Продаж від забудовника! Смарт квартира на стадії будівництва.Здача 2-3 квартал 2024 року.Можливе розтермінування. В квартирі розведено електропроводку.Стіни поштукатурено.Нанесено чорнову шпаклівку.Встановлено металопластикові вікна,якісні вхідні двері.Газовий котел.Лічильники на світло та газ.Заведено водопостачання та водовідведення.На території бруківка постелена. До зупинки ,магазину,лісу 400 м.До ліцею та садочка 3 зупинки.Більш детальна інформація по телефону.

Хмельницького Богдана вул., 175а
rieltor.ua

Продам велику дворівневу квартиру на Ближньому замості. На першому поверсі кухня, дві кімнати, санвузол, на другому- дві кімнати, велика гардеробна, кладовка, санвузол. Є балкон і тераса з виглядом на фонтан Рошен. Розведена електрика, зроблена тепла підлога на першому рівні, встановлений двоконтурний котел і радіатори Будинок на чотири квартири, двір закритого типу. Зручне місцерозташування. До зупинки транспорту 2 хвилини. Запрошую на перегляд у зручний для Вас час 105920

Богдана Хмельницкого улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 149999.0 USD
dom.ria.com

1-кімнатна квартира в частині будинку 26м2, по вул. Б.Хмельницького. Кімната 18 м2. Висота стелі 2.9 м. Ремонт. АГВ (індивідуальне опалення та гаряча вода). Бойлер. Всі комунікації - централізованні, зручності в будинку. Будинок в житловому стані, встановленні пластикові вікна. Район фонтана ‘Рошен‘. Затишне тихе місце, віддаленне від шуму центральних доріг. До зупинок міського транспорту - 200 м.

1-кімнатна квартира в частині будинку 26м2, по вул. Б.Хмельницького.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця. Продаж смарт-квартири. Вул. Б.Хмельницького. Сучасна новобудова. Індивідуальне опалення. Двухконтурний газовий котел. Чистова штукатурка. Якісні вхідні двері. Спокійний район. Здача будинку - 3кв. 2024р. За додатковими питаннями - телефонуйте.

Продаж 1к. смарт-квартири в новобудові.
olx.ua

Житлові комплекси у Вінниця