Продається -3х кімнатна квартира ,4/5,з ремонтом,зроблено для себе,ідеальний стан.Жила площа 56,52м2.Залишаються меблі та вся техніка.Є підвальне приміщення,готова для проживання,можна в любий час зветатись для огляду ..Телефонуйте,приходьте дивитися! Прохання,про АРЕНДУ не турбувати!!!Додатково звертатись за телефоном :+38********03. Вайбер по двом контактам.

владелец
Квартира 3х кімнатна
olx.ua

Продажа м Тячів центр 3 поверх не углова 60 кв двох кімнатна зроблений євро римонт после римонт жила сімя 15 міс всі деталі за тел в Оренду не здаєтьсся тільки продажа!! 2015 року побудований! Закритий двір паркінг місце для авто!

владелец
Продаж квартири
olx.ua

Продається Квартира у місті Тячів, по вулиці Вайди, однокімнатна, з балконом, за деталями звертайтесь за номером, можете писати повідомлення.

владелец
Продаю Квартиру у місті Тячів
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається двокімнатна квартира в центрі міста Тячів Знаходиться на 5му поверсі панельного дому 56 метрів квадратних Окремо ванна, туалет, комора, великий просторий балкон з видом на міську раду Є підвальне приміщення Своя вода, автономне опалення Звертайтесь за телефоном Viber 09*********04

владелец
Квартира на продаж Тячів
olx.ua

Пропонуємо однокімнатну квартиру у сучасному ЖК Клубне містечко Тячів Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні з балконом, простора ванна кімната. - панорамне скління - енергозберігаючі вікна з 7-ми камерним профілем - автономне опалення(газове) - висота стель - 2.9 м. - готова розводка для електирики, водопостачання, газу та каналізації - встановлено котел - тепла підлога - чистова стяжка та штукатурка - покращена міжквартирна шумоізоляція - ідеальне рівне настінне покриття Комфорт та безпеку мешканців забезпечує система охорони та відеонагляду 24/7, паркінг закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, затишне лобі та зона барбекю. Прекрасне місце розташування, тільки екологічні матеріали (цегла, мінеральна вата і тд.) Ціна 850 $ за м.кв. Без комісії. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі. (Великий вибір квартир і котеджів від забудовника)

владелец
Продаж однокімнатної квартири в м.Тячів
olx.ua

Продається квартира ІЗ ПОСТІЙНИМ ВКЛЮЧЕННЯМ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ (не зважаючи на графіки відключень) в новобудові з гарним ремонтом і з усіма зручностями (пральна машина, телевізор, духовка, бойлер, холодильник, ліжко з новим та зручним матрацом, тепла підлога по всій квартирі, електросушитель). Особисте парковочне місце. Будинок знаходиться в дуже тихому районі м.Тячів, до центру пішки йти 5 хвилин, неподалік знаходиться нова пошта, супермаркет “ALMA”.

владелец
Продається квартира (із постійним включенням електроенергії)
olx.ua

Продається однокімнатна квартира з меблями, технікою та гаражем Квартира не кутова, знаходиться в центрі міста, зручне розташування, гарний краєвид з вікна, не сонячна сторона Затишна, світла та навіть везуча Буду рада співпраці

владелец
Квартира з гаражем
olx.ua

Пропонуємо двокімнатну квартиру у сучасному ЖК Клубне містечко Тячів Планування: простора кухня-вітальня, дві спальні з балконом, простора ванна кімната. - панорамне скління - енергозберігаючі вікна з 7-ми камерним профілем - автономне опалення(газове) - висота стель - 2.9 м. - готова розводка для електирики, водопостачання, газу та каналізації - встановлено котел - тепла підлога - чистова стяжка та штукатурка - покращена міжквартирна шумоізоляція - ідеальне рівне настінне покриття Комфорт та безпеку мешканців забезпечує система охорони та відеонагляду 24/7, паркінг закритого типу, дитячі та спортивні майданчики, затишне лобі та зона барбекю. Прекрасне місце розташування, тільки екологічні матеріали (цегла, мінеральна вата і тд.) Ціна 850 $ за м.кв. Без комісії. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі. (Великий вибір квартир і котеджів від забудовника)

владелец
Продаж двокімнатної квартири в місті Тячів
olx.ua

География, Тячев