Можливий продаж по єОселя. Продам свою 2-кімнатну квартиру в новому будинку по вул. М. Головка, 6 поверх 10-поверхового будинку, р-н ЦУМу. Квартира велика, простора – 78,7 кв. м, комфортний середній поверх, західна сторона, не кутова. Виконаний ремонт, засклений балкон, кладова, є необхідні меблі та техніка, автономне газове опалення з 2-х контурним котлом Ferroli. Будинок на обслуговуванні ОСББ, закритий двір, консьєрж, відеоспостереження, мангальна зона, дитячий майданчик, паркувальні місця для авто. Поруч знаходяться магазини, супермаркети та ринок Перегляд квартири тільки для реальних покупців. Нотаріальне оформлення оплачує покупець. Продаж від власника, без комісії.

власник
М. Головко, 14
rieltor.ua

Продам квартиру в самому центрі міста , вихід балкону та вікна кухні на площу. Без комісії. Косметичний ремонт. 5/5 поверх. З меблем. Квартира чиста, зроблений косметичний ремонт. Підійде як для життя, так і для здачі в оренду (середня ціна оренди на таку кв. 7-10 тисяч) В пішій доступності магазини, школа , атб, парк, річка. 5 хв до лікарні. Централізоване опалення, газ , вода(холодна і газова колонка для гарячої). Металопластикові вікна в кімнаті й кухні , балкон. Площа - 30 кв.м Площа кімнати - 16.9 кв.м. Площа кухні - 5.7 кв.м. Сполучена вбиральня (туалет + ванна) - 2.6 кв.м. Площа коридору - 4 кв.м. Площа балкону - 0.8 кв.м Висота приміщень - 2.5м Будинок з цегли Перекриття плити ОСББ , найкращий підїзд , ідеальні сусіди. Ціна без комісії для покупця , від власника. За деталями та для огляду дзвоніть на вказаний номер телефону.

власник
Площа Героїв, 2
rieltor.ua

Продам квартиру 2 контакты. Район отличный . Улица Шевченоко 35. Тихий район и все рядом . Школы садики. Лучше писать , на звонки могу не отвечать . Так как в дороге часто . В квартире индивидуальное отопление электро с увеличеной мощностью. Продаю не спеша . Продам без помощи риелторов. Возможен обмен в Ужгороде или Львове.

власник
Продам квартиру двух комнатную
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам свою 1- кімнатну квартиру. Центр Новомосковська по Гетьманській,49. Затишна квартира, затишний двір, вся інфраструктура поряд.

власник
Продам свою 1-кімнатну квартиру, Центр Новомосковська
olx.ua

Двухкомнатная Хрущевка от господаря,без комиссий и переплат. Кирпичный дом по ул.З.Белой 8,район 6 школа.Тихий, спокойный район, ВСЁ в шаговой доступности. Вокруг дома,новое дорожное покрытие (асфальтирование). Квартира расположена на втором этаже, комнаты смежные. Косметический ремонт, замена всех водосточных труб, счётчики на воду, газ, электро день ночь, отопление централизованное. Балкон застеклён. Идеальные соседи, чистейший подъезд, после ремонта. Квартира не угловая,тёплая, с мебелью, готова к проживанию. 32т.у.е.

власник
30т.$,если без мебели.БЕЗ ТОРГА.
olx.ua

Продаю свою квартиру, у центрі міста, район кафе «Замок». Квартира утеплена всередині мін.ватою під вологостійким г/к. Балкон та лоджія утеплені також. Всюди м/п вікна, м/к двері з натурального дерева. Меблі на кухні залишаються, стіл, куток, табуретки, а також кухонний гарнітур. Є тамбур з сусідньою квартирою. У квартирі взимку тепло, влітку на жарко. В кімнаті залишається 2-спальне ліжко, просторе та зручне. Балкон та лоджія з ремонтом, кахель на полу, МДФ панелі. Квартира оснащена охоронним обладнанням. Можливий торг. Дзвоніть, приходьте.

власник
Большая Ковалёвка улица, 22, Новомосковск, Днепропетровская 52000.0 USD
dom.ria.com

Я власник.

власник
Кущевская (Дзержинского) улица, 6, Новомосковск, Новомосковск, Днепропетровская 49500.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира на першому поверсі цегляного будинку. Тихий, охайний, затишний двір, центр міста - поруч площа, супермаркети, школа, аптеки, кавʼярні, вся міська інфраструктура у пішій доступності. Централізоване опалення, встановлений лічильник «день-ніч» У ванній кімнаті підлога з підігрівом. Пластикові вікна з решітками. Меблі частково залишаються. Ідеальний варіант для комерції. Документи готові до продажу. Можливий торг з реальним покупцем

власник
Калнышевского (Красноармейская) улица, 4, Новомосковск, Днепропетровская 35500.0 USD
dom.ria.com

Продам однокомнатную квартиру на пятом этаже в пятиэтажном кирпичном доме в районе Совхоза. Квартира утеплена , не угловая , сделан ремонт , новая канализация, сантехника, полностью заменена электрика .Кухня площадью 8 квадратных метров.Сделан новый большой балкон .Во дворе дома есть сарай с погребом который прилагается к квартире.

власник
Гетьманская (Советская) улица, 253, Новомосковск, Днепропетровская 17000.0 USD
dom.ria.com

По вул. Гетьманській. Санвузол окремий. Опалення індивідуальне електричне. Вікна і двері на балкон зроблені по індивідуальному замовленню - деревяна рама зі склопакетами. Вхідні двері подвійні деревяні зроблені на замовлення. Всі меблі, що на фото - зостаються. Ліфт завжди працює.ОСББ. Гарна інфраструктура. Все поруч: два дитячі садочки в дворі дому, АТБ і купа різних магазинів ( Рукавичка, Аврора і т.п) + базарчик. Нова пошта відразу під будинком, до школи #6 пішки 7 хвилин. Дуже зручний район.

власник
Трикімнатна Гетьманська
olx.ua

Житлові комплекси у Новомосковськ

Продам 3-х кімнатну квартиру мікрорайон Площадка з автономним опаленням, вікна МП 3 кімнати, з великим коридором

власник
Продам 3 квартиру
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру ,не угловая хорош раен и вид на весь город 35500 дол.

власник
Продам 3-х комнатную кв.
olx.ua

СРОЧНО Продам 2 комнатную квартиру на 1 этаже . Везде стоят МПО . Квартира находится в районе самолета . Остается встроенная кухня , и два больших шкафа . На сообщения не отвечаю . Звоните. Есть торг !!!

власник
Срочно продам квартиру
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру возле 11 школы. Чешка. Тёплая и уютная. Не угловая. Состояние жилое. Металлопластиковые окна и лоджия. Двухконтурный газовый котёл Ariston. Тихие соседи. Тамбур. Бронированная входная дверь. Прошу риелторов не беспокоить.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру.
olx.ua

Продам видовую квартиру площадью 83 кв.м., на 9-м этаже 10-ти этажного дома, не угловая, состояние после строителей. Квартира свободной планировки, 5 окон (очень светлая), автономное отопление - идеально подойдёт для большой семьи. Дом заселён, закрытый двор, ОСББ, есть консьерж, парковка во дворе для жильцов. Больше информации по тел. 0 ************74.

власник
Продажа квартиры
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира в м.Новомосковськ, район 11 школи. Загальна площа квартири - 50 м.кв., висота стелі - 3,1 м. Квартира знаходиться на 2 поверсі цегляного будинку, та має зовнішнє утеплення. В квартирі індивідуальне автономне опалення (двухконтурний котел), централізована система охорони, броньовані двері. Квартира має сучасний ремонт, виконаний з якісних матеріалів, та укомплектована меблями і технікою, які залишаються. Техніка: кондиціонер, пральна машина, варочна панель, витяжка, холодильник, телевізор. Меблі: велика шафа-купе, велика платяна шафа, кровать (ширина 2,5 м) з матрацом, комод, тумби, кухонні меблі. Великий засклений балкон. Квартира продається з 2 підвалами, є невеликий участок землі біля дому та місце для паркування автомобілю. В домі бомбосховище. Простора, світла, затишна квартира з гарною енергетикою. Продаж від власника, квартира готова до продажу. У разі питань та з метою огляду, будь ласка, звертайтеся за номером телефона у обʼяві.

власник
Продам 2-к квартиру в м. Новомосковськ, від власника
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам 3х комнатную квартиру в районе 6 школы. Собственник. Дом чешка. Этажность 2/9, не угловая Общая площадь 68м2, МПО, автономное отопление, балкон и лоджия застеклены. Рядом школа, садик, больница, магазины и супермаркет. Дом ОСББ. Большая и просторная квартира. По остальным вопросам звоните. Цена 45 000 $

власник
Продам 3х комнатную квартиру СОБСТВЕННИК
olx.ua

Продам однокомнатную квартиру (чешка) в центре города, за ТЦ Украина. Все в пешей доступности. В квартире выполнен хороший качественный ремонт. Квартира полностью укомплектована для комфортного проживания с панорамным балконом и застеклений лоджией. Также возле квартиры есть межэтажная кладовая. Продажа от собственика Звоните по тел. 09******35

власник
Продам однокомнатную квартиру
olx.ua

Продам власну видову трикімнатну квартиру. Гарне місцерозташування- через дорогу школа, дитячий садочок, за 5 хвилин зупинка на Дніпро. Три кімнати- дві спальні, гостинна кімната та кухня. Санвузол суміщений.В квартирі зроблено якісний ремонт- металопластикові вікна, утеплений балкон, мідна проводка по всій квартирі, вирівняні стеля та підлога. Оснащена сигналізацією. Опалення власне електричне. Двофазний лічильник на електроенергію. Лічильник на газ та воду. Вбудована кухня залишиться новим власникам. Квартира утеплена ззовні пенопластом 10 см. Є технічний поверх. Ліфт завжди працює. ОСББ. Дуже важливо, що квартира без боргів. Я - одноосібний власник квартири- тому буду рада відповісти на ваші питання!

власник
Продаж квартири від власника!
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру, власну, без посередників. центр, район стадіон, дк металургів. 3й поверх 5типоверхового будинку, хрущовка, не кутова. Електрокотел ( опалення до 1000грн у місяць при 23 градусів у квартирі). Кондиционер. Газова колонка підігріву води. Балкон засклений. нова проводка. меблі можу залишити. продаю у звязку з переїздом в інше місто. Пишіть!

власник
Продам 2х кімнатну квартиру, власну, без посередників. центр, стадіон
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру.Пятый этаж в девятиэтажном доме,под Ваш ремонте.Квартира очень тёплая,хороший двор,чистый подъезд, всё в шаговой доступности(Стоянка во дворе,детский сад,школа,Варус,остановка на Днепр,банк,аптеки,больница).Продажа от собственника. Расмотрим обмен на 4х комнатную квартиру.Торг.Звоните

власник
Продам 3х комнатную квартиру
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру по ул. Сучкова раен самолёта на 2 этаже 9 этажного кирпичного дома. В квартире автономное газовое отопление двухконтурный котёл, металопластиковые окна , входная дверь бронирована. Квартира утеплена пенопластом 100мм , балкон утеплен металопластик, большая лоджия застеклена. Квартира переоборудована с4х комнатной на 3х комнатную. Кухня11.2м, зал 20,7 м, ванна8,1 м, спальни 11,7и 11,9 м, квартира теплая центр тихое место, всё в шаговой доступности. Квартира от хозяина без долгов.

власник
olx.ua

Продам СВОЮ большую удобную 4х комнатную квартиру в центре Новомосковска, р-н Самолёта. Красная линия. 86 кв.м. Второй этаж. Сталинка. Высота потолка 3,05 м. Железобетонные перекрытия. Паркет. Раздельный санузел. Ванная 4 кв.м, с окном. Кухня 13 кв.м, в кухне два окна. Газовый котёл для подогрева воды. Прихожая 7кв.м. Большая кладовка. Большая хозяйственная антресоль. Толстые стены, зимой тепло, летом прохладно. Окна на восток и на запад. Два балкона - на улицу Гетьманскую и во двор. От проезжей части дом отделяют два ряда старых лип и каштанов, поэтому не пыльно и не шумно. Двор тенистый, уютный, с детской и спортивной площадками. Во дворе есть место для автомобиля. Подъезд чистый, с хорошими соседями. Пишите в ОЛХ или в вайбер, телеграм. Звонки не всегда могу принять.

власник
ВЛАДЕЛЕЦ, продаю 4-х комнатную квартиру, сталинка, центр, 86 кв.м
olx.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста . Літак . Будинок цегляний, ОСББ . Електро опалення . Поруч автостоянка, з вікна її видно . Поруч нова пошта 2. Хороші сусіди . Тамбур на 2 квартири . Розглядаю варіант обміну на меншу квартиру в центрі . Подробиці за телефоном .

власник
Продам 3 кімнатну квартиру в самому центрі
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів