ВЛАСНИК! 2 окремих спальні+ кухня! Історичний центр міста, вул. Стрітенська, 18. Авторський ремонт! Новий ремонт. Техніка та меблі від світових виробників. Квартира видова. Дуже тепла та затишна! Величезний балкон із зоною для відпочинку. Будинок зданий. Комунікації підключено. Опалення – індивідуальне газове. На території є система відеоспостереження, закритий двір.

владелец
Стрітенська вул. (Комсомольська), 18
rieltor.ua

Лічильники на гарячу і холодну воду окремо на ванну, туалет і на кухню Два бойлери на 100 літрів та на 15 літрів Стіни квартири утеплені зовні, вікна в квартирі встановлено в 2022 році. Двері броньовані, високої якості. За бажанням можна залишити систему відеоспостереження. Квартира оснащена охоронною системою від ОП «Явір». Лоджія та балкон утеплені, оздоблені деревом (вагонка) та мають місця для зберігання речей

владелец
Колективна вул., 6
rieltor.ua

Площа 96, 7кв.м.! Продаж від власника. вул. Європейська, 107 Квартира в цегляному будинку, тепла, опалення по лічильнику, гарне планування, Зроблений якісний ремонт, залишається вся техніка і меблі, що на фото. Чистий підїзд з відеоспостереженням, гарні сусіди. всього дві квартири на поверх, вхід відгороджений решіткою. Велика, простора кухня, роздільні кімнати, дуже великий санвузол, чотири лоджії. Підїзд на 10 поверхів. Розвинена інфраструктура, одна хвилина до зупинки, поруч дитсадок, школа, ТРЦ, обжитий район. Документи готові, переоформлення за наш рахунок.

владелец
Європейська вул. (Фрунзе), 107
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ЧУДОВА ВИДОВА КВАРТИРА! ВСІ КВАРТИРИ З ТАКИМ ВИДОМ У ЗАБУДОВНИКА ВЖЕ ПРОДАНІ! ЩАСЛИВА КОМБІНАЦІЯ ЦИФР - 7 СЕКЦІЯ, 7 ПОВЕРХ, 77 КВАРТИРА! Панорамні вікна 7-го поверху відкривають краєвид на озеро та яр! Перед вами вже нічого не побудують - за корпусом приватний сектор та озеро. Насолоджуйтесь краєвидом! ) ЖК Стандарт. Індивідуальне опалення 2-х контурний котел. Висота стелі 2,80м. Вікна - 6-ти камерний профіль, тонуюче напилення Паркінг, 232 паркомісця: напівпідземний паркінг, гаражні бокси, гостьовий паркінг. Повністю закрита територія, більше 3000м2 внутрішнього простору. Поруч розвинена інфраструктура: ринок, магазин, зупинка кільцевого транспорту, школа, дитячий садочок, супермаркет, заклади харчування і т. д. Без комісій, від власника. Переуступка.

владелец
возможна продажа по єОселя
Великотирнівська, 9а
rieltor.ua

Продам двухкомнатную квартиру в центре города по Каштановой Алее, прямо за Листопадом, улица Желвакова 3, расположена на 2 этаже девятиэтажного кирпичного дома, центральное отопление, все коммуникации имеются и работают исправно. Квартира без задолженностей, полностью юридически чиста (выполнялась полная платная проверка), собственник. Удачная планировка, которая не требует никаких изменений, раздельные комнаты (по чешскому проекту), раздельный санузел, две кладовки, большой балкон, так же кладовка вне квартиры. Детальная планировка есть на фото. Квартира в НЕЖИЛОМ СОСТОЯНИИ, полностью ПОД РЕМОНТ, окна НЕ менялись. Сделан частичный демонтаж и вывоз мусора. Покупка возможна за доллары или гривну по актуальному курсу на день оплаты.

владелец
Двухкомнатная квартира возле Листопада
olx.ua

Дворівнева квартира за адресою Павленківська 3б? Вікна виходять на Полтаву. Увесь чорновий ремонт виконан, тепла підлога не першому поверсі і батареї у спальних на другому рівні проведено. Обидва балкони засклені, в санвузлах встановлено інсталяції, підлога була перероблена із напівсухою стяжкою. Кухня обєднана із залою. На цокольному поверсі кладовка. Продаж у звязку із переїздом.

владелец
Продаж 3кімнатної квартири
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в Полтаві на Леваді. Вул. Миру, 32. Поблизу супермаркет, зупинка міського транспорту, паркова зона для прогулянок та річка. Двір будинку закритий з дитячою площадкою. Квартира після забудовників. Без ремонту. Є газовий котел. Телефонувати на вайбер, телеграм, ватцап. +38********23

владелец
Полтава. Продається 1 кімнатна.Леваді. Телефонувати на Вайбер,телеграм
olx.ua

Доступная єОселя!!! Продается эксклюзивная 1-комнатная квартира по завидному адресу: улица Шевченка, 96, в самом сердце города! Расположенная на 5 этаже, эта квартира открывает потрясающий вид на городские пейзажи, позволяя Вам наслаждаться красотой города прямо из своего окна каждый день. Жизнь в центре города никогда не была такой удобной: в шаговой доступности находится всё, что необходимо для комфортной и счастливой жизни. Рядом с домом - детский садик, обеспечивающий Вашему ребенку радость и безопасность каждый день. Для старших детей в близости расположена школа с высоким уровнем образования. Инфраструктура района поражает своим разнообразием: магазины, кафе, рестораны, парки и зоны отдыха - всё это в нескольких минутах ходьбы от Вашего нового дома. Эта квартира - идеальный выбор для тех, кто ценит качество жизни и хочет находиться в эпицентре городской жизни. Уникальное предложение на рынке, которое сочетает в себе уют и комфорт с преимуществами центрального расположения. Не упустите свой шанс стать владельцем квартиры мечты по адресу улица Шевченка, 96. Сделайте свой выбор в пользу качества, удобства и красоты.

владелец
Продажа 1 комнатной квартиры в элитной части города
olx.ua

Квартира після будівельників,площею 95 кв, по плану двокімнатна,автономное опалення ,поруч є магазини,аптеки,школи.дітсадок,шикарне місце.дім цегляний,заселений .у власності більше трьох років,великий балкон,середній підʼїзд ,восьмий поверх. Я власник ,за всіма подробицями звертайтеся особисто, з реальним покупцем торг на місці

владелец
Продам! 95 кв,Левада,Бідного,20.
olx.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру у ЖК Затишний по вул. Половка 83, будинок зведений, корпус 1. Індивідуальне газове опалення, застеклені панорамні вікна, зелена зона та дитячий майданчик. 2 ліфти у кожному під’їзді (пасажирський і вантажний). Власник, переуступка

владелец
Двохкімнатна квартира 80 м2, ЖК Затишний. Без комісії!
olx.ua

ЖК в городе Полтава

Центр міста! Вдала локація. Вул. Конституції -13. Будинок цегляний 2013року. Управляюща компанія ОСББ. Працює ліфт, що створює додатковий комфорт. Вдале планування на дві сторони. Вид на парк та у двір. Помешкання в гарному стані. Виконано якісний евроремонт. Просторі кімнати, містка гардеробна. Велика кухня-вітальня. Три балкон-лоджії в кожній кімнаті (панорамні вікна). Опалення індивідуальне незалежне, газовий котел. Місце для автомобиля у дворі, підземний паркінг. Закрита территорія з цілодобовою охороною, відеокамери, та багато іншого.

владелец
Квартира в цетрі міста
olx.ua

Квартира на другому поверсі в районі центрального ринку (вул. Р.Кириченко,15/62),косметичний ремонт,натяжна стеля,меблі і техніка входять у вартість, великий застеклений балкон. З реальним покупцем можливий торг. Всі питання на вайбер, телеграм.

владелец
Однокімнатна квартира, з меблями,центр
olx.ua

Квартира знаходиться в цегляному будинку 2006-2007 року забудови. Будинок має зручне розташування, поруч є вся необхідна інфраструктура: зупинки громадського транспорту, лікарня, супермаркети, магазини, фітнес-клуб, ТРЦ, аптеки та відділення нової пошти. Відстань до центру міста складає 2 км. Управління будинком здійснює ОСББ. У будинку є генератор (для роботи котельні). Квартира знаходиться на 7 поверсі, в будинку є ліфт. Під’їзд закривається, у квартирі є домофон. Загальна площа квартири – 39.6 кв.м (кімната – 18.1, кухня – 9.5, санвузол – 4.8, коридор – 4.4). Гарний вид на місто, вікна виходять на південну сторону. На вікнах у кімнаті встановлено сонцезахисні ролети, на балконі – жалюзі. Квартира світла та затишна. Опалення забезпечується власною котельнею в будинку. Висока температура теплоносія, тому завжди дуже гаряча вода, що забезпечує економію на об’ємі споживання. Квартира повністю вмебльована та обладнана усією необхідною побутовою технікою: кондиціонер, пральна машина, холодильник, духовка, електрична поверхня, мікрохвильова піч, телевізор. Техніка нова та якісна. Балкон площею 2.8 кв. м. Вихід на балкон – з кухні. На балконі встановлено шафу-купе. Санвузол суміщений. Душ (без ванни). У санвузлі є вмістка вбудована шафа. Усі приміщення розділені дверима. Двері нові та якісні, включаючи вхідні. Перед входом в квартиру є спільний коридор (на 2 квартири) площею приблизно 3 кв. м, який закривається залізними дверима з якісним замком. В коридорі встановлено датчик руху для увімкнення світла. Капітальний ремонт квартири з заміною усіх вікон, дверей, сантехніки, освітлювальних приладів, оздоблення та вбудованих меблів зроблено наприкінці 2020 року. Квартира в ідеальному житловому стані. Продається власником, у власності перебуває більше 3 років. * Ціну в доларовому еквіваленті знижено з урахуванням корекції курсу за останні місяці.

владелец
1-к квартира, Полтава, Європейська 107 (в районі Океану)
olx.ua

Трикімнатна квартира. Загальна площа 80,7 кв.м. Індивідуальне опалення. вул. Небесної Сотні, 88 Квартира від власника. Всі деталі за номером телефона

владелец
Продам 3х кімнатну квартиру Подол. ВЛАСНИК
olx.ua

Історичний центр міста. Будинок сдан. Один із найкращих забудовників Полтави, СМНК. Останній із могікан - будівництво розпочалося ще в доковідні часи. Підземний паркінг. Ексклюзивно - тільки в цьому підізді лише три квартири на поверсі! 1 кімнатна квартира, яка може бути 2х кімнатною, площа 51.7м2 Рівна стіжка та штукатурка по несучіх стінах. Котел, опломбовані лічильники. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Елітний клас будинку. Індивідуальне, автономне опалення, безшумні швидкісні ліфти OTIS, енергозберігаючі вікна, надійний захист входу. Декілька хвилин пішки до кращих ресторацій міста, історичних памяток та головних вулиць. Безпечний, екологічно-чистий район міста. Рядом школи, садочки, зупинка. Ціна, вказана в оголошенні, включає в себе вартість оформлення. Торг.

владелец
Центр Новобудова ВЛАСНИК Будинок сдан Шевченко 96а 3 поверх
olx.ua

Продам 3-кімнатну квартиру площею 75,6 кв. м. в м. Полтава, пер. Клубний 4. Квартира розміщена на 2 поверсі 4-х поверхового будинку з індивідуальним опаленням. Поруч залізний гараж. Без ремонту. Тех. паспорт в наявності та актуальний. 70уе. ТОРГ АКТУАЛЬНИЙ

владелец
Трикімнатна квартира в м. Полтава, район ОЦЕВУМ (Власник)
olx.ua

1 комнатная квартира в новом доме. С ремонтом, мебелью, техникой. От собственника. 50 кв. метров Ул. Европейская, 146 Е.

владелец
Новая квартира в новом доме Европейский квартал Полтава
olx.ua

Однокімнатна квартира в самому центрі на Соборності 77, прямо на зупинці! Вікна виходять з кухні і зали на Каштанову алею, через дорогу супермаркет, школа. Аптека і пошта в самому будинку і поряд 2 фітнес клуба. Загальна площа квартири: 32.3 2й поверх 5 поверхового будинку(без балкону). Без ремонту(оббита плитка) Вікна пластикові, нові!

владелец
olx.ua

Двух кімнатна квартира м. Полтава, район Левада вул.Чураівни 3.

владелец
olx.ua

Продаж від власника, без комісії. Переоформлення за мій рахунок! Площа 96,7кв.м.! вул. Європейська, 107 Квартира в цегляному будинку, тепла, індивідуальне опалення з лічильником, гарне планування, Зроблений гарний ремонт, залишається вся техніка і меблі, що на фото. Чистий підїзд з відеоспостереженням, гарні сусіди. всього дві квартири на поверх, вхід відгороджений решіткою. Велика, простора кухня, роздільні кімнати, дуже великий санвузол, чотири лоджії. Розвинена інфраструктура, одна хвилина до зупинки, поруч дитсадок, школа, ТРЦ, обжитий район. Перегляд у будь-який час. Документи готові.

владелец
Квартира в центрі з ремонтом. Європейська, 107. Власник.
olx.ua

Від власника.Продам двокімнатну квартиру в м.Полтава, вул. Крамського 7, 46кв.м. В квартирі всі комунікації, бойлер, газова плита, централізоване опалення, меблі, велика шафа. Близько до центру, в пішій доступності, поруч магазини, школи, садочки, парк Деталі за телефоном Від власника

владелец
Продам двокімнатну квартиру 46кв.м., Крамського 7
olx.ua

Продам 2 -кімнатну квартиру в Полтаві площею 60 кв.м. у цегляному будинку , за адресою вул. Гожулівська, 26 (мікрорайон Браїлки) Поверх 9 /10 . Не останній. Дім зданий в експлуатацію в грудні 2010 року Велика кухня 10.2 кв. м. Просторі окремі кімнати 15,3 кв.м. та 17,8 кв.м. Два балкони. Ліфт OTIS. На даху автономна котельня та встановлено потужний промисловий генератор . Це дає можливість працювати котельні та ліфту навіть при відсутності світла. Квартира не кутова. У дворі розташовані дитячі ігрові та спортивні майданчики, майданчики для відпочинку, парковки для автомобілів. Будинок знаходиться в чистому тихому районі .В квартирі автономне опалення (індивідуальний тепловий лічильник на квартиру, встановлено біля входу в квартиру, видно на фото), лічильник на воду, світло, газ, поквартирне розведення електрики. В будинку на першому поверсі розташовані магазини, аптека, спортивна студія. ТРЦ"Екватор" -15 хвилин пішки. Зупинка міського транспорта - 5 хвилин пішки В будинку працює ОСББ . З "Є- оселя" не працюю. Право власності більше ніж 3 роки

владелец
2 -кімнатна  квартира площею 60 кв.м вул Гожулівська,26
olx.ua

Загальна інформація: 1-кімнатна квартира, 32 м², Адреса: вул. Ватутіна, 30/32, Розташування: ЦЕНТР, поруч із Старою автостанцією. Поверх: 3/5 Некутова Центральне опалення Санузел суміжний Вікна з пластиковими рамами Замінені труби на пластикові Нова вхідна двері Повністю обладнана новою меблею та побутовою технікою Ціна: 42 000 usd, без торгу, без меблів. Ціна з меблями обговорюється. Зручності: Високий напор води Дуже тепла квартира Є бойлер для літніх відключень Додаткові переваги: Готові документи Власність понад 10 років Квартира підходить для здачі в оренду. Маємо клієнта, який готовий взяти її в аренду за 9000 грн/міс. Повне окуплення квартири за 7,5 років. Власник. Не втрачайте цю чудову можливість придбати чисту і оновлену квартиру з усіма зручностями та можливістю оренди. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд!

владелец
ВЛАСНИК 1к 32м², вул. Ватутіна 30/32, ЦЕНТР, район старої автостанції
olx.ua

Продам 3-х кімн. квартиру на алмазному (мотель). Не кутова, у центрі будівлі. Вікна на дві сторони. Великий балкон. 3 поверх 5 поверхового будинку. вул. Івана Мазепи 4. Гарна інфрастуктура. Охайний підїзд. Поруч ринок (100 метрів). 2 зупинки, школа, дитячий садочек та інше. Автономне опалення. Нещодавно у будинку було проведено капітальний ремонт даху та водопроводу та каналізації. Продаж з меблями, 2 кондиціонерами. Також є підвал. Поруч є власний металевий гараж (150 м.), за додаткову оплату.

владелец
3-х кімн квартира мотель
olx.ua
1 - 24 из 226 результатов