітальню; - просторий санвузол; - нішу для зберігання речей над санвузлом; - власний двір. Розвинена інфраструктура: в пішій доступності фора, продуктові магазини та кавʼярні. Зручна транспортна розвʼязка: поряд з квартирою зупинка громадського транспорту та 15 хвилин пішки до зупинки електрички. Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

Івана Мазепи вул., 25
rieltor.ua

Продам 1 ком квартиру в Боярке .Отличное транспортное сообщение Парк стадион фитнес клуб банк магазины рынки Квартира теплая сухая дом кооператив .

власник
Продам Боярка свою 1ком ул Б хмельницкого
olx.ua

Продажа Смарт квартир в . В с.Новом построеном доме . Есть варианты планировок от. 17 м2 -15м2 -21м2 .отличный вариант пассивного дохода в аренду сдавать . Вариант расрочки 50% первый взнос остаток на 3-5-8 месяцев возможен . Подключён свет , вода, канализация , интернет + свой Отдельный дворик . Более детально звоните пишите , так же см все Обявления автора

Продам смарт квартиру 17м2 можно заходить на ремонт расрочка
olx.ua

Продаж смарт-квартири в місті Боярка, район 1-ї школи в новобудові. Будинок новий , сучасний. Площа квартири 24м2 + 6м2 (мансардна спальна зона). Частково зроблений ремонт, меблі та техніка залишаються. Поверх 2 з 2, є балкон та паркомісця. В пішій доступності школа, садочки , магазини, ТЦ, Фора, тощо. Перегляд в зручний для Вас час!

Боярка Продаж смарт-квартири 30м2 в новобудові ЖИТЛОВИЙ СТАН
olx.ua

Унікальна пропозиція! Найкраща ціна! Краща якість! Приїдьте та переконайтесь самі))) 46 м2 з парком місцем і зоною барбекю. В наявності квартири з окремою додатковою ділянкою землі. Від відділу продажів без комісії. AURA VILLAGE – унікальний проект. Цей проект обєднає квартиру із заміським будинком. Спокійне, затишне місце за 10 км від Києва. Боярка-Тарасівка-Юрівка, вул.Шевченка (між Тарасівкою та Юрівкою) Загальна площа будинку 46 м2 біля будинку парку, зона барбекю. 1 поверх: кухня 20 м2; 2 поверх: кімнати 11 та 9 м2. Або Одна велика кімната 20 м2 Будинок збудований з газобетону, додатково по фасаду утеплений, дах покритий металочерепицею. Перекриття та сходи – моноліт. Дорогі вікна Glasso (3-е скління, 5-и камерний профіль. Броновані добротні вхідні двері (100 кг). Автономне електричне опалення. Закрита територія. Шлагбаум. Асфальтований підїзд. Озеленення. Тротуарна плитка. Комунікації: Електрика заведена у квартиру. Вода добре індивідуальна на кожен будинок. Каналізація централізована. Виникли питання – дзвоніть. Тут на повідомлення не відповідаю.

власник
Нова 2 квартира З Документами! 46м2 з особистим паркомісцем ЖК АУРА
olx.ua

Боярка продаж 1-х кімнатної квартири загальною площею 28,4м2, по вул. Незалежності. Стан житловий, вікна металопластикові, поверх 2/5 С/в суміщений, опалення централізоване, є газова колонка. Гарне розташування, перед домом зупинка громадського транспорту, в домі кавярня, хімчистка та клініка Родовід. Поряд ж/д станція, магазини, школа, дитячий садочок, парк. Перегляд за домовленістю. Можливий розумний торг при перегляді

власник
Продаж квартири від власника
olx.ua

Терміновий продаж квартири 47кв в Боярці Під ремонт. Поміняні нові вікна, підвіконня. Є котел, труби на теплу підлогу, все що необхідно для зміни проводки. В дворі є особиста кладова. Гарне місцерозташування біля центральної дороги. Зупинка через дорогу від будинку. Є паркомісце. Ціна +нотаріальні витрати

Боярка, продаж 2х кім.  квартири під ремонт
olx.ua

Продам 2 комнатную квартиру, ул. Белогородская, 2/2 эт. Общая площадь 46 кв, кухня-студио 22 кв, спальня 12 кв, с/у совмещен. Квартира подготовлена под ремонт, поменяли сантехнику, проводку, стеклопакеты, заменяны межкомнатные перегородки. Индивидуальное газовое отопление. Придомовая территория. Транспорт рядом. Торг

Срочно.Продам  2 комнатную квартиру ул. Белогородская
olx.ua

Житлові комплекси у Боярка

Терміновий продаж, торг! Продам 1 кім. кв., м. Боярка. 8/9 цегляного будинку, житловий стан, центральне опалення, квартира тепла. Поруч садок, школа, магазини. Ціна 26 000 долл. Детально по телефону 06******45

Продам 1 кім. кв., м. Боярка
olx.ua

Боярка продам 1 кімнатну квартиру, загальною площею 29.2 кв.м. Центр міста. Простора кімната 18,2 кв.м., другий поверх, централізоване опалення, встановлений бойлер, всі комунікації дієві, частково мебльована, центр міста, все необхідне для життя поруч. Документи готові до продажу, перегляд в зручний час.

Боярка Продам 1 кімнатну кв. 29.2 кв.м. Центр міста.
olx.ua

Продажа 2-х комнатной квартиры 43 кв.м в городе Боярка по улице Франка. В квартире выполнен косметический ремонт, балкон застеклен. Развитая инфраструктура ( торговый центр" OLD CITY ",супермаркет Фора, отделение Новой Почты , Аптека , Кафетерий, Детская площадка) , возле дома остановка 825 маршрутки, до метро 20 минут езды. Документы готовы.

власник
Продам 2-х комнатною квартиру в Боярке. Без комиссии
olx.ua

Продається квартира на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 28 кв.м. В квартирі зроблено капітальний ремонт. Нова электропроводка, сантехніка. Кухня - студія 5,4 кв.м. кухонна мебель вся нова. Нові якісні 3х-камерні склапакети. Панорамний вид з вікна. Невеликі комунальні платежі. Зручне місцерозташування. Поряд супермаркети, аптеки, поліклініка, ринок, магазини, кавярні, зупинка маршрутного таксі все в пішій доступності. Перегляд за домовленістю

Продаж квартири в центрі Боярки
olx.ua

Продається смарт квартира в Тарасівці 23 кв.м з частковим ремонтом. Третій поверх закритого клубного будинку з паркомісцем. Будинок частково заселений. Побутовий тариф на електрику (5кВт), свердловина та септик для каналізації. Лічильники на все. Повністю зроблено ванну кімнату з теплою підлогою, розведено електрика та сантехніка. Кімната студія з великим панорамним вікном, у передпокої є місце під гардиробну. Поряд нова пошта та магазини. 12км до Києва, зручна розвязка як на Одеську трасу так і до Жулян.

Продаж 1к квартири, Боярка , Тарасівка
olx.ua

Пропонуємо на продаж квартиру в Тарасівці як можливість реалізувати свої інвестиції у привабливому регіоні поруч із Києвом! Однокімнатна квартира знаходиться в 4-поверховому цегляному будинку, в районі Тарасівської сільради. Хоча вона потребує ремонту, вона може стати відмінним варіантом для тих, хто шукає можливість власного дизайну та реалізації власних ідей. Зручне розташування: поруч із школою та продуктовими магазинами. Залізнична станція Тарасівка знаходиться в 10 хвилинах пішки, що робить її досить доступною для тих, хто користується громадським транспортом. Зателефонуйте нам для деталей та організації перегляду!

Продаж 1к квартири в Тарасівці Києво-Святошинський р-н
olx.ua

Продам квартиру в пригороді Києва місто Боярка Києво-Святошинський район Будинок цегляний з ліфтом Поверх 8 з 9. Вікна виходять у зелений двір та на приватний сектор. Загальна площа 39м2 Кімната 20м2. Великий балкон. Стан квартири житловий. Частково є меблі. Установлений кондиціонер. На кухні газова плита. В ванні бойлер. Є комірка для зберігання інструменту тощо. Зручна локація:зупинка маршрутки до Києва 200 м. Поруч Сільпо, Епіцентр, аптека продуктові магазини. Телефонуйте, кого цікавить придбання данної квартири!

Продам 1к квартиру в центрі Боярки
olx.ua

Особлива 2-рівнева смарт-квартира в селі Нове (Тарасівка, Боярської громади) в ЖК "Brabant Park", 10 км від Києва. Творча атмосфера в квартирі нікого не залишить байдужим. Планування дає безліч варіантів використання простору. Доливка плити перекриття дає можливість збільшити фактичну площу приміщень. Зручне розташування, тиха місцевість. Південне передмістя, що можна вважати перевагою. Золота середина по віддаленості від Києва – дуже поруч (11 км) і одночасно на достатній відстані щоб не відчувати мінуси великого міста. Поруч є все необхідне для комфортного життя – магазини, супермаркет, дитяча академія, школи, садочки і тд. Зупинки громадського транспорту, станція електрички. Закрита територія. Паркомісце. Стіни – газоблок AEROC D500. Дах – металочерепиця, утеплено мінватою 200 мм. Вода – зі скважин; каналізація – септик; електрика – 1 фаза / 5 кВт, опалення – електричне, двозонний лічільник. Через дорогу Нова пошта, Супермаркет і салон краси. Дуже класний варіант як для себе так і як інвестиція (багато варіантів використання). Маршрутка 812 (з Боярки до метро Дружби Народів). Є розстрочка від забудовника. Позитивні емоції від перегляду вам гарантовані, чекаємо на вас у нашому відділі продажу!

Доступний пентхаус 10 км від Києва! ЖК "Brabant Park" (36,3 м2)
olx.ua

Продається 1к квартира 23 квадрати, Боярка. В 10 хвилинах від будинку зупинка громадського транспорту, а також станція електрички, що їдуть до Києва. Дуже затишна, тепла, сонячна, світла квартирка з унікальним дизайном. Навкруги тихо, приватний сектор, асфальтована простора парковка, затишне і приємне місце. Вул. Тарасівська, декілька виїздів до Києва, близько до центру Боярки, до озера, набережної. Будинок всього на 12 квартир Місто розвинуте, є школи, садочки, багато супермаркетів, електричка до Києва. До Одеської траси- 7. км, виїзд в Віті Поштовій, до Києва 15 км. Якісний клубний будинок 2021 року. Комісійні Агентства Нерухомості оплачує Покупець. Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте по телефону! Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла, для наших клієнтів безкоштовно! З повагою, АН "Ideal Home" Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-810-600-LX. Вячеслав Юрійович, +38**************07, +38**************13.

Продається 1к квартира, Боярка, 30хв до Києва, новобудова
olx.ua

Продається остання !!! двухкімнатна двухповерхова квартира у таунхаусі . 55 квм за адресою м Боярка вул. Космонавтів , яка вважається тихим центром міста Перший поверх - кухня студіо , де чудово можно облаштувати і зону для відпочинку з диваном та телевізором і саму кухню - санвузол 6 квм - великий передпокій 2 поверх Велика кімната , яку є можливість поділити на 2 . Будинок , введено в експлуатацію і є право власності на квартиру . Комунікації - заведені та вже мають договори та особисті рахунки Ж/б перекриття між поверхами Бетонні сходи , Високі стелі . Без скосів. Центральна вода та каналізація , електрика 12 кВт . Розвита інфраструктура . Поруч супермаркет Пчілка, третя школа , Укрпошта , лікарня , парк , ліс маршрутки на Київ . Залишились остання квартира !!! Встигніть придбати !!!

Боярка Євідновлення двухкімнатна квартира  з окремим входом
olx.ua

Продам 1 комнатную квартиру, ул. Белогородская, 7/9 эт. чешка, 31/ 18.8/5, с/у совмещен, лоджия застеклена, эркер, выход на лоджию из комнаты, бойлер. Отличное состояние. Рядом транспорт, магазины, школа. Чистая продажа.

СРОЧНО. ТОРГ. Продам 1 комнатную квартиру ул. Белогородская
olx.ua

Продам Смарт квартиру 15м2 Студио . В построенном доме . Документы права собственности на руках .Оформление у нотариуса в любое удобное для вас время .Свой личный дворик . Возможна Расрочка первый взнос 6000$ . Идеально подойдёт под аренду или для постоянного проживания . Подключён свет , вода , канализация , интернет . Высокие потолки . Остановка и Магазины в 300метрах . Возле дома парковка

Продам квартиру одноэтажную с двориком Расрочка
olx.ua

Продаж 2х кім кв., по вул. Молодіжної. На 3 поверсі цегляного будинку. В середині будинку. Дуже тепла. 46/31/6 м.кв.. Кімнати суміжні. Потребує ремонту! Балкон засклений. Вікна склопакети. Ванна, кухня -на підлозі і стінах плитка. В квартирі Індивідуальне електричне опалення. Лічильники на газ, воду и світло. Охайний підїзд. Добре розвинена інфраструктура. Поряд приватні і державні дитячі садочки, школа №3, гімназія, магазини АТБ і Фора, аптеки, Ощадбанк, ринок В пішій доступності поліклініка. 3 хвилини пішки маршрутні таксі – 30-40 хвилин до м Академмістечко, Житомирська. 30000$ Агентство.

СРОЧНО!Продам 2х кім. кв. Центр. Фора, АТБ, Гимназия.
olx.ua