Без комісії!!! Розглянемо Є-оселя та решту державних програм!!! Прямі договора по комунальним!!! Документи на квартиру готові. Швидкий продаж. Продам видову 2 кім. кв. с. Білогородка, ЖК Перший Парковий. Площа 66 / 32 / 16. Поверх 10 /11. Гарне планування - шикарні видові вікна на захід сонця! Індивідуальне опалення-двуконтурний газовий котел. Будинок цегляний, новий, обжитий, утеплений. Вода подається із артезіанської свердловини глибиною 127 метрів. Поряд зупинка маршрутки! Будинок розташований в зеленій зоні, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям і природою, не відчуваючи віддаленість від міста. Поряд садочки, школи, лікарня, супермаркет, гарний ліс - все це створює комфорт та затишок! Ми готові допомогти вам з усіма питаннями і провести огляд в зручний для вас час. Можливий розумний торг! Зателефонуйте нам вже зараз і дізнайтеся більше про цю квартиру. Не втрачайте свій шанс отримати комфортне житло у зручному місці!!!

ексклюзив
Європейська вул., 1
rieltor.ua

2 1 2 8 3 4 6 8 1 Без комісії! Розглянемо Є-оселя та решту державних програм! Право власності більше 3-х років! Прямі договора по комунальним! Мінімальне оформлення! Продам 2 кім. кв. с. Білогородка, ЖК Перший Парковий Площа 59/ 31/ 15. Поверх 4 /11. Сучасний ремонт. Гарне планування, вікна на захід та схід- шикарні види з панорамних вікон. Велика кухня та лоджія Індивідуальне опалення-двуконтурний газовий котел Теплла підлога Меблі та техніка Будинок цегляний, новий, обжитий, утеплений. Вода подається із артезіанської свердловини глибиною 127 метрів Поряд зупинка маршрутки! Будинок розташований в зеленій зоні, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям і природою, не відчуваючи віддаленість від міста. В дворі ігрові та спортивні майданчики, є мангальна зона та альтанка. Поряд садочки, школи, лікарня, супермаркет. гарний ліс - все це створює комфорт та затишок! Ми готові допомогти вам з усіма питаннями і провести огляд в зручний для вас час. Можливий розумний торг! Зателефонуйте нам вже зараз і дізнайтеся більше про цю квартиру. Не втрачайте свій шанс отримати комфортне житло у зручному місці!

ексклюзив
Паркова, 8
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Білий Шоколад вул. М. Величка, 22 Центр селища. 5 поверх 8 пов. будинку. Є ліфт. Загальна площа 56 м.кв. Будинок зданий в експлуатацію, документи права власності на руках. Готові до угоди. Кімнати роздільні 13 м.кв. та 17м.кв. Кухня 12,5 м.кв. Два балкончика. Не кутова. Панорамні вікна з красивим видом на територію комплексу. Індивідуальне опалення. Установлений двоконтурний газовий котел та батареї. Важливо! По всій квартирі вже залито теплу підлогу, та зроблена стяжка. Всі стіни оштукатурені! В житловому комплексі багато магазинчиків, кав‘ярень, дитячих майданчиків. Облаштовані зони відпочинку з альтанками та барбекю. Платна парковка з цілодобовим наглядом, є і безкоштовна на вибір. Вся територія охороняється 24/7. Відеоспостереження. Поряд школа, дитячий садок, ринок, супермаркет, відділення нової пошти, зупинка транспорту. Зручне сполучення з Києвом. 4 км до Житомирської трасси.

можливий продаж по єОселя
Михайла Величка вул., 22
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Набрид шум міста? Постійна суматоха та біготня? Пропоную вашій увазі простору 2-кім квартиру в спокійному та живописному ЖК "Перший парковий", за адресою: вул. Паркова, 8 с.Білогородка Бучанського р-н Київська обл., який розташований неподалік від столиці, якісна монолітно-каркасна побудова, зовнішнє утеплення, на території ЖК своя зона барбекю, поряд ліс, продуктові маркети "Сільпо" та "Фора", в 10 хв їзди школа та садочок. Заселення ЖК на 95%. Власники розглядають продаж під державні Програми "єОселя" та "єВідновлення". Документам БІЛЬШЕ 3-х років, прописаних немає. В ремонт квартири власники вкладали душу, робили для себе, все якісно та зі смаком. Просторий коридор, дві окремі кімнати, з яких вид з вікон виходить на різні сторони, не пересікаються між собою, світла простора кухня з виходом на засклену утеплену лоджію, з якої можна дивитися на прекрасний вид, де розташована "зона барбекю", дитячий майданчик та вигляд на сусідні ЖК. Мебель та техніка залишається (окрім двухспального ліжка та ТВ (плазми)). ЖК "Перший Парковий" - це чудове поєднання домашнього затишку, природи, замислитись і зупинитись від міської метушні і мати змогу провести свій час з родиною та друзями. До Метро Академмістечко, Житомирська 20-25 хвилин на міському транспорті, який курсує кожні 5-10 хв. Телефонуйте! Показ в зручний для Вас час. Відеоогляд скину в особисті.

можливий продаж по єОселя
Паркова, 8
rieltor.ua

Квартира з ремонтом у ЖК Перший Парковий - на самому в їзді в Білогородку! Адреса: Білогородка вул. Європейська буд. 4 Площа: 69м. Ціна: 59 500 дол. сша Без коміссії Кварита у гарному стані. У квартирі: висота стелі h=2,75m, велика кухня, дві окремі кімнати, туалет, ванна кімната, просторий хол; у квартирі залишиться вбудована кухня, вмісткі шафи-купе; у квартирі встановлені сучасні мп вікна, лічильники на газ/воду/світло. Парадне охайне; будинок цегляний, теплий. Прибудинкова територія комплексу закрита, зелена, дитячі та спортивні майданчики, продуктові магазини, салон краси; поруч зупинка міського транспорту - 20 хвилин і ви у Києві, транспорт їде до ст. метро Академмістечко.

Європейська вул., 4
rieltor.ua

Продажа (переуступка инвестправ) 2-комнатной квартиры в ЖК « Все Свои», Комфорт- класс. Киево-Святошинский р-н, с Белогородка, ул. Александра Саенко, 11. Это развитый и перспективный населенный пункт возле Киева, в котором можно найти все объекты инфраструктуры для повседневной жизни. Квартира двухсторонняя, расположена на 3-м (есть на 7-м) этаже 9-ти этажного дома. Общая площадь – 59,6 м², высота потолков 2,7 м. Есть гардеробная (2,3 м²). Состояние: после строителей. Есть стяжка, стеклопакеты. Материал конструкций стен – кирпич, индивидуальное отопление, закрытая территория. Наземный паркинг с подзарядкой электрокар. Дом введен в эксплуатацию. Лифты: пассажирский, грузовой. Площадь территории ЖК – 0, 455 га. Уютный комплекс карамельного цвета. Удачная локация позволит жителям ЖК сэкономить на поездках: в двух шагах школа, детский садик «Барвинок», остановки общественного транспорта, которым можно доехать до ст. метро за 35-40 минут, автомобилем - за 15 минут. Тишина, комфорт и чистый воздух природы с пением птиц. Максимум полезной социально-бытовой (супермаркет, кафе, аптека, ресторан, рынок, Дом Культуры, др.) и транспортной инфраструктуры. Для любителей активного отдыха рядом с домом есть стадион. Поблизости раскинулся живописный лес и речка, где прогулки принесут максимальное удовольствие. На территории: детские площадки, зоны отдыха для взрослых и красивый ландшафт. Ближайшие ст. метро: «Святошин», «Академгородок», «Житомирская». Цена - 47680$ (800$/1м²).

Олександра Саєнка вул., 11
rieltor.ua

Унікальна квартира з великою терасою та видом на озеро. Без агентських додаткових витрат. Затишний елітний комплекс City Lake в найближчому передмісті Києва у с.Білогородка на березі мальовничого озера. Закрита територія з власною інфраструктурою. Цілодобова охорона та відеонагляд. Будинок введений в експлуатацію. Оформлення на покупця первинного права власності.

Ювілейний пров., 2/6
rieltor.ua

Продаж! 2 кім. квартири в ЖК Амстердам! Гетьманська 45 50 кв.м, Квартира розташована на 3 поверсі Ремонт зроблений на 50 відсотків Встановлений 2 х контурний газовий котел Лічильники Є лоджія і балкон ( засклений) Зроблена шумоізоляція Будинок повністю заселений. Житловий Комплекс Амстердам знаходиться в центрі Білогородки. 10 км від Києва. Поблизу ЖК розташований Сільпо, ринок, величезна кількість магазинів, дві школи та дитячий садок, лікарня, ПриватБанк, супермаркет Фора, Нова Пошта - все це в пішій доступності. Дуже зручне транспортне розташування, виїзд (вїзд) по Житомирській трасі або ж через Софіївську Борщагівку. Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують чотири автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Перегляд в будь який час Тел.0671637876 Лора Дмитрук

Гетьманська вул., 45
rieltor.ua

Без %, без турбот. Зробіть свій перший крок до нового життя. Затишна та світла 2-кімн. квартира в ЖК "Білий Шоколад Центр ", вул. Михайла Величка, 1Б чекає на свого нового власника. Квартира не кутова, на другому поверсі, гарне планування, є гардеробна та вікно в санвузлі. Будинок введено в експлуатацію давно, побудований один із перших, тарифи як для населення, опалення в квартирі автономне (двоконтурний котел), є лічильники на світло, воду і газ. Територія ЖК зелена та доглянута, є фонтан та зони барбекю, дитячі майданчики, магазини та затишні кафе. Поруч школа, дитячий садочок та зупинка громадського транспорту. Документам більше ніж 3 роки, квартира готова до продажу. Телефонуйте, з радістю відповім на всі запитання та проведу перегляд в зручний час.

Михайла Величка вул., 1б
rieltor.ua

Вигідна ціна! Вашій увазі пропонується стильна з дизайнерським ремонтом 2-кімнатна квартира в новому ЖК "Білий шоколад" за адресою: с.Білогородка вул. М.Величка 1а, площею 78,3 кв.м. Власники розгладають державні програми "єОселя" та "єВідновлення". Дуже світла та простора, з панорамними вікнами в стелю. Хороша локація. Поруч є Сільпо, на території комплексу є магазини, кавʼярні, садочок, аптека, пошта. Територія охороняється, автобусна зупинка 2 хвилини пішки. В пішій доступності ліс, держ. садочок та школа. Кухня-студія, ванна - туалет на першому поверсі. На другому поверсі спальня, та перед спальнею «острів», який можна доробити, як окрему кімнату. - автономне опалення через котел - вся техніка встановлена в квартирі 2020-2021 року (2 кондиціонери, пральна машинка + сушка, посудомийна машинка, холодильник, плита, духовка, витяжка ) - підлога з частковим підігрівом (вся ванна - водяний підігрів, частина кухні, доріжка від дверей до кухні, зона вітальні та зона «столової» - ел.підігрів). В квартиру власники вклали душу, ремонт робили для своєї сімї. Телефонуйте! Показ в зручний для Вас час. Ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Михайла Величка вул., 1а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Білогородка

Без комісії для покупця! Пропонується двокімнатна квартира у ЖК Амстердам в с. Білогородка. Будинок ведено в єксплуатацію, продаж по переуступці без додаткових витрат. Квартира двостороння, з двома балконами. Стан - після забудовника. Зроблена стяжка та штукатурка. Встановлено двохконтурний котел, радіатори опалення. Поруч є державна школа, дитячий садок, ринок, Нова Пошта, Приватбанк. 500 метров Сільпо. Також поруч у радіусі 700-1500 метрів стадіон, спортивний зал, дитячий садок, школа, нова пошта, АЗС, ринок, ЖК Білий шоколад. Від Комплексу до найближчих станцій метро (Академмістечко, Житомирська) курсують 4 автобусні маршрути (кожні 15 хвилин). Відстань до Києва 12 км. Спокійне місце, поруч немає військових частин чи обьєктів критичної інфраструктури. ID: 76547

ексклюзив
Гетьманська вул., 50
rieltor.ua

Продаж двох кімнатної квартири в центрі Білогородки. Квартира з балконом в житловому стані з меблями та технікою. Будинок знаходиться в самому центрі Білогородки, в пішій доступності 2-3 хвилини: школа, садок, пошта, магазини, аптека, кавярні, тренажерний зал, зупинка громадського транспорту, парк, ліс, ринок та інше. До метро "Житомирська", "Академмістечко", "Нивки", "Теремки" курсують маршрутки кожні 3-5 хвилин. Продаж здійснюється представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

Продається 2к, 50м2, вул. Володимирська 54, Білогородка
olx.ua

Київська обл., Бучанський р-н, с.Білогородка, котеджне містечко " HAPPY LAND". вул. Ранкова, 19. 3/3 к, з окремим входом, 70/34/16.6, склопакети, с/в сумісн., душ.кабіна, кафель, лінолеум, встроєна кухня, битова техніка, меблі, опалення- 2 контурний котел, лічильники. Регулярні маршрутки на Київ кожних 30 мин. Чиста продажа. Розглядаємо продаж під Є-Оселя та Є-Відновлення. Ціна -36000у.е., торг. Комісія 3%. Працюю з колегами

Продам 2кв. в Білогородці в котежному містечку HAPPY LAND під Києвом
olx.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру-студію. ЖК "Перший Парковий" у Киево-Святошинському районі, селищі Білогородка, по вулиці Європейській, 4. Загальна площа квартири - 47,7м2. Розташована на 9 поверсі 11-поверхового цегляного будинку . Тепла підлога по всій квартирі окрім кімнати, регулюється датчиками. Газовий котел працює на гарячу воду, опалення електричними батареями які керуються датчиками температури. Підвісний потолок у кімнатах. Квартира продається з меблями. Цілодобова охорона території і наявність паркувальних місць для авто. Маршрутки їздять з інтервалом 5 хв. до м. Академмістечко та до м. Виставковий центр. Квартира продається разом із кладовою на поверсі. Ціна - 46 000$.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру-студію ЖК "Перший Парковий"
olx.ua

• Відкриваєте вікно, а звідти чути тільки шум вічно квапливого мегаполісу? • Виходите за межі квартири, і перебіжками добігаєте на вулицю, бо підʼїзд - бажав би кращого? • А сусіди.. ох ці сусіди, які проживають в будинку з 1960-го року та думають, що весь будинок - то їх власність? • А щоб виїхати на природу, чи хоча б до парку - то треба або таксі визивати, або в маршрутках трястись? Знайомо? А у нас є пропозицію від якої важко відмовитись і яка виключає ті всі вищевказані проблеми ;) Ми пропонуємо Вам та Вашій сімʼї велику 2-х кімнату квартиру у найближчому передмісті Києва в новому ЖК - «Білий шоколад» Локація: с. Білогородка, провулок Ювілейний 4/3 Основні характеристики квартири: - поверх: 4/5 - Площа: 58/26/20 м2 - Тут все згідно плану: дві спальні кімнати, простора кухня-вітальня, наявно два балкони з кожної кімнати, санвузол та ванна кімната. - Розпочату та виконана частково пильну роботу, а також зроблена електрика по всій квартирі, наявні лічильники! А також вже встановлений двоконтурний газовий котел ! - Фото - найактуальніші, в тому числі фото Вашого майбутнього краєвиду - на озеро! - І так, у будинку наявний ліфт, працюючий :) Тут до того ж безпечно, екологічно чисто, тихо, та неймовірно комфортно! Тут приватна територія, заїзд через шлагбаум, 24/7 відеоспостереження; ряд зон для барбекю, власна школа та дитячий садочок; власне озеро та пляж; прибудинкова територія в європейському стилі, а до Києва - всього 4 км, якщо почнете сумувати за міською метушнею! Ціна: 49 999$ Підходить під іпотечну програму єОселя 3%! Телефонуйте або пишіть, як зручніше!

єОСеля? - так! ЖК «Білий шоколад»  2 кімната 58 м², з видом на озеро
olx.ua

Продаем большую 2к квартиру в Белогородке (шевченково) 150 кв.м. двухуровневая. 2 и 3й этаж 3х этажного дома. Высокие потолки. Первый этаж полностью меблирован, с техникой, заезжай и живи. 75кв.м. Плюс с квартиры выход на 2й этаж мансарды +75 кв.м. Теплый, обшит. Сейчас используется как гардеробная. Мансарда пока без окон, но можно встраивать окна и переделывать под себя. Очень просторная планировка, Вода из скважины, двухконтурный газовый котел. Рядом лес, озеро, парки, в соседнем доме магазин продуктовый. Есть индивидуальное 1 паковочное место. Могу прислать видео ул. Лікарська 19 35 500$ возможен расчет USDT БЕЗ КОМІСІЇ

власник
Продам 2к Белогородка Шевченково, мансарда. Білогородка
olx.ua

Код 39650 Продається простора 2-кімнатна не кутова квартира у 9-типоверховому будинку за адресою с.Білогородка, вул. Олександра Саєнка 11, ЖК «Всі свої». Квартира в покращеному чорновому оздобленні. прокладені труби; металопластикові вікна; двері. Інфраструктура: - Білогородська загальноосвітня школа, дитячий садок - 2 хв; - Наземний паркінг; - зарядка електромобілів - Ігровий майданчик на території комплексу; - ігрові майданчики та прогулянкові алеї поруч з комплексом; - магазини, кав’ярні, аптеки та поштове відділення у самому комплексі; - Облаштоване місце для вигулу домашніх тварин. Будинок якісно утеплений. Вікна виходять на обидві сторони будинку. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс ріелторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Квартира 2х кімнатна 60м кв Білогородка
olx.ua

Продам 2х комнатную квартиру, ул. Столичная 1. ЖК Сімейне містечко, спальный район в 6 км от Киева Житомирская трасса. Дома сданы в эксплуатацию, шума строительных работ нет. Документам на квартиру больше 3х лет. 3/5 эт, 52/31/7 две комнаты раздельные по 17.9 и 12.7 кв.м, лоджия из кухни, с/у раздельный, просторная ванна и коридор. Двухконтурный газовый котел. Надо сделать небольшую косметику в комнатах. Торг.

Белогородка Продам 2 комнатную квартиру  ул. Столичная 1
olx.ua

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира в с. Білогородка, Києво-Святошинський район в ЖК Білий Шоколад вул М. Величка 38!!! Багатофункціональний житловий комплекс європейського рівня! Квартира на 2 поверху, загальна площа 60.62м. Планування: кухня -15.64м, дві окремі кімнати (15.11м і 16.18м), санвузол роздільний, балкон. Стан квартири від забудовника, що дає можливість втілити любий дизайн проект. ЖК закритого типу зі своєю охороною та відеонаглядом. Розвинена інфраструктура: магазини, кафе, аптеки, укрпошта, приватний дитячий садок, школа, центр раннього розвитку, дитячі та спортивні майданчики. Достатня кількість парко місць для авто мешканців. На території велике озеро, є зони відпочинку (мангальна зона). Велосипедні доріжки. Поряд зупинка міського транспорту у бік ст.м.Житомирська - 16км, 15 хв на авто.

Продається квартира в ЖК БІлий Шоколад Білогородка
olx.ua

Продається 2х кімнатна студія в Білогородці. ЖК Білий Шоколад Центр. Квартира видова, панорамні вікна. Є окрема гардеробна кімната. Великий і розвинений житловий комплекс за 15 хвилин їзди від м. Академмістечко. Маршруткою 30хв до метро «Житомирська», та 40хв до метро ВДНГ. Розвинена інфраструктура! Зупинка громацького транспорту, дитячий садок, школа, амбулаторія, магазини «Сільпо», «Фора», «Лоток», ринок двічі на тиждень поруч, будується АТБ, сосновий ліс, нова пошта, укрпошта, кафе, спортзал на території комплексу. Загальна площа 55м кв. Будинок активно заселяється, працює ліфт. Закрита територія, охорона 24/7. Автономне газове опалення та тепла ел. Підлога у ванній. Комісія 3%

Михаила Величко улица, 40, Белогородка, Киевская 68000.0 USD
dom.ria.com

Продаємо простору дво-кімнатну квартиру на 3 поверсі (не кутова) в ЖК Перший парковий. Площа 64 м.кв. Опалення індивідуальне газове - газовий котел. Батареї встановлені. Тепла підлога на кухні та ванній кімнаті. Електрика розведена. Чистова стяжка на підлозі. Штукатурка на стінах.

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Код 43723 Продаж дворівневої квартиру зі своїм двориком ! Самий початок с.Білогородка. Площа 48м2 + своє подвір’я 10 м.кв. Затишна дворівнева квартира, перший поверх кухня-студія, 2-й поверх 2 спальні. Будинок здається з зовнішніми роботами, вхідними дверима, пластиковими вікнами, підведені комунікації - сверловина, електрика 5 кВт, каналізація-септик , індивідуальне електричне опалення ! ОСТАННІ ФОТО - ПРИКЛАД З ПРОЕКТУ.. Здача будинку в експлуатацію та тримання право власності- травень - червень 2024 року. Є своя зона BBQ, парковка, в проекті дитячий майданчик. Чудова інфраструктура, поряд 50 метрів від будинку кав’ярня зі смачними круасанами та ароматною кавовою, зупинка з маршрутами до метро Академмістечко та Виставковий центр. Зручний з’їзд на Житомирську трасу та Кільцеву дорогу. До центру Білогородки 800м. Неподалік магазини, Фора, Сільпо, АТБ, аптека. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс ріелторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Продаж1 к  дворівневої  квартири в с. Білогородка
olx.ua

Без комісії! Продам дві кімнати в центрі Білогородки, вул.Саєнко. В кімнатах зроблено ремонт, є можливість збільшити площу і зробити власний санвузел та кухню. Металопластикові вікна,окремий господарський блок. Телефонуйте! Перегляди по домовленості.

Без % Продам 2 кімнати, 30м2 з ремонтом Білогородка/ Святопетрівське
olx.ua

Продажа 2-к квартиры возле стадиона. Практичная планировка , 2 просторные спальни, раздельный с/у, большой холл и кухня с выходом на застекленную лоджию. Есть необходимая мебель и техника! Оформление 2% Идеальный вариант для семьи с детками-садик и школа в шаговой доступности! Все детали вы можете уточнить по телефону! Просмотр по предварительной договорённости! Звоните! С ув . Виктория

Двухкомнатная с ремонтом для семьи! Садик, школа, стадион!
olx.ua
1 - 24 з 36 результатів