Продаж від власника! Продається 2-х кімнатна квартира загальна площа 50м2 в ЖК Вудлайн с.Новосілки вул.Лісова3. Будинок введений в експлуатацію та заселений. Квартира з внутрішнім оздобленням: лоджія засклена, цементна стяжка підлоги, чорнова штукатурка стін, поштукатурена стеля, встановлені радіатори опалення, склопакети Rehau, розведення електрики, встановлені лічильники води, двофазний лічільник електрики, лічільник на опалення, роздільний санвузол. Відеоспостереження та консьєрж, домофон. Перший поверх комерційний-магазини. Сучасні ліфти, 2 пасажирських та вантажний. Гарна інфраструктура: метро Теремки, школа, дитячий садок, зупинка автотранспорту, лісовий массив.

власник
ЖК Вудлайн 2-х комн. Квартира 50м2   Новосілки  Теремки ВДНХ Иподром
olx.ua

Є-оселя 3 і 7% чи сертифікат по домовленості. ЖК Вудлайн межа міста Києва с. Новосілки Києво-Святошинський або Фастівський район вул.Лісова, 3, Новосілки Будинок здали рік тому, багато хто вже зробив ремонт. Квартира на п’ятому поверсі, також є дві комори на цьому поверсі (продаж оговорюється окремо). Від власника, без комісії агентствам. За 5 хвилин пішки зупинки громадського транспорту, де проходять маршрути автобусів №821, №729 та інші. Супермаркети Фора (в будинку), поблизу Новус. Нова пошта і Укрпошта. Державний дитячій садок і школа. Ліс 1 хвилина пішки від дому. До метро Теремки 25-30 хвилин пішки. 5-10 хвилин їзди і ви на метро Теремки, метро Іподром, метро ВДНГ. Для власників автомобілів поруч гаражний кооператив, де можна орендувати гараж або купити гараж для зберігання автомобіля. Також у кооперативі розміщені СТО та ремонтні майстерні. В квартирі : - Цементне стягування підлоги. - Чорнова штукатурка стін. - Сучасні віконні системи з енергозберігаючим склопакетом. - Засклена та утеплена лоджія. - Протипожежні вхідні двері. - Мідна електропроводка розведена по квартирі. - Радіатори опалення. - Лічильники води, та електрики, окремий тепловий лічильник на квартиру. - Вид з вікон яблуневі сади. - Фасад будинку утеплений мінеральною ватою. - Противопожежна система. - Сучасні пасажирські та вантажні ліфти. - Три ліфти у підїзді, два вантажних і один звичайний. - Консьєрж – сервіс. - Домофон, відеоспостереження з доступом для мешканців. Поруч Ліс, Сади, Липова алея, озеро з пляжем де влітку можна купатися, дитячі та спортивні майданчики та такі ЖК як: ЖК Софія Нова ЖК Нові Теремки ЖК Одеський бульвар ЖК На Озерной ЖК Теремки ЖК Кришталеві джерела ЖК Садочок ЖК Оптимісто ЖК Піонерський квартал 2 Якщо є питання дзвоніть або пишіть Ціна 50000 + податки приблизно 7.5% Можливий продаж через є-оселю, чи сертифікат ціна 52000 + податки приблизно 7.5%.

власник
Є-оселя 2к в новобудові 5-й поверх метро Іподром 7хв
olx.ua

Власник. Без %. Квартира з якісним ремонтом та необхідними меблями і технікою 40 м2. В квартирі ніхто не проживає, нова після ремонту.Лічильник на опалення. Площа кухні 10.5м2, кімната 17.5м2. Гардероб 2,8м2, санвузол 4.5м2. До метро Теремки 15хв пішки(1.4км). Поряд ліс, Фора, нова пошта, кафе…

власник
Квартира 1-к. Власник, без %. ЖК Одеский бульвар 40м2
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю терміново 1 кім квартира ( переуступка) 36.7м2 в ЖК Софія Нова Новосілки. 15хв ходьби від м.Теремки або 5 хв автобусом. З індивідуальним опаленням, газовий котел, лічильники, тепла підлога у ванній і кухні. 1 поверх, знизу комерція. Чудова світла квартира вікна в гарний закритий двір. Не далеко парк, лісок, свіже повітря, також магазини, інфраструктура розвинена. 06******07. 43 тис у.о.

власник
olx.ua