ТОЛЬКО ОБМЕН !!! Только Смела. Продажи НЕТ! 1-й этаж 2-х этажного дома. Район почтовый. Квартира 3 комнаты, кухня, санузел раздельный, балкон застеклён мет-пласт. окном, все окна металлопластиковые, пол - ламинат. Межкомнатные двери заменены на современные с рифлёнными стёклами. Отопление индивидуальное, газовое. Котёл двухконтурный - отопление + горячая вода. Есть ещё и бойлер. Стены снаружи утеплены. Есть под домом подвал, рядом с домом погреб для овощей. С квартирой идёт металлический гараж. Входная дверь двойная - внутри стандартная деревянная, наружная металлическая. Счётчики на свет, газ, воду. Обмен на 2-х комнатную квартиру с инд.отоплением 1 или 2 этаж. Фото всех комнат выкладывать не вижу смысла - по городу возможен личный просмотр. Доплаты в обе стороны обсуждаются при просмотрах. Возможен обмен "ключ-на-ключ" по договорённости.

власник
3-х комн. квартира. Индив. отопление. ТОЛЬКО ОБМЕН
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в Місті Сміла Черкаської області,р-н Шевченко.В квартирі розпочатий ремонт,зроблене індивідуальне опалення,стікло-пакети на вікнах.В кухні-студії,ванні та коридорі зроблені теплі поли.В дворі дитяча площадка нового оформлення.Також в домі де знаходиться квартира є магазин.Парковка для машин теж присутня.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру, індівідуальне газове опалення,теплі поли
olx.ua

НЕ СОТРУДНИЧАЮ С РИЭЛТОРАМИ! ТОРГА НЕТ. ОБМЕНА НЕТ. НЕ СДАЕМ . Клиентам которые ищут квартиру с готовым ремонтом, другими условиями, торгом, другим месторасположением просьба не обращаться. Продам 1 комнатную квартиру в центре города от хозяина 29м.кв хрущевка в 4х этажном доме, на 2 этаже по ул . Незалежности . Ремонт подъезда планируется в 2024 году, соседние подъезды отремонтированы. Комната 17 м.кв., вся кухня 183×237 +90 см (душевая расположена на площади кухни, не отделенная простенком по планировке квартиры) , высота потолков 2м60. Квартира угловая,сухая без плесени и грибка,стены и потолки в хорошем состоянии. В самом парадном дома есть сухой личный подвал , есть земля для грядки или палисадника за домом. Квартира в жилом состоянии ,замена водопроводных труб на кухне,вывод труб под бойлер,душкабина,замена счетчика воды,унитаза,счетчика эл/энергии в 2020 году. Квартира записана в очередь на установку бесплатного счетчика на газ.Счетчик на тепло установлен на весь дом.В прихожей кладовка с антресолью , столярка не менялась ,балкон не остеклен ,пол деревянный ,не скрипит.Можно сделать студию,планировка компактная и уютная. *Внимание! Кухня и душкабина без простенка по планировке в этом доме,его можно установить из гипсокартона ( если есть необходимость), все коммуникации в доме работают отлично,посторонних запахов нет. Хорошая шумоизоляция, стены толстые ,соседей не слышно.

власник
Квартира 1 комнатная центр.,.НЕ СДАЁТСЯ.Читайте объявлен
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру в самом центре г.Смела по бульвару Графа Бобринского, 3. Этаж 4 пятиэтажного дома. Стены кирпич. Индивидуальное электрическое отопление. Газовая колонка. Двухтарифный счетчик электроэнергии (день-ночь).Общая площадь- 45,4 м2. С/у раздельный. Окна комнаты и кухни выходят в тихий двор, окна спальни на бульвар. В спальне есть балкон с мп окнами. Комнаты смежные, но при желании можно сделать раздельными планировка позволяет. Квартира под ремонт. Счетчики на газ, воду. Есть своя кладовая в подвале. Развитая инфраструктура, все необходимое в пешей доступности.

власник
olx.ua

Обмін двокімнатної квартири з ремонтом(мікрорайон Богдана) на приватний будинок з усіма зручностями. Розглянемо варіанти на мікрорайоні Богдана або мала Яблунівка (недалеко від Богдана). Продажу немає! Тільки обмін. УСІ ПИТАННЯ ЗА ТЕЛЕФОНОМ - НЕ ПИШІТЬ. Якщо у Вас є коментарі до оголошення - залиште їх при собі. Маю бажання вести діалог тільки з серйозно налаштованими людьми. Дякую за розуміння) Село не пропонувати! Не витрачайте свій і мій час.

власник
ОБМІН 2х кімнатної квартири на будинок
olx.ua

Продається трикімнатна квартира в цегляному даоквартирному будинку загальною площею 58 кВ. м. В м. Сміла, Черкаська область. Район ст. їм. Т. Шевченка. Водопостачання і водовідведення - централізоване, опалення- електричне з можливістю встановлення твердопаливного котла та підключення до газової мережі. Кадастровий номер- присутній. Додатково господарчі споруди: два сараї з погребом, утеплений гараж з оглядовою ямою. Земельна 0,06 га +. Зручне і тихе місце розташування. В доступі все необхідне: школа, дитсадок, лікарня, базар, автобусне сполучення, залізничний вокзал і міжміська автостанція, аптеки, магазини- ввсе в радіусі 150 метрів від квартири.

власник
Продаж трикімнатноі квартири
olx.ua

Продам квартиру район Богдана 8 поверх не углова квартира тепла склопакет на 2 камер нові двері рядом супермаркет Делікат школа садочок недалеко автобусна зупинка без долгів всі питання по телефону Я власник Є ТОРГ 06******70

власник
Продам квартиру  район Богдана
olx.ua

Продам или обменяю на (дом, или квартиру, так же варианты в Черкассах, рассмотрю все ваши предложения ) уютную 2-х ком. квартиру р-н РПЗ (ул. Репина) Огромной общей площадью - 56.6м2. Квартира на 9-м этаже 9-и этажного дома. Дом очень теплый, квартира со всех сторон утепленная, крыша дополнительно перекрыта, тех этаж можно всегда проверить, Сухой + утеплен! Балкон застеклен - металлопластиком. Утреннее солнце в кухне создаст настроение на весь день. Квартира в жилом состоянии, меблирована, покупай и живи. Возле дома расположены магазины, школа, садики, поликлиника, тренажерный зал, 5 мин пешком остановка общ. транспорта. С индивидуальным электроотоплением. Подключен бойлер ( 1- для ванной, 1 для кухни). Кондиционер, душевая кабинка, большая спальная кровать + детская, Газовая плита + духова (встроенные), заказная кухня! ТОРГ! Пишите на любой мессенджер!

власник
Огромная 2-х комнатная квартира на РПЗ
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру р-он Богдана. 2/3/ц. Індивідуальне опалення, кондиціонер, ламінат, м/п вікна. Мебльована. Варочна панель, духова шафа, холодильник, пральна машина, вбудовані меблі. Поряд школа, дитячий садок, аптеки, зупинки громадського транспорту, супермаркети, стадіон.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру, в затишному місці ,зупинка автобуса навпроти будинка, школа, супермаркет в 7 хвилинах ходьби, центр міста, 1 зупинка автобуса, або 10 хв. пішки, комфортний 2 поверх 3 поверхового цегляного будинку. Затишний дворик з криницею. Утеплена зовні, індивідуальне електро опалення, всі вікна металопласт, металеві двері, великий балкон, є комірчина в підвалі будинку. Можливо частково з меблями в кухні та коридорі ( по домовленності). Євроремонт, стан: заходь та живи!!! Реальному покупцю - реальний торг!)))

власник
Затишна 3 кімнатна квартира
olx.ua

Житлові комплекси у Сміла

Трикімнатна квартира на районі Богдана поряд з магазином АТБ. Зручне розташування,індивідуальне газове опалення,косметичний ремонт. На всі комунікації встановлені лічильники. Роздільний санвузол.

власник
Трикімнатна квартира
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру в Смілі з капітальним ремонтом на першому поверсі 9 поверхового будинку. Район РПЗ. В квартирі замінені всі комунікації (електрика, вода, опалення). Є вся необхідна техніка та меблі (бойлер, пральна машина, холодильник, індукційна плита, шафа, ліжко). В підʼїзді зроблений ремонт, встановлені додаткові двері на поверсі. Квартира світла та затишна) Писати на вайбер.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

Продам квартиру, в центрі міста за адресою Соборна 108. В квартирі не закінчений евроремонт, а саме кухня студія ( не поклеєні обої, не закінчена малярка стелі) ванна кімната( не закінчена стеля) В квартирі замінені вся електрика , та сантехніка. Зроблена тепла підлога: електромати під плиткою в студії. Зроблена під замовлення кухонна мебель із вбудованою електро технікою білого кольору. Ремонт плануємо закінчити повністю , в найшвидший час, є можливість внести корективи. Всі додаткові питання за телефоном. Ігорь

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продаю 2-х кімнатну квартиру. Центральна частина міста, в тихому і комфортному місці розташування. До квартири є сарайчик. Квартира тепла, затишна, високі потолки, кімнати окремі, всі лічильники в наявності, є газова колонка. тел: 09******02

власник
Продаж квартири в місті Сміла, вул. Незалежності
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в двоповерховому будинку на другому поверсі. Загальна площа 39.1 кв.м. Виход на лоджію і з кухні і з зала. Лоджія 6.3 кв.м. Лоджія утеплена всюди. Всі вікна нові з затемнення м з гарною фурнітурою виробника SALAMANDER. Капітальний ремонт в стадії 80% завершення. В ванній кімнаті дорога добротна сантехніка,душева кабіна, мийка камяна, гарні меблі. Все абсолютно нове. Гарний ламінат. Дзвоніть будь ласка,не пишіть повідомлення.

власник
Продається однокімнатна квартира
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста Сміла по вулиці Соборна 90, квартира знаходиться на 1-му поверсі у 9-ти поверховому будинку. Продажа приміщення для комерційних цілей. Приміщення велике і просторе, площа 65м² +великий балкон Чудово підійде для бізнесу, вікна виходять на центральну дорогу вул.Соборна та в двір. Район спокійний і поруч парк, у дворі є дитячий майданчик. У дворі є багато місця для парковки авто. Зручне розташування до садочків, шкіл, міського парку, магазинів та риннку.

власник
3-х кімнатна квартира в центрі під бізнес
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам квартиру до ремонту в квартирі нові вікна, нові вхідні двері, Новий газовий котел!

власник
Квартира 2-х кімнатна
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в Смілі пр.Павлова14. 50кв.м, 9/9 кухня 7кв.м. централізоване опалення. Інтернет .

власник
Продається 2х кімнатна квартира в Смілі пр.Павлова14
olx.ua

Продається однокімнатна квартира на першому поверсі пятиповерхового будинку. В квартирі встановлені пластикові вікна,металеві двері,новий унітаз та нові лічильники на воду та газ. Також залишаться деякі меблі: диван,шафа,стіл. На подвірї є дитячий майданчик,поряд з будинком автобусна зупинка,в декількох хвилинах ходьби є магазин. Також поряд знаходиться станція ім. Шевченка та ринок.

власник
Продам однокімнатну квартиру
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру в районі РПЗ. Будинок знаходиться у затишному та тихому місці, із прекрасною інфраструктурою школа,садочок,базар,магазини,автобусна зупинка все поруч. У квартирі індивідуальне опалення,квартира утеплена. У всій квартирі зроблений ремонт. У квартирі два балкони. Квартира тепла,світла,та затишна. Адекватний торг можливий. За оренду не телефонувати.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира по вул. Родини Бобринських 64 (центр). Велика лоджія з підвальним приміщенням. Квартира без ремонту. Зараз стадія демонтажу сан вузла для перепланування. Встановлені якісні двері з найкращими замками. Тепла, не кутова. Питання по тел.

власник
Продам 2х кімнатну квартиру
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в тихому центрі. Велика лоджія з підвальним приміщенням під низом. Квартира без ремонту. Зараз стадія демонтажу, вибиті стіни сан вузла для перепланування. Встановлені важкі якісні двері з найкращими замками. Торг присутній

власник
2х кімнатна квартира в тихому центрі
olx.ua

Продам 1 к квартиру у мікрорайоні РПЗ по вулиці Мазура. Пропозиції від власника. Квартира знаходиться на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Ліфт працює. Інфраструктура неподалік: дитячий садок, школа, зупинка громадського транспорту, магазини, кіоски. Квартира під ремонт. За деталями, пишіть.

власник
Продам 1к квартиру від власника
olx.ua

Обміняю квартиру 2х кімнатну другий поверх район 12 школи 58 к.м Без ремонту будинок відрізаний від централізованого опалення ,стоїть 3х тарифний лічільник. Сарай погріб.На однокімнатну з вашою доплатою

власник
Обмін 2х кімнатну квартиру на 1кімнатну з вашою доплатою
olx.ua
1 - 24 з 50 результатів