Продається двоповерхова квартира в новобудові, майже в центрі міста на вулиці Шевченка. Загальна площа 102.7 м2. Будинок був збудований у 2022 році. Закрита територія, на території є дитячий майданчик, і біля 40 парковочних місць. З балкону відкривається дуже гарний краєвид на місто. Зроблений повний ремонт, все робилося для власного комфорту та проживання, частково є меблі.Новому власнику ІНВЕРТОР в ПОДАРУНОК!!!

владелец
Шевченка Тараса, 13 А
rieltor.ua

Квартира в новому ЖК "Central Park" в м. Мукачево, вул. Духновича 14. Двохкімнатна квартира в новобудові з просторою кухнею-вітальнею. Плануванням передбачено два санвузли, невеличку комору та балкон. Розташування в центрі міста, якісні матеріали будівництва та продумане планування - все це про "Central Park".

владелец
Духновича, 14
rieltor.ua

Невелика однокімнатна квартира в новому ЖК "Central Park" в м. Мукачево, вул. Духновича 14. Планування забезпечує максимум функціональності житлового простору при оптимальній площі. В квартирі є власна комора та балкон.

владелец
Духновича Олександра, 14
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Невелика однокімнатна квартира в новому ЖК "Central Park" в м. Мукачево, вул. Духновича 14. Планування забезпечує максимум функціональності житлового простору при оптимальній площі. В квартирі є власна комора та балкон.

владелец
Духновича, 14
rieltor.ua

Квартира знаходиться в тихому районі, по вул. Івана Франка. До лісу 50 метрів. Поблизу знаходяться магазини: abc, mini market та перукарня. В районі побудовані для вірників православної та греко катилицької спільнот дві церкви. Біля будинку для швидкого сполучення їздять маршрутки за різними напрямками в місто. Перед будинком розташований дитячий майданчик та вільна парковка. В районі працює пекарня 24/7.

владелец
Івана Франка, 148
rieltor.ua

Продажа квартиры в центре города Мукачево. Кирпичный дом высокие потолки Просторная светлая квартира с большими металопластика окнами. Полностью поменяны трубы индивидуальное отопление с регуляцией на каждую комнату. Есть место для парковки. Тел. 0030694*****10 дзвонить на вайбер.

владелец
Продаж квартири в ценрі.Чешка
olx.ua

Терміново продам квартиру в центрі міста Мукачево. 09******76 вайбер

владелец
Терміново двох кімнат квартира центр
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира, загальною площею 95 кв/м в дуже затишному районі, центральної частини міста, біля стадіону ДЮСШ. Квартира має гарний панорамний вид на парк. Газовий Котел - 2 контурний, опалення + гаряча вода Тепла підлога по всім кімнатам. Якісні панорамні вікна і двері. В будинку є ліфт. До квартири додається підвальне приміщення, та паркомісце.

владелец
Квартира в новобудові
olx.ua

Продаж 1 кімнатної (від власника) квартири на 5 поверсі в пяти поверховому цегляному будинку у м. Мукачево по вул. Осипенка (Варшавська). Площа квартири 42 м2 Ремонт, автономне опалення, кондиціонер. Дах не протікає. Хороші сусіди. Квартира продається з меблями та технікою. Без торгу! Подробиці по телефону, дзвоніть на вайбер. Ріелторів прохання не турбувати.

владелец
продаж 1 кімн. квартири в м. Мукачево р-н. Росвигово.
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира на Я. Мудрого. Перший поверх з двох. (Фасад) Чудова локація для будь якого призначення, комерційного приміщення. Без ремонту.Жилий стан. Встановлені всі лічильники, Частково замінені труби, індивідуальне газове опалення, бойлер з сухим теном на воду. До центру 7хв. пішки.Всі детальні питання по телефону. Торг на місці, при огляді квартири.

владелец
Продається 2 кімнатна квартира.
olx.ua

Квартира по вул. Митрополита Володимира з капітальним ремонтом: енергозберігаючі вікна, газовий котел, кондиціонер, всі труби сховані в нову стяжку, нова якісна електропроводка, електро щиток з автоматом для кожної кімнати, збільшена ванна та кухня (перепланування), якісні деревʼяні двері, авторська кухня, дорогий бамбуковий паркет, гіпсокартонові стелі, шпалери по всій квартирі, якісна сантехніка, гігієнічний душ у туалеті. Нові якісні меблі, гарний краєвид з лоджії на гору. Все робилося як "для себе". Поруч садочок, школа, супермаркети, епіцентр.

владелец
3-кімнатна квартира в Росвигові
olx.ua

Продаж квартири в будинку В будинку 2 квартири У користуванні є земельна ділянка, яку можна приватизувати Поруч є садок, магазини,до центру 5 хв пішки, Є можливість переведення в комерцію Можливий торг Продаж від власника +38**************03 Віталій

владелец
olx.ua

Квартира знаходиться за адресою м. Мукачево вул. Космонавтів район Шипка. Розташований район в зеленій зоні поруч ліс, озеро. В містечку є дитячий садочок та школа.

владелец
Продаж 3-х кім. квартири
olx.ua

Продам дві квартири в одноповерховому будинку на вул. Берегівська з подвірям. 1. Трьокімнатна - позначена 1 на фото. Площа 68м². З меблями та технікою (холодильник, пральна машина, мікрохвильова, плита, духовка, саталітарна антена, кондиціонер). Автономне опалення, швидкісний інтернет. Ціна 45 000$ 2. Двокімнатна квартира (без позначок на фото). Площа 47м², автономле опалення, з меблями та технікою [2 холодильники, пральна машина, газова плита, духовка, мікрохвильовка, кондиціонер, супутникова антена та швидкісний інтернет). Вартість 40 000$. Перевага надається покупцю, який придбає обидві. За всіма деталями ТЕЛЕФОНУЙТЕ! На повідомлення не відповідаю!

владелец
Продам дві сусідні квартири в центрі Мукачева
olx.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в тихому, затишному районі Підгоряні. Квартира в хорошому стані, утеплена балконом-лоджія засклена та утеплена, наявне індивідуальне опалення. Біля квартири є зелена зона, дитячі площадки, магазини, аптека, пунк сімейної медецини також садок і школа. Хороша транспортна розвязка.

владелец
Продам 2-х кімнатну квартиру
olx.ua

Продаеться квартира загальною площею 90 кв.м плюс підвал 10 кв.м. Складаеться із двох окремих кімнат, холл , кухна, санвузол. Повністью відремонтована від стін та підлоги все новое. Сучасна техніка, рекупиратори повітря в кожній кімнаті та багато іншого. Всі коммунікації також нові. Для огляду потрібно домовлятися завчасно.

владелец
Сучасна Люкс квартира 90 кв.м
olx.ua

Продається квартира студія,район Підгоряно,разом з меблями та технікою.38000 у.о,крайня ціна,переписка квартири за Ваш рахунок Всі деталі по номеру +38********29

владелец
Продається квартира студія.Ціна 37000 у.о,без торгу!
olx.ua

Двокімнатна квартира в пішеходній зоні на площі Духновича.Підходить й для комерційного використання.

владелец
Продається квартира в центрі міста
olx.ua

Терміново!!! продам або обміняю на більшу за площею , квартиру евродвушка, по вулиці Ілони Зріні. Опалення автономне,не залежить від електромережі.Переписка за рахунок покупця,у власності менше трьох років.Зручне розташування.Поряд школи, магазини,зупинка. Зроблено капітальний ремонт.Меблі залишаються практично всі.Стосовно обміну роздивлюся усі пропозиції,можливо обмін на будинок з нашою доплатою.

владелец
Терміново!Продам квартиру!
olx.ua

Однокімнатна квартира, в цегляному будинку на 3 му поверсі. Розташована в м. Мукачево, вул. Г.Петрова (район Росвігово). Квартира в дуже хорошому стані. Потрібні незначні доработки (плінтуса, витяжки та інш) Залишаються деякі меблі кухня, прихожа. Для огляду домовляйтесь навперед.

владелец
1 кімнатна квартира
olx.ua

Пентхаус 128 кв Мукачівський район Паланок вул. Жатковича Двір спереду ззаду газон 1 поверх Велика гостина, кухня ,сан вузол Підвал великий 25 кв 2 поверх дитяча спальня Великий сан вузол 3 поверх гардеробна +кімната 60 кв Балкон

владелец
Дом пентхаус
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира на другому поверсі, р-н Пентагон. Жилий стан, автономне газове опалення, балкон з кухні. За детальнішою інформацією звертайтеся за тел. +38**************80

владелец
Продається 1-кімнатна квартира
olx.ua

З- на квартира м.Мукасево вул.Великогірна , 5- й поверх.Зроблений капітальний ремонт криші.З плоскої перероблено на покатну з деревяних лаг та зашито оцинкованим залізом.Квартира простора, світла.Кімнати виходять на східну і західну сторони будинку.Вартість- Можливий обмін на 2- х кімнатну квартиру з доплатою.

владелец
Продаж 3- ї кв. м.Мукачево Закарпатська обл.
olx.ua

Продається трьох кімнатна квартира в місті Мукачево, площа 49.9 м2 в цигляному будинку на першому поверсі, недалеко від центру, поряд з ЖД вокзалом. Є сарай та огород.

владелец
Трьохкімнатна квартира
olx.ua
1 - 24 из 45 результатов