Продаж 2-х кім квартира з ремонтом по вул. Маршака (Даманський) Якщо ви шукаєте: Комфортний середній поверх! Район, який користується попитом! Чудове планування з окремими кімнатами! Тоді це точно Ваш варіант! Пропонуємо Вам чудову двокімнатну квартиру, по вулиці Маршака, мкр Даманський. Квартира розташована на комфортному сьомому поверсі девятиповерхового будинку. У радіусі 3-х хвилин вся необхідна для життя інфраструктура (магазини, ринок, садки та школи). Даний район має гарну транспортну розвязку, з нього можна виїхати в будь-яку точку міста практично з раннього ранку і до пізньої ночі, а зупинка знаходиться за 200 метрів від будинку. Що стосується самої квартири, в ній зроблено капітально сан вузол, замінено всі комунікації (труби, проводка, опалення) та викладено свіжу плитку. Замінено всі вікна на металопластикові, дві окремі кімнати з гарним ремонтом і потребують тільки меблів за Вашим смаком (квартира продається частково мебльована). У будинку встановлено новий ліфт, а в перегородці живуть найкращі у світі сусіди. Якщо Ви давно шукаєте свою квартиру мрії, то я вітаю вас, це вона! Телефонуйте, приходьте та купуйте!

Маршака вул., 3
rieltor.ua

Продаж 3-х кім. квартири, вул. Бірюзова, СевГок. Квартира не кутова, поверх 4/4 поверх будинку. Загальна площа – 55кв.м., житлова – 39 кв.м, кухня – 6кв.м., є балкон Квартира під ремонт: -Лічильники на світло та воду, будинковий лічильник на тепло. -Тихий, двір, дитячий майданчик. Хороша транспортна розвязка, поруч школа, дитячий садок, магазини, Аптека. Документи в повному порядку.

Бірюзова вул., 5
rieltor.ua

Ми раді запропонувати Вашій увазі чотирикімнатну квартиру, яка розташована по вулиці Маршака. Поряд з будинком є дитячій садочек та школи, магазини, кафешкіі, в 15 хв. Ботанічний сад, в 3 хв. Зупинка транспорта що забезпечують комфортне перебування для всієї родини. Стан - житловий. Загальна площа становить 61.7 кв.м, В залі ремонт, натяжні стелі, металеве вікно. Є лічильники на газ, світло, воду та тепло. Меблі та побутова техніка обговорюється на місці. Ця квартира - відмінний варіант для тих, хто шукає затишне житло з відмінним розташуванням.

можливий продаж по єОселя
Маршака вул., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру. Даманский. 3-й этаж 5-ти этажного дома. Не угловая. Двухсторонняя. Санузел раздельный. Металлопластиковые окна. Металлопластиковый балкон. Металлическая дверь. Новая газовая плита. Новая сантехника. Бойлер. Санузел и кухня кафель. Счётчики на воду и газ. В хорошем жилом состоянии. БЕЗ ДОЛГОВ.

Маршака вул., 19
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру. Даманский. Не угловая. Двухсторонняя. Санузел раздельный. Металлическая дверь. Балкон. Лоджия застеклена. Новая газовая плита. Металлопластиковые трубы. Новая сантехника. Бойлер. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Маршака вул., 14
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру. Даманский. В центре. Не угловая. Не проходная. Металлопластиковые окна. Лоджия застеклена. Металлическая дверь. Новые межкомнатные двери. Кондиционер. Новая электрика. Новая сантехника. Металлопластиковые трубы. Бойлер. Счётчики. Встроенная кухня. Санузел и кухня кафель. Ремонт. Документы готовы. Цена 9 400 $

Маршака вул., 11
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру. Даманский. В центре. 4-й этаж 9-ти этажного дома. Не угловая. Не проходная. Санузел раздельный. Металлопластиковые окна. Балкон застеклен. Металлическая дверь. Кондиционер. Металлопластиковые трубы. Бойлер. Счётчики. В хорошем жилом состоянии. Прописаных нет. Документы готовы. БЕЗ ДОЛГОВ.

Маршака вул., 5
rieltor.ua

Продам 2-х комнатную квартиру по ул. Маршака  (м-н. Даманский). 3/5 этаж общая площадь -45 кв.м, кухня - 6кв.м, комнаты - 36,  косметический ремонт, не угловая, балкон застеклен, окна  и трубы новые. Зимой очень тепло.  Горячая вода бойлер. Рядом с домом, садик, школа. Цена 8800 т.09******08

Продам 2-х комнатную квартиру улица Маршака мкр-н Даманский
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира, Північний ГЗК, вул. Бірюзова, зуп. 9-й квартал, шлакоблочний будинок . Квартира на одну сторону, косметичний ремонт, вікна та труби металлопласт, лічильники на все, газова колонка, балкон засклений, нормальний житловий стан. Тепла ,світла, нормальні сусіди. За лічені хвилини , пішки, можна дістатися до зупинки транспорту та інших важливих сфер досугу та побуту Тернівського району ( парк, плавбассейн, райвиконком, базар, тощо) . Документи готові, боргів та прописаних не має. Торг можливий після перегляду.

Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Продам квартиру по вул. Маршака, 1-й поверх 5-ти поверхового будинку, цоколь високий, кімнати окремі, поміняні труби, лічильники на все. Квартира потребує ремонту. Поряд зупинка, дитячий садочок, школа, ботанічний сад. В ціні є борг, він входить у вартість квартири. Ціна 7500 у.о. торг.

Продам 3-х кімнатну квартиру на Даманському
olx.ua

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Однокімнатна , затишна, тепла квартира на Північному ГЗК , вул Бірюзова , 9 квартал. Квартира на 4 поверсі - чотирьох поверхового будинку . Хороший житловий стан : -Поміняні вікна. -газова колонка -автомат. -заммінені каналізаційні та сантехнічні труби. -світло ,газ та вода -стоять лічильники. Поряд зупинка транспорту, садочок, школа, магазини , аптеки, банк, перукарня. Квартира готова до продажу, без боргів. Додаткова інформація по телефону 09*********42

Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3 комнатную квартиру на Даманском по улице Маршака на 2эт.9эт.дома.Хорошее местонахождение дома ,рядом остановка магазины во дворе хорошее кафе,детсад.Квартира не угловая в перегородке в кухне и спальне -мпокна,лоджия и балкон старое остекление,в санузле мптрубы бойлер,стоят счётчики.Зал проходной есть кладовка.По желанию остаётся мебель.Квартира без долгов.Отстрочка платежа по договору купли продажи квартиры через 2 месяца.

Продам 3 комнатную на Даманском
olx.ua

Географія Кривий Ріг