Без комісії для покупця! Терміново! У звязку із переїздом! До вашої уваги пропонується шикарна, простора квартира покращеного планування. Будинок збудований! Квартира здається з фінішною стяжкою на підлозі та машинною штукатуркою на стінах, власний газовий котел. Закрита при домова територія, газони, фонтан. Відмінна інвестиція! Ціна набагато нижча від відділу продажів! Телефонуйте. Чекаємо на Вас на перегляди. ID: 71965

Вокзальна вул., 2
rieltor.ua

Знайдіть свій ідеальний дім у закритому комплексі «Дрім Хаус» у центрі Борисполя за ексклюзивною ціною! Поспішайте стати частиною нашого затишного котеджного містечка, де вже проживають перші щасливі родини у 160 сучасних таунхаусах. Ваш комфорт та безпека – наш пріоритет: • Безпечна закрита територія: Охорона 24/7, відеоспостереження та пропускна система забезпечать вам спокій. • Зручності для життя: Індивідуальні паркомісця, зелена зона у власності, парк, дитячі та спортивні майданчики, зона барбекю. • Все необхідне поруч: Магазини, кафе та інші зручності для вашого щоденного комфорту. • Індивідуальне опалення: Надійне і економне опалення для вашого дому. Чому обирають «Дрім Хаус»: • Ідеальне місце для сім’ї: Простір для відпочинку та активного життя на території 5-гектарного комплексу. • Повне юридичне оформлення: Нотаріальне оформлення угоди забезпечить вашу впевненість у придбанні. • Сучасні комунікації: Підключення до міських мереж – газ, світло, вода та водовідведення, з індивідуальними лічильниками обліку. Не втратьте шанс стати власником житла вашої мрії! Завітайте до нас сьогодні, щоб особисто переконатися у всіх перевагах життя в «Дрім Хаус». Ваш новий дім чекає на вас у «Дрім Хаус»!

владелец
Гололя, 61
rieltor.ua

Котеджне містечко ПАЛАРІС - Комфортний простір для життя! Стильний комплекс побудований за сучасними технологіями чекає на своїх господарів!!! Таунхаус на 72 м2, двукімнатний . Два поверхи. Два санвузли, панорамні вікна. Після будівельників під чорнову обробку. Вся територія охороняється, має по периметру камери відеонагляду. Зона відпочинку, парк, дитячий майданчик, зони барбекю. Інфраструктура Поблизу з житлом - транспорт, магазини, супермаркети, торгові центри, школи, дитячі садки, медичні заклади, аптеки. Особливості: Використання лише високоякісних матеріалів. Витримка всіх технологій. У всіх кімнатах панорамні вікна Проведено всі комунікації (вода, каналізація, газ, світло) Власна територія, місця загального користування тільки для мешканців комплексу. Власне паркомісце біля будинку. Кожне житло оформляється окремо із правом власності, з окремою адресою.

Ясна вул., 30а
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1 кімн квартири Старокиївська,73а 1/5 поверх Цегляний будинок, теплий. 31м2 З усіма меблями та технікою. Ціна 26000дол США без комісії! Деталі по тел. Ріелтор Дарія

Старокиївська вул., 73а
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири з усіма меблями та технікою! Бориспіль, вул. Ясна 12. 3/3 поверх 32,8/12,4/8,2 м2 Лоджія з кімнати 3,4м2 Просторий коридор на 4 квартири. Опалення індивідуальне (2-контурний газовий котел). Закрита територія ЖК. Є власний дитячий майданчик. Паркомісце закріплено за кожною квартирою. Відеонагляд. Право власності більше 3-х років. Ціна 37000дол США Без комісії! Всі деталі за телефоном

Ясна вул., 12
rieltor.ua

Без комісії! Ціна : 140 000 дол США за 131 м2 з ремонтом, меблями та технікою. Бориспіль, вул.Захисників Вітчизни,12. ЖК Де Люкс Продаж 3кімнатної квартири 131,0 м2 : - 3 кімнати (31,5м2/18,5м2/14,5м2), - кухня 16м2, - 2 с/в (5,5м2/2,0м2) -1 просторий балкон (з кімнати) - окрема гардеробна 4,5 м2 - просторий хол - великий коридор з вмісткими шафами. 1 поверх(високий). Дизайнерський ремонт. Будинок дуже теплий, цегляний. Вікна виходять на 2сторони. Власна котельня (в квартирі встановлені терморегулятори, що дозволяє самостійно керувати температурою у квартирі.). Тепла підлога. Закрита територія ЖК. Власний паркінг. Також з квартирою продається паркомісце – 10000 дол США. Краще один раз побачити! Перегляд - у будь-який час.

Захисників Вітчизни, 12
rieltor.ua

Продаж 2- кімнатної квартири в новобудові міста Бориспіль. Вул. Віктора Йови буд.1. Без комісії. - 2 кімнатна. -Загальна площа - 81.9кв.м. - Будинок введено в експлуатацію, право власності на квартиру отримано. -Ефективно-зручне планування. Окремі кімнати та велика кухня с виходом на просторий балкон. -Власна котельня. Можливість встановити лічильник тепла, що надає можливість економити на оплаті. -Великій двір з дітячим майданчиком. Навколо будинку багато паркувальних місць. - поруч школа, садок, магазини, аптеки, нова пошта, банки, автобусна зупинка. -Документам понад 3 роки. -Підлягає під програми Є-Оселя та інші.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Віктора Йови вул., 1
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ продам комфортну 2-кімнатну квартиру в центрі Борисполя (РАЙОН 6ї ШКОЛИ, ліцей "Лідер") по вул. Головатого в чудовому стані 49м2. Будинок цегляний, вікна металопластикові й виходять на центр міста. Є утеплений балкон. В квартирі є кондиціонер, бойлер, газова плита та електрична духовка. Частково залишаються меблі та побутова техніка. Приємним бонусом є простора кладова в підвалі. Є технічний поверх, перекрита криша не протікає , взимку тепло, опалення централізоване, є лічильники на воду, газ та світло. Поруч: школа, садочок, аптеки, супермаркети, стадіон, кавярні, зупинка транспорту,приватні клініки,нова пошта, розетка. В дворі для мешканців є парковка, дитячий майданчик. Неподалік також жд вокзал. Гарний світлий підїзд, домофон, ліфт,відгорожений тамбур на дві квартири,не крайній підїзд, привітні сусіди. Запис на перегляд квартири, детальна інформація та відеоогляд - телефонуйте!

эксклюзив
Головатого вул., 15
rieltor.ua

Продається 2х кімнатна квартира в м.Бориспіль в тихому, спокійному житловому районі. Будинок 2009 року, цегляний, утеплений пінопластом. Територія закрита та є ОСББ. На території є озеро та дитячий майданчик. Поруч знаходиться зупинка громадського транспорту, жд вокзал.Неподалік є школа, магазини, аптеки. Квартира розташована на 5му поверсі 9ти поверхового будинку. Кімнати світлі на просторі. Дві затишні лоджиї. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Розглянемо ЄВідновлення. Телефонуйте в будь-який зручний для Вас час.

Головатого вул., 89
rieltor.ua

Чудова квартира , в затишному районі ,в центрі міста Поруч є всі необхідні інфраструктурні обєкти Зроблений авторський ,дизайнерський ремонт,Облаштоване комфортне двоспальне місце над Гардеробом Квартира знаходиться в Шевченківському районі міста Бориспіль , ЖК Вишиванка , Бежівка 31А Телефонуйте і записуйтесь на перегляд!

Бежівка вул., 31а
rieltor.ua

ЖК в городе Борисполь

БЕЗ КОМІСІЇ !!! ВІД ВЛАСНИКА !!! ЖК "Київський шлях" від надійного забудовника "Perfect Group". Комплекс розташований на центральній вулиці міста Борисполя. Закритий двір. Поряд знаходиться ліцей. Розвинена інфраструктура. Багато магазинів, банків, пошта, ринок. Зручний транспорт. Гарний парк з озером де можна відпочити сім’єю. Будинок монолітно-каркасний, утеплений мінеральною ватою, з цегляними стінами та перегородками. У під’їзді один вантажний ліфт OTIS та два пасажирських. В квартирі виконано дуже кваліфікований ремонт з використанням кожного квадратного метра. Квартиру можна використовувати як двох кімнатну так і як дві окремі смарт квартири, в кожній з яких є своя кухня повноцінна і ванна кімната повноцінна. Квартира готова повністю під житло або бізнес. Встановлені лічильники включаючи на тепло, світло та воду. Тепла, світла квартира. Тихі, спокійні сусіди. Квартира вільна. Право власності на руках.

владелец
возможна продажа по єОселя
Київський Шлях вул., 95
rieltor.ua

Котеджне містечко з закритою територією місто Бориспіль Наш основний принцип – будинок повинен бути надійним, тому ми використовуємо тільки якісні матеріали: - вхідні двері – система алюмінієвих термоізольованих профілів BRAZCON W7 - панорамні вікна WinTech 6 камерна система серія 760, зовнішня ламінація, фурнітура MaCo скло 4Solar, склопакети 2-камерні енергоефективні ущільнювач Sichel -залізобетонні плити перекриття -встановлено двоконтурний газовий котел Protherm Jaguar 24 JTV - Індивідуальні лічильники на світло (тариф день/ніч), воду та газ Має два поверхи, дві окремі спальні (17+14м2) кухня 20м2. Два санвузли. Встановлено генератор. Газовий котел. Всі комунікації централізовані. Працює обслуговуючий кооператив «ДРІМ ХАУС» ,який забезпечує комплексне обслуговування по території котеджного містечка. Є свій дитячий майданчик, парк, футбольне поле, зона для вигулу собак. 0981682000 Ірина

Київський Шлях вул., 39
rieltor.ua

Однокімнатний, двоповерховий таунхаус в закритому містечку КМ Паларіс Закритий комплекс зі своєю інфраструктурою. На території є: - дитячий та спортивний майданчики - футбольне поле - парк відпочинку - зони барбекю - бювет. На першому поверсі розташувалась кухня-вітальня та санвузол. На другому поверсі спальня та ванна кімната. Комунікації: ГАЗ, світло, Водопостачання та водовідведення - міська мережа. Поряд є вся необхідна інфраструктура. Школа, дитячий садок, магазини, поліклініка, банки, озеро, парк, зупинка, зручна транспортна розвязка. До Києва 25 хвилин.

Ясна вул., 30
rieltor.ua

46929 Продається 3 кімнатна стан заїхати і жити 66 м2 житлова площа 39 м2 квартира в центрі Бориспіля Квартира на 1 поверсі 5 поверхового будинку Високий перший поверх (газ) Кімнати окремі - є холл прихожа із вбудованими меблями Меблі і техніка лишаються Санвузол окремий ванна чавунна гарна в кахелі Кімнати 17,5, 12,9 і 8,7 Балкон виходить із однієї із спален - є погреб Чистий охайний підїзд - тамбур на 2 квартири В дворі дитяча площадка поруч 2 супермаркета АТБ і Сільпо Чуть пройти є парк для прогулянок і відпочинку Поруч є відділення нової пошти. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

эксклюзив
Європейська вул., 11
rieltor.ua

Чудова квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК Вишиванка (Бежівка 31а), в даній квартирі є все необхідне для проживання або для подальшої здачі в оренду. Кухня столова, спальня с гардеробною кімнатою, простора лоджия. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: ліжко1,6м на 2м; шафа купе; гардеробна; кондиціонер, вбудована кухня, плита с духовою шафою, витяжка, холодильник, посудомийна машина, пральна машина, бойлер, сантехника. Біля будинку є місця для парковки, поряд магазини, гімназія, до вул. Київский Шлях 5 хвилин пішки. З колегами співпрацюю без дублювання реклами Ціна 45000$ без комісійних

Бежівка вул., 31а
rieltor.ua

Продам 1к кв вул. Привокзальна 2в, ЖК Сонячний, квартира з ремонтом, балкон засклений, в ЖК є свій генератор, 2ва ліфта, консьерж, своя котельня, лічільник на опалення. У дворі парковочні місця. Поряд супермаркет АТБ, школа, дитячий садок, ж/д вокзал, зупинка транспорта. Ціна 36000дол

Привокзальна, 2в
rieltor.ua

Продам 1к квартиру, квартира простора з ремонтом, будинок цегляний утеплений зовні, балкон, поряд супермаркет АТБ, школа, дитячий садок, зупинка транспорта. Ціна 42.000дол торг

Головатого, 77а
rieltor.ua

Продам 2к квартиру , обща площа 67м2, вул. Франка 9а, будинок цегляний, утеплений, квартира з ремонтом, 2ві лоджії, просторі кімнати, в ванній і кухні підігрів підлоги. Залишається вся мебель та техніка. Центр міста , поряд супермаркет, школа, дитячий садок, центральний парк, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 55.000дол торг

Франка, 9а
rieltor.ua

Продам 2к кв в ЖК Скай Сіті вул. Європейська 16, квартира з дизайнерським євроремонтом, вмонтовані меблі та техніка, Індивідуальне опалення свій электро котел. Простора кухня, 2ві окремі кімнати, кладова. Ремонт робився для себе з якісних матеріалів. Поруч школа, дитячий садок, супермаркет, центральний парк, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 65.000дол можна під є Оселю

Європейська, 16
rieltor.ua

Продам 2к кв , центр міста, вул. Нова 2, квартира в жилому стані, кімнати окремі, велика лоджія засклена. В квартирі є камін. Поряд супермаркети, центральний парк, школа, дитячий садок, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 36.000дол. Торг

Нова 2, 4
rieltor.ua

Продам Таунхаус, 60м2, КМ ДрімХаус, закрита територія, охорона, 1сотка участка, Індивідуальне газовое отопление, зроблено підігрів підлоги, плитка підлога, 2й та 2й поверх, розводка електрики, машинна штукатурка, розводка сантехніки, 2ва с/в. Ландшафтний дизайн території, парк, дитячий майданчик, футбольне поле. Поряд школа, дитячий садок, магазини. Зупинка транспорта. Ціна 52.000дол торг

Гончара вул., 51
rieltor.ua

Продам 1к квартиру вул. Соц.містечко, цегляний будинок, 2й поверх з балконом, жилий стан, газова плита, централізовані комунікації, поряд супермаркет Еко, школа, дитячий садок, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 27.000дол торг, + комісія Агентства

Соцмістечко вул., 12
rieltor.ua

Продам 2к квартиру вул. Привокзальная, квартира в жилому стані, м/п вікна, залишаються всі меблі та техніка. 3й поверх, 5ти поверхового будинку, поряд ж/ д Вокзала, школа, дитячий садок, супермаркет АТБ, зупинка транспорта. Ціна 35000дол. торг

Привокзальная, 5
rieltor.ua

Котеджне містечко «ПАЛАРІС» - найкраще місце для життя в Борисполі, де можна придбати затишне і комфортне житло з усіма зручностями, які знаходяться «під рукою». Акція! 32 500 у.о на двоповерховий таунхаус у м.Бориспіль Закритий комплекс зі своєю інфраструктурою. На території бювет, є дитячий майданчик, парк відпочинку, зони барбекю. Пропонуємо таунхауси SMART - це найменший таунхаус у комплексі. На першому поверсі розташовуються кухня-вітальня, коридор, гостьовий санвузол. 51м2 Другий поверх передбачений для приватного простору кожного члена родини. Там знаходиться спальна кімната з двома панорамними вікнами, місце для гардеробу та великий санвузол. Документи готові до продажу. Для запису на перегляд телефонуйте +380981684000

Ясна вул., 30
rieltor.ua
1 - 24 из 495 результатов

Купить жилье в Борисполе можно как на первичном, так и на вторичном рынке недвижимости. Второй вариант часто многим кажется более предпочтительным, поскольку предполагает гораздо больший выбор и разнообразие, что позволяет без труда подобрать жилье на любой вкус – как простое и недорогое, так и действительно шикарное.

Преимущества и возможные недостатки покупки квартиры в Борисполе

Каждый город имеет свои преимущества и недостатки, о которых стоит узнать заранее, еще до покупки жилья. Многие из тех, кто собирается в ближайшее время купить квартиру, Борисполь выбирают не обращая внимание на некоторые его минусы, ведь положительных сторон жизни в этом городе все же оказывается больше.

Главный минус – это близость аэропорта и возможный шум от взлетающих и идущих на посадку самолетов. Это обстоятельство, конечно, может в значительной степени влиять на комфортность жизни в этом городе, но, стоит отметить, что действительно значительный шум от работы двигателей самолетов слышен буквально на нескольких улицах города, а в большинстве районов те, кто решит купить жилье в Борисполе на вторичном рынке, никак не будут ощущать близость международного аэропорта.

Теперь о преимуществах, которых весьма много. Главный из них – это то, что продажа квартир в Борисполе, цены на квадратные метры в которых значительно ниже столичных, осуществляется по весьма привлекательным расценкам. Учитывая тот факт, что расстояние до Киева отсюда очень небольшое и время в пути до столицы составит не более 20-25 минут, здешняя недвижимость только по этим критериям пользуется немалым спросом. Купить квартиру в Борисполе, вторичный рынок рассматривая как наиболее интересный, выгодно не только местным жителям, но и тем, кто приезжает сюда из других городов, планируя жить в пригороде, а работать в столице.

Стоит отметить, что продажа жилья в Борисполе востребована еще и потому, что в этом относительно небольшом городе есть все необходимое для жизни. В настоящее время численность населения составляет около 60 тысяч человек, для которых здесь работает 9 общеобразовательных, 1 спортивная и 1 музыкальная школа, есть филиалы нескольких ВУЗов, поликлиники, а также множество магазинов, кафе и других заведений по предоставлению различного рода услуг.

Желающим приобрести недвижимость максимально выгодно, стоит искать объявления, в которых предлагается срочная продажа квартир в Борисполе, вторичка это будет или квартира в новостройке от хозяина – не важно. По таким сделкам можно рассчитывать на значительные скидки, размер которых может достигать 10-15%. Своевременно находить объявления, в которых предлагается срочная продажа жилья в Борисполе удобнее всего на страницах нашего сайта, который готов помочь каждому в том, чтобы выгодно и действительно недорого приобрести квартиру своей мечты.