ПРОДАМ 2-Х КІМНАТНУ КВАРТИРУ (НЕ КУТОВА). ЦІНА 13500$. Продам 2-х кімнатну квартиру на 5-му поверсі (не кутова) (дах у чудовому стані, без протікань, з сучасної металочерепиці, шатровий, 4-х скатний, над 5-м поверхом ще розташоване горищне приміщення) по вул. Мужайській в місті Берегове. Вікна з кімнат та кухні, балкон виходять у тихий внутрішній дворик, далеко від проїзної частини з інтенсивним рухом. Загальна площа - 42,2 кв.м. Житлова площа - 28,3 кв.м. Складові частини квартири: дві кімнати, коридор, туалет та ванна (одне приміщення), кухня, кладовка, відкритий балкон. Наявне обладнання, комунікації: одноконтурний котел (підігрів води), газова плита, лічильники на всі комунікації. Квартира потребує ремонту. Квартира знаходиться на відстані 20 хв. пішої ходьби від центру міста Берегове. Інфраструктура поруч: супермаркет АТБ, продуктові, будівельні, технічні магазини, невеликий продуктовий ринок, аптека, автостанція, автомийка, відділення Нової пошти, дитячий садок, дитячий майданчик, стадіон. Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 13500$. Детальніша інформація за телефонами: 09******43 та 06******95.

Продам 2-х кімнатну квартиру (не кутова)
olx.ua

Кирпичный дом. Чистый подъезд. Удачная планировка квартиры. Большая прихожая. Раздельные комнаты. Кладовая. 3 балкона. Окна выходят на две стороны. Общее состояние квартиры - можно сразу заехать и жить. Но лучше сделать ремонт. Удобный для жизни район. В шаговой доступности вся необходимая инфраструктура. Подробности по телефону.

Двокімнатна квартира 59 м2 Берегово Венеліна Гуци 48
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру на 5-му поверсі по вул. Мужайській в місті Берегове. Квартира знаходиться в жилому стані (ремонт робився декілька років тому), продається з меблями. У будинку сторене та працює ОСББ. Дах будинку ремонтувався 2 роки тому, жодних проблем з протіканням немає. В підїзді проведена нова електична мережа, встановлене освітлення на поверхах. Квартира знаходиться в 20 хв. пішої ходьби від центру міста Берегове. Вікна з кімнат та кухні, балкон виходять у тихий внутрішній дворик, далеко від проїзної частини з інтенсивним рухом, не на сонячну сторону будинку. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на мальовничі пагорби та лісисту місцевість навколо міста. Загальна площа - 39 кв.м. Житлова площа - 26,9 кв.м. Складові частини: 2 кімнати, коридор, туалет та ванна (суміщені), кухня, відкритий балкон. Вікна та двері нові, змінені при ремонті. Двері: вхідні - подвійні металеві, решта - деревяні. Вікна - пластикові. Підлога: кімнати - ламінат, решта приміщень - плитка. Наявне обладнання: газовий конвектор (опалення), одноконтурний котел (підігрів води), насос для підсилення тиску води, лічильники на всі комунікації (на електрику - двотарифний «день-ніч»), швидісний інтернет, кабельне телебачення. Інфраструктура поруч: супермаркет АТБ, продуктові, будівельні, технічні магазини, невеликий продуктовий ринок, аптека, автостанція, автомийка, відділення Нової пошти, дитячий садок, дитячий майданчик, стадіон, церкви. Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 22500$. Детальніша інформація за телефонами: 09******43 та 06******95.

Продам 2-х кімнатну квартиру в жилому стані з меблями у Берегові
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ПРОДАЖ 3-Х КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НА 4-МУ ПОВЕРСІ У 5-ТИ ПОВЕРХОВОМУ БАГАТОКВАРТИРНОМУ ЦЕГЛЯНОМУ БУДИНКУ У СПОКІЙНОМУ РАЙОНІ, ВСЬОГО 15 ХВ. ПІШОЇ ХОДИ ВІД ЦЕНТРУ БЕРЕГОВА! 24999$ 49.12 КВ.М. ЖИТЛОВИЙ СТАН. МЕБЛЮВАННЯ, ПОБУТОВА ТЕХНІКА. ЕЛЕКТРИЧНИЙ БОЙЛЕР ДЛЯ НАГРІВУ ВОДИ. БАЛКОН. ЧУДОВИЙ КРАЄВИД З ВІКОН НА БЕРЕГІВСЬКЕ ГОРБОГІРЯ, ВИНОГРАДНИКИ. У БУДИНКУ СТОРЕНЕ ОСББ. ПІДЇЗД БУДИНКУ ОХАЙНИЙ. ВПОРЯДКОВАНА ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ. ТИХИЙ, СПОКІЙНИЙ ДВІР. ПОРУЧ РОЗВИНЕНА СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА. Продам 3-х кімнатну квартиру на 4-му поверсі 5-ти поверхового багатоквартирного цегляного будинку у спокійному районі Берегова! Квартира знаходиться на відстані 15-ти хв. пішої ходи від центру міста та 20 хв. пішої ходи до термального басейну УСБ «Закарпаття». Поруч автобусна зупинка, з якої регулярно курсують автобуси в різних напрямках. У будинку сторене та працює ОСББ. Підїзд охайний, у доброму стані. Прибудинкова територія озеленена. Біля будинку наявні паркомісця для авто, дитячий ігровий майданчик. ХАРАКТЕРИСТИКИ КВАРТИРИ Квартира перебуває у житловому стані, мебльована, наявна побутова техніка. Функціональний простір житла використовується раціонально. Зі всіх вікон помешкання, які виходять у тихий внутрішній дворик, далеко від проїзжої частини з інтенсивним рухом, відкривається чудовий краєвид на Берегівське горбогіря, виноградники, поле та ліс. Загальна площа - 49.12 кв.м. Житлова площа - 34.8 кв.м. Складові частини квартири: - 3 кімнати - коридор - комора - туалет - ванна - кухня - балкон Наявне обладнання, комунікації: - електричний бойлер для нагріву води - водопостачання, відовідведення (каналізація): центральне - газова плита, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духовка, телевізори - лічильники на всі комунікації (на електроенергію двотарифний «день-ніч»). ІНФРАСТРУКТУРА Поруч (в радіусі 200 метрів): ряд маркетів продовольчих та промислових товарів, в тому числі супермаркет «АТБ», будівельні магазини, автовокзал, відділення «Нової пошти», аптека, дитячий садок, дитячий ігровий майданчик, автомийка, банкомат тощо 400 метрів: - центральний міський стадіон з фітнес-центром та низкою різних спортивних майданчиків (футбольні поля з штучним травяним покриттям, гандбольна та баскетбольна площадки з гумовим покриттям, тенісні корти), дитячим ігровим майданчиком - новозбудований спортивний комплекс з плавальним басейном 500 метрів: - міська лікарня та поліклініка, ряд аптек - ресторанно-готельний комплекс «Ф-КОКА» 900 метрів: - амфітеатр, де проводяться масові міські заходи (фестивалі, концерти і т.д.) - найвідоміший у місті ресторанний комплекс з винним дигустаційним залом «Чизай. Мала Гора». Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 24999$ Детальніша інформація за телефонами та при особистій зустрічі.

ПРОДАЖ 3-кімн КВАРТИРИ за 15 хв від центру Берегова, жилий стан, меблі
olx.ua

ПРОДАЖ У ЦЕНТРІ БЕРЕГОВА ТА У 5-И ХВИЛИНАХ ПІШОЇ ХОДИ ВІД ТЕРМАЛЬНОГО БАСЕЙНУ ПРОСТОРОЇ ОДНОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НА 5-МУ ПОВЕРСІ У 5-ТИ ПОВЕРХОВОМУ БАГАТОКВАРТИРНОМУ ЦЕГЛЯНОМУ БУДИНКУ! 24999$ 37.21 КВ.М. КОМФОРТНЕ ТА СВІТЛЕ ЖИТЛО. ЖИТЛОВИЙ СТАН. МЕБЛЮВАННЯ, ПОБУТОВА ТЕХНІКА. НОВІ ПЛАСТИКОВІ ВІКНА ТА БАЛКОННІ ДВЕРІ. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ, ЩО НЕЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАЯВНОСТІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ (КОНВЕКТОР). ГАЗОВИЙ БОЙЛЕР ДЛЯ НАГРІВУ ВОДИ. ДВА БАЛКОНИ. ЧУДОВИЙ КРАЄВИД З ВІКОН. У БУДИНКУ ФУНКЦІОНУЄ ОСББ. ПІДВАЛЬНІ ПРИМІЩЕННЯ, ПОКРІВЛЯ ДАХУ, ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ БУДИНКУ СПРАВНІ. ПІДЇЗД БУДИНКУ ОХАЙНИЙ. ВПОРЯДКОВАНА, ЗАТИШНА ТА ОЗЕЛЕНЕНА ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ. СПОКІЙНИЙ ДВІР. ДОРОГА ДО БУДИНКУ АСФАЛЬТОВАНА. ПОРУЧ РОЗВИНЕНА СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА. Продам однокімнатну простору та світлу квартиру у житловому стані з повним меблюванням на 5-му поверсі у 5-ти поверховому багатоквартирному будинку у самому центрі Берегова, на відстані всього декількох хвилин пішої ходьби до термального басейну УСБ «Закарпаття»! У будинку сторене та працює ОСББ. Покрівля даху будинку змінена, жодних проблем з протіканням немає. Підвальні приміщення, інженерні мережі будинку справні. Підїзд охайний. Прибудинкова територія впорядкова, озеленена, регулярно прибирається. Біля будинку наявні тротуари та асфальтоване покриття, багато паркомісць. ХАРАКТЕРИСТИКИ КВАРТИРИ Квартира перебуває у житловому стані, мебльована, наявна побутова техніка. Функціональний простір житла використовується раціонально. Зі всіх вікон помешкання, які виходять у тихий внутрішній дворик, відкривається хороший краєвид. Квартира тепла, без сирості. Житло в оренду ніколи не здавалось, використовувалась виключно для власного проживання. У квартирі наявне індивідуальне газове опалення, бойлер для нагріву води, встановленого пластикові вікна та балконні двері. Загальна площа - 37.21 кв.м. Житлова площа - 18.3 кв.м. Складові частини квартири: - кімната - коридор - комора - ванна - кухня - два балкони Наявне обладнання, комунікації: - - електропостачання - опалення: індивідуальне газове (конвектор) - газовий бойлер для нагріву води - водопостачання, відовідведення (каналізація): центральне - газова плита, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духовка, телевізор - лічильники на всі комунікації. Близькість розташування квартири як до термального басейну УСБ «Закарпаття», так і до історичної центральної частини міста, робить її прекрасним варіантом як для власного проживання, так і здачі в найм. Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 24999$ Детальніша інформація по телефону та при особистій зустрічі.

ПРОДАЖ ОДНОКІМН КВАРТИРИ у ЦЕНТРІ Берегова,індивідуальне опалення,жила
olx.ua

ПРОДАЖ 2-Х КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НА 2-МУ ПОВЕРСІ У 5-ТИ ПОВЕРХОВОМУ БАГАТОКВАРТИРНОМУ ЦЕГЛЯНОМУ БУДИНКУ У СПОКІЙНОМУ РАЙОНІ, ВСЬОГО У 15 ХВ. ПІШОЇ ХОДИ ВІД ЦЕНТРУ БЕРЕГОВА! 25999$ 39.64 КВ.М. ЧУДОВИЙ ЖИТЛОВИЙ СТАН (ДЕКОРАТИВНА ШТУКАТУРКА, ЗОНАЛЬНЕ ТОЧКОВЕ ОСВІТЛЕННЯ). ЗАТИШНЕ, СВІТЛЕ ЖИТЛО. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ (ДВОХКОНТУРНИЙ КОТЕЛ). КОНДИЦІОНЕР. НОВІ МЕТАЛЕВІ ВХІДНІ ДВЕРІ, ДЕРЕВЯНІ МІЖКІМНАТНІ ДВЕРІ, ПЛАСТИКОВІ ВІКНА ТА БАЛКОННІ ДВЕРІ. ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ ОЗЕЛЕНЕНА. ТИХИЙ, СПОКІЙНИЙ ДВІР. ПОРУЧ ДИТЯЧИЙ ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК, ДИТЯЧИЙ САДОК. ПОРУЧ РОЗВИНЕНА СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА. Продам затишну, світлу 2-х кімнатну квартиру на 2-му поверсі 5-ти поверхового багатоквартирного цегляного будинку у спокійному районі Берегова! Квартира знаходиться на відстані 15-ти хв. пішої ходи від центру міста та 20 хв. пішої ходи до термального басейну УСБ «Закарпаття». Поруч автобусна зупинка, з якої регулярно курсують автобуси в різних напрямках. Прибудинкова територія озеленена. Біля будинку наявні паркомісця для авто, дитячий ігровий майданчик, дитячий садок. ХАРАКТЕРИСТИКИ КВАРТИРИ Житло має хороше планування, функціональний простір помешкання використовується раціонально. Житло тепле, без сирості. Інтерєр квартири облаштований зі смаком: в оздобленні коридору та кімнат використані декоративна штукатурка та елементи естетичного оздоблення; влаштоване зональне точкове освітлення у кімнаті. У квартирі металеві вхідні двері, міжкімнатні деревяні двері, пластикові вікна та балконні двері, нові елементи системи електромережі (кабель електропроводки, щиток та запобіжники), нові елементи системи водопостачання (водопровідні труби, вузли). Покриття підлоги: у кімнатах - ламінат, на кухні, у коридорі, ванній кімнаті - плитка. Вікна з кімнат та кухні, балкон виходять у тихий внутрішній міжбудинковий двір, що робить житло хорошим варіантом для проживання та відпочинку. Квартира весь час знаходилась у власності однієї родини, в оренду ніколи не здавалась, а використовувалась виключно для власного проживання. Загальна площа - 39.64 кв.м. Житлова площа - 24 кв.м. Складові частини квартири: - 2 кімнати - великий коридор - ванна - кухня - балкон Наявне обладнання, комунікації: - опалення індивідуальне газове: двоконтурний котел (опалення + підігрів води) - водопостачання, відовідведення (каналізація): центральне - кондиціонер - ванна з гідромасажем - швидкісний інтернет - лічильники на всі комунікації ІНФРАСТРУКТУРА Поруч (в радіусі 200 метрів): ряд маркетів продовольчих та промислових товарів, в тому числі супермаркет «АТБ», будівельні магазини, автовокзал, відділення «Нової пошти», аптека, дитячий садок, дитячий ігровий майданчик, автомийка, банкомат тощо 400 метрів: - центральний міський стадіон з фітнес-центром та низкою різних спортивних майданчиків (футбольні поля з штучним травяним покриттям, гандбольна та баскетбольна площадки з гумовим покриттям, тенісні корти), дитячим ігровим майданчиком - новозбудований спортивний комплекс з плавальним басейном 500 метрів: - міська лікарня та поліклініка, ряд аптек - ресторанно-готельний комплекс «Ф-КОКА» 900 метрів: - амфітеатр, де проводяться масові міські заходи (фестивалі, концерти і т.д.) - найвідоміший у місті ресторанний комплекс з винним дигустаційним залом «Чизай. Мала Гора». Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 25999$ Детальніша інформація по телефону або при особистій зустрічі.

ПРОДАЖ 2-х КІМН КВАРТИРИ на 2-у ПОВ 5-и поверхівки,індивід опал,ремонт
olx.ua

ПРОДАЖ У ЦЕНТРІ БЕРЕГОВА, НА ВІДСТАНІ 5-И ХВИЛИН ПІШОЇ ХОДИ ВІД ТЕРМАЛЬНОГО БАСЕЙНУ ПРОСТОРОЇ ОДНОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НА 5-МУ ПОВЕРСІ У 5-ТИ ПОВЕРХОВОМУ БАГАТОКВАРТИРНОМУ ЦЕГЛЯНОМУ БУДИНКУ! 19999$ 37.21 КВ.М. КОМФОРТНЕ ТА СВІТЛЕ ЖИТЛО. ХОРОШИЙ ЖИТЛОВИЙ СТАН. МЕБЛЮВАННЯ, ПОБУТОВА ТЕХНІКА. НОВІ ПЛАСТИКОВІ ВІКНА ТА БАЛКОННІ ДВЕРІ. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ, ЩО НЕЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАЯВНОСТІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ (КОНВЕКТОРИ). БОЙЛЕР ДЛЯ НАГРІВУ ВОДИ. ДВА БАЛКОНИ. ЧУДОВИЙ КРАЄВИД З ВІКОН. У БУДИНКУ ФУНКЦІОНУЄ ОСББ. ПІДВАЛЬНІ ПРИМІЩЕННЯ, ПОКРІВЛЯ ДАХУ, ІНЖЕНЕРНІ МЕРЕЖІ БУДИНКУ СПРАВНІ. ПІДЇЗД БУДИНКУ ОХАЙНИЙ. ВПОРЯДКОВАНА, ЗАТИШНА ТА ОЗЕЛЕНЕНА ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ. СПОКІЙНИЙ ДВІР. ДОРОГА ДО БУДИНКУ АСФАЛЬТОВАНА. ПОРУЧ РОЗВИНЕНА СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА. Продам однокімнатну простору та світлу квартиру у житловому стані з повним меблюванням на 5-му поверсі у 5-ти поверховому багатоквартирному будинку у самому центрі Берегова, на відстані всього декількох хвилин пішої ходьби до термального басейну УСБ «Закарпаття»! У будинку сторене та працює ОСББ. Покрівля даху будинку змінена, жодних проблем з протіканням немає. Підвальні приміщення, інженерні мережі будинку справні. Підїзд охайний. Прибудинкова територія впорядкова, озеленена, регулярно прибирається. Біля будинку наявні тротуари та асфальтоване покриття, багато паркомісць. ХАРАКТЕРИСТИКИ КВАРТИРИ Квартира перебуває у хорошому житловому стані, мебльована, наявна побутова техніка. Функціональний простір житла використовується раціонально. Зі всіх вікон помешкання, які виходять у тихий внутрішній дворик, відкривається хороший краєвид. Квартира тепла, без сирості. Житло в оренду ніколи не здавалось, використовувалась виключно для власного проживання. У квартирі наявне індивідуальне газове опалення, бойлер для нагріву води, встановленого пластикові вікна та балконні двері. Загальна площа - 37.21 кв.м. Житлова площа - 18.3 кв.м. Складові частини квартири: - кімната - коридор - ванна - кухня - два балкони Наявне обладнання, комунікації: - - електропостачання - опалення: індивідуальне газове (конвектори) - бойлер для нагріву води - водопостачання, відовідведення (каналізація): центральне - газова плита, холодильник, пральна машина - лічильники на всі комунікації. Квартира продається з наявними меблями та побутовою технікою. Близькість розташування квартири як до термального басейну УСБ «Закарпаття», так і до історичної центральної частини міста, робить її прекрасним варіантом як для власного проживання, так і здачі в найм. Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 19999$ Детальніша інформація за телефонами та при зустрічі.

ПРОДАЖ ОДНОКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ у ЦЕНТРІ Берегова, хороший житловий стан
olx.ua

ПРОДАЖ 2-Х КІМНАТНОЇ КВАРТИРИ НА 1-МУ ПОВЕРСІ У 5-ТИ ПОВЕРХОВОМУ БАГАТОКВАРТИРНОМУ ЦЕГЛЯНОМУ БУДИНКУ У СПОКІЙНОМУ РАЙОНІ, ВСЬОГО У 15 ХВ. ПІШОЇ ХОДИ ВІД ЦЕНТРУ БЕРЕГОВА! 20999$ 45.04 КВ.М. ЖИТЛОВИЙ СТАН. МЕБЛЮВАННЯ. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ, ЩО НЕЗАЛЕЖИТЬ ВІД НАЯВНОСТІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ (КОНВЕКТОРИ). ГАЗОВА КОЛОНКА ДЛЯ НАГРІВУ ВОДИ. У БУДИНКУ ФУНКЦІОНУЄ ОСББ. ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ ОЗЕЛЕНЕНА. ТИХИЙ, СПОКІЙНИЙ ДВІР. ПОРУЧ ДИТЯЧИЙ ІГРОВИЙ МАЙДАНЧИК, ДИТЯЧИЙ САДОК. ПОРУЧ РОЗВИНЕНА СОЦІАЛЬНА ІНФРАСТРУКТУРА. Продам 2-х кімнатну квартиру на 1-му поверсі 5-ти поверхового багатоквартирного цегляного будинку у спокійному районі Берегова! Квартира знаходиться на відстані 15-ти хв. пішої ходи від центру міста та 20 хв. пішої ходи до термального басейну УСБ «Закарпаття». Поруч автобусна зупинка, з якої регулярно курсують автобуси в різних напрямках. Прибудинкова територія озеленена. Біля будинку наявні паркомісця для авто, дитячий ігровий майданчик, дитячий садок. ХАРАКТЕРИСТИКИ КВАРТИРИ Квартира перебуває у житловому стані, мебльована. Вікна з кімнат та кухні, балкон виходять у тихий внутрішній міжбудинковий двір, що робить житло хорошим варіантом для проживання та відпочинку. Квартира весь час знаходилась у власності однієї родини, в оренду ніколи не здавалась, а використовувалась виключно для власного проживання. Загальна площа - 45.04 кв.м. Житлова площа - 30.3 кв.м. Складові частини квартири: - 2 кімнати - коридор - туалет - ванна - кухня Наявне обладнання, комунікації: - електропостачання - опалення: індивідуальне газове (конвектори) - газова колонка для нагріву води - водопостачання, відовідведення (каналізація): центральне - лічильники на всі комунікації. Квартира продається з наявними меблями. ІНФРАСТРУКТУРА Поруч (в радіусі 200 метрів): ряд маркетів продовольчих та промислових товарів, в тому числі супермаркет «АТБ», будівельні магазини, автовокзал, відділення «Нової пошти», аптека, дитячий садок, дитячий ігровий майданчик, автомийка, банкомат тощо 400 метрів: - центральний міський стадіон з фітнес-центром та низкою різних спортивних майданчиків (футбольні поля з штучним травяним покриттям, гандбольна та баскетбольна площадки з гумовим покриттям, тенісні корти), дитячим ігровим майданчиком - новозбудований спортивний комплекс з плавальним басейном 500 метрів: - міська лікарня та поліклініка, ряд аптек - ресторанно-готельний комплекс «Ф-КОКА» 900 метрів: - амфітеатр, де проводяться масові міські заходи (фестивалі, концерти і т.д.) - найвідоміший у місті ресторанний комплекс з винним дигустаційним залом «Чизай. Мала Гора». Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 20999$ Детальніша інформація за телефонами та при зустрічі.

ПРОДАЖ 2-х кімнатної квартири у спальному районі (біля АТБ) Берегова
olx.ua

Вашій увазі пропонується сучасна квартира в м.Берегово. Місце розташування: квартира знаходиться на вул. Мукачівська. В декількох хвилинах від термального басейну та в 5-ти хв ходьби від центру міста. Стан квартири: квартира у хорошому стані. Декілька років назад проводився ремонт. Так як квартира знаходиться на 5 поверсі потрібно також зазначити, що дах будинку був відремонтований у 2017 році. Кількість кімнат: 4 Спальня, дитяча, та 2 великі кімнати (кожна з 2-ма спальними місцями). Велика кухня-столова з виходом на балкон. Туалет та ванна - роздільні. Квартира повністю омебльована та продається з усіма наявними меблями та електро приборами. Кожна кімната обладнана кондиціонером, який налаштовується на обігрів або на охолодження. Встановлений бойлер. Вікна виходять на сонячну сторону, тому квартира загалом дуже світла. Крім того наявний балкон (12 метрів), з якого відкривається чудова панорама на канал Верке. Документи: офіційно за документами це дві квартири. За бажанням нового власника в майбутньому їх можна розєднати та використовувати як дві окремі квартири. Ця квартира чудовий варіант для великої сімї. Можливий торг. Контактні дані: 06********17 Людмила

владелец
Квартира з меблями в місті Берегово
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в м.Берегове , квартира знаходиться на 1 першому поверсі 5-ти поверхового будинку , вулиця Мужайська (100 метрів від АТБ). Загальна площа квартири 52 кв.м Житлова площа квартири 29.2 кв.м Кухня 7.6 кв.м Санвузол роздільний Ванна кімната 2.4 кв.м Великий коридор 8.4 кв.м Квартира простора дуже вдалого планування , балкон із лоджією обєднаний і усилений опорами встановлено склопакети. Квартира після капітального євроремонту замінено: -вся зовнішня і внутрішня столярка -вся електропроводка -сантехніка Кухня облаштована новою кухнею. Встановлений новий димоходний котел Ariston. До квартири також належить невелика земельна ділянка , яка розташована за будинком. Поруч всі необхідні магазини : -Аптека -будівельні магазини -автовокзал -та багато іншого.

Продається 2-х кімнатна квартира в м.Берегове.
olx.ua

Адреса: Закарпатська обл., м.Берегово, вул.Мужайська, 115. 4-кімн.квартира, 1/5 поверх.будинку. 88,8/57,9/8,3 кв.м. с/в роздільний. Балкон 3,5 м. Висота потолків - 2,65 м. Комунікації: холодне та гаряче водопостачання, центральноміська каналізація, газопостачання, електроенергія, опалення в квартирі та будинку відсутнє. Квартира потребує капітального ремонту. Від власника, без комісійних. Власник - юридична особа

Продаж 4-к квартири Закарп.обл., м.Берегово, в.Мужайська, 115, 21200 $
olx.ua

Квартира 3-х кімнатна, місто Берегове Єдиний будинок в місті, побудований для працівників міської адміністрації. Два під`їзди, 12 квартир, 3 поверхи. Чудове планування. Великий коридор, кухня 11м2. Всі кімнати окремі. Металопластикові вікна. Автономне газове опалення, італійскій котел. Окремий санвузел, кладовка. Засклена велика лоджия, два входи з двох кімнат. Підлога: паркет у 2км; ламінат 1км і коридор; Металопластикові вхідні двері в підїзд.Замикаються на ключ. Гарний краєвид на виноградники Чизай. Спокійний район. ОСББ. Поряд автовокзал, АТБ, Нова пошта, три будівельних магазина, поліклініка, лікарня, невеличкий базар, центр 1.5км. Два кілометри до термальних басейнів "Спортбаза Закарпаття"!

владелец
Квартира 3-х кімнатна, місто Берегове
olx.ua

Берегово, Закарпатська область. Виноградно-персиковий край. Туристичне містечко. ТЕРМАЛЬНІ ВОДИ 5 км Угорський кордон 2 поверх 2 поверхового будинку. В будинку 2 підїзди, металопластикові вхідні двері, замикання на ключ. Зелений тихій двір, привітні сусіди, можна паркувати авто. Тихий район. Площа 28 м2 загальна, Коридор, кухня, великий балкон. Металопластикові вікна. Санвузол з ремонтом та теплим полом, сумісний. Меблі. На кухні зроблено підключення для пральної машини та бойлера. Електрика, вода, лічильники Інфраструктура: АТБ, АВТОВОКЗАЛ, БАЗАР. БУДІВЕЛЬНІ МАГАЗИНИ, ПОЛІКЛІНІКА. Документи впорядковані

владелец
Продаж 1 кім. квартира, місто Берегове
olx.ua

Светлая квартира. Большая прихожая. Раздельные комнаты. Кладовка. Раздельный санузел. Два балкона. Окна металлопластиковые, выходят на Восток, Запад и Юг. Два кондиционера. Автономное отопление - новый двухконтурный газовый котёл и батареи. Вся мебель и техника остаются в подарок. Можно сразу заехать и жить, но для идеального состояния, желательно сделать косметический ремонт. Дом находится в 3-х минутах ходьбы от термального бассейна «Закарпатье» и 7-минутах от Центра города. Все подробности по телефону.

4-х комн кв 67м2 Центр термальный бассейн Берегово Корятовича 2-А
olx.ua

Продаж квартири 4-ох кімнатної 75м2. Знаходиться в затишному, тихому місці. Поряд вся необхідна для повноцінного життя і відпочинку інфраструктура. В декількох хвилинах знаходиться АТБ, автовокзал, базарчик, поліклініка, школа, аптеки, стадіон. До термального басейну Закарпаття 2,2 км. В квартирі є все необхідне для проживання. Меблі, техніка - лишається. Індивідуальне газове опалення. Біля будинку є місце під забудову гаража, на два авто. Квартира знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку. Дах не тече. Два великі зали та дві спальні. Дві кладовки, великий балкон, на який виходить зал, спальня і кухня.Ще одна спальня з окремим балконом. Точні розміри квартири будь-ласка дивіться останнє фото з планом. Торг після огляду квартири.

владелец
Квартира 4 кімнати місто Берегове, Закарпатська обл.
olx.ua

ПРОДАМ ПОБЛИЗУ ТЕРМАЛЬНОГО БАСЕЙНУ УСБ «ЗАКАРПАТТЯ» ТА ЦЕНТРУ БЕРЕГОВА ВЕЛИКУ 3-Х КІМНАТНУ КВАРТИРУ (НЕ КУТОВА) У 5-ТИ ПОВЕРХОВОМУ БАГАТОКВАРТИРНОМУ БУДИНКУ. 69.84 КВ.М. ВЕЛИКЕ, ПРОСТОРЕ ТА СВІТЛЕ ЖИТЛО. ЖИЛИЙ СТАН. МЕБЛЮВАННЯ. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ (ДВОХКОНТУРНИЙ КОТЕЛ). МЕТАЛЕВІ ВХІДНІ ДВЕРІ, ПЛАСТИКОВІ ВІКНА ТА БАЛКОННІ ДВЕРІ. БАЛКОН. ЛОДЖІЯ. ПІДЇЗД БУДИНКУ ВІДРЕМОНТОВАНИЙ, ОХАЙНИЙ. МОЖЛИВЕ ВИКОРИСТАННЯ ДЛЯ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ (КОРОСТРОКОВЕ ТА ДОВГОСТРОКОВЕ ПРОЖИВАННЯ). 29999$ Продам поблизу термального басейну УСБ «Закарпаття» та центру Берегова велику, простору, світлу 3-х кімнатну квартиру (не кутова) на 5-му поверсі пятиповерхового багатоквартирного будинку! Близькість розташування квартири як до термального басейну УСБ «Закарпаття», так і до історичної центральної частини міста, робить її прекрасним варіантом як для власного проживання, так і здачі в оренду (корострокове та довгострокове проживання). Покрівля даху, інженерні мережі будинку справні. Підїзд охайний. Прибудинкова територія впорядкова. Біля будинку наявні місця для паркування авто. ХАРАКТЕРИСТИКИ КВАРТИРИ Житло має хороше планування, функціональний простір помешкання використовується раціонально та сприяє комфортному проживанню. Вікна квартири виходять у тихий внутрішній дворик, далеко від проїзної частини з інтенсивним рухом транспорту. Загальна площа - 69.84 кв.м. Житлова площа - 42.7 кв.м. Складові частини квартири: - три кімнати - великий коридор (11 кв.м.) - ванна - вбиральня - велика кухня (8,4 кв.м.) - балкон - лоджія Наявне обладнання, комунікації: - опалення: індивідуальне газове - якісний двоконтурний італійський котел Ariston (опалення + підігрів води) - водопостачання, відовідведення (каналізація): центральне. Встановлений насос для підсилення тиску води - газова плита, холодильник, пральна машина, телевізор, мікрохвильова піч, швидкісний інтернет - лічильники на всі комунікації. Документи на квартиру впорядковані, оформлена приватна власність. ВАРТІСТЬ - 29999$. Детальніша інформація за телефонами: 09******43 та 06******95 (Віталій).

ПРОДАЖ КВАРТИРИ поблизу ТЕРМАЛЬНОГО БАСЕЙНУ, 3 кімнати, центр, жила
olx.ua

Продається комфортна 3-х кімнатна квартира з всіма зручностями навпроти термального басейну. Загальна площа квартири 67 кв.м В квартирі: -3 окремі кімнати ( 1 з виходом на балкон). -кухня з вбудованою мебелью та технікою -санвузол роздільний -кладовка Квартира після капітального ремонту замінена вся столярка, всі комунікації, електропроводка, автономне опалення. Квартира знаходиться на першому поверсі , є невеличка земельна ділянка біля балкону. Квартира продається разом з всіма меблями і технікою а також з наявним гаражем.

Продається 3-х кімнатна квартира в м.Берегове  навпроти термал.басейну
olx.ua

Кухня, всі меблі, техніка, приладдя та посуд. В 1 кімнаті меблі, техніка, колекція напоїв. Краєвид на виноградник Чізай. У 2 кімнаті також меблі та вихід на лоджію, яка обєднана з кухнею. Великий коридор. С/у роздільний, пральна машина. Чистий, акуратний підїзд. Інфраструктура: АТБ, АВТОВОКЗАЛ, БАЗАР. БУДІВЕЛЬНІ МАГАЗИНИ, ПОЛІКЛІНІКА.

владелец
2 кім. квартира, місто Берегове
olx.ua

ПРОДАМ 3-Х КІМНАТНУ КВАРТИРУ НА 4-МУ ПОВЕРСІ 5-ТИ ПОВЕРХОВОГО БАГАТОКВАРТИРНОГО ЦЕГЛЯНОГО БУДИНКУ В БЕРЕГОВІ. 52.1 КВ.М. ЖИТЛОВИЙ СТАН. ЧАСТКОВЕ МЕБЛЮВАННЯ. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ (ДВОХКОНТУРНИЙ КОТЕЛ). МЕТАЛЕВІ ВХІДНІ ДВЕРІ, ПЛАСТИКОВІ ВІКНА ТА БАЛКОННІ ДВЕРІ. ЛАМІНАТ НА ПІДЛОЗІ У КІМНАТАХ ТА КОРИДОРІ. БАЛКОН. У БУДИНКУ СТОРЕНЕ ТА ПРАЦЮЄ ОСББ. ПОРУЧ РОЗВИНЕНА ІНФРАСТРУКТУРА. 27999$ Продам 3-х кімнатну квартиру на 4-му поверсі 5-ти поверхового багатоквартирного будинку у місті Берегове. Квартира знаходиться на відстані 15-20 хв. пішої ходьби від центру міста Берегове. Поруч автобусна зупинка, з якої регулярно курсують автобуси в різних напрямках. У будинку сторене та працює ОСББ. Прибудинкова територія озеленена. Біля будинку наявні паркомісця для авто, дитячий ігровий майданчик. ХАРАКТЕРИСТИКИ КВАРТИРИ Квартира має раціональне планування. Житло тепле. Вікна з кімнати та кухні, балкон виходять у тихий внутрішній дворик, далеко від проїзної частини з інтенсивним рухом транспорту, що робить її вдалим варіантом для проживання та відпочинку. У квартирі встановлені вхідні металеві двері, пластикові вікна та балконні двері. Підлога у кімнатах та коридорі викладена ламінатом. У туалеті встановлена нова плитка, елементи системи водопостачання та відведення. Уданий час квартира здана в довготривалу оренду (орендар попереджений про продаж квартири та можливість дострокового припинення оренди). Загальна площа - 52,1 кв.м. Житлова площа - 34,4 кв.м. Складові частини квартири: - 3 кімнати - коридор - ванна - туалет - комора - балкон Наявне обладнання, комунікації: - опалення індивідуальне газове: якісний двоконтурний котел (опалення + підігрів води) - водопостачання, відовідведення (каналізація): центральне - газова плита, холодильник, пральна машина - швидкісний інтернет - лічильники на всі комунікації. Квартира продається з наявними меблями (окрім ліжка) та побутовою технікою. ІНФРАСТРУКТУРА Поруч (на відстані до 200 метрів): ряд маркетів продовольчих та промислових товарів, в тому числі супермаркет «АТБ», будівельні магазини, автовокзал, відділення «Нової пошти», аптека, дитячий садок, дитячий ігровий майданчик, автомийка, банкомат тощо 400 метрів: - центральний міський стадіон з фітнес-центром та низкою різних спортивних майданчиків (футбольні поля з штучним травяним покриттям, гандбольна та баскетбольна площадки з гумовим покриттям, тенісні корти), дитячим ігровим майданчиком - новозбудований спортивний комплекс з плавальним басейном 500 метрів: - міська лікарня та поліклініка, ряд аптек - ресторанно-готельний комплекс «Ф-КОКА» 800 метрів: - амфітеатр, де проводяться масові міські заходи (фестивалі, концерти і т.д.) - найвідоміший у місті ресторанний комплекс з винним дигустаційним залом «Чизай. Мала Гора». Вартість - 27999$. Детальніша інформація за телефонами: 09******43 та 06******95 (Віталій).

3-Х кімнатна квартира, ЖИЛИЙ СТАН, 2-Х КОНТУРНИЙ КОТЕЛ
olx.ua

География, Берегово