Приваблива квартира поруч з центром в м.Боярка, на вулиці Гоголя, запрошує вас до комфортного життя! Розташована на 5-му поверсі 9-поверхового будинку і має загальну площу 28 квадратних метрів. Вона пройшла капітальний ремонт, під час якого було оновлено електропроводку, сантехніку, а також встановлено новий ламінат та кухонні меблі. Кухня-студія площею 5,4 квадратних метра створює затишну атмосферу для приготування їжі та проведення часу з родиною чи друзями. Нові якісні 3-камерні склопакети забезпечують відмінне звукоізоляцію та панорамний вид з вікна. Крім того, квартира дуже тепла і не кутова, що робить її ідеальним варіантом для комфортного проживання. Невеликі комунальні платежі забезпечують економічне утримання житла. Розташування квартири надзвичайно зручне - поруч знаходяться супермаркети, аптеки, поліклініка, ринок, магазини, кавярні та зупинка маршрутного таксі - все в пішій доступності. Перегляд цієї чудової квартири можливий за попередньою домовленістю.

Гоголя вул., 78
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири в місті Боярка по вулиці Білогородська 51 Видова з гарним панорамним видом на місто. Поверх - 10/16, площа: 100,7 м.кв / 60,2 м.кв./ 13 м.кв. Дві повноцінні спальні та велика простора вітальня. Якісний сучасний ремонт робили для себе, повністю укомплектована, продається з меблями та технікою. Вбудована кухня, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, індукційна плита, витяжка. Будинок побудований в 2008 році цегляний, чистий під’їзд. Висота стелі 2.70м. Зручна транспортна розв‘язка у напрямку Києва. Дитячий садок, школа, гімназія поряд. У дворі дитячий майданчик, парковка, міні- маркет, кафе, піцерія, спортзал, салон краси В 5-ти хв. Сільпо, Епіцентр, заправка та стоянка з охороною. Документам більше 3х років, квартира готова до продажу.

Білогородська, 51
rieltor.ua

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Для продажу розглядається програма еОселя сертифікат еВідновлення постанова УБД НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ В РЕГІОНІ! ВИДОВА ТЕПЛА квартира на найшикарнішій локації в Боярці! Будинок обладнаний власною котельнею на даху. Квартира є першою точкою і тому максимально тепла! Квартира продається без меблів (залишається кухня і сантехніка) або за домовленістю. Квартира ідеально підійде для великої сімї з дітьми і дозволить насолоджуватися комфортним життям на вулиці з багатою історичною спадщиною в затишному зеленому тихому і безпечному районі міста!

Хрещатик вул., 88А
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається видова трикімнатна квартира в Боярці на вул. Білогородська, 51, корпус 6. Будинок введено в експлуатацію у 2018 році. Матеріал стін (цегла + утеплювач). Вікна квартири виходять надвір. Висота стель – 2,7 м. Планування роздільне. Загальна площа квартири 100 кв. м., кухня 14 кв. м., роздільний санвузол. Поверх 8/17. Будинок з газом та автономної котельні на даху. У квартирі встановлені батареї, пластикові вікна, стяжка підлоги. Інфраструктура (500м): Епіцентр, магазини, зупинка транспорту. Аптеки, дитячий майданчик, заправка. ID: 69543

Продаж 3 к. квартири Боярка/Боярка
olx.ua

До Вашої уваги пропонується ексклюзивна 4 кімнатна квартира в Боярці. Квартира ОДНА на поверсі, немає сусідів. Доступ на поверх по картці у ліфті + охоронна сигналізація. На поверсі також у розпоряженні кладова та балкон. Адреса: вул. Білогородська 51. Тех. характеристики: поверх - 15/16, площа: 106/67.6/13.5 м2 Видова квартира з гарним, панорамний, круговим оглядом на ліс та місто. Ця 4-х кімнатна квартира в гарному стані: виконаний якісний ремонт: на підлозі ламінат, поклеєні шпалери, зручність присутня у кожному м2. Не потребує додаткових вкладень. Квартира має 2 санвузли,обкладені кахлем, встановлена ванна. Всі надані фото – актуальні та зроблені в момент публікації! Квартира знаходиться у будинку 2008 року, це цегляний індивід. проект; чистий під’їзд. Висота стелі 2.70м. Місцерозташування будинку на 5+, транспортна розв’язка – топова, інфраструктура масиву та району – високо розвинена! Більш детальніше аргументуємо: • гарна транспортна розв‘язка у напрямку Києва. • дитячий садок, школа, гімназія у кроковій доступності. • у дворі дитячій майданчик, парковка, міні- маркет. • поряд велике Сільпо, Епіцентр, заправка та стоянка з охороною. • Йде будівництво торгово-розважального центру. • Укрпошта, відділення банків та НП, аптеки, салони краси, зоомагазини, магазини одягу. В цій локації Ви знайдете все, що Вам може бути необхідним і, навіть, більше! Якщо у Вас залишилися сумніви – телефонуйте і ми їх розвіємо! Ціна: 81 000 у.о.Документам більше 3х років. Е-оселя так, постанова так Оперативні перегляди та надання всієї необхідної інформації.

Е-оселя! Одна на поверсі без сусідів.  Боярка.  Вул. Білогородська.
olx.ua

Продається квартира на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 28 кв.м. В квартирі зроблено капітальний ремонт. Нова электропроводка, сантехніка. Кухня - студія 5,4 кв.м. кухонна мебель вся нова. Нові якісні 3х-камерні склапакети. Панорамний вид з вікна. Невеликі комунальні платежі. Зручне місцерозташування. Поряд супермаркети, аптеки, поліклініка, ринок, магазини, кавярні, зупинка маршрутного таксі все в пішій доступності. Перегляд за домовленістю

Продаж квартири в центрі Боярки
olx.ua