Продається 3-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом,по вулиці Київська 1-В, цегляного будинку,загальна площа якої - 79.5 квадратних метрів , поверх 4/7. Рік побудови будинку 2015. У квартирі 3 повноцінних кімнати та кухня-студія. 2 сумісних санвузли (1 ванна з туалетом, 1 душова кабіна з туалетом). 2 великих засклених балкона. У квартирі є вся необхідна техніка : бойлер , пральна машина , сушильна машина ,індукційна плита, посудомийна машина , вбудована кавомашина ,духова шафа холодильник і окремо морозильна камера, 3 телевізори.

власник
None 125000.0 USD
lun.ua

кімнатна квартира від власника. Можливий торг. Квартира з шикарним видом на Дніпро,та розширеним балконом, обєднаним з кухнею. За рахунок цього балкон можна використовувати - або як місце для відпочинку та релаксу,або як їдальню з видом на Дніпро. Квартира затишна та простора, як для однокімнатної. Загальна площа квартири - 34.8 м2 Основна кімната - 16.2 м2 Кухня разом з балконом - 12.8 м2 Туалет - 0.8м2 Ванна - 2.0 м2 Коридор - 5.4 м2 Минулого літа в квартирі зроблено свіжий ремонт: утеплений балкон,замінені вікна, постелений новий лінолеум,замінені світильники,повністю замінена вся проводка в квартирі,встановлено реле напруги. Також є кондиціонер. Опалення централізоване ,взимку квартира гарно опалюється. При бажанні можна ходити у футболці та шортах. Або відкривати вікна на провітрювання. Сусіди тихі та безтурботні. Квартира розташована на 16 поверсі. В будинку є як пасажирський ліфт, так і грузовий ліфт. Вікна в будинку також нещодавно замінені. Будинок оснащений пандусом,та має два виходи. Недалеко від будинку(до 500м) - школа,дитячий садок, магазини,ринок, аптеки, кафе, ж/д станція,зупинка автотранспорту.

власник
None 40000.0 USD
lun.ua

Продам 2х кімнатну квартиру місто Українка, вулиця Будівельників 13, 12 поверх, 64 кв.м., замінені вікна, утеплений фасад, власник. В будинку на всякий випадок 2 генератора для забезпечення подачі води в квартиру та роботу ліфтів.

власник
генератор
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1к квартиру 40 кв.м. по адресу ул. Сосновая 7, в городе Украинка Киевской области. Квартира расположена на 1м этаже теплого кирпичного дома (1 этаж высокий , не холодный). Квартира в хорошем состоянии, остается вся мебель. Площадь 40 кв.м. Больше кухня совмещенная с коридором, балкон застеклен. До станция метро Выдубичи 25 мин общественным транспортом Без комиссии

власник
Продам 1 комнатную квартиру в Украинке по ул. Сосновая 7 без комиссии
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру 40 кв.м.,по вулиці Соснова 7, 12 поверх з чудовим краєвидом.Повністю мебльована та усією технікою. Встановлений лічильник на опалення.

власник
1-но кім.квартира вул.Соснова 7 Українка
olx.ua

Продам свою однокомнатную квартиру в г. Украинка Киевская обл. Квартира находится на 13 этаже, с потрясающим видом на лес и реку, по адресу Сосновая 7. В квартире сделан качественный ремонт с использованием таких материалов: - все наружные стены, кроме наружного утепления 100 мм , имеют еще и внутреннее утепление базальтовой ватой; - возможность использования автономного отопления; - установлены инверторные кондиционеры DAIKIN (-25 С +45 С) как в жилой комнате, так и на кухне)4 - электрическая разводка выполнена медным кабелем с установкой защитных диф автоматов и реле контроля напряжения; - на лоджии установлено панорамное остекление; - на полу во всех помещениях уложен паркет из массива красного дерева; - в рабочей зоне кухни (фартух, столешня и пол) мозаика из натурального мрамора с покрытием сусальным золотом и эмалью (фабрика Petra Италия); - в с/у стеклянная мозаика испанской фабрики Lantik, пол с электро подогревом; - покрытие стен- декоративное покрытие фирмы Oikos Италия ; - текстиль (шторы, роллеты) производство Италия; - мебель гостиная и лоджия из массива палисандра, мягкий уголок производства Голландия (кожа натуральная, массив дуба); - кухня изготовлена из массива ясеня; - вся бытовая техника на кухне фирмы Samsung; В квартире при продаже остается вся крупная бытовая техника, бойлер, телевизор, мебель, люстры, текстиль. Картины и мелкая бытовая техника не продается. Квартира оборудована системой сигнализации и охраняется ГСО (полиция). Площадь квартиры 41 м. кв. Также к данной квартире могу предложить приватизированный гараж в ГК" Погребок" (цена 5200 $)

власник
Продажа однокомнатной квартиры в г. Украинка
olx.ua

Продаж від власника, Українка, проспект Дніпровський,1, 1 поверх, можна під комерцію, поруч головна площа та зупинка транспорту, стан чудовий,все нове, без меблів, вся інфраструктура поруч

власник
Від власника терміново!
olx.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові 73, 3 кв. м. м. Українка вул. Київська 3. Кімнати роздільні. 5 поверх 16 поверховий будинок. Загальна площа 73, 3 кв.м, житлова 40, 5 кв.м, кухня 15, 7 кв.м. Стіни монолітно-цегляні. Пропозиція від власника. Євроремонт. Дуже зручне планування. Вбудована кухня з технікою та фурнітурою, шафи-купе. Закрита охороняєма територія з паркомісцями з відеонаглядом та дитячим майданчиком. Приємні сусіди. Поруч школа і дитячий садок. Розвинута інфраструктура, продуктовий магазин, аптека, перукарня/салон краси, лікарня/приватна клініка, поштове відділення, НП.

власник
ул. Киевская, 3, Украинка, Киевская 67000.0 USD
dom.ria.com

Продаю в сучасному будинку власну просторову та затишну 2-кімнатну квартиру! З шикарним виглядом, розташуванням та ремонтом. Адреса: м. Українка, вул. Київська, 3 ЖК «РАЙДУЖНИЙ-3» до м. Видубичі - 20 хв до м. Печерськ - 25 хв. до центру м. Київ - 35 хв Професійні майстри тільки завершили повний капітальний, високоякісний ремонт. Ремонт виконували відповідно до технічного та дизайн-проєкту. Діє гарантія на всі роботи. Маю багато фото від початку до завершення ремонту, квитанції на матеріали, які використовувались. Станом на зараз, все зроблено залишилось тільки обрати колір стін, дизайн дверей та кухню. (Матеріали та всі завершуючи роботи входять у вартість.) У майбутнього власника є унікальна можливість обрати колір, дизайн та ін. Або можливість домовитись про продаж за меншу вартість(велику знижку). Розташування: центр міста, лікарня Загальна площа: 80 м², зручне планування, квартири на дві сторони світла кухня-вітальня дві просторих спальні роздільний санвузол широкий коридор великий гардероб. Санвузол оздоблено високоякісною сантехнікою. Інфраструктура: розвинена транспортна розвязка, паркінг та дитячий майданчик у дворі. В пішій доступності: Пляж Річка Ліс Школа Дитсадок Магазини, супермаркети, ринок Додаткові переваги: тепла підлога, Панорамні вікна Закрита територія Цілодобова охорона ОСББ, класні сусіди Власна котельня Генератор Ідеальний варіант для проживання Ремонт робив для себе. Мав плани довго проживати. Зараз переїхав. Ціна договірна. Більше деталей за телефоном. За потреби скину додаткові фото/відео Телефонуйте! Домовимось про огляд! Бажаю всім вдалих покупок!

власник
Киевская улица, 3, Украинка, Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Інфраструктура (до 500 метрів): Магазин, кіоск, Дитяча площадка, Супермаркет, ТРЦ, ЖД станція, Аптека, Зупинка транспорту, Ресторан, кафе, Дитячий садок, Школа, Ринок Продається однокімнатна квартира від власника. Можливий торг. Квартира з шикарним видом на Дніпро та розширеним балконом, обєднаних з кухнею. За рахунок цього балкон можна використовувати -  або як місце для відпочинку та релаксу, або як їдальню з видом на Дніпро. Квартира затишна та простора як для однокімнатної. Загальна площа квартири - 34.8 кв.м. Основна кімната - 16.2 кв.м. Туалет - 0.8 кв.м Ванна кімната - 2.0 кв.м. Коридор - 5.4 кв.м Кухня разом з балконом - 12.8 кв.м В квартирі минулого літа зроблено свіжий ремонт: утеплений балкон та замінені вікна на ньому, постелений новий лінолеум, замінені світильники, повністю замінена вся проводка в квартирі, встановлено реле напруги .Також мається кондиціонер.Опалення централізоване, взимку квартира дуже гарно опалюється. При бажані можна ходити в одній футболці та шортах, або відкривати вікна для провітрювання. Сусіди тихі та безтурботні. Квартира розташована на 16 поверсі. В будинку є як пасажирський так і вантажний ліфт. Вікна в будинку також нещодавно замінені. Будинок оснащений пандусом та має два виходи.

власник
Днепровский проспект, 25, Украинка, Киевская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартир у ЖК, Українка

Продається світла та затишна 3-х кімнатна квартира у м.Українка, з меблями та технікою, з євроремонтом, на 2 поверсі 10 поверхового будинка. Ціна 66000$ торг. До лісу 200м, до р.Стугна 500м, р.Дніпро - 800м. У підїзді домофон, великий пасажирський ліфт, у квартирі відеодомофон. 2 спальні з двохспальними ліжками та вбудованими шафами, зал з шкіряними креслом та диваном. Санвузол з джакузі, душовою кабіною, біде, електросушкою. Кухня повністю з технікою. Від власника.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири
olx.ua

Продам двухкомнатную квартиру в г. Украинка. 13/16. 73,8/16/16+25. Хорошие коридоры со шкафами. Сан. узел раздельный. Две лоджии утеплены и застеклены. Квартира двухсторонняя. Индивидуальное отопление. Красивый вид на Днепр и на Стугну, лес. Охраняемая территория с парковкой. Свой выход на пляж (Стугну) - 1 минута. Остановка маршрутки на Киев - 3 минуты. Рядом поликлиника, больница. Торг.

власник
Двухкомнатная квартира
olx.ua

м.Українка, 40 хв. від центру Києва. Новий будинок на березі Дніпра. ОСББ, відеоспостереження, консьєрж, укриття, генератор. 7й поверх. Якісний ремонт: Сантехніка REHAU. Водостійкий ламінат. Знешумлення стелі. Зроблені всі малярні роботи. Зроблена проводка і вбудовані лампи. Натяжні стелі в усіх кімнатах. Замінені вікна і вхідні двері. Нова кухня з вбудованою технікою. Індивідуальне отоплення. Квартира простора, світла, тепла.

власник
генератор
ЖК "River House" 1к. квартира - 60 кв.м
olx.ua

Смарт-квартира в новобудові, в чудовому місті Українка, на березі річки Дніпро. В квартирі два панорамних вікна, одне з них з видом на р.Дніпро. Поруч вся необхідна інфраструктура: школи, садочки, ринок, супермаркети, набережна для прогулянок. Продаж від власника по переуступці, можна відразу оформлювати документи на право власності. Є відео огляд, надішлю по запиту.

власник
Продаж квартири з правом власності!! ЖК АКВАМАРИН
olx.ua

Продаж квартири в м.Українка,на першому поверсі, в квартирі зроблений ремонт,замінена сантехніка .Гарне місце розташування поряд вся інфраструктура,зупинка,магазини,садочок,школа,у дворі дитячий майданчик.

власник
Вдасник Продам Квартиру з ремонтом
olx.ua

Смарт-квартира в новобудові, 4-й поверх вікна виходять на Дніпро та набережну. Будинок зданий в експлуатацію, документи на право власності на руках Подробиці по телефону. Можливий обмін на автомобіль за домовленістю.

власник
1-к смарт-квартира в новобудові
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру у жилому стані у м.Українка.

власник
Продам 2-кімнатну квартиру м.Українка
olx.ua

Двокімнатна квартира в центрі міста Конотоп вул. Шухевича,дуже тепла другий поверх, кімнати ,санвузол роздільні. Лоджія утеплена, ремонт, лічильники ,підвал -є. 48 кв.м. поруч школа мистецтв, магазини .до зупинки трамвая і маршрутки 5хв.є затишна дитячий майданчик (09******54 після 18.00 )

власник
Квартира м.Конотоп в центрі міста дуже тепла не углова.
olx.ua

Хорошая видовая квартира с авторским ремонтом, встроенной мебелью, отдельной гардеробной. Жилой фонд 2000-2010г.г. Возможна перепланировка, конструкция позволяет. Может быть использована как жилье, так и как под сдачу как небольшая гостинница - спрос на эту услугутвесной, летом и осенью есть (отдых, рыбалка, охота). Возможен вариант продажи, обмена (с доплатой), рассрочки. Форма оплаты - по договорённости.

власник
Продам/обменяю 3-х комн. квартиру в г. Украинка Киевская обл.
olx.ua

центрі міста з краєвидом на р. Дніпро та ліс з іншої строни. Утеплена. 2 великі засклені лоджії. 2 хв ходьби до дитячого садка, 4 хв - до школи, поруч продуктові магазини. Будинок в Кооперативі. Взимку відносно невелика плата за комунальні послуги (в будинку свій модернізований теплопункт). Чистий та охайний. Тамбур на 2 квартири. До 500м Велика кишеня, Фора, набережна, відділення Нової пошти (в підїзді поштомат). Оптоволоконий кабель інтернету (під час вимкнення світла інтернет присутній). Можливий торг. Розглядаємо пропозицію обміну.

власник
Связи улица, 3, Украинка, Киевская 70000.0 USD
dom.ria.com

Шукай квартиру по локації