ТІЛЬКИ ОБМІН. Обміняю 1 кімнатну квартиру на 2-3 кімнатну. Квартира по вул. Дорошенка, 4 поверх 5 поверхового будинку. Зроблений ремонт, встановлений 2-ох контурний котел ( є проект з газ. контори), також є бойлер. Квартира не кутова, дуже тепла. Залишаються меблі і частково побутова техніка. Тихий район, поруч садочок,школи, парк. Околиці міста не пропонувати. В оренду не здається.

власник
Обмін 1 кімнатної на 2-3 кімнатну квартиру
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 1 кімнатної квартири Дрогобицький район, м. Борислав, вул. Дорошенка - центр міста. Загальна площа - 32,3 м2, кімната - 20м2, сан.вузол - сумістний. Будинок - цегляний, 3 поверх 4-х поверхівки, квартира не кутова, добрий житловий стан, металопластикові вікна, всі лічильники, бойлер для горячої води, будинок ОСББ. Інфраструктура: цетр міста, поруч зупинка транспорту, школа дит.садок, маркет, магазини, ринок.

Продаж 1 кім. квартира 32м2 вул. Дорошенка м. Борислав
olx.ua

Продаж 1 кімнатної квартири. Нові металопластикові вікна і балконні двері. Розташування в 5 км від курорту Трускавець і 10 км від курорту Східниця. До гірськолижної траси Буковиця 2-3 км. Чисте повітря, неподалік ліс, гори, кілька озер. Поруч Укрпошта (до 100 м), Нова Пошта за 500-700 м. Близько Школа і садок, Зупинки транспорту, магазини та інше Мінімальний торг при огляді. За деталями звертайтесь по телефону.

власник
Продаж 1-к квартири м. Борислав, вул. Трускавецька, 5 км від Трускавця
olx.ua

Географія Борислав