Продаж 2-х кімнатної квартири у центрі міста в ЖК Центральний по вул.Шевченка.Розташована на 4 пов. 6 пов. будинку. У квартирі зроблений сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. Квартира повністю готова до проживання. Встановлена вся необхідна побутова техніка та частково меблі, які залишаються майбутнім власникам. Два санвузли. Площа квартири 68,4 м.кв. З комунікацій- індивідуальне опалення (газ котел), газ, вода, інтернет. Також є підвал і відкритий балкон. Продаж від власника. До квартири також належить комірка в підвалі. Телефонуйте на Viber, Telegram.

власник
Продаж квартири в м.Стрий
olx.ua

Квартира від власника! Продаж 3-ьох кімнатної квартири м. Стрий вул. Січових Стрільців 10 б.. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-ти поверхового цегляного добротного будинку. Загальна площа 62 кВ.м Квартира затишна, тепла в холодний період, оскільки розміщення всередині(не кутова). Світла та сонячна. Наявний засклений балкон. Опалення централізоване. Підігрів води газова колонка. Підʼїзд та двір охайні. Поруч початкова школа №11 та школа-ліцей № 10, медичний центр Святого Якова, зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, все необхідне для комфортного проживання. Немає проблем з паркуванням авто. До квартири додається сухе підвальне приміщення зі світлом, поруч з входом. Також цікавить обмін на квартиру у Львові!!! Детальніше за номером 09******420 Юрій. Фото в приватні повідомлення.

власник
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира від власника (мікрорайон) вул. Січових Стрільців 6 Знаходиться на 5-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Квартира в чудовому стані, не кутова, зі зручним плануванням. Продається зі всім, як на фото. Загальна площа — 61 кв. м: - 3 просторі кімнати площею: 11, 18, 14 кв. м - Централізоване опалення - Підігрів води: газова колонка - Домофон Наявний засклений балкон та додається підвальне приміщення біля входу в будинок. Асфальтована парковка для автомобілів під будинком та дитячий майданчик. Поруч є все необхідне для комфортного проживання: - Продуктові супермаркети - Зупинка громадського транспорту - Школи - Садочки - Медичний центр - Парк

власник
Продаж 3-х кімнатна квартира, по вул. Січових Стрільців
olx.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кімнатна нова елітна квартира в ЖК "Престиж Холл" із євроремонтом у м. Стрий по вул. Шевченка, 5. - Загальна площа 72,1 м.кв., кухня 15 м.кв., кладова, спальня, велика вітальна кімната, є власний балкон. - Квартира розташована на 2 поверсі у 8-пов. будинку. - Матеріал стін - цегла. - Не кутова. - Усі вікна металопластикові. - Опалення індивідуальне газове. - Нова сантехніка та електрика. - Повністю з меблями і технікою. - У кухні, коридорі та ванні утеплено підлогу. - Вихід вікон та балкону на внутрішній тихий двір. - Будинок має зручне розташування, поряд зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, супермаркет, школа та все необхідне для комфортного проживання. Для огляду квартири за попередньою домовленістю телефонуйте. Від власника.

власник
Сучасна квартира в новобудові ЖК "Престиж Холл" вул. Шевченка, м.Стрий
olx.ua

Дуже гарна, світла, тепла квартира. Е кладовка в квартирі, ще одна в лоджії, і ще одна під лоджією. Е 2 утеплені підвали для зберігання речей і овочів. Е квітник під лоджією. Коло будинку маемо сад з фруктовими деревами. Поблизу будинку маемо банкомат, супермаркет, кіоски, зупинки транспорту міського, міжміського і міжнародного сполучення.

власник
Галицкая улица, 1Б, Стрый, Львовская 34000.0 USD
dom.ria.com

Квартира від власника! Продаж 3-ьох кімнатної квартири м. Стрий вул. Січових Стрільців 10 б.. Квартира знаходиться на 4 поверсі 5-ти поверхового цегляного добротного будинку. Загальна площа 62 кВ.м Квартира затишна, тепла в холодний період, оскільки розміщення всередині(не кутова). Світла та сонячна. Наявний засклений балкон. Опалення централізоване. Підігрів води газова колонка. Підʼїзд та двір охайні. Поруч початкова школа 11 та школа-ліцей 10, медичний центр Святого Якова, зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, все необхідне для комфортного проживання. Немає проблем з паркуванням авто. До квартири додається сухе підвальне приміщення зі світлом, поруч з входом. Також цікавить обмін на квартиру у Львові!

власник
ул. Сечевых Стрельцов, 10Б, Стрый, Стрый, Львовская 40000.0 USD
dom.ria.com

Продається гарна квартира в тихому ройоні м.Стрий.загальна площа по документах 43,3.м.індивідуальне опалення.є підвал,грядка.решта деталі за телефоном 09******40.реальному покупцю розумний торг.

власник
Однокiмнатна квартира 43,3кв.м.з iндивiдуальним опаленням на Н. Свiтi
olx.ua

Продається квартира з великою квадратурою на 4 кімнати+велика крита тераса, без ремонту. Вулиця Богдана Хмельницького 64. Якщо не в мережі, писати на вайбер.

власник
4 кімнатна квартира з великою терасою
olx.ua

3-х кімнатна квартира в центрі м. Стрия: загальна площа квартири 93,5 кв.м., з двома балконами та підвальним приміщенням 10 кв.м. Будинок підключено до телефонної мережі, обʼєднаної системи диспетчерської та обладнано водогоном (холодним, гарячим), каналізацією, газопостачанням, опаленням ценеральним.

власник
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира, на 3 поверсі не кутова, тепла, засклений балкон, меблі залишаються Район Гастело Власник

власник
Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Комфортний район (мікрорайон), м. Стрий, у Львівській обл. Місто має хороше сполучення доріг(Київ-Чоп), та колій. 65км до Львова, 115 до кордону з Польщею. Будинок (30А) розміщений у дворі, що є спокійним і безпечним для проживання. Тут карта неправильно вказує розміщення будинку (дивіться гугл). Хороші сусіди! Є дитячі площадки, за 2 хвилини можна дійти до школи, чи магазинів. Квартира суха, без плісняви, тепла. Квартира кутова, але завдяки лоджії не холодна. До квартири належить також підвальне приміщення, яке зараз використовує як бомбосховище. Великою перевагою є автономне опалення, а також встановлені лічильники на газ, воду, світло. Продається з більшою частиною мебелі, яку бачите на фото. (2 спальне ліжко, шафи, побутова техніка...) Якщо матимете додаткові запитання, вільно звертайтеся

власник
Квартира Стрий 51.6кв
olx.ua

В житловому стані, частково вже зроблений ремонт та підготовка наступних дій, але зявився інший варіант. Лождія замурована, зашита та утеплена зовні і з середини(енергозберігаючи склопакети+ жалюзі). Є кондиціонер, боллер, система очистки води,кабельне, інтернет. Новий холодильник, меблі та пралка лишаються. Кімната з коридором паркет, кухня лінолеум. Сонячна сторона, квартира внутрішня, чудовий краєвид (і у вікна ніхто не зазирає). Гарний район з усім необхідним вул. Грабовецька. Документи оновлені та готові до оформлення.

власник
Квартира від власника Стрий
olx.ua

Продається двохкімнатна квартира у новобудові на другому поверсі.із меблями і побутовою технікою.новий ремонт дорогі вікна і двері.власне опалення.кондиціонер.інтергет оптоволокно,.балкон, в коридорі є кладовка. Вул.Вокзальна. Є торг реальномупокупцю файна знижка.

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Продається двохрівнева квартира І.Багряного

власник
Продається двохрівнева квартира
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира на 3 поверсі в польському 3-поверховому будинку з широкими стінами в м. Стрий. Кімнати роздільні з євроремонтом, індивідуальне опалення, в кожній кімнаті кондиціонери, з меблями (готова для переїзду і проживання). Є дозвіл на будівництво мансардного приміщення, в користуванні – два підвали. Велике загороджене подвір’я з місцем для паркування. Ціна договірна.

власник
Продається 3-кім. квартира в м. Стрий
olx.ua

Обрати розташування квартири

Продається 2 кімнатна квартира особнякового типу у ЦЕНТРІ міста Стрий по вул. С.Бандери 4 Загальна площа 56.6 м.кв Житлова площа 34.3 м.кв Площа кухні 11.6 м.кв Є ділянка 4 сот і задній двір для відпочинку Кладова Опалення: власне двухфункційний котел+пічки Вікна МП Матеріал стін дерево та цегла Квартира, має хороший житловий стан, власний двір, знаходиться у центрі міста, поряд є все необхідне для комфортного проживання: ЖД вокзал, школа, садочок, супермаркет, адміністративні будівлі, зупинка громадського транспорту, розважальні заклади... Тел. 06******42 Олександр

власник
Квартира особнякового типу
olx.ua

Від власника! Продається 2 кімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою. Квартира знаходиться в центрі, по вул. А.Корчака 7, на 4 поверсі в 4-ьох поверховому будинку. Загальна площа - 46.4м2. Є засклений балкон. У квартирі зроблений якісний ремонт, перемуровані всі міжкімнатні стіни, нова сантехніка, електрика, встановлений кондиціонер. Усі меблі високої якості, які робилися під замовлення. На підлозі в кімнатах дубовий паркет. У кухні, ванній та коридорі іспанська. плитка. У спальні ортопедичні матраци фірми Veneto. Міжкімнатні двері з натурального дерева. Ціна 45500$

власник
Квартира 2-кімнатна
olx.ua

Пропозиція від власника! Без комісії! Продається 2-х кімнатна квартира в центрі міста по вул. Бобикевича. Квартира знаходиться на 2 поверсі в 2 поверховому польському будинку. Площа квартири 76.3 кв.м. Кімнати правильної форми, зручні для будь-якого дизайну. В квартирі зроблено власне опалення, встановлено котел, та регулятори температури в кожній кімнаті. На кухні вмонтовано новий кухонний гарнітур, варочна поверхня, витяжка та холодильник. В коридорі є окрема гардеробна, що дозволяє компактно зберігати речі. Вікна виходять на дві сторони. Над квартирою є мансардне приміщення, де за бажанням можна добудувати житлове приміщення. До квартири додається великий сухий підвал до 30 кв.м. Встановлені лічильники на газ, світло та воду. Боргів по комунальці немає. В дворі є місце під автомобіль. Поряд з будинком є школа, неподалік садок, міська рада та площа, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Документи готові, оглянути можно в любий час. Ціна продажу 53 000$

власник
Продам 2-х кім. квартиру в центрі
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира площею 38,6 м.кв. 5-ти поверхового цегляного будинку, 5-ий поверх, чеський проект. Квартира знаходиться в м.Стрий Львівської області. Біля будинку все поруч: річка, автостанція, супермаркети, аптеки. У дворі дитячий майданчик. Парківка власних авто. Дуже все чисто.

власник
Продається 1-кімнатна квартира
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира!!! Від власника!!! Квартира з ремонтом!!! Квартира знаходиться,по вул.Гайдамацька . На закритій території будинку ОСББ.на першому поверсі!!!!Будинок 4-ьох поверховий. Загальна площа -44,5м2. У квартирі є кондиціонер,автономне опалення,тепла підлога .Все в квартирі з меблів і техніки залишається !!! Також Разом з Гаражем на території будинку !!!

власник
Продається 2 кімнатна квартира!
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в центрі міста Стрий, по вул.Торговиця Можливість використання під житло та комерцію! Ціна – 26 000 Розташована на 1-му поверсі в 2- поверховому будинку. Загальна площа 26.1 м.кв. Кімната житловою площею 17.5 м.кв Квартира після капітального ремонту! Заміненний ввідний електричний кабель! Винесений на вулицю та заміненний на двохзонний(день-ніч) електричний лічильник! Встановлений сучасний розподільчий щит з необхідним ступенем захисту на 16 модулів! Зроблено потужний контур заземлення! Повністю заміненна електрична проводка! Винесенний на вулицю газовий лічильник! Встановленний водяний лічильник! Внутрішні стіни повністю перештукатурені і перетягнуті сіткою! Перештукатуренні зовнішні стіни! Встановленна система водяного підігріву підлоги на електричному котлі, що в поєднанні з двохзонним лічильником дозволяє суттєво зекономити! Альтернативою обігріву є встановлений газовий конвектор! Підігрів води здійснюється за рахунок газового проточного водонагрівача! Встановлені найкращі на ринку металопластикові вікна! Підключенний інтернет і встановленний швидкісний двохзонний 5G роутер! Розведена проводка під зовнішні камери! Затишне подвіря! Паркомісце! Невеличка ділянка для грядки! Можливість добудови веранди! Підвал! Є фото підтвердження всіх виконанних робіт! Опалення Індивідуальне! Зручне розташування! Поруч є все необхідне для комфортного проживання!

власник
Продам квартиру в центрі м. Стрий!
olx.ua

У квартирі г/к стелі ,шумоізоляція стін акустичним г/к titan ,всюди підігрів підлоги. Керамогранітне покриття на підлозі ,і в санвузлі формат1200*600. Якісний авторський ремонт робилося для себе.За іншими питання звертайтесь за тел.09******74

власник
Терміново продається квартира у новобудові
olx.ua

У квартирі зроблений дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Опалення індивідуальне газове, відеоспостереження, інтернет. На воду, газ, світло є лічильники. Меблі та побутова техніка також залишаються у квартирі. Поруч з будинком є парковка. Квартира розташована у центрі міста тому у пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання. Продаж здійснюється від власника.

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири
olx.ua

Автономне опалення продається квартира від власника суха світла тепла вулиця Харкова 4 біля ЖЕКу з меблями все що на фото автономне опалення з повним пакетом документів на відключення від центральної системи опалення розумний торг. Ріелтори будь ласка не турбуйте! Район гастелло

власник
Автономне опалення квартира від власника
olx.ua
1 - 24 з 30 результатів