Продам затишну 2-х кімнатну квартиру в утепленому цегляному будинку, с. Бобриця (Білогородка)Квартира загальною площею з балконами 70 м2 + мансардний поверх, використовується як кладовка, житлова площа – 35 м2, кухня – 14 м2. Квартира двовостороння з окремими кімнатами і великими балконами. Будинок 2012 року повністю підключений до всіх комунікацій в тихому та гарному місці з чистим повітрям. Гарний, якісний ремонт, сучасні меблі та обладнання, світла, красивий вид з вікон на річку. Автономне опалення, газовий котел, підлога з підігрівом у кухні та ванній кімнаті, ламінат, кахель. Лоджія зі кухні обладнана під кімнату. Вбудована кухня з технікою та обладнанням, інтернет. Один власник, квартира пуста, ключі вддамо на угодіі. Біля будинку великий двір, парковки, альтанка з місцем для барбекю та проведення сімейних свят. В будинку ОСББ. 25 км. від метро "Нивки". Гарна розв’язка: 2 маршрутки до метро «Нивки», поряд центральна площа, церква, маркети, озеро, ліс з грибними місцями. Вартість 43000 дол+5% комісії АН

Козацька, 62
rieltor.ua

Географія Бобриця

Хочете купити квартиру у передмісті Києва? Обираючи населений пункт, зверніть увагу на такі важливі фактори, як транспортне сполучення, розвиненість інфраструктури, екологічне становище і т.п. Вивчивши все досконало, можна бути впевненим, що придбана нерухомість принесе радість.

Близьке передмістя: продаж квартир у Бобриці на вторинному ринку

Село Бобриця відноситься до Києво-Святошинського району Київської області. Населений пункт знаходиться на відстані 32 км від центру столиці. У 2001 році тут проживало всього 565 осіб, фактично ж населення складає близько 1,5 тис. осіб.

Якщо приймете рішення купити житло в Бобриці напряму у хазяїна і в подальшому їздити на роботу в Київ, до ваших послуг автобусне сполучення. Маршрутка № 824 відправляється від метро «Нивки» і їде через такі пункти, як станції метро «Святошин» і «Житомирська». Також є маршрутне таксі № 749: воно відправляється від метро «Нивки» і слідує через ті ж станції, але проїздить ще й АС «Дачна». У тих, хто купить квартири в Бобриці, проблем, як дістатися в Київ, не буде.

Інфраструктура села розвинена не дуже сильно. Майже все місцеве населення працює в Києві, відповідно, користується столичною інфраструктурою. Якщо плануєте купити квартиру в Бобриці, вторинний ринок краще за все розглядати в центрі. Придбати тут нерухомість можна в зданій новобудові в кредит чи у розстрочку. Квартири Бобриці, що продаються з розтермінуванням, - популярна послуга від забудовника.

В селі є:

  • продуктові магазини;
  • початкова школа;
  • будинок культури;
  • бібліотека.

Тих, хто шукає місце зі сприятливою екологією та тільки заради цього у передмісті хоче купити квартиру, Бобриця порадує живописною природою, чистим повітрям. Населений пункт майже весь оточений лісами і розташований поблизу впадання струмка у річку Ірпінь. Якщо ви шукаєте тихі та красиві місця, де можна відпочити душею, вам однозначно варто купити житло в Бобриці.

Що може завадити придбати вторинне житло

Спланувавши купити однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні чи 4-кімнатні квартири, покупці іноді пропускають вельми важливі моменти, які можуть завадити їм вдало укласти договір купівлі-продажу та дешево придбати нерухомість:

  • Недієздатний продавець. Така людина не має права укладати угоди. Якщо хочете купити житло в Бобриці, інформацію про недієздатність власника можна отримати в опікунській раді за місцем його прописки.
  • Продавець, здоров’я якого в критичному стані. Така угода з продажу квартири в Бобриці по доступній ціні може бути небезпечною, адже у випадку раптової смерті господаря, покупець не тільки не зможе придбати нерухомість, а й втратить завдаток.
  • Незаконне перепланування. Якщо вас зацікавив терміновий продаж квартир у Бобриці, вторинний ринок може запропонувати вам безліч варіантів, але, поспішаючи, не забудьте перевірити перепланування. Його незаконність створить проблеми у випадку подальшого перепродажу квартири. Не завадить порівняти реальне планування квартири з планом в техпаспорті БТІ.
  • Втрачені документи на нерухомість. У цьому випадку не можна навіть підписувати завдаток до того часу, доки людина, яка здійснює продаж житла в Бобриці, не відновить усі необхідні документи. Без них неможливо ні продати, ні купити квартиру.

Вивчаючи таке питання, як продаж квартир у Бобриці, ціни можна дізнатися в нашому каталозі нерухомості. Придбати недорого квартиру з ремонтом без посередників цілком реально: оголошення з продажу житла в Бобриці на Flatfy від ЛУН з безлічі сайтів оновлюються постійно. До того ж вони розміщуються з фото та важливою інформацією (площа кухні, вітальні, спальні та інших кімнат, поверх, адреса та ін.).