Продаж 3-х кімнатної квартири ЖК Зелений. Квартира по стану від забудовника, площею 98.8 м2. + кладова в підвалі. Знаходиться на 6-му поверсі, санвузол роздільний, опалення автономне. Стан від забудовника, розведена електрика, заведена траса під кондиціонер та були замінені склопакети від забудовника на 5 камерний профіль німецького виробництва. Квартира не кутова. Будинок заселений, територія комплексу закрита, відеонагляд, охорона

владелец
Зеленая улица, 25, ДНС, Белая Церковь, Киевская 100000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 1 кімнатної квартири престижному ЖК Династія, який не потребує зайвої реклами. Середній 6 тий поверх, з видом на Мерію 54. квм загального планування, кухня 18 квм та кімната 19 квм. Бонусом йде готовий проект на ремонт з використанням всіх сучасних технологій та матеріалів Таких пропозій на ринку нерухомості не багато, тому встигніть зателефонувати!!! Перегдяди по домовленості!!! Ціна 96000$ + готові вислухати Ваші пропозиціі

Шолом-Алейхема улица, 1, Центр, Белая Церковь, Киевская 96000.0 USD
dom.ria.com

Ексклюзивна пропозиція трикімнатної квартири в ЖК Королева. Будинок введено в експлуатацію. Вже живуть люди. Планування: дві спальні і велика кухня-студія, 2 окремі санвузли , місце під гардеробну. Конфігурація квартири дозволяє зробити три окремі спальні і кухню, 2 санвузли. Квартира має гарний краєвид.

Трикімнатна квартира в новобудові ЖК Королева
olx.ua

Квартиру можна придбати під єОселю, Постанову 280, єВідновлення. Продається квартира із з трьома затишними спальнями та просторою кухнею. Квартира розташована на сьомому поверсі цегляного будинку в Центрі міста, поруч із школою і садочком, зупинкою транспорту і набережною. В квартирі , площею 100 кв.м., завершено капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій. Всі кімнати правильної квадратної форми, великий та просторий коридор. Над спальнями розміщена кладова 30кв.м Квартира двостороння, спальні на північну сторону. Прохідна лоджія та кухня на південну з чудовим краєвидом на річку. Два санвузли забезпечать комфорт та зручність для всієї родини. Квартира тепла , так як опалення розливається зверху. У вартість входять меблі і техніка. Перед квартирою є великий тамбур. Не втрачайте можливість жити у просторій та затишній квартирі зі всіма зручностями. Звертайтесь вже сьогодні, щоб дізнатися більше та оглянути її. Ваше нове життя чекає на вас!"

Трикімнатна квартира в цегляному будинку Центрі міста.
olx.ua

Продаж видової квартири в сучасному ремонті Новобудова ЖК «Зелений» 2/8/10 цегляний будинок АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ Заг площа 78,5м2; кухня 17,3м2; кімнати 19,5м2 та 20,5м2; коридор 15м2 Капітальний ремонт; все нове; електрика, сантехніка; підлога:кахлі, ламінат, керамограніт. В ремонті використані дорогі, якісні матеріали; продумано все до дрібниць. Ціна 98000$ 09******79 Світлана АН «Власник»

Продаж видової квартири
olx.ua

4-х комнатная квартира с мебелью и евроремонтом. Это Белая Церковь. На этаже проживает только одна семья! 170 кВ.м! Высота потолков 3.10. Остановка автобуса прямо под домом. Перед домом аллея и красота. Рядом базар, стадион, стоянка, аптека, маркет, банк, бювет, школа…Автономное газовое отопление. Продаю или обменяю на Киев, Львов.

владелец
Обмен на Киев, Львов. Продажа.
olx.ua

Продам видову,2-х.сторонню квартиру в новому престижному будинку на ДНС,поруч річка,парк,школа, садочки.Розводка електрики,домофон проведено,2-х.контурний котел Арістон,штукатурка.Квартира не вуглова,в серединці,дуже тепла.Телефонуйте,приходьте на перегляди.

Продам 3-х.кім.квартиру ЖК"Зелена"25
olx.ua

ЖК в городе Белая Церковь